Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6279191 Napisano: 03.11.2016 16:11:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Pusto dziś, nie lubięemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6278744 Napisano: 02.11.2016 21:48:18 w Wkurza mnie...
awi napisał(a):

scrabble napisał(a):

awi napisał(a):

I teraz się wkurzyłam. Nie wiedziałam że do Almette trzeba mieć też paragony... Wysłałam kilka zgłoszeń i jak wpadnie dom to chyba się pochlastam emotka

I bardzo dobrze, że trzeba je mieć. Jeżeli osoba, która gra w konkursach nie zdaje sobie z tego sprawy to co dopiero ludzie, którzy wpadli na pomysł żeby zrobić fotki kodów w sklepie... Natknęłam się na takiego delikwenta w Tesco emotka  Innym razem wpadłam na serek bez wieczka.
 Dobrze, że zrobili rezerwę, i może przy okazji organizatorzy czegoś się nauczą.

scrabble, w pełni się z Tobą zgadzam co do respektowania zasad. Jestem zła na siebie za niefrasobliwość bo w sumie to czytam regulaminy a ten mi jakoś umknął. No cóż, trudno...

Wkurzaj się,że za mało na forum widocznie wchodzisz, były te rzeczy omawiane Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6278594 Napisano: 02.11.2016 17:50:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
0 0

mczarna

#6278094 Napisano: 01.11.2016 20:54:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

mczarna napisał(a):

trampek, napisał(a):

mam pytanko bo wypełniam ten formularz na konkurs zabki z piwem tyskie
Czy moge prosic o podpowiedz bo nie wie w jakiej szklance się podaje piwo lager:( zaznaczyłam prostej lub lekko rozszerzającej się ale nie wiem czy dobrze

Było już tyle pytań o to,że polecam cofnięcie się w tym wątku i poszukanie odpowiedzi...

nie siedze cały czas na internecie przed chwilą weszłam i wypełniam, nie mam czasu szukać całego watku, ale ok przejrzę. emotka

Tak się tłumaczy każdy, a potem non stop te same pytania...Jeśli weszłaś na stronę konkursu to znaczy ,że jednak siedzisz w necie i wystarczy włączyć google albo przeszukać forum. Wyświetl w wątku >>
1 petunija1 0

mczarna

#6278087 Napisano: 01.11.2016 20:36:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

mam pytanko bo wypełniam ten formularz na konkurs zabki z piwem tyskie
Czy moge prosic o podpowiedz bo nie wie w jakiej szklance się podaje piwo lager:( zaznaczyłam prostej lub lekko rozszerzającej się ale nie wiem czy dobrze

Było już tyle pytań o to,że polecam cofnięcie się w tym wątku i poszukanie odpowiedzi... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6277821 Napisano: 31.10.2016 17:06:29 w Wkurza mnie...
andziulka21 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Wkurza mnie,że na wizażu,na polkach do każdego testu dostaje się zawsze 1 konkretna osoba...

Zgadzam się z Tobą, też mnie to wkurza...

Ciekawe czy mamy na myśli tą samą osobę? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6277818 Napisano: 31.10.2016 17:02:39 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że na wizażu,na polkach do każdego testu dostaje się zawsze 1 konkretna osoba... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6277369 Napisano: 30.10.2016 13:45:50 w GFK
stenka napisał(a):

ondine napisał(a):

Domino123 napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Dostałam na maila taką ankietę:

Nasz Klub ma już kilka lat. Być może należy Pani do Klubu od początku, być może zaledwie od kilku dni.
Niezależnie od tego chciałbym prosić o  wypełnienie naszej nowej ankiety profilowej.

Być może niektóre dane zmieniły się a może za pierwszym razem zdarzyły się  jakieś omyłki.
Ankieta zajmie nie więcej niż 2 do 3 minut. Liczba punktów, którą Pani otrzyma na konto za jej wypełnienie: 25 punktów.

Kliknęłam na nią, a tam:

Bardzo dziękuję za gotowość do udziału w badaniu. Bardzo przepraszamy, ale niestety musieliśmy już zamknąć to badanie. Zapraszamy następnym razem. 

emotka

u mnie to samo emotka

U mnie też tak emotka

u mnie było przypomnienie do wypełnienia, a rezultat ten sam

U mnie to samo Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6277366 Napisano: 30.10.2016 13:43:14 w moje dzisiejsze wygrane :)
50 zł do Pepco, wiadomość przed chwilą. Wyświetl w wątku >>
1 madlette 0

mczarna

#6277237 Napisano: 29.10.2016 21:13:55 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza,że ktoś zobaczy jeden negatywny komentarz w necie i już nie chce kupić danego produktu...Gdzie pozytywnych z 10. Wiem,że teraz pełno konkursów na opinie ,więc plusy lecą ale minusy też się pewnie łapią na to. Jednak sam fakt mnie wkurza. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6276964 Napisano: 28.10.2016 21:11:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nie chwalę się swoją wygraną ale bardzo dalekiej znajomej- wygrała tableta w loterii paragonowej- czyli jednak można:-) Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6276961 Napisano: 28.10.2016 21:05:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
basku napisał(a):

1000 bonow z pepco a ja mam wielkie ZERO emotka emotka emotka

1000 bonów, 1000 bransoletek, nosz kuź... można się zezłościć...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6276934 Napisano: 28.10.2016 20:29:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wątku działaj. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6276928 Napisano: 28.10.2016 20:22:42 w Ambasadorinnowacji - Philips
aggaaa26 napisał(a):

Filipsy flipsami a nagrody gdzie??? emotka

Ja też cały czas widziałam "Flipsy" i właśnie nadal czekam na przesyłkę za aukcję  i co i d.p.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6276829 Napisano: 28.10.2016 17:17:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mattadore napisał(a):

Pepco coś się zakręciło, 1000 nagród to wyzwanie...chcieli isć na łatwizne i w ustawili sobie automatyczną odpowiedz na FB z formularzem, bo mysleli że tylko zwyciezcy będą do nich pisac emotka  :P a tu zwykly Kowalski pisze do nich o produkt z gazetki i dostaję z automatu formularz zwycięzcy ze swoimi danymi  emotka emotka  Szybko zorientowali się o wtopie, ale czytając na FB kilka osób w ten sposób załapało się na bonik...

A propos Pepco- ludzie to jednak nie myślą...Jak można podawać swoje dane pisząc posta na tablicy czyjejś strony... Ręce opadają. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6276537 Napisano: 28.10.2016 12:25:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luk1990 napisał(a):

pamal73 napisał(a):

I na auchan - kawaleria - hahah

żenada....

mega żenada Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6276332 Napisano: 27.10.2016 22:50:23 w WC - rozmowy o wszystkim
koper napisał(a):

magnus napisał(a):

A znaleźć Go można na forum słowiańskim

Tylko ciekawe o czym tam pisze?  emotka
Skoro u nas pisał o Słowianach, to tam pewnie pisze o konkursach  emotka

On to poważne "tematy" tam podejmuje...No cóż ale kto z nas konkursowiów tych słowiańskich zwyczajów nie ma?:p Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6276319 Napisano: 27.10.2016 22:25:24 w Lay's
ace napisał(a):

powiem tak, że trochę sceptycznie podchodziłam do tego jak pisaliście że nie wygrywają te same nazwiska, a tu kurka jego mać  to prawda! Z tej listy można wywnioskować że w Polsce jest tyle samo Nowaków, Kwiatkowskich czy Kowalskich co Dylertów, Haase czy Ezzabich ... Miałam się skusić i z raz wysłać, ale tak widzę, że z moim nazwiskiem na ten konk żal kasy i bioder emotka

Hmm,  moje nzwisko tylko nagradzają nagrodą typu 50,100 zł, piłką,pufami-widzę ewidentnie niechęć do nagród wyższego stopnia Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6276315 Napisano: 27.10.2016 22:12:13 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
squika napisał(a):

Dzwoni dzisiaj do mnie Albedo - serce mocniej bije,
Pani mówi, że dzwoni w sprawie loterii Winiary - już prawie mam zawał, 
okazuje się, że nie dołączyłam ksero dowodu do danych wysłanych na fartuszek -   emotka emotka emotka

osiągnęłam konkursowe dno  emotka

Ale chyba możesz im dosłać? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6276311 Napisano: 27.10.2016 22:01:18 w Lay's
madlette napisał(a):

ace napisał(a):

powiem tak, że trochę sceptycznie podchodziłam do tego jak pisaliście że nie wygrywają te same nazwiska, a tu kurka jego mać  to prawda! Z tej listy można wywnioskować że w Polsce jest tyle samo Nowaków, Kwiatkowskich czy Kowalskich co Dylertów, Haase czy Ezzabich ... Miałam się skusić i z raz wysłać, ale tak widzę, że z moim nazwiskiem na ten konk żal kasy i bioder emotka

Duże bioderka w modzie teraz emotka  Gdy Lidzia Nam konsoli poskąpi, to brazylijskimi pośladkami się ją zastąpi! emotka  We wszystkim trzeba widzieć jakieś plusy emotka  Ja 0/1, ale działam dalej emotka

"Brazylijskimi" to trzeba dobrze wymiatać, tak  by były modne, bo na inne często aż patrzeć się nie da...Ja tam wolę jak ktoś obcy zajada moje paczki Wyświetl w wątku >>
0 0