Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6283468 Napisano: 12.11.2016 18:43:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Halszka napisał(a):

mczarna napisał(a):

paula9891 napisał(a):

mczarna napisał(a):

delvitto napisał(a):

shell napisał(a):

delvitto napisał(a):

kupiłam 2 przyprawy vegeta do ziemniaków, ale na paragonie mam "PodravkaPrzyprawaZie", nie mam możliwości wziąć pieczątkę ze sklepu, bo bywam tam rzadko, okazjonalnie, bo to ok 50 km ode mnie:( czy mogę wykorzystać ten paragon?

w necie widze ze na opakowaniu sa widoczne obie nazwy: vegeta i podravka. takze ja bym grala jesli tez masz obie na opakowaniu.

dzięki, zagram, najwyżej w ten sposób będę się tłumaczyć, jeśli szczęście mi dopisze;)

Pytanie czy produkt jest w regulaminie? Moje pierwsze zakupy okazały się fiaskiem,bo zwykła przyprawa Vegeta Podravka w reg nie widnieje

Nie? A co to jest "Vegeta torebka 75 g"?

W regulaminie są kody kreskowe i niestety z moich nie było...

5 904 353 039 012   3525PL  Vegeta  torebka 75g  
- kupiłam zwykłą Podravka Vegeta 75g i kod kreskowy zgadza sie z tym z regulaminu.

Halszka - ale ta srebrna? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6283467 Napisano: 12.11.2016 18:41:40 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zamówiona patelnia  z GFK:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6283407 Napisano: 12.11.2016 13:05:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

mczarna napisał(a):

delvitto napisał(a):

shell napisał(a):

delvitto napisał(a):

kupiłam 2 przyprawy vegeta do ziemniaków, ale na paragonie mam "PodravkaPrzyprawaZie", nie mam możliwości wziąć pieczątkę ze sklepu, bo bywam tam rzadko, okazjonalnie, bo to ok 50 km ode mnie:( czy mogę wykorzystać ten paragon?

w necie widze ze na opakowaniu sa widoczne obie nazwy: vegeta i podravka. takze ja bym grala jesli tez masz obie na opakowaniu.

dzięki, zagram, najwyżej w ten sposób będę się tłumaczyć, jeśli szczęście mi dopisze;)

Pytanie czy produkt jest w regulaminie? Moje pierwsze zakupy okazały się fiaskiem,bo zwykła przyprawa Vegeta Podravka w reg nie widnieje

Nie? A co to jest "Vegeta torebka 75 g"?

W regulaminie są kody kreskowe i niestety z moich nie było... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6283302 Napisano: 11.11.2016 20:57:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

shell napisał(a):

delvitto napisał(a):

Pytanie czy produkt jest w regulaminie? Moje pierwsze zakupy okazały się fiaskiem,bo zwykła przyprawa Vegeta Podravka w reg nie widnieje Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6283064 Napisano: 10.11.2016 23:16:46 w Dziś cieszę się z.....
Porażka konkursowa po całości ale trzeba się jakoś pocieszyć- nie moge doczekać się koncertu/imprezy:90s LIVE inConcert: 2 Unlimited, DR. ALBAN, Captain JACK i La Bouche , bilety kupione:) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6283040 Napisano: 10.11.2016 22:16:27 w Wkurza mnie...
jofe8484 napisał(a):

leoniu napisał(a):

kwadracik napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

kwadracik napisał(a):

charmed napisał(a):

że FACEBÓG nie działa!!!!!

No nie działa.ech..

hehe, też miałam to pisać, właśnie miałam trochę pokonkursować na facebooku, bo na długi weekend wyjeżdżam a tu taki pech emotka

Też miałam zamiar,a tu niemiłe zaskoczenie emotka

A instagram macie?

podobno też nie działa, ale ja nie  korzystam więc nie potwierdze

Ale jak to? U mnie działa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6283016 Napisano: 10.11.2016 21:50:56 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Pralka odeszła w zapomnienie, inne pierdoły też, proszę o powrót do formy dokładnie sprzed roku!emotka  wątku emotka emotka  Ostatnio same pierdoły Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6282919 Napisano: 10.11.2016 18:22:42 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
0 0

mczarna

#6282918 Napisano: 10.11.2016 18:22:06 w Wkurza mnie...
ace napisał(a):

Opisy na paragonach. Kupiłam vegete na konkurs w Tesco, opis na paragonie: "75 g". No tego to jeszcze nie było!

Ja kupiłam Almette, a na paragonie Jogurt Twist... Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6282491 Napisano: 09.11.2016 21:48:20 w SZUKAM....
kerocna napisał(a):

Szukam podpowiedzi nt. ciastoliny, np. Play doh w tych kubeczkach - czy po otwarciu ona wysycha czy jest wielokrotnego użytku? A jak się zachowuje po użyciu, np. w maszynie do babeczek, czy można ją ponownie wykorzystać?
Będę wdzięczna za odpowiedź. emotka

Dla mnie to odwieczny wróg.Wysycha,syf na wykładzinie, ślady itd. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6282470 Napisano: 09.11.2016 21:22:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Zgłoście się może do nowej edycji "Mam nowy dom" Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6282447 Napisano: 09.11.2016 20:42:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stamp2 napisał(a):

isiulka napisał(a):

harnas napisał(a):

isiulka napisał(a):

Jak informowali z Calgon to się podawało jakieś dane, byłam w pracy i prawie nie slyszałam co kobieta mówiła.

nie slyszałaś czy podawałaś dane?

Wiem , że nie podawałam. Ale nie słyszałam czy o nie pytała. To dla Ciebie jakiś problem czy od tak się czepiasz?

Jak kobieta grzecznie pyta to trzeba grzecznie odpowiadać!Ja  często swoich myśli nie słysze emotka

stamp2 napisał(a):

Wiem , że nie podawałam. Ale nie słyszałam czy o nie pytała. To dla Ciebie jakiś problem czy od tak się czepiasz? Jak kobieta grzecznie pyta to trzeba grzecznie odpowiadać!Ja  często swoich myśli nie słysze

Czy to 
stamp2 napisał(a):

isiulka napisał(a):

harnas napisał(a):

isiulka napisał(a):

Jak informowali z Calgon to się podawało jakieś dane, byłam w pracy i prawie nie slyszałam co kobieta mówiła.

nie slyszałaś czy podawałaś dane?

Wiem , że nie podawałam. Ale nie słyszałam czy o nie pytała. To dla Ciebie jakiś problem czy od tak się czepiasz?

Jak kobieta grzecznie pyta to trzeba grzecznie odpowiadać!Ja  często swoich myśli nie słysze emotka

Z tego co widziałam odpowiedź była grzeczna, a właściwie zapytanie całkiem naturalne w stosunku do pytania... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6282432 Napisano: 09.11.2016 20:10:31 w Czy informują/ informowali?
MartaZey napisał(a):

monkakk napisał(a):

MartaZey napisał(a):

mczarna napisał(a):

MartaZey napisał(a):

Czy Calgon do kogos dzwonił?

Nie wierzę w to pytanie...

bo..?

Bo od wczoraj wątki są aż gorące od wpisów o pralkach ... I dziś to samo ...

To teraz UWAG UWAGA - niektórzy pracują, mają dzieci, różne obowiązki i nie przewijają wątkówdwie godziny. SPrawdziłam kilka ostatnich stron i o Calgonie nic nie było. 
Rada ode mnie - ZAWSZE lepiej się w życiu wychodzi na byciu życzliwym i wyrozumiałym niż złośliwym.

MDW to jeden z najczęściej uczęszczanych wątków na tym forum ( nie tylko ze względu na wpisy ale ze względu na wiedzę o czym informują itd) ,więc zanim zadałaś pytanie mogłaś poświęcić chwilę...Nie rozumiem Twoich pretensji, dla mnie są śmiechu warte. Tym bardziej,że Calgonowy temat jest dość tu głośny, nie tylko w jednym temacie. Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6282402 Napisano: 09.11.2016 19:13:49 w Czy informują/ informowali?
MartaZey napisał(a):

Czy Calgon do kogos dzwonił?

Nie wierzę w to pytanie... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6282381 Napisano: 09.11.2016 18:48:08 w Lay's
edzia21 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

michałek13 napisał(a):

wuada napisał(a):

michałek13 napisał(a):

Własnie kupiłam dwa małe opakowania lays zielona cebulka z opakowaniem z naklejką konkursową.
Nie ma w zgrzewie kodów. MOŻLIWE TO?

Popatrz dokładnie pod światło. Kod jest wytłoczony, ale kolor czcionki nie jest naniesiony.

Ja pierdziele, przecież to wzrok można stracić ale znalazłam. Dziękuje.

Ja nie znalazłąm i z powodu ślepoty podziękowałam Pani Lidii.. Szarpnęłam się raz na zakup dużych paczek, ale nawet piłki nie wygrałam, więc nie zamierzam tracić kasy, gdyż moi domownicy przerzucili się na cheetopy... Gdy trwał konk cheetosów jedli lay'sy, a teraz odwrotnie...  emotka

Fajnie, że ktokolwiek u Ciebie chce to w ogóle jeść (czy to lays, czy cheetos) emotka  

No nie?:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6282359 Napisano: 09.11.2016 18:07:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
Właśnie sms o wygranej z TEEKANNE, zapewne kubek, na pocieszenie Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6282069 Napisano: 09.11.2016 12:26:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ani pralki,ani konsoli,jedno wielkie nicemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6282013 Napisano: 09.11.2016 11:51:44 w Lay's
aurorcia napisał(a):

lola.lola napisał(a):

dang21 napisał(a):

Jest piąty tydzień emotka

Jest piąty tydzień, konsoli nie ma nadal  emotka

tak jak u mnie, a piłek w cholerę emotka

U mnie tradycyjnie to samo...- Lidia nie lubi nagradzać mnie nagrodami wyższego stopnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6281585 Napisano: 08.11.2016 18:15:29 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Golarka z aukcji Philipsa Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6281053 Napisano: 07.11.2016 22:36:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Aha to spoko emotka  

A nie wygrałeś wcześniej noży u nich? Wyświetl w wątku >>
0 0