Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6286782 Napisano: 18.11.2016 18:16:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

dostałam taka odpowiedź od Danone w sprawie brakujących kodów - dot loterii Actimel
W odpowiedzi na Pana pytanie pozostawione na infolinii dotyczące loterii
"Pokonaj Zimę z Actimelem" uprzejmie informujemy, że
Organizator zweryfikował Pana formularz i przekazał informację, że
dotarł on wypełniony w całości wraz z załączonym zdjęciem.

W najbliższym czasie powrócimy także do zarejestrowanych Uczestników loterii z
instrukcją jak uzyskać brakujące kody. Dziękujemy za wzięcie udziału w
naszej loterii i bardzo przepraszamy za wszelkie nieogodności.

Mi nadal nie odpisują, nawet nie przychodzą maile o wygranych, a trochę ich miałam... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6286654 Napisano: 18.11.2016 14:20:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
mczarna napisał(a):

Rękawiczki Actimel, już 8... emotka

i kolejne oraz kubek termiczny Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6286522 Napisano: 18.11.2016 11:38:24 w moje dzisiejsze wygrane :)
Rękawiczki Actimel, już 8... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6286277 Napisano: 17.11.2016 21:52:46 w Dyskusje o wynikach konkursu
jokan napisał(a):

mczarna napisał(a):

tereniagno napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

Co do Winiar wygrałam fartuch, wysłałam  dane z oświadczeniem
+paragon, ale nie kserowałam dowodu, bo dla mnie było to przegięcie pały i co? Nie ma mnie na liście laureatów emotka
Nie mówicie, że każdy do fartucha dowód kserował emotka

Nic nie wygrałam,ale na fartuch z pewnością nie wysłała bym dowodu.Kiedyś wygrałam soki z Hortexu i tez chcieli dowód.Wysłałam dane bez dowodu i nagroda przyszła.To  jest śmiech w biały dzień,żeby do mało wartościowej rzeczy żądali ksero dowodu.W niektórych przypadkach na cenne nagrody nie wołają dowodu emotka

Niektórzy w paranoję wpadają jak widzą,że potrzeba ksero dowodu...A przecież tu chodzi o to czy ktoś faktycznie na świecie istnieje, wiele rzeczy można zakryć...

ja bym tego tak nie nazwala....a gdzie ochrona danych osobowych...a skad wiadomo jak pozniej te ich ksera sa przechowywane, czy ktos niepowolany ma do nich dostep, ewentualnie wyladuja na smietniku? lub jakas tepa panienka zle nimi rozdysponuje czy przechowa...rozne sa przypadki...

Dodam, ze moj maz "szkoli" mnie z ochrony danych osobowych i niektore opowiesci jak slysze, to wlosy staja deba....ale ludzie nie sa swiadomi tego zagrozenia

jokan- ale wiele danych trzeba zamazać, nikt nie chce  full wersji... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6286243 Napisano: 17.11.2016 20:56:57 w Dyskusje o wynikach konkursu
tereniagno napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

Co do Winiar wygrałam fartuch, wysłałam  dane z oświadczeniem
+paragon, ale nie kserowałam dowodu, bo dla mnie było to przegięcie pały i co? Nie ma mnie na liście laureatów emotka
Nie mówicie, że każdy do fartucha dowód kserował emotka

Nic nie wygrałam,ale na fartuch z pewnością nie wysłała bym dowodu.Kiedyś wygrałam soki z Hortexu i tez chcieli dowód.Wysłałam dane bez dowodu i nagroda przyszła.To  jest śmiech w biały dzień,żeby do mało wartościowej rzeczy żądali ksero dowodu.W niektórych przypadkach na cenne nagrody nie wołają dowodu emotka

Niektórzy w paranoję wpadają jak widzą,że potrzeba ksero dowodu...A przecież tu chodzi o to czy ktoś faktycznie na świecie istnieje, wiele rzeczy można zakryć... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6286184 Napisano: 17.11.2016 19:34:47 w moje dzisiejsze wygrane :)
mczarna napisał(a):

2 razy rękawiczki od Actimela.

i kolejne 2 pary Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6286153 Napisano: 17.11.2016 18:58:28 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

mczarna napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Mnie wkurzają JANUSZE BIZNESU. Fundacja w której jest mój syn przekazała bezpłatnie  zestawy do bezbolesnego pomiaru cukru az z 4 sensorami.Sam zestaw startowy to 750 zł + 250 zł za każdy sensor..Już na OLX i forach Libry pełno ofert sprzedazy  czytnika i 3 sensorów.Ludzie jeden sprawdzili, pewnie  nie potrafią założyć i resztę zamiast odesłac do fundacji by inni skorzystali..sprzedają a dostali za darmo.

Ludzie hadlują tego typu sprzętem na potęgę. Jak mają refundację na wkłucia to zamiast wymienić je co 3 dni to wymieniają nawet raz na 2 tygodnie,żeby tylko opchnąć sprzęt.Masakra- pracuję w tej branży i już wiele słyszałam.

Dostaliśmy z fundacji za darmo. Ten sensor po 14 dniach się sam wyłączy. Pewnie nie oglądali filmiku jak to założyć iże pierwszy raz musi się skalibrować i stwierdzili,ze sprzedadzą.Zestaw startowy z 2 sensorami to 750 zł kazdy sensor 250...i już  sprzedają i jeszcze oburzeni jak im uwagę zwróciłam.

Żenada i wstyd, a przede wszystkim widać jak dbają o swoje bądź bliskich zdrowie. Ciekawe czym jeszcze hadlują ludzie jak coś dostają w sprawie zdrowia za darmo... Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6286130 Napisano: 17.11.2016 18:25:58 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

Mnie wkurzają JANUSZE BIZNESU. Fundacja w której jest mój syn przekazała bezpłatnie  zestawy do bezbolesnego pomiaru cukru az z 4 sensorami.Sam zestaw startowy to 750 zł + 250 zł za każdy sensor..Już na OLX i forach Libry pełno ofert sprzedazy  czytnika i 3 sensorów.Ludzie jeden sprawdzili, pewnie  nie potrafią założyć i resztę zamiast odesłac do fundacji by inni skorzystali..sprzedają a dostali za darmo.

Ludzie hadlują tego typu sprzętem na potęgę. Jak mają refundację na wkłucia to zamiast wymienić je co 3 dni to wymieniają nawet raz na 2 tygodnie,żeby tylko opchnąć sprzęt.Masakra- pracuję w tej branży i już wiele słyszałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6286106 Napisano: 17.11.2016 18:02:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rkvi napisał(a):

asiakali napisał(a):

Actimel....gdzie pisać w sprawie niedziałających formularzy wygranej? Pisałam na loteria@pokonajzime.actime.pl i actimel@pokonajzime.pl i zero odpowiedzi emotka emotka  

Proponuję wyczyścić ciasteczka - u mnie pomogło emotka  

asiakali- ale jak Ci nie działa? W ogóle go nie ma? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6286099 Napisano: 17.11.2016 17:54:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Actimel-dziś w jednym z opakowaniem miałam w środku doklejone kody. Pozostałych brakujących nadal nie przysłali. Pytanie- czy po wysłaniu formularza jest jakieś "Dziękuję", te sprawy?Mnie od razu przekierowało do strony,żeby zapisać się do klubu Danon. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6286094 Napisano: 17.11.2016 17:51:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
2 razy rękawiczki od Actimela. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6285489 Napisano: 16.11.2016 21:14:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
noisy0000 napisał(a):

Może losują... nagrodzone są prace z literówkami lub składające się z jednej linijki tekstu  emotka  wolałam zeszłoroczne kubeczki, z kreatorem było przynajmniej trochę zabawy emotka

Raczej na pewno losują, jest mega zgłoszeń wygranych z brakami albo błędami. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6285488 Napisano: 16.11.2016 21:13:16 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

cleopatra napisał(a):

Nivea mnie nie lubi, wizaz nienawidzi.... emotka

O, a już myślałam,że tylko mnie emotka

nie rowniez nie, juz nawet przestalam tam cokolwiek pisac....

Mam to samo,oni non stop  nagradzają tam pewną osobę o tych samych inicjałach co ja ale  z innego miasta. Dla mnie to już przeginka, jakaś ściema. Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

mczarna

#6285340 Napisano: 16.11.2016 17:17:07 w Lay's
bruce napisał(a):

A czy ktoś dostał już wygraną piłkę? Mam mail z informacją, abym zrobiła zdjęcia w obecności kuriera w razie ewentualnego uszkodzenia przesyłki. Czy to możliwe? emotka Faktycznie przychodzą uszkodzone przesyłki z piłkami? emotka

Do nas dotarły 2 piłki, w całości, bez takiego dziwnego maila. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6285200 Napisano: 16.11.2016 13:27:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
lidzik napisał(a):

Nawet Nescafe mnie olało, a było ponad 250 nagród  emotka

Mnie też emotka (((( Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6284857 Napisano: 15.11.2016 21:26:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

violka88 napisał(a):

monkakk napisał(a):

violka88 napisał(a):

Gdzie są wyniki z konkursu Spełnij swoje marzenia?  emotka  bo nie mogę znaleźć

a jak informowali? @?

z którego tygodnia już są laureaci ?

pewnie z I bo do dziś mieli czas emotka no ale musi to potwierdzić ktoś kto wygrał emotka

No to niech ktoś potwierdzi:-) Albo,może i nie, będziemy cierpliwi,poczekamy na te wyniki:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6284819 Napisano: 15.11.2016 20:30:57 w Wkurza mnie...
andziulka21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mówiłem 30 razy w domu... nie wyrzucać opakowań po wypasionym.... i co ... wyrzucone 3 emotka kody już zgłoszone.... emotka emotka emotka emotka czyli nie mam już tych które są zgłoszone....

Nura w śmietniczek? emotka  nie no żartuje, mi wyrzucili bakusie, także wiem jaki to nerw człowieka dopada emotka

A Bakusiowy kod dałaś rade odczytać?Kupiłam jakiś czas temu 1 sztukę i opakowanie poszło do kosza,bo jak próbowałam zerwać opakowanie to kod się zmazał... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6284817 Napisano: 15.11.2016 20:28:16 w SZUKAM....
andziulka21 napisał(a):

Czy ktoś się może orientuje o co chodzi z tymi karteczkami z kodami z papierosów LM? emotka

Ja się orientuję . Zapraszam na priv. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6284805 Napisano: 15.11.2016 20:09:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

mczarna

#6284748 Napisano: 15.11.2016 18:17:21 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Karty z Fabryki Zabawek Wyświetl w wątku >>
0 0