Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6289088 Napisano: 23.11.2016 16:58:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
jofe8484 napisał(a):

blend-a-med everydayme. info jest w profilu, e-maila jeszcze nie ma

Gratulacje! Zostałaś wybrana do udziału w projekcie! Już wkrótce otrzymasz swój zestaw startowy Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6289024 Napisano: 23.11.2016 14:59:02 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Młynek Kamis i bon z Hebapolu (mailem) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6288929 Napisano: 23.11.2016 12:19:22 w moje dzisiejsze wygrane :)

mczarna

#6288565 Napisano: 22.11.2016 18:03:19 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Karty z Fabryki Zabawek oraz Frosta i WESTy z fajkowego konkursu Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6287902 Napisano: 21.11.2016 18:36:16 w Ambasadorinnowacji - Philips
tusienka napisał(a):

mgielkaa napisał(a):

tusienka napisał(a):

Jednak nie początek nowego etapu??? emotka

U mnie jest napisane, że startuje za 2 tygodnie i będzie dotyczył świąt.

ale aktualny jest : Czuj się jak ryba w wodzie

Brak wyzwań w wybranym etapie Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6287248 Napisano: 19.11.2016 23:26:56 w Lay's
Będę rymowała,cuda odstawiała,
Lidia jednak mnie nie będzie nagradzała.
Ostatniego stopnia czasami nagrody mi dzadzą
ale już szans na TV czy PS4 nie potwierdzą Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6286833 Napisano: 18.11.2016 20:11:46 w Konkursowiczki w ciąży
Claudia77 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

benasia napisał(a):

Wszystkie maluchy to słodziaki - gratuluję, niech zdrowo rosną!
Moja już 9 mies. i wszędzie jej pełno      emotka

a mój 15 miesięcy, wspina się na łóżko a ulubioną zabawą jest rysowanie kredką po półce emotka
a swoją drogą czy któraś z mam może polecić jakąś ciekawą zabawkę dla takiego dzieciaczka?

co do zabawek to nie polecam żadnych, 5 minut u mojego i po zabawie, jedyne co ostatnio mu się spodobało to namiot z Lidla - lubi sobie wchodzić to polecam- a cała reszta to najlepsze są pudełka po jogurtach, butelki,a  w kartonie zrobiłam otwór i pochowałam piłeczki to miał zabawę ....aż na 10 minut...

wszystko zależy od dziecka i jego charakteru... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6286802 Napisano: 18.11.2016 18:58:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bartekjw napisał(a):

BYŁA już dostawa Frosty z Frosterów w Krakowie?

Jeszcze w Warszawie nie było,więc luzik Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6286797 Napisano: 18.11.2016 18:55:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
targicola napisał(a):

mczarna napisał(a):

olunka napisał(a):

dostałam taka odpowiedź od Danone w sprawie brakujących kodów - dot loterii Actimel
W odpowiedzi na Pana pytanie pozostawione na infolinii dotyczące loterii
"Pokonaj Zimę z Actimelem" uprzejmie informujemy, że
Organizator zweryfikował Pana formularz i przekazał informację, że
dotarł on wypełniony w całości wraz z załączonym zdjęciem.

W najbliższym czasie powrócimy także do zarejestrowanych Uczestników loterii z
instrukcją jak uzyskać brakujące kody. Dziękujemy za wzięcie udziału w
naszej loterii i bardzo przepraszamy za wszelkie nieogodności.

Mi nadal nie odpisują, nawet nie przychodzą maile o wygranych, a  trochę ich miałam...

A czy obecnie przychodzą do kogokolwiek brakujące kody na @?Czy mając 8-paka i teoretycznie 8 kodów  choć na opakowaniu jest tylko nadrukowany 1 warto grać?Bo pewności,że za kilka dni doślą te brakujące nie ma żadnej.i czy ślą maile o wygranej wraz z formularzem?

Nie ślą, przynajmniej do mnie...Zero,totalne zero maili.Jedynie Serwis Danone pisze to samo co każdemu. Wyświetl w wątku >>
1 targicola 0

mczarna

#6286782 Napisano: 18.11.2016 18:16:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

dostałam taka odpowiedź od Danone w sprawie brakujących kodów - dot loterii Actimel
W odpowiedzi na Pana pytanie pozostawione na infolinii dotyczące loterii
"Pokonaj Zimę z Actimelem" uprzejmie informujemy, że
Organizator zweryfikował Pana formularz i przekazał informację, że
dotarł on wypełniony w całości wraz z załączonym zdjęciem.

W najbliższym czasie powrócimy także do zarejestrowanych Uczestników loterii z
instrukcją jak uzyskać brakujące kody. Dziękujemy za wzięcie udziału w
naszej loterii i bardzo przepraszamy za wszelkie nieogodności.

Mi nadal nie odpisują, nawet nie przychodzą maile o wygranych, a trochę ich miałam... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6286654 Napisano: 18.11.2016 14:20:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
mczarna napisał(a):

Rękawiczki Actimel, już 8... emotka

i kolejne oraz kubek termiczny Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6286522 Napisano: 18.11.2016 11:38:24 w moje dzisiejsze wygrane :)
Rękawiczki Actimel, już 8... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6286277 Napisano: 17.11.2016 21:52:46 w Dyskusje o wynikach konkursu
jokan napisał(a):

mczarna napisał(a):

tereniagno napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

Co do Winiar wygrałam fartuch, wysłałam  dane z oświadczeniem
+paragon, ale nie kserowałam dowodu, bo dla mnie było to przegięcie pały i co? Nie ma mnie na liście laureatów emotka
Nie mówicie, że każdy do fartucha dowód kserował emotka

Nic nie wygrałam,ale na fartuch z pewnością nie wysłała bym dowodu.Kiedyś wygrałam soki z Hortexu i tez chcieli dowód.Wysłałam dane bez dowodu i nagroda przyszła.To  jest śmiech w biały dzień,żeby do mało wartościowej rzeczy żądali ksero dowodu.W niektórych przypadkach na cenne nagrody nie wołają dowodu emotka

Niektórzy w paranoję wpadają jak widzą,że potrzeba ksero dowodu...A przecież tu chodzi o to czy ktoś faktycznie na świecie istnieje, wiele rzeczy można zakryć...

ja bym tego tak nie nazwala....a gdzie ochrona danych osobowych...a skad wiadomo jak pozniej te ich ksera sa przechowywane, czy ktos niepowolany ma do nich dostep, ewentualnie wyladuja na smietniku? lub jakas tepa panienka zle nimi rozdysponuje czy przechowa...rozne sa przypadki...

Dodam, ze moj maz "szkoli" mnie z ochrony danych osobowych i niektore opowiesci jak slysze, to wlosy staja deba....ale ludzie nie sa swiadomi tego zagrozenia

jokan- ale wiele danych trzeba zamazać, nikt nie chce  full wersji... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6286243 Napisano: 17.11.2016 20:56:57 w Dyskusje o wynikach konkursu
tereniagno napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

Co do Winiar wygrałam fartuch, wysłałam  dane z oświadczeniem
+paragon, ale nie kserowałam dowodu, bo dla mnie było to przegięcie pały i co? Nie ma mnie na liście laureatów emotka
Nie mówicie, że każdy do fartucha dowód kserował emotka

Nic nie wygrałam,ale na fartuch z pewnością nie wysłała bym dowodu.Kiedyś wygrałam soki z Hortexu i tez chcieli dowód.Wysłałam dane bez dowodu i nagroda przyszła.To  jest śmiech w biały dzień,żeby do mało wartościowej rzeczy żądali ksero dowodu.W niektórych przypadkach na cenne nagrody nie wołają dowodu emotka

Niektórzy w paranoję wpadają jak widzą,że potrzeba ksero dowodu...A przecież tu chodzi o to czy ktoś faktycznie na świecie istnieje, wiele rzeczy można zakryć... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6286184 Napisano: 17.11.2016 19:34:47 w moje dzisiejsze wygrane :)
mczarna napisał(a):

2 razy rękawiczki od Actimela.

i kolejne 2 pary Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6286153 Napisano: 17.11.2016 18:58:28 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

mczarna napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Mnie wkurzają JANUSZE BIZNESU. Fundacja w której jest mój syn przekazała bezpłatnie  zestawy do bezbolesnego pomiaru cukru az z 4 sensorami.Sam zestaw startowy to 750 zł + 250 zł za każdy sensor..Już na OLX i forach Libry pełno ofert sprzedazy  czytnika i 3 sensorów.Ludzie jeden sprawdzili, pewnie  nie potrafią założyć i resztę zamiast odesłac do fundacji by inni skorzystali..sprzedają a dostali za darmo.

Ludzie hadlują tego typu sprzętem na potęgę. Jak mają refundację na wkłucia to zamiast wymienić je co 3 dni to wymieniają nawet raz na 2 tygodnie,żeby tylko opchnąć sprzęt.Masakra- pracuję w tej branży i już wiele słyszałam.

Dostaliśmy z fundacji za darmo. Ten sensor po 14 dniach się sam wyłączy. Pewnie nie oglądali filmiku jak to założyć iże pierwszy raz musi się skalibrować i stwierdzili,ze sprzedadzą.Zestaw startowy z 2 sensorami to 750 zł kazdy sensor 250...i już  sprzedają i jeszcze oburzeni jak im uwagę zwróciłam.

Żenada i wstyd, a przede wszystkim widać jak dbają o swoje bądź bliskich zdrowie. Ciekawe czym jeszcze hadlują ludzie jak coś dostają w sprawie zdrowia za darmo... Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6286130 Napisano: 17.11.2016 18:25:58 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

Mnie wkurzają JANUSZE BIZNESU. Fundacja w której jest mój syn przekazała bezpłatnie  zestawy do bezbolesnego pomiaru cukru az z 4 sensorami.Sam zestaw startowy to 750 zł + 250 zł za każdy sensor..Już na OLX i forach Libry pełno ofert sprzedazy  czytnika i 3 sensorów.Ludzie jeden sprawdzili, pewnie  nie potrafią założyć i resztę zamiast odesłac do fundacji by inni skorzystali..sprzedają a dostali za darmo.

Ludzie hadlują tego typu sprzętem na potęgę. Jak mają refundację na wkłucia to zamiast wymienić je co 3 dni to wymieniają nawet raz na 2 tygodnie,żeby tylko opchnąć sprzęt.Masakra- pracuję w tej branży i już wiele słyszałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6286106 Napisano: 17.11.2016 18:02:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rkvi napisał(a):

asiakali napisał(a):

Actimel....gdzie pisać w sprawie niedziałających formularzy wygranej? Pisałam na loteria@pokonajzime.actime.pl i actimel@pokonajzime.pl i zero odpowiedzi emotka emotka  

Proponuję wyczyścić ciasteczka - u mnie pomogło emotka  

asiakali- ale jak Ci nie działa? W ogóle go nie ma? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6286099 Napisano: 17.11.2016 17:54:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Actimel-dziś w jednym z opakowaniem miałam w środku doklejone kody. Pozostałych brakujących nadal nie przysłali. Pytanie- czy po wysłaniu formularza jest jakieś "Dziękuję", te sprawy?Mnie od razu przekierowało do strony,żeby zapisać się do klubu Danon. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6286094 Napisano: 17.11.2016 17:51:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
2 razy rękawiczki od Actimela. Wyświetl w wątku >>
0 0