Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6339215 Napisano: 28.03.2017 16:57:23 w SZUKAM....
Dostałam dziś dziwną przesyłkę z nawozem do trawników i innymi rzeczami.Ktoś wie skąd to, za co?Nadawca Ciech, kurier tnt .. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6338785 Napisano: 27.03.2017 17:19:12 w Platformy dla testerów- trnd itp.
Odnośnie Bakomy i dyskusji o źle opisanych paragonach, u mnie było coś w stylu Jog.Bak 150g, właśnie dostałam maila:-) 
Cieszymy się, że wykonałaś najważniejsze zadanie w kampanii Bakoma Bio 
i dokonałaś zakupu 25 jogurtów! Przed Tobą czysta przyjemność poznawania ich smaku oraz dzielenia się nim ze swoimi bliskimi! Na pewno też pokochają Bakomę Bio! 
Dziś wykonaliśmy przelew i już niedługo otrzymasz zwrot pieniędzy za swoje zakupy! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6338439 Napisano: 26.03.2017 21:52:53 w Lay's
canti0 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

r

Niestety ale potwierdzam, że oni na bank eliminują "znane" nazwiska. W poprzednim konkursie około 40-50 haseł na swoje = 0 wygranych. Pierwszy strzał na kolegę z pracy i nagroda - przypadek ? Raczej wątpie.

Ja tego nie potwierdzam ale jeśli chodzi o nagrody gorszego sortu. Natomiast 40-50 haseł nie wysyłam,macie przykład z Bez kanału... Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

mczarna

#6338174 Napisano: 25.03.2017 19:59:13 w Zjazd e-konkursowiczów
jankowska napisał(a):

radosna napisał(a):

isiulka napisał(a):

Pozdrowienia z Katowic emotka )

Super jedenastka na jutrzejszy mecz z Czarnogórą emotka E-konkursowiczki zawsze górą! emotka
Zazdroszczę Wam tych pogaduszek! Zdradźcie, o czym tak rozmawiałyście?
Przecież nie o konkursach emotka  

I żadnego faceta...

A gdzie prezentacja kominów od Laysów czy rękawiczek Actimelowych? Albo jakiś bluz od Frugo itd:P Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6337380 Napisano: 23.03.2017 20:26:36 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie ludzie,którzy w konkursach typu polub,udostępnij ( i nic więcej) wklejają jakieś wierszyki,sryki,epopoje i inne cuda wianki.Mam nadzieję,że dzięki temu nie wygrywają... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6337372 Napisano: 23.03.2017 20:04:18 w Lay's
krseta napisał(a):

czy ktoś może potwierdzić (w praktyce, nie forumowej teorii), że wygrywając w 1 tygodniu nagrodę dnia, a nie wygrywając tygodniowej, w drugim tygodniu można zgarnąć nagrodę tygodnia, skoro nie ma szans już wygrać dziennej?

mam nadzieję dobrze to upisałem.

Było kilka takich przypadków ale mało. Wyświetl w wątku >>
1 krseta 0

mczarna

#6337299 Napisano: 23.03.2017 16:57:22 w moje dzisiejsze wygrane :)

mczarna

#6336989 Napisano: 23.03.2017 10:21:37 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Jedzie do mnie Prima emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6336819 Napisano: 22.03.2017 20:46:03 w Lay's
andzi18 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Nie chodziło o to, żeby snuć teorie itd. Ja Kai serdecznie kibicuję i gratuluję, dla mnie mogłaby wygrać nawet na chomika - nic mi do tego emotka  Mój post był skierowany do magisterek...po to, żeby zbyt szybko nie mówił "hop". 

Rozumiem, rozumiem emotka Mój post był napisany półserio półżartem emotka

"Towarzystwo wzajemnej tolerancji Pani Kai?" Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6336716 Napisano: 22.03.2017 17:11:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
Krem od Super-Pharm emotka Wyświetl w wątku >>
1 agata6 0

mczarna

#6336253 Napisano: 21.03.2017 21:44:03 w Wkurza mnie...
ace napisał(a):

mczarna napisał(a):

Oj znajomości, wszędzie tylko wszyscy szukają znajomości emotka . No więc nie emotka W tym przypadku akurat już było bardziej specjalistyczne stanowisko (tzn nie każdy z ulicy się nadawał, trzeba było mieć ukończone studia inżynierskie emotka )
Dla korpo wyrzucenie kogoś z pracy zaraz na starcie to przyznanie się do braku umiejętności w dobieraniu przyszłych pracowników (a więc klęska działu HR), dlatego niechętnie się ludzi wyrzuca na starcie.

Na samym starcie to może nie ale potem znajdzie się dobra okazja.Wszystko też zależy od managera, HR pomaga w kłopotliwych sytuacjach.Wiem jak jest u mnie pracuję od lat, są kombinacje "alpejskie" ale też są sytuacje ,o których pisałam wyżej.Takie uroki korpo.  W nawiązaniu do tego co było pisane wcześniej,że niby takie złe zarobki itd to, jak wspomniałam, trzeba patrzeć na to gdzie się idzie na rozmowę.Ja zaczynałam w liceum od zleceń typu: hostessa, potem w wakacje sklep itd. To było raczej dorobienie do kieszonkowego, także na dziennych. Potem na zaocznych pracowałam w hotelu, na recepcji i byłam z tego dumna.Każda kasa się liczyła. W takiej pracy nabiera się wielu emiejętności, od psychologicznych po ekonomiczne. Jeśli ktoś początkujący daje radę pracę na zmiany, warunki ( w zależnośi od standaru hotelu) i się nadaje to polecam. Jak ktoś ma szansę od razu po studiach  idź do korpo po studiach to też niech korzysta, w CV cenne info. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6336237 Napisano: 21.03.2017 21:11:27 w Wkurza mnie...
ace napisał(a):

mczarna napisał(a):

ace napisał(a):

mczarna napisał(a):

Trzeba patrzeć na jakie rozmowy i gdzie się chodzi i jakie się ma umiejętności. Wiadomo,że sklepy,sklepiki, malunie firemki czy to znane marki czy inne nie zaoferują super kasy, a i najczęściej proponują jedynie umowę zlecenie, inne firmy dzieło, a cwaniaczki to chcą własnej działalności. Korpo oferuje dobrą kasę i nie zawsze to taka lekka praca jak pisze ace. Do korpo nie każdy się nadaje ( nie każdemu odpowiada ten typ pracy, padają psychicznie, jedni są znudzeni, inni przeciążeni) ale można spróbować, potem jest co w CV wpisać. Korpo też różni się od korpo, tak jak stanowisko tam od stanowiska, no i tez wszystko zależy od atmosfery i zasad.

Dlatego napisałam, że trzeba mieć korpo nastawienie emotka Druga sprawa to jak już się dostanie do korpo to ciężko z niego zostać wyrzuconym. Bo zwykle jak się nie sprawdzi człowiek na jednym stanowisku to przerzucają na inne do innego działu i jak coś to tak kilka razy zanim zrobi się całkowicie wypad. 

Oj wcale nie jest tak kolorowo. Zwykle są nagle maile,że ktoś "postanowił kontynuować karierę poza strukturami firmy" i każdy wie o co chodzi, nie zwolnił się sam...Jak wspomniałam wszystko zależy od branży, w wielu korpo są zwolnienia grupowe, potem otwierają oddziały w mniejszych miastach by zatrudnić ludzi taniej.

to w takim razie musi zależeć od firmy emotka Bo są takie co potrafią nawet nowego pracownika, tuż po studiach przerzucić z jednego kraju do innego jeśli się nie sprawdził w dziale w pierwszym kraju.

A to nie znajomości wchodzą wtedy w układ? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6336222 Napisano: 21.03.2017 20:54:37 w Wkurza mnie...
ace napisał(a):

mczarna napisał(a):

Trzeba patrzeć na jakie rozmowy i gdzie się chodzi i jakie się ma umiejętności. Wiadomo,że sklepy,sklepiki, malunie firemki czy to znane marki czy inne nie zaoferują super kasy, a i najczęściej proponują jedynie umowę zlecenie, inne firmy dzieło, a cwaniaczki to chcą własnej działalności. Korpo oferuje dobrą kasę i nie zawsze to taka lekka praca jak pisze ace. Do korpo nie każdy się nadaje ( nie każdemu odpowiada ten typ pracy, padają psychicznie, jedni są znudzeni, inni przeciążeni) ale można spróbować, potem jest co w CV wpisać. Korpo też różni się od korpo, tak jak stanowisko tam od stanowiska, no i tez wszystko zależy od atmosfery i zasad.

Dlatego napisałam, że trzeba mieć korpo nastawienie emotka Druga sprawa to jak już się dostanie do korpo to ciężko z niego zostać wyrzuconym. Bo zwykle jak się nie sprawdzi człowiek na jednym stanowisku to przerzucają na inne do innego działu i jak coś to tak kilka razy zanim zrobi się całkowicie wypad. 

Oj wcale nie jest tak kolorowo. Zwykle są nagle maile,że ktoś "postanowił kontynuować karierę poza strukturami firmy" i każdy wie o co chodzi, nie zwolnił się sam...Jak wspomniałam wszystko zależy od branży, w wielu korpo są zwolnienia grupowe, potem otwierają oddziały w mniejszych miastach by zatrudnić ludzi taniej. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6336210 Napisano: 21.03.2017 20:41:04 w Wkurza mnie...
ace napisał(a):

paula9891 napisał(a):

kalinea napisał(a):

Ja bym chciała zamieszkać sama ale niby jak? Mam doświadczenie, jestem młoda, znam języki, obecnie poszukuję pracy, byłam już chyba na 20-30 rozmowach i co? Ano nic. Stolica tego kraju, znane firmy, cenione marki, wymagań cała tablica a wynagrodzenie? 13/14zł brutto za godzinę. Najwyższa ze stawek jaką mi zaproponowano na tych rozmowach wynosiła 1800zł netto za etat na umowie zlecenie oczywiście.
A ile kosztuje wynajęcie mieszkania w Warszawie? Pewnie za te 1800zł opłaciłabym czynsz i to wsio. Można głodować do końca miesiąca  emotka

A co potrafisz robić? Bo to jest kluczowe emotka
Mogę się wypowiedzieć na temat Trójmiasta, ostatnio dwie koleżanki szukały pracy (jeżeli to można nazwać szukaniem) i znalazły w przeciągu kilku dni dobrze płatną i bez doświadczenia emotka

Szczerze to co się umie robić to nie ma znaczenia choćby dla korpo emotka Tzn trzeba tam znać bardzo dobrze język angielski i trochę excela emotka i mieć korpo nastawienie. Reszta im loto (oczywiście mówimy nie o jakimś specjalistycznym stanowisku emotka ) . Moja kumpela pani inżynier budownictwa, odeszła z pracy na budowie i poszła do korpo bo stwierdziła, że nigdzie indziej nie zarobi tak dobrze wykonując tak łatwą i mało odpowiedzialną pracę emotka (czyt przeklejanie kolumny A w excelu do kolumny B emotka i gadanie przez telefon z hamerykaninami).
A już jak się zna bardzo dobrze inny język niż angielski (nie oszukujmy się ale dziś angielski nie jest atutem, jest standardem, bo prawie każdy młody zna) to praca sama będzie szukać emotka Znam dziewczynę po portugalistyce, która zaraz po studiach znalazła pracę z 5 na początku i musiałą swoje konto na Linkedin zlikwidować bo nie było dnia by się jakaś firma do niej nie odzywała z propozycją pracy emotka  

Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6335692 Napisano: 20.03.2017 20:45:19 w Żegnamy zmarłych
Żegnam w tym wątku swoje Kochane Zwierzaki,które pożegnaliśmy w ciągu 2 dni emotka  Taki ból,jeszcze podwójny. Zuzia ( kotka, 17 lat ) w sobotę, dziś Rudolf ( 12 lat, Golden).Dla nas to tragiczny i bardzo, bardzo smutny czas.Ból za bólem.Zuzia,Rudolf-niech Wam będzie cudownie za Niebieskim Mostem! Wyświetl w wątku >>
[*] 0

mczarna

#6335487 Napisano: 20.03.2017 15:02:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kampania kawy Prima Streetcom (mail przed chwilą) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6334952 Napisano: 18.03.2017 18:37:48 w GFK
okrysia napisał(a):

mlasta napisał(a):

okrysia napisał(a):

nagroda za punkty - sprzęt AGD,  jak to jest z gwarancją? ktoś ma jakieś doświadczenie w tej kwestii???

Zamówiłam ostatnio opiekacz 3 w 1. Przy pierwszym użyciu po 15 minutach padł całkiem emotka  napisałam im maila że dostałam bubla, kazali go odesłać do serwisu w Warszawie. Po 2 dniach dostałam nowy egzemplarz, tym razem działający. Oddali nawet pieniądze za przesyłkę - chociaż na zwrot czekałam całkiem długo, ale oddali.

ale czy z opiekaczem dostałaś jakąś gwarancję, dokument z datą, potwierdzający nabycie go. Ja dostałam kombiwar i nic nie ma, w razie czegoś, (odpukać), co wtedy??

Gdyby coś się zadziało to trzeba do nich napisać.U mnie kiedyś było tak,że wagę wzięłam,która nie działała.Wymienili na nowy model,bez problemu,bez karty. Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6334730 Napisano: 17.03.2017 21:18:15 w Zjazd e-konkursowiczów
Prad napisał(a):

mczarna napisał(a):

monisss napisał(a):

miketyson napisał(a):

marionzzz napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Prad napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

Prad napisał(a):

rogaliczek napisał(a):

Prad napisał(a):

mczarna napisał(a):

Prad napisał(a):

Warszawa nie jest chętna? emotka

jest emotka

pewnie,że jest emotka

Tylko kiedy?

Warszawa pasuje emotka

rzućcie jakiś weekend to się dopasuje. Następne dwa weekendy mam wolne a potem 1 pracujący i znow 2 wolne emotka

To idziemy za ciosem i bierzemy pierwszy weekend czyli 11.03 lub 12.03 emotka

pasuje. Gdzies w centrum?

Może być i centrum emotka

Jeszcze nie wiem, który dzień będę miała wolny, ale ewentualnie też się piszę emotka

tak, tak, tak emotka

Hej i co z Warszawą ?

dokładnie emotka ?

chyba brakuje jakieś koordynatora spotkania? emotka

Ano brakuje emotka
Patrząc po tym poście jest nas co najmniej 8 osób więc wcale nie tak mało emotka Może udałoby się w następny weekend bo potem większość o świętach będzie myśleć i znów się odwlecze a Katowice będą planować kolejny zjazd emotka  

aneta2208- chyba masz trochę czasu? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6334713 Napisano: 17.03.2017 20:35:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś wygrał coś w Harnasiu? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6334703 Napisano: 17.03.2017 20:00:48 w Lay's
luko922 napisał(a):

madlette napisał(a):

luko922 napisał(a):

madlette napisał(a):

Niby mało nagród, ale jak już się zdobędzie tę koszulkę, to jest potencjalnie większa szansa na bardziej wartościowe nagrody, bo wybiorą z 70 zwycięzców w tygodniu, a nie z 700, jak w szalikach /templateshttps://www.e-konkursy.info/img/emots/biggrin.gif

Telewizory są raz na 3 tygodnie wybierane  /templateshttps://www.e-konkursy.info/img/emots/naughty.gif /templateshttps://www.e-konkursy.info/img/emots/lol.gif

O nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, to moja nadzieja umarła emotka Myślałam, że tak jak z konsolami i nawet nie czytałam emotka

"W ciągu 3 dni roboczych po zakończeniu każdego tygodnia trwania Konkursu Komisja wybierze 10 (słownie: dziesięciu) LaureatówNagrody I Stopnia oraz 5 Zgłoszeń rezerwowych spośród Uczestników, którzy dokonali w danym tygodniu poprawnych zgłoszeń do
Konkursu."

Każdego tygodnia! Co mnie kłamiesz? emotka  

Rzeczywiście emotka To skasujmy te posty, bo wprowadzają w błąd. To ja coś namieszałem, sorki emotka

Eee, nie ma co kasować patrząc na inne Laysowe. Lepiej to zostawmy i podyskutujemy jak już będą pierwsze tygodniowe:p Wyświetl w wątku >>
0 0