Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6340378 Napisano: 30.03.2017 22:23:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dzikuska21 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

infatne napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Z itm Bobovita jakie nagrody poszły?

Podbijam tez mnie to interesuje emotka

Jak narazie chyba  wszystkie prócz bonów. bo od nikogo nie słyszałam o bonie...

a czy wogole ktoś się pochwalił już jakąś nagroda z tego konkursu? bo na MDW nic nie widziałam (chyba że coś przeoczylam)

To,że w MDW nie było to nie bylo,to nie znaczy,że nie informowali...Ja widziałam wpisy edzi w informują. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6340358 Napisano: 30.03.2017 21:31:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

Alle napisał(a):

Ciekawy "zbieg okoliczności" w pierwszym tygodniu velvet. Na całą Polskę 2 wygrane padły w jednej wsi, która ma niespełna 1400mieszkańców. Cud.

Standard w loteriach, o ile można zakupy zrobić gdziekolwiek. Często nawet okazuje się, że w ogóle zrobione nie zostały.

I jakoś takoś dziwny zbieg okoliczności,że takie małe mieściny/wioski wygrywają po kilka razy.... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6339880 Napisano: 29.03.2017 22:27:34 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie wpisy na hasła na Fejsie: masz wpisać 1 ale nie-nie wejdą w regulamin- wpisują po kilkadziesiąt... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6339802 Napisano: 29.03.2017 20:09:03 w Lay's
FBpawel4 napisał(a):

specjal napisał(a):

magisterek napisał(a):

FBpawel4 napisał(a):

Ale fajniuchno! Wygraliśmy koszulkę na nasze unikatowe hasło! Czekamy na rozstrzygnięcie tygodniowe! Pozdrawiamy forumowiczów - ekipa "KORPO" emotka emotka emotka

Jak zatem brzmi to unikatowe hasło? emotka

Las rąk emotka

Nie wiedzieliśmy, że na tym forum wszyscy dzielą się ochoczo wygranymi hasłami. Proszę nam wybaczyć, jesteśmy tu chyba za krótko emotka

Ja to jestem ciekawa co z koszulką zrobicie? Powiesicie oprawioną w ramę u managera w pokoju ? Korpo pozdrawia korpo no i gratuluje! Nie ma to jak praca zespołowa, integracja w pełni:P Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6339780 Napisano: 29.03.2017 19:19:39 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Jedzie do mnie niespodzianka z rekomenduj.to (kampania Bakoma) Wyświetl w wątku >>
1 Finezyjna 0

mczarna

mczarna

#6339335 Napisano: 28.03.2017 20:13:03 w Platformy dla testerów- trnd itp.
edith napisał(a):

Wreszcie kupilam Monte Plus i teraz co dalej?Wypelnia się ankietę a gdzie przesyla się zdjecie paragonu?Czy coś jeszcze doadtkowo trzeba zrobić?Sorry za tyle pytan ale pierwszy raz biorę udzial w projekcie  emotka

Wszystkie informacje i instrukcje są w mailach i na Twoim profilu. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6339250 Napisano: 28.03.2017 18:10:12 w SZUKAM....
atanerka napisał(a):

mczarna napisał(a):

Dostałam dziś dziwną przesyłkę z nawozem do trawników i innymi rzeczami.Ktoś wie skąd to, za co?Nadawca Ciech, kurier tnt ..

A nie przypadkiem 
http://promocja.ziemovit.pl/  ?

Dzięki! To  faktycznie to,choć całej akcji kompletnie nie pamiętam:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6339215 Napisano: 28.03.2017 16:57:23 w SZUKAM....
Dostałam dziś dziwną przesyłkę z nawozem do trawników i innymi rzeczami.Ktoś wie skąd to, za co?Nadawca Ciech, kurier tnt .. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6338785 Napisano: 27.03.2017 17:19:12 w Platformy dla testerów- trnd itp.
Odnośnie Bakomy i dyskusji o źle opisanych paragonach, u mnie było coś w stylu Jog.Bak 150g, właśnie dostałam maila:-) 
Cieszymy się, że wykonałaś najważniejsze zadanie w kampanii Bakoma Bio 
i dokonałaś zakupu 25 jogurtów! Przed Tobą czysta przyjemność poznawania ich smaku oraz dzielenia się nim ze swoimi bliskimi! Na pewno też pokochają Bakomę Bio! 
Dziś wykonaliśmy przelew i już niedługo otrzymasz zwrot pieniędzy za swoje zakupy! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6338439 Napisano: 26.03.2017 21:52:53 w Lay's
canti0 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

r

Niestety ale potwierdzam, że oni na bank eliminują "znane" nazwiska. W poprzednim konkursie około 40-50 haseł na swoje = 0 wygranych. Pierwszy strzał na kolegę z pracy i nagroda - przypadek ? Raczej wątpie.

Ja tego nie potwierdzam ale jeśli chodzi o nagrody gorszego sortu. Natomiast 40-50 haseł nie wysyłam,macie przykład z Bez kanału... Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

mczarna

#6338174 Napisano: 25.03.2017 19:59:13 w Zjazd e-konkursowiczów
jankowska napisał(a):

radosna napisał(a):

isiulka napisał(a):

Pozdrowienia z Katowic emotka )

Super jedenastka na jutrzejszy mecz z Czarnogórą emotka E-konkursowiczki zawsze górą! emotka
Zazdroszczę Wam tych pogaduszek! Zdradźcie, o czym tak rozmawiałyście?
Przecież nie o konkursach emotka  

I żadnego faceta...

A gdzie prezentacja kominów od Laysów czy rękawiczek Actimelowych? Albo jakiś bluz od Frugo itd:P Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6337380 Napisano: 23.03.2017 20:26:36 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie ludzie,którzy w konkursach typu polub,udostępnij ( i nic więcej) wklejają jakieś wierszyki,sryki,epopoje i inne cuda wianki.Mam nadzieję,że dzięki temu nie wygrywają... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6337372 Napisano: 23.03.2017 20:04:18 w Lay's
krseta napisał(a):

czy ktoś może potwierdzić (w praktyce, nie forumowej teorii), że wygrywając w 1 tygodniu nagrodę dnia, a nie wygrywając tygodniowej, w drugim tygodniu można zgarnąć nagrodę tygodnia, skoro nie ma szans już wygrać dziennej?

mam nadzieję dobrze to upisałem.

Było kilka takich przypadków ale mało. Wyświetl w wątku >>
1 krseta 0

mczarna

#6337299 Napisano: 23.03.2017 16:57:22 w moje dzisiejsze wygrane :)

mczarna

#6336989 Napisano: 23.03.2017 10:21:37 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Jedzie do mnie Prima emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6336819 Napisano: 22.03.2017 20:46:03 w Lay's
andzi18 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Nie chodziło o to, żeby snuć teorie itd. Ja Kai serdecznie kibicuję i gratuluję, dla mnie mogłaby wygrać nawet na chomika - nic mi do tego emotka  Mój post był skierowany do magisterek...po to, żeby zbyt szybko nie mówił "hop". 

Rozumiem, rozumiem emotka Mój post był napisany półserio półżartem emotka

"Towarzystwo wzajemnej tolerancji Pani Kai?" Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6336716 Napisano: 22.03.2017 17:11:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
Krem od Super-Pharm emotka Wyświetl w wątku >>
1 agata6 0

mczarna

#6336253 Napisano: 21.03.2017 21:44:03 w Wkurza mnie...
ace napisał(a):

mczarna napisał(a):

Oj znajomości, wszędzie tylko wszyscy szukają znajomości emotka . No więc nie emotka W tym przypadku akurat już było bardziej specjalistyczne stanowisko (tzn nie każdy z ulicy się nadawał, trzeba było mieć ukończone studia inżynierskie emotka )
Dla korpo wyrzucenie kogoś z pracy zaraz na starcie to przyznanie się do braku umiejętności w dobieraniu przyszłych pracowników (a więc klęska działu HR), dlatego niechętnie się ludzi wyrzuca na starcie.

Na samym starcie to może nie ale potem znajdzie się dobra okazja.Wszystko też zależy od managera, HR pomaga w kłopotliwych sytuacjach.Wiem jak jest u mnie pracuję od lat, są kombinacje "alpejskie" ale też są sytuacje ,o których pisałam wyżej.Takie uroki korpo.  W nawiązaniu do tego co było pisane wcześniej,że niby takie złe zarobki itd to, jak wspomniałam, trzeba patrzeć na to gdzie się idzie na rozmowę.Ja zaczynałam w liceum od zleceń typu: hostessa, potem w wakacje sklep itd. To było raczej dorobienie do kieszonkowego, także na dziennych. Potem na zaocznych pracowałam w hotelu, na recepcji i byłam z tego dumna.Każda kasa się liczyła. W takiej pracy nabiera się wielu emiejętności, od psychologicznych po ekonomiczne. Jeśli ktoś początkujący daje radę pracę na zmiany, warunki ( w zależnośi od standaru hotelu) i się nadaje to polecam. Jak ktoś ma szansę od razu po studiach  idź do korpo po studiach to też niech korzysta, w CV cenne info. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6336237 Napisano: 21.03.2017 21:11:27 w Wkurza mnie...
ace napisał(a):

mczarna napisał(a):

ace napisał(a):

mczarna napisał(a):

Trzeba patrzeć na jakie rozmowy i gdzie się chodzi i jakie się ma umiejętności. Wiadomo,że sklepy,sklepiki, malunie firemki czy to znane marki czy inne nie zaoferują super kasy, a i najczęściej proponują jedynie umowę zlecenie, inne firmy dzieło, a cwaniaczki to chcą własnej działalności. Korpo oferuje dobrą kasę i nie zawsze to taka lekka praca jak pisze ace. Do korpo nie każdy się nadaje ( nie każdemu odpowiada ten typ pracy, padają psychicznie, jedni są znudzeni, inni przeciążeni) ale można spróbować, potem jest co w CV wpisać. Korpo też różni się od korpo, tak jak stanowisko tam od stanowiska, no i tez wszystko zależy od atmosfery i zasad.

Dlatego napisałam, że trzeba mieć korpo nastawienie emotka Druga sprawa to jak już się dostanie do korpo to ciężko z niego zostać wyrzuconym. Bo zwykle jak się nie sprawdzi człowiek na jednym stanowisku to przerzucają na inne do innego działu i jak coś to tak kilka razy zanim zrobi się całkowicie wypad. 

Oj wcale nie jest tak kolorowo. Zwykle są nagle maile,że ktoś "postanowił kontynuować karierę poza strukturami firmy" i każdy wie o co chodzi, nie zwolnił się sam...Jak wspomniałam wszystko zależy od branży, w wielu korpo są zwolnienia grupowe, potem otwierają oddziały w mniejszych miastach by zatrudnić ludzi taniej.

to w takim razie musi zależeć od firmy emotka Bo są takie co potrafią nawet nowego pracownika, tuż po studiach przerzucić z jednego kraju do innego jeśli się nie sprawdził w dziale w pierwszym kraju.

A to nie znajomości wchodzą wtedy w układ? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0