Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6348325 Napisano: 20.04.2017 15:18:03 w moje dzisiejsze wygrane :)
0 0

mczarna

#6347782 Napisano: 19.04.2017 12:58:26 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Szukam numeru telefonu do kompetentnej osoby z Albedo w sprawie reklamacji /Syoss, Piękno niejedno ma imię/

Zadzwoń do nich na ogólny,powinni Ciebie skierować do odpowiedniej osoby od danej kampanii. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6347261 Napisano: 17.04.2017 22:12:11 w Lay's
synk napisał(a):

magnus napisał(a):

synk napisał(a):

cb656 napisał(a):

Nie rozumiesz, że informacja niepotwierdzona jest niewiarygodna i zasługuje tylko na obśmianie?
Było nie zaczynać z wysokiego ce... Ja pass. Nie będę się kopać z koniem.

Twój wybór...nie musisz wierzyć. Nie w takie rzeczy ludzie wierzą bez potwierdzenia. emotka też nikt nie widział a wierzą ludzie w niego

Ja nie lubię takich czczych dyskusji- mówię aa to mówię be, bo inaczej nie ma to sensu!
Ja powiem tak- Lidia baba zimna jak ryba w przeręblu
liczb uczestników nie znam, nie wypowiadam się
ale wiem...  laureaci wybierani są w drodze LOSOWANIA, w zasadzie dwóch niezależnych losowań- 1 na koszulki, 2 na TV, dlatego czasami TV wpadnie komuś komu nie wpadła koszulka.
Ot co , ma się informacje emotka

o losowaniu też ja pisałem emotka

synk- jesteś taki wielce wiedzący w zakresie Avanti i nie chcesz nam się tu pochwalić co wiesz, bo masz sra...ę,że jakiegoś informatora pogonią itd, to ja informuję,że jak tak piszesz to dajesz nam znać,żę albo pracujesz w agencji albo znasz kogos kto tam jest albo znajomy znajomego albo po prostu ściemniasz. Pytałam raz skąd wiesz ile zgłoszeń- cisza. Pierddu,pierdu, coś tak czuję... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6346821 Napisano: 14.04.2017 21:34:22 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Dlatego nie mam fazy na kupowanie, jest pelno konkursów w sklepach, które są daleko ale mam na nie wyj
nie jestem typem (a właściwie typką) co musi koniecznie zagrać, bo do wygrania bon albo auto.
Akcja z laską kontra Asper - słaba ale tyle kasy dać za paragon...

No okej, okej. Luz i wolność. Nikt nie zmusza. Ja też przykładowo nie biorę udziału w konkursach o samochód, jeśli organizuje je Woseba emotka
Ale tu jest mowa nie o tym, czy ktoś ma parcie na kupowanie paragonów, ale o braku pewnych zasad podstawowych - UCZCIWOŚCI. Jakie by nie były powody tych zdalnych zakupów, pewne jest tylko jedno: tak, jak załatwiła to dziewczyna się nie pogrywa. emotka  

cb656- ja zdecydowanie tego nie pochwalam, jakaś baba myśli,że jest kimś, a zaraz wyląduję w Uwadze, Ekspresie Reporterów itd, niech ma, będzie sławna:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6346818 Napisano: 14.04.2017 21:28:58 w Życzenia na święta i nie tylko
Życzę Wszystkim Wesołych Świąt i oby prognozy (te złe) się nie sprawdziły! emotka Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6346810 Napisano: 14.04.2017 21:21:30 w Pomocy!!!!
cb656 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

ewikewikk napisał(a):

Ups, przepraszam. chyba chodzi o to, że Asper bez paragonu wygrał 10 tysi. Jako naiwna POSIADACZKA takich paragonów BARDZO MU WSPÓŁCZUJĘ...

Kompletnie mylisz pojęcia.
Kupił paragon, tylko poprosił o wysłanie go jak już wygral..
A może popierasz szantaż?

Zwykłe nieporozumienie wynikające z tego, że ewikewikk nie wczytała się w historię choroby.
Dla przypomnienia małe podsumowanie: poszkodowany z braku sklepu u siebie umówił się z dziewczyną, że ta zrobi zakupy DLA NIEGO, za co dostanie zwrot kasy na wartośc paragonu. Ponieważ nie zażądał wysyłki paragonu od razu, nie wiedząc wszak, czy wygra, był spokojny ze świadomością, że w razie czego ma legalny paragon, tyle tylko, że zdalny. Ale zdobyty w terminie, jak trzeba.
No i gdy jednak wygrał, poprosił o przysłanie, na co odezwała się pazerna część duszy dziewczyny, która zwietrzyła swój dodatkowy biznes w tym wszystkim i zażądała prowizji od wartości nagrody.
Tyle w skrócie - tak przynajmniej ja to sobie pozbierałem z fragmentów wypowiedzi. Fakt, dość chaotycznych i rozrzuconych, jednak na tym samym forum. Jesli jestem w błędzie w jakiejś części, niech autor czyli poszkodowany mnie skoryguje, okej?

Dlatego nie mam fazy na kupowanie,jest pelno konkursów w sklepach,które są daleko ale mam na nie wyj...., nie jestem typem ( a właściwie typką) co musi koniecznie zagrać,bo do wygrania bon albo auto.akcja z laską kontra Asper- słaba ale tyle kasy dać za paragon... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6346774 Napisano: 14.04.2017 20:30:57 w SZUKAM....
dorothy napisał(a):

co to może być?: GOLDENSUBMARINE SP ZOO SK wysłał do Ciebie Paczkę E‑Commerce InPost

podobno kocyki Nivea Wyświetl w wątku >>
1 dorothy 0

mczarna

#6346662 Napisano: 14.04.2017 15:01:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Były już maile z Auchan z 13ego? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6346485 Napisano: 14.04.2017 11:44:55 w Informują
defed napisał(a):

@ o 11:05: Gratulujemy – wygrałaś do przetestowania NIVEA Invisible Fresh

To chyba z tego: https://www.e-kon...sh.html#.WPCUNIiLTIU

Hmmm... dostałam w sumie 3 takie same wiadomości na jeden adres mailowy, o 11:05, 11:12 i 11:18  emotka  (zgłaszałam się do testowania tylko 1x)

U mnie też 3 maile Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

mczarna

#6346481 Napisano: 14.04.2017 11:42:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nivea Invisible Fresh Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6346319 Napisano: 13.04.2017 23:06:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy nagrody 3 st z Aquafresh poinformowane? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6346313 Napisano: 13.04.2017 22:56:06 w Platformy dla testerów- trnd itp.
pakowa napisał(a):

madlette napisał(a):

pakowa napisał(a):

kinia1503 napisał(a):

Dostał ktoś zwrot z Monte trnd?

nie..

wiadomość znaleziona dziś na stronie trnd :

Przelewy zostały wykonane w dniu dzisiejszym (13.04)
Jeśli pieniądze nie pojawią się na Twoim koncie jutro do końca dnia (piątek) prosimy o kontakt na nash@trnd.pl.

Ja już mam emotka

I u mnie już jest emotka

i u nas jest- mbank, pko bp Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6346311 Napisano: 13.04.2017 22:52:26 w Platformy dla testerów- trnd itp.
dorothy napisał(a):

dziś w skrzynce znalazłam przesyłkę z folderami Bakoma BIO  emotka  dziwi mnie to, gdyż już końcówka kampanii jest przecież, a tak w ogóle to nie spodziewałam się jakiejkolwiek przesyłki od nich

Ale kiedy zglosiłaś im paragony albo też kiedy potwierdzili chęć Twojego uczestnictwa? Może to ten ostatni etap? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6345949 Napisano: 13.04.2017 11:41:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wreszcie coś-keg Heineken (sms przezd chwilą).  Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6345766 Napisano: 12.04.2017 21:21:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
violka88 napisał(a):

co mnie to ostatnio dopadł za ogromny pech  emotka
nic nie mogę wygrać - tak żle nie było już dawno emotka
Zero wygranych a jak już wygram to nawet nagroda nie przychodzi emotka
czary mary niech już to WIELKIE szczęście do mnie zawita emotka

Mam to samo-jakieś fatum czy co? Niech to się odkręci,bo nie dość,że załamka tą wiosenną pogodą to i nagród brak:-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6345741 Napisano: 12.04.2017 20:17:18 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie moda na fotki robione na podłodze,dywanie albo i na trawie ( chodzi mi o te leżące z gadżetami)...Co konkurs foto to ich pełno... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6345260 Napisano: 11.04.2017 22:16:50 w Ambasadorinnowacji - Philips
Kiedy te aukcje będą?Skasowałam maila,traktując jak spam.:-(  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6344936 Napisano: 11.04.2017 14:08:16 w Platformy dla testerów- trnd itp.
mczarna napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

mczarna napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Ktoś wie co dziś wysyłał Streetcom?Mam maila od GLS..

Na pewno Streetcom?
Bo też mam od GLS ale z monte kaszka TRND.

Na pewno, do kaszek w TRND nawet się nie zgłaszałam. 

To w takim razie pewnie super niespodzianka emotka

Miejmy nadzieję,że coś super...Ktoś coś pisał o kartach plusa ale nawet takiej kampanii nie mam na profilu.Pamiętam,że jakaś ankieta była o telefonach ale to wszystko.

No i się wyjaśniło,mail przed chwilą: Drogi Ambasadorze!Miło nam powitać Cię w badaniu internetu LTE w Plusie.
W czwartek 13 kwietnia rozpoczynamy wysyłkę specjalnych starterów.BADANIEPrzez 2 tygodnie możesz cieszyć się superszybkim internetem LTE, wchodzić na platformę Ipla.tv i bez ograniczeń surfować po sieci! Zanim pochłonie Cię wirtualny świat, zapoznaj się dokładnie z instrukcją korzystania z nowego startera w swojej Strefie Eksperta. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6344678 Napisano: 10.04.2017 22:06:00 w Platformy dla testerów- trnd itp.
basku napisał(a):

olenka22 napisał(a):

mczarna napisał(a):

olenka22 napisał(a):

Czy ktoś dostał już zwrot za Bakoma Bio w kampanii Rekomenduj.to ?

tak,już jakiś czas temu

Dzięki, zagapiłam się. Mam emotka

ja jeszcze nie mam zwrotu emotka a tam na rekomenduj nie widze też żadnego powierdzenia, że dostali moje paragony... emotka czy ktoś ma jakiś kontakt do nich? emotka albo wie do kiedy oni mieli wysyłać pieniądze? 

Dostajesz od nich maile,czy nie? Zależy w jakiej fazie się załapałaś? Pierwsza faza czy późniejsza? Jak wczesna i nie masz kasy to pisz bakoma@rekomenduj.to , jak później się dostałaś to daj im chwilę... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6344617 Napisano: 10.04.2017 19:55:48 w Platformy dla testerów- trnd itp.
andziulka21 napisał(a):

mczarna napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Ktoś wie co dziś wysyłał Streetcom?Mam maila od GLS..

Na pewno Streetcom?
Bo też mam od GLS ale z monte kaszka TRND.

Na pewno, do kaszek w TRND nawet się nie zgłaszałam. 

To w takim razie pewnie super niespodzianka emotka

Miejmy nadzieję,że coś super...Ktoś coś pisał o kartach plusa ale nawet takiej kampanii nie mam na profilu.Pamiętam,że jakaś ankieta była o telefonach ale to wszystko. Wyświetl w wątku >>