Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6351119 Napisano: 27.04.2017 22:38:20 w Dyskusje o wynikach konkursu
maryam napisał(a):

radosna napisał(a):

ir napisał(a):

cleopatra napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Jesli dobrze widze Douglas usunął post... I tak kończy sie temat.

i tym gestem przyznał się do winy...

Cwaniaki. Szkoda że nie wrzuciliśmy na FB na @Kryzysy w social mediach wybuchają w weekendy
Ona opisuje takie historie....
Ciekawe, czy Douglas Zarząd już wie o przekrętach z autami, bo sam fb to mało.

Chciałam sobie teraz w spokoju poczytać sensacyjne wiadomości i dyskusję na stronie Douglasa,
a tu ... masz radosna babo placek! Wykasowali temat przyznania autek, co jest podejrzane!

To poczytaj sobie emotka https://www.faceb...56769994?pnref=story

komentarzy z fejsa brak Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6351106 Napisano: 27.04.2017 22:04:03 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

Jeśli chodzi o przedszkola, to jaka wina dyrektorki, że miejsc ma w każdej grupie maksymalnie 25? Sal też określona ilość. Przecież jakby miała gdzie te dzieci trzymać to by je przyjęła, dlatego rozkłada ręce.

W naszym właśnie kombinacja, usuwają wszystkie dzieci z 5 latków,by zerówki nie zrobić,bo muszą przyjąć 3 letnie. Szkoda tylko ,że jak moja była 3 latkiem to była odwrotna sytuacja.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6351104 Napisano: 27.04.2017 21:58:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

mczarna napisał(a):

trampek, napisał(a):

czy te danonki co są w kauflandzie duże w gazetce można kupić na trnd + małe czy to jakies inne?

https://www.trnd....ktu-nowe-danonki.pdf

czytałam te wiem, ze sa takie male całe waniliowe ale w gazetce takie same duze sa polaczone smaki i nie wiem czy tamte tez mozna

Przeczytaj dokładnie to co wysłałam, tam jest wszystko opisane... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6351102 Napisano: 27.04.2017 21:53:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

czy te danonki co są w kauflandzie duże w gazetce można kupić na trnd + małe czy to jakies inne?

https://www.trnd....ktu-nowe-danonki.pdf Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6351073 Napisano: 27.04.2017 20:40:46 w Dyskusje o wynikach konkursu
kamyk101 napisał(a):

ir napisał(a):

cleopatra napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Jesli dobrze widze Douglas usunął post... I tak kończy sie temat.

i tym gestem przyznał się do winy...

Cwaniaki. Szkoda że nie wrzuciliśmy na FB na @Kryzysy w social mediach wybuchają w weekendy
Ona opisuje takie historie....
Ciekawe, czy Douglas Zarząd już wie o przekrętach z autami, bo sam fb to mało.

Komedia, znając bystrość forumowiczów ktoś pewnie porobił screeny emotka

Nie brałam udziału ale mnie to dziś zszokowało...Na początku jeden skromny komentarz jakiegoś fcb anonima, po południu to już ze wszystkich 14 było ponad 55 i te pitolenie Douglasa,że wszystko zgodnie z regulaminem itd i włąćzenie się w to Albedo ( był tam gdzieś przez kogoś oznaczony, bo nie widziałam,więc skąd nagle takie od nich poruszenie?). Moim zdaniem wygrane hasła powinny być ujawnione,wtedy (jeśli oczywiście hasła oryginalne) byłoby po krzyku i bez afer.Teraz mam inne mniemanie i  myślę,że ten konkurs nie był fair. Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6350591 Napisano: 26.04.2017 22:32:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

carissma napisał(a):

monkakk napisał(a):

carissma napisał(a):

Czy jeśli wygrałam zniżkę 15% do sklepu internetowego Gerlach z Zottarelli, to skreśla mnie to już jeśli chodzi o zestaw sztućców?

Nie emotka Kod wygrywa każdy emotka

O to super. czyli jest nadzieja emotka dzięki za odpowiedź emotka

a tam są nagrody dzienne? jak to wygląda? 

Nie tak jak w regulaminie, widać w mdw,że wysyłają info następnego dnia...jokan- co Ty taka nie jesteś ogarnięta ostatnimi czasy? Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

mczarna

#6350556 Napisano: 26.04.2017 21:45:40 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Wkurza mnie NESCAFE  emotka emotka emotka emotka emotka

Mnie też emotka
Bo ta 3w1 jest ohydna a szkoda mi wysypywać  emotka

Do słoiczka odsypywać można. Później gości tym uraczysz emotka  

Ja tak zrobiłam, mam pełen, jak są chętni na 3 w 1 to zapraszam Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6350546 Napisano: 26.04.2017 21:18:30 w Wkurza mnie...
Ja tej pogody już nie zdzierżę...Czy nie może się ona rozłożyć jak być powinno? Nosz kemotka  Ja się wyprowadzam do jakiś dalekich krajów, będę koguty hodować albo co. Mam dość tej polskiej pogody i tyle! Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6350537 Napisano: 26.04.2017 20:53:08 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
keg Heineken C4:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6350447 Napisano: 26.04.2017 18:07:22 w Informują
trnd śle maile (danonki) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6350442 Napisano: 26.04.2017 17:58:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
lala82 napisał(a):

Danonki  emotka

i u mnie:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6350313 Napisano: 26.04.2017 14:04:45 w SZUKAM....
jokan napisał(a):

czy ktos robil dzisiaj zwrot na finuu? dlaczego tam mozna tylko do 23 kwietnia dodawac, a reszta dat jest zablokowana? a ja ma paragon z 25 kwietnia....

Zakup Produktów Promocyjnych uprawniający do udziału w Promocji możliwy jest oddnia 23 lutego 2017 roku do dnia 23 kwietnia 2017 roku  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6350268 Napisano: 26.04.2017 12:50:05 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Czy działa Wam zakładka "zwycięzcy" w czystej loterii ? Od kilku dni nie można się dowiedzieć, na jakim dniu stanęli... emotka

Dziala,na 24.04 Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6349968 Napisano: 25.04.2017 16:46:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
wioleczka83 napisał(a):

masza napisał(a):

Vizir 3-in-1 Pods Gratulacje! Zostałeś/aś wybrany/a do udziału w projekcie! Już wkrótce otrzymasz swój zestaw Ambasadora

mam i ja vizir  emotka  

I u mnie,jest wiadomość w profilu,maila jeszcze brak Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6349906 Napisano: 25.04.2017 14:32:01 w Platformy dla testerów- trnd itp.
agniehaha89 napisał(a):

kate1980 napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

jokan napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

jokan napisał(a):

elmo napisał(a):

jokan napisał(a):

elmo napisał(a):

Przed chwilą telefon ze Streetcom - Wymiana punktów na udział w kampanii Okocim  emotka
Po raz pierwszy u mnie taka sytuacja  emotka

a ile punktow wymienilas?

3 000 

dzieki, bo ja mam ponad 3600 ale mi nikt nic nie proponowal:), ale kampania piwna i tak nie dla mnie....

Mnie kiedyś bodajże za 4tys wymienili na kampanię lego

oki, dzieki, czyli musze jeszcze troche nazbierac emotka

ja mam prawie 9000 i nikt mi jeszcze takich propozycji nigdy nie składał.

o to tak jak ja. od początku zbieram punkty i ani razu nikt mi nie złożył propozycji, aby je wymienić. chociaż wcale nie głupie to by było gdybyśmy mogli sami o tym decydować

Punkty podobno co roku przepadają więc może to zależy od tego ile czasu ma się te punkty na swoim koncie. Może wybierają tych, którym te punkty i tak niedługo przepadną. 

Wątpię by tym się kierowali, ja jestem u nich od prawie samego początku,już nie raz doszłam do ponad 12 tys punktów i nic,zero propozycji wymiany,tylko patrzę jak mi ich ubywa,potem przybywa i tak na okrągło... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6349784 Napisano: 25.04.2017 11:27:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
iceflower napisał(a):

u mnie również Nivea - wersja Ylang Ylang

i u mnie:) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6349645 Napisano: 24.04.2017 22:20:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mama2006 napisał(a):

scrabble napisał(a):

trampek, napisał(a):

Pitach napisał(a):

Mam pytanie odnośnie Zotarelli - czy po wpisaniu kodu i odpowiedzi na pytanie powinna pojawić się możliwość wgrania skanu paragonu lub cokolwiek innego ? W regulaminie jest o tym wspomniane,ale na stronie pojawił się tylko komunikat o przyznanym rabacie emotka  coś pokręciłam czy to normalne  ?

normalnie paragon wgrywa sie chyba jak sie wygra emotka tak przynajmniej mi sie wydaje bo mam tak samo.

Tak, uzupełniasz dane adresowe i paragon w mailu o wygranej.

jak wygrasz to dostaniesz formularz do wypełnienia i tam wgrywasz skan paragonu

Regulamin jakoś słabo poprawiony, w stosunku do ostatniej akcji,która była...Pytanie inne niż w konkursie, daty losowań jakieś dziwne.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6348894 Napisano: 21.04.2017 19:06:21 w Lay's
ewikewikk napisał(a):

emotka w soboty Lidia publikuje wyniki czy raczej czekamy do poniedziałku?

W soboty to Lidia ma wolne Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6348886 Napisano: 21.04.2017 18:53:07 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Lokales odebrany w duużych ilościach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6348501 Napisano: 20.04.2017 21:57:42 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

ziolko napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

-49% na kosmetyki do makijażu.

albo -55% z aplikacją emotka  

A ja dziś zastanawiałam się dlaczego 1/3 rossmana zajmują młode dziewczyny i to własnie przy kosmetykach do makijażu emotka

nawet mi nie mów... chciałam tusz dla siebie, a że używam brązowego, to nie biorę pierwszego lepszego, tylko muszę szukać. Akurat przy moich tuszach rozstawiły się 4 przyjaciółeczki i pytlowały o wszystkim i o niczym... raz trochę się przesunęły, ale zaraz wróciły w to samo miejsce, jakby nie było więcej miejsca w sklepie, tylko akurat przy tej szafie  emotka
Ogólnie średnia wieku, w czasie kiedy tam byłam, to jakieś 17-19  emotka  i ku mojemu zdumieniu kupowały takie kosmetyki, których ja, jako 2 razy od nich starsza nie używam (cena, przeznaczenie - po co takim młodziakom coś liftingującego??? emotka  ) 

Tusz je liftinguje? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0