Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6363792 Napisano: 04.06.2017 17:56:56 w Wkurza mnie...
masza napisał(a):

stamp2 napisał(a):

elmo napisał(a):

Gratka dla fanów Pani Karton  emotka  
https://www.faceb...ype=3&permPage=1

jestem fanem nie tyle kartonu,co tych pięknych rymów-ja tak nie potrafie emotka

nie każdy potrafi pisać z błędami:)

Najgorsze jest to,że jednak niektórzy organizatorzy to nagradzają... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6362981 Napisano: 01.06.2017 20:26:27 w Dyskusje o wynikach konkursu
Halszka napisał(a):

Kinder Bueno opublikowało zdjęcia z sesji "Zostań twarzą.."
http://www.kinder...d1_cpm_contestreveal

Bardzo ładnie, gratuluję! emotka
Tylko te batoniki wyglądają sztucznie vemots/tongue.gif

Photoshopy jak zwykle...Ale zwycięzcy mają fajną pamiątkę:-)  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6362974 Napisano: 01.06.2017 19:36:48 w SZUKAM....
bruce napisał(a):

mksmichal napisał(a):

Szukam osób, które wypełnią anonimową ankietę odnośnie konkursów i loterii. Kończę pisać pracę magisterską. chętnie podzielę się wynikami moich badań  https://goo.gl/forms/KTwALMiwpieX4G0j1

Wypełniłam z wielką przyjemnością.  emotka Najlepsze było pytanie, co chcę wygrać. emotka emotka

i ja:-) Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6362588 Napisano: 31.05.2017 22:25:10 w Lay's
xjustx napisał(a):

mczarna napisał(a):

giulietta napisał(a):

mczarna napisał(a):

To są walizki kabinowe,więc na dłuższe wakacje się nie spakujecie ( chodzi głównie o kobitki co tak marzą o wygranych wakacjach emotka P). Panowie to dadzą radę emotka

przecież na wakacje tylko kilka bikini i kapelusz  emotka emotka  gdzie są wymiary z reg. tych walizek w necie? to jakieś specjalne?

Kabinówka raczej ma standardowe chyba. PTo coś w tym stylu:https://sklep.puc...inowa-abs02c-7a.html

Żaden standard. Np Ryanair ma sporo większe kabinówki niż wizzair. Potem koszą ludzi na lotnisku i muszą dopłacać za duży bagaż podręczny, bo wzięli zwykłą kabinówkę emotka

To kto kogo kosi?Kto ma większe? Generalnie przyjęło się do 5 kg, z tego co ode mnie latają. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6362576 Napisano: 31.05.2017 22:01:30 w Lay's
giulietta napisał(a):

mczarna napisał(a):

giulietta napisał(a):

mczarna napisał(a):

To są walizki kabinowe,więc na dłuższe wakacje się nie spakujecie ( chodzi głównie o kobitki co tak marzą o wygranych wakacjach emotka P). Panowie to dadzą radę emotka

przecież na wakacje tylko kilka bikini i kapelusz  emotka emotka  gdzie są wymiary z reg. tych walizek w necie? to jakieś specjalne?

Kabinówka raczej ma standardowe chyba. PTo coś w tym stylu:https://sklep.puc...inowa-abs02c-7a.html

widziałam to  emotka  tylko te wymiary z reg. są inne

Może na konkurs jakieś mniejsze dla nas przygotowali? Tylko na bikini? Kapelusza nie wciśniesz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6362571 Napisano: 31.05.2017 21:58:11 w Lay's
FBdominika napisał(a):

Mam pytanie, czy dokumenty trzeba wysyłać pocztą, czy można przesłać mailem?

W celu odbioru nagrody prosimy w ciągu 5 dni roboczych od dnia otrzymania tej wiadomości przesłać przesyłką rejestrowaną na adres:AVANTI Lidia Rasztawicka,ul. Reymonta 4A,05-070 Sulejówekz dopiskiem „Wakacje z Lay’s – Żabka i Freshmarket”, Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6362529 Napisano: 31.05.2017 20:43:53 w Lay's
edzia21 napisał(a):

mczarna napisał(a):

A to zależy...mojemu elegancikowi to nawet "średnia" Puccini nie wystarczy na 3-dniowy wyjazd  emotka , a co dopiero kabinowa emotka

Hehe, no i takiego komentarza się spodziewałam:P Bywają panowie co im mała walizka nie starcza ale jednak my stanowimy chyba większość.  Ja jestem z siebie dumna jak ostatnio na 2 noclegi spakowałam się w kabinówkę:P Co innego było w zeszłym roku z wyjazdem do Barcelony- na 5 dni-13 par butów ( ale nie tylko ja tak miałam z kobitek,hehe). Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

mczarna

#6362525 Napisano: 31.05.2017 20:39:29 w Lay's
giulietta napisał(a):

mczarna napisał(a):

Kabinówka raczej ma standardowe chyba. PTo coś w tym stylu:https://sklep.puc...inowa-abs02c-7a.html Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6362517 Napisano: 31.05.2017 20:20:35 w Lay's
To są walizki kabinowe,więc na dłuższe wakacje się nie spakujecie ( chodzi głównie o kobitki co tak marzą o wygranych wakacjach emotka P). Panowie to dadzą radęemotka Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6362497 Napisano: 31.05.2017 19:35:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
norweska20 napisał(a):

może zadzwoń do Smolara i powiedz że doślesz ekspresowo - bo pomyliłaś i wysłałaś nie ten...ja ostatnio dzwoniłam do Smolara i bezproblemowo pani podał mi numer zwycięskiego paragonu -i wszystkie pozostałe informacje ...wydaje mi się że oni tam fajnie podchodzą do ludzi- (aczkolwiek  mam do nich awersję , ale tylko dlatego że mnie prawie wcale nie wybierają \losują ) 

Taki miałam zamiar na jutro,zobaczymy... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6362476 Napisano: 31.05.2017 18:39:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy miał ktoś kiedyś sytuację,że wysłał do Smolara paragon ale nie akurat ten co wygrał? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6362121 Napisano: 31.05.2017 10:21:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
aaaa, mam walizkę emotka ))) 1/1 Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6361470 Napisano: 29.05.2017 22:52:23 w Dziś cieszę się z.....
aurorcia napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Cieszę się ,ze w czasie mojej choroby mój 15 latek codziennie gotuje mi obiady i codziennie inny i  nie używa gotowców ani zupek w proszku itd..nawet nie używa kostek rosołowych..same zdrowe produkty....do tego robi zakupy konkursowe opisuje paragony , kazdy konkurs w inną koszulkę z opisem do segregatora. Mój syn to moja największa wygrana

Nie ciesz się, rośnie konkurencja emotka

hmm, 15 lat to chyba coś powinien umieć? Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

mczarna

#6361299 Napisano: 29.05.2017 18:14:33 w Czy informują/ informowali?
paula9891 napisał(a):

Czy maile z ostatniego tygodnia Loreal Cannes już poszły? (konkretnie mam na myśli 26 maja)

Wątpię, przecież dopiero weekend za nami...Ostatnio prawie po tygodniu informowali.  Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

mczarna

mczarna

#6360928 Napisano: 28.05.2017 18:38:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,@@gnieszk@ napisał(a):

mczarna napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

Miła26 napisał(a): gdzie znajduje się numer paragonu w urodzinowym konkursie bricomarche?

U mnie w Brico panie twierdzą, że to numer transakcji (ten na dole)

Pytałam w informacji i u kasjerki i obie panie twierdziły, że numer transakcji. Przy czym pani kasjerka na pewno była zorientowana, bo jak wchodziłam do sklepu to pakowała sobie właśnie do szuflady kupony z podpiętymi paragonami...Już nawet myślałam, że może nie ma urny i u niej się zostawia zgłoszenia, ale urna stoi, a kupony były po prostu zdobyczne pani kasjerki emotka

Może to któraś z forumowiczek:P

Tego nie wiem, co nie zmienia faktu, że niesmak jest. emotka  Zgodnie z regulaminem pracownicy sklepów i ich rodziny nie mogą brać udziału w konkursie.

wciśnie pewnie znajomym albo dalszej rodzinie Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6360924 Napisano: 28.05.2017 18:22:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@@gnieszk@ napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

Miła26 napisał(a): gdzie znajduje się numer paragonu w urodzinowym konkursie bricomarche?

U mnie w Brico panie twierdzą, że to numer transakcji (ten na dole)

Pytałam w informacji i u kasjerki i obie panie twierdziły, że numer transakcji. Przy czym pani kasjerka na pewno była zorientowana, bo jak wchodziłam do sklepu to pakowała sobie właśnie do szuflady kupony z podpiętymi paragonami...Już nawet myślałam, że może nie ma urny i u niej się zostawia zgłoszenia, ale urna stoi, a kupony były po prostu zdobyczne pani kasjerki emotka

Może to któraś z forumowiczek:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6360689 Napisano: 26.05.2017 23:16:04 w Lay's
edzia21 napisał(a):

mia napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Wygram jakiś wyjazd, a tam same żółte walizki w samolocie emotka

Zmartwię Cię, ale zgodnie z regulaminem można wybrać kolor: żółty, czarny lub antracyt. emotka
Więc niekoniecznie będą same żółte. emotka

Do kiedy Lidzia ma czas na wyniki z 1 etapu? emotka

Cos kolo wtorku... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6360658 Napisano: 26.05.2017 21:33:31 w Lay's
marzenier napisał(a):

Przychodzą Wam maile potwierdzajace z konkursu Lays w Żabce?

Nie, to nic nowego... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6360211 Napisano: 25.05.2017 20:56:25 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie metro! Jeździłam do pracy przez ładnych parę lat tylko autem,z metra korzystałam czasami,niestety od 2 lat auto odstawiam i się przesiadam w komunikację miejską. W metrze wkurza mnie,że nie ma czegoś takiego jak WYJŚCIE, WEJŚCIE,nie chodzi o wagony,mam na myśli stacje.Ja wchodzę,tłumy schodzą, jedni z lewa, inni z prawa.Można się pozabijać.Tak mnie to wku....Na niektórych stacjach jest naklejka "Trzymaj się prawej strony" ale ludzie mają wyj.....Są schody do jazdy w górę,nie ma w dół,więc pierwszeństwo niby mają schodzący ale i tu lipa,bo Ci co nie chcą jechać schodami idą po schodach.Poza tym na peronie też ludzie chodzą jakby sami byli...
P.S. W jedną stronę od jakiegoś czasu jadę tramwajem:P  Wyświetl w wątku >>
0 0