Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6372091 Napisano: 26.06.2017 15:16:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
GRATULUJEMY! 

PRZYGARNĄŁEŚ SKRZYDŁA DO PRACY. NIECH CI SIĘ Z ICH POMOCĄ LEKKO MYŚLI I SZYBKO PRACUJE.
NIEDŁUGO DOTRZE DO CIEBIE PRZESYŁKA.

EKIPA RED BULLA​ Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6371607 Napisano: 25.06.2017 09:54:35 w Lay's
Prad napisał(a):

FBdominika napisał(a):

Nie mam informacji o wysyłce, walizka nie doszła, wygrałam ją w pierwszym etapie. Czy ktoś jest w podobnej sytuacji?

Ja emotka Czy one faktycznie dochodzą kolorami? Nie wiem czemu nie zaznaczyłam koloru ale akurat żółta najmniej mi pasuje a chyba tylko takie jeszcze nie doszły?

Ja też nie zaznaczyłam i tez czekam na nią  z 1 etapu,maila o wysyłce brak Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6371153 Napisano: 23.06.2017 16:39:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
astronautka napisał(a):

muss z wizaz.pl

Ja chyba też,nosz to szok normalnie! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6370783 Napisano: 22.06.2017 19:59:56 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
słoik Stovit oraz gra z głosowania Dziecko w Wawie Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6370506 Napisano: 22.06.2017 10:32:21 w GFK
pawlisko napisał(a):

U mnie kolejne 10 pkt za papierosy elektroniczne "Zwyczaje" ... nie wiem, który raz w tym roku  emotka

U mnie też znów zwyczaje ale poddałam się,bo już mam dość tej ankiety...10 pkt.

Dzieci-nie korzystam z 500 +,więc tylko 10 pkt.

Usługi telekomunikacyjne , UPC itd, +10 pkt Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6370320 Napisano: 21.06.2017 18:22:22 w Czy informują/ informowali?
Pitach napisał(a):

golocia napisał(a):

Pitach napisał(a):

atanerka napisał(a):

Pitach napisał(a):

Czy wszyscy dostali maile o wysyłce walizek z żabki z I etapu?

Ja nie dostałam 

Uf,może ślą partiami emotka

nie dostałam, ale zdarzyło sie pare razy od Avanti, że nagroda juz dotarła i dopiero meil  przychodził

Tak też może być emotka  dzięki

Też nie mam maila. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6370065 Napisano: 21.06.2017 09:47:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nuda jakaś. .. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6369098 Napisano: 18.06.2017 17:46:04 w Czy informują/ informowali?
Tymbark w tym tygodniu był?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6368765 Napisano: 16.06.2017 19:23:59 w Smolar
ivanotta napisał(a):

delvitto napisał(a):

nigdy nie wygrałam w hasłowych, jedynie w loteriach (dość często), okazali się bardzo pomocni w sprawie, którą zaniedbałam, lecz to oni poszli mi na rękę emotka  ja nie dam o nich już złego słowa powiedzieć, chociaż nie do końca rozumiem ich politykę organizacyjną;)

czasami trafiam hasłem, czasami trafiam loteryjnie.. zależy jak wiatr zawieje. Ostatnio zaskoczyli mnie pozytywnie i poszli również mi na rękę emotka . I nagroda już u mnie, a już ją spisywałam na straty przez swoje nieogarnięcie  emotka .

Złego słowa nie mogę powiedzieć na Smolara, nawet mogę dodać, że ostatnio na ten sam numer, jednego dnia, sms po smsie przyszły wiadomości o wygranej od smolara w II różnych konkursach. Dlatego też teoria ( w którą wierzyłam) o blokowaniu numerów upadła  emotka

Mam ostatnio podobne doświadczenia z nimi. Coś tam się chyba odmieniło czy jak? emotka Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

mczarna

#6368643 Napisano: 16.06.2017 13:34:19 w moje dzisiejsze wygrane :)
III stopień Aquafresh... Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6368039 Napisano: 14.06.2017 19:43:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cc_investigator napisał(a):

mczarna napisał(a):

magdal14 napisał(a):

deva napisał(a):

mia napisał(a):

deva napisał(a):

czy ktoś się dowiadywał, dlaczego kolczyki przychodzą bez szminek z Loreal Cannes?

Kiedy doślą szminki?

Ja na razie nie mogę spytać, bo do mnie jeszcze nie dotarły, choć może dotarły i leżą u sąsiadki, ale tego jeszcze nie wiem emotka

Podejrzewam, że to kwestia tego nieszczęsnego grawerowania. emotka
A może będą tak mili i spytają o kolor? emotka Swoja droga, kosmetyków tez chyba nie słali (tu by się naprawdę mogli podpytać, przynajmniej o kolor włosów), tylko same kolczyki lecą...

to prawda, wolałabym szminkę bez graweru, za to szybciej...

kolor to tez ciekawa kwestia, czy  wyślą wszystkim takie same...

a co z wygranymi kosmetykami? wygrana z 11.05 nagrody brak, ktoś jeszcze czeka? Nie śledzę na bieżąco tego wątku.

Tez nic do mnie jeszcze nie dotarło. ..

Na podstawie obserwacji własnych wygranych (szminki, kolczyki, kosmetyki) i forum - myślę, że puścili tylko kolczyki i na pewno w 2, o ile nie w 3 turach. Dzisiejsze dostałam za 22 maja, nie dostałam jeszcze za 1 czerwca. Nie kojarzę żadnego info o szminkach i zestawach kosmetyków.

Ja kolczyki wygrałam trochę wcześniej i nadal ni ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6367948 Napisano: 14.06.2017 17:16:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdal14 napisał(a):

deva napisał(a):

mia napisał(a):

deva napisał(a):

czy ktoś się dowiadywał, dlaczego kolczyki przychodzą bez szminek z Loreal Cannes?

Kiedy doślą szminki?

Ja na razie nie mogę spytać, bo do mnie jeszcze nie dotarły, choć może dotarły i leżą u sąsiadki, ale tego jeszcze nie wiem emotka

Podejrzewam, że to kwestia tego nieszczęsnego grawerowania. emotka
A może będą tak mili i spytają o kolor? emotka Swoja droga, kosmetyków tez chyba nie słali (tu by się naprawdę mogli podpytać, przynajmniej o kolor włosów), tylko same kolczyki lecą...

to prawda, wolałabym szminkę bez graweru, za to szybciej...

kolor to tez ciekawa kwestia, czy  wyślą wszystkim takie same...

a co z wygranymi kosmetykami? wygrana z 11.05 nagrody brak, ktoś jeszcze czeka? Nie śledzę na bieżąco tego wątku.

Tez nic do mnie jeszcze nie dotarło. .. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6367850 Napisano: 14.06.2017 14:57:16 w Smolar
ewikewikk napisał(a):

mdepfs napisał(a):

Czy konkurs w kioskach RUCH się rozwiązał?

Ja nic nie wiem o wynikach...

Wakacje? Na stronie można już od dawna sprawdzić wyniki ale nikt się nie chwalił ( choć tam mało nagród było) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6367428 Napisano: 13.06.2017 15:54:28 w Informują
Lay's tygodniowe Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

mczarna

#6367245 Napisano: 13.06.2017 09:31:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mama2006 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

lager napisał(a):

"Gratulujemy. Twoje zgłoszenie do udziału w teście produktu NIVEA zostało właśnie zaakceptowane. Wkrótce wyślemy do Ciebie nasz produkt. Sprawdź go i powiedz nam czym Cię zaskoczył. Podziel się z nami opinią o produkcie NIVEA. Kliknij w link poniżej aby przejść do strony Klubu MOJA NIVEA i dodaj swoją opinię." Nigdzie nie pisze czy to o ten krem chodzi czy o co

Musiałaś zakwalifikować się do testów z Klubu Moja Nivea. Zaloguj się na swoje konto i zobacz co będziesz testować (to niekoniecznie musi być krem).

dzięki za podpowiedź, faktycznie po zalogowaniu się dowiedziałam że nie zakwalifikowali mnie do testowania kremu  emotka

Masz info w powiadomieniach? U mnie BRAK POWIADOMIEŃ... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6367130 Napisano: 12.06.2017 21:29:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karkocka napisał(a):

trampek, napisał(a):

Gdzie są wyniki z tym kremem Nivea?

informują na maila

A to jest ta akcja co było 5000 sztuk? Jeśli tak to informują od jakiegoś już czasu,bo co kilka dni wpisy o kremach...Może jest jeszcze szansa? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6367074 Napisano: 12.06.2017 19:00:35 w Lay's
cb656 napisał(a):

mczarna napisał(a):

magisterek napisał(a):

Widzę, że z automatu jadą z odpowiedziami emotka

A co-mają dla każdego z osobna wierszyk na temat awarii tworzyć? Mieli awarię - to się zdarza, bez przesady...

emotka
Ja tam jestem "za". Chciałbym taki spersonalizowany wierszyk. Zaraz bym go sobie w ramki oprawił emotka albo przerobił na czekoladki emotka

Hehe,no może wtedy poznalibyśmy ich gust? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6367062 Napisano: 12.06.2017 18:43:09 w Lay's
magisterek napisał(a):

bandit napisał(a):

dostałem odpowiedz email wysłałem 5 minut temu 
----------
Witam,
Dziękujemy za kontakt i zainteresowanie loterią promocyjną „Lato smakuje lepiej z Lay’s”. Niezmiernie nam przykro, iż napotkali Państwo problemy z rejestracją zgłoszenia. Jednocześnie uprzejmie informujemy, iż sprawdzamy kwestie techniczne. Wrócimy do Państwa z odpowiedzią tak szybko jak będzie to możliwe.
Pozdrawiam
Zespół Obsługi Loterii
Magdalena Puła

Widzę, że z automatu jadąz odpowiedziami emotka a drużyna Avanti co nam Mordor Loteryjny zafundowała nie spieszy się by problem naprawić... ileż można sprawdzać czy działa jak nie działa?

A co-mają dla każdego z osobna wierszyk na temat awarii tworzyć? Mieli awarię - to się zdarza,bez przesady...Dobrze,że kody nie przepadły i będą mogły grać dalej. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6366159 Napisano: 09.06.2017 16:31:08 w moje dzisiejsze wygrane :)
Córa wygrała w TVP ABC:-) Wyświetl w wątku >>