Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6374536 Napisano: 30.06.2017 18:56:47 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nagroda dzienna z Warki Radler (Smolar) emotka ))) Wyświetl w wątku >>
1 ameryka 0

mczarna

#6374403 Napisano: 30.06.2017 14:48:03 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
aparat z Lays ( 1 etap) Wyświetl w wątku >>
1 Finezyjna 0

mczarna

#6374111 Napisano: 29.06.2017 21:36:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

mczarna napisał(a):

Moja to samo, dziś znalazłam Desperadosa, to jeszcze była zła,że mama była pierwsza vemots/tongue.gif Paczkę po Laysach też znalazłyśmy na chodniku, w drodze do przedszkola,żal było by się tak na chodniku marnowała i jeszcze miasto zanieczyszaczała,hehe 

emotka  Teraz Córka powinna podczas zajęć w przedszkolu (czy potem - w szkole) pokazać pani np. w formie olbrzymiej makiety czy collage'u, jak dba o planetę-Ziemię, zbierając wszystkie tak niebezpieczne odpady... Gorzej, jeśli owa pani też się okaże konkursowiczką i - mając nadzieję na wygrane w promocyjnych konkursach - rzuci się, a potem pracę Córki rozedrze na strzępy... emotka

Bruce-jeśli taką by pani była to by się bardzo rozczarowała,bo kody okazałyby się już zużyte emotka  A co do makiety to by raczej mi kitu nie wcisnęła,że coś upadło,coś się złamało itd itp , hehehe Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6374105 Napisano: 29.06.2017 21:26:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bridget napisał(a):

scrabble napisał(a):

bruce napisał(a):

kermit napisał(a):

Ostatnio widziałam panią oblukującą kosze w centrum miasta i grzebiącą, ale lekko, powierzchownie. Zdziwił mnie ten widok, bo pani była schludnie, normalnie ubrana, a teraz myślę, może konkursowiczka ? emotka

emotka emotka  Padłam!!! emotka

To wszystko tłumaczy  emotka   Trzeba było zapytać o nick na koniczynie. Ale coś w tym jest, że zachowania konkursowiczów są bardzo typowe. Byłam raz z moim chłopem w C4. Każde ma swój (niemal pusty) koszyk. Docieramy do regału gdzie są pasty do zębów i mówię "szukaj Jordana". Głowę podnosi dziewczyna, zaczynamy się śmiać. Ona nurkuje w Jordanach, obok stoi pewnie jej chłop i co? W garści trzyma swój, niemal pusty koszyki. Rodzinna wyprawa po paragony  emotka Przy okazji pozdrawiam emotka

znalazłam 5 kapsli z desperadosa ( nic nie wygrałam),  kilka lecha  ( tych jeszcze nie zgłosiłam )  mój 3.5 latek przyuważył ze  zbieram, i od tego momentu  przynosi   mi wszystkie kapsle z podwórka  - mowiac " Mama masz kod"  . Jest bardziej konkursowy niż  10 - latek:), wszelkie reklamy w tv w mig wychwyca, babci nie pozwala różnych produktów wyrzucać bo to konkurs;)PS co gorsza w sklepie osiedlowym  jest  kartonik na kapselki dla wszelkich  "Żuli " przysklepowych i  tak  od jakiegoś czasu mnie nurtuje czy by  go  nie przechwycić i nie zrobić selekcji w domu:)  na razie się nie ośmieliłam:)) ale każdorazowo mój wzrok błądzi w jego kierunku...

Moja to samo, dziś znalazłam Desperadosa, to jeszcze była zła,że mama była pierwsza emotka Paczkę po Laysach też znalazłyśmy na chodniku, w drodze do przedszkola,żal było by się tak na chodniku marnowała i jeszcze miasto zanieczyszaczała,hehe  Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6373517 Napisano: 28.06.2017 19:16:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
astronautka napisał(a):

dostałam e-maila że GOLDENSUBMARINE SP ZOO SK wysłało do mnie InPostem paczkę....to agencja marketingowa, pewnie jakaś nagroda, tylko się zastanawiam z jakiego konkursu...nie brałam udziału w promocyjnych, dostał też ktoś taką wiadomość?

Jak dobrze kojarzę to oni wysyłają np. z testowania Nivea Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6373284 Napisano: 28.06.2017 14:28:39 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Przelew Smolar Żabka, po małych przygodach cieszę się,że jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6372847 Napisano: 27.06.2017 19:41:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cc_investigator napisał(a):

mczarna napisał(a):

Loreal-nadal czekacie? Ostatnio było parę wpisów o przesyłkach ale mojej jak nie było tak nie ma,na maile nie odpisują.

Czekam na wszystkie szminki (zaczęłam grać w 2 tygodniu), plus na kosmetyki i kolczyki z ostatniego rzutu nagród.

No to mnie pocieczyłaś odrobinę... Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6372844 Napisano: 27.06.2017 19:32:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Loreal-nadal czekacie? Ostatnio było parę wpisów o przesyłkach ale mojej jak nie było tak nie ma,na maile nie odpisują. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6372693 Napisano: 27.06.2017 15:24:40 w Albedo Marketing
loteryjny napisał(a):

loczeq napisał(a):

loteryjny napisał(a):

loczeq napisał(a):

Gram w +/- 90% loteriach i w większości wygrywam. Od twojego pojawienia się na forum organizatorzy opublikowali kilka list laureatów i żadna nie kuła cie w oczy więc pewnie i ta nie będzie (piszę tylko o sobie, nie wykluczam, że znajdzie się jakiś mądry co wygra 100 razy i odbierze wszystko na siebie:)W Blacku podajesz date zakupu, nip oraz numer kasy więc możesz oświecić mnie jak można tam "nielegalnie" wygrać?

loczeq nie kują mnie w oczy listy zwyciezcow, ani Twoje wygrane bo sobie dobrze radzę, w wielu loteriach troszke z Toba pokonkurowałem, nie bede mowic jakich , z powodzeniem ale nie o to chodzi emotka  Powaznie mowisz, ze formularz NIP numer kasy itd sprawia, że nie przejdą duble???  emotka   albo udajesz, ze nie wiesz albo Twoja wiedza kuleje emotka  Ja tu akurat nie gram ale znam osobe która sie chwalila ze te ich zabezpieczenia sa na nic.

Nie miałem potrzeby sprawdzania czy przechodzą duble bo to się kłóci z samą zasadą podawania numeru kasy rejestrującej. O ile dany numer paragonu może się powtórzyć nawet w tym samym sklepie (np. Tesco które posiada kilkanaście tysięcy zarejestrowanych kas fiskalnych) o tyle dany numer paragonu w danej kasie fiskalnej może wystąpić tylko jeden raz.Wybacz ja tam z nikim ni konkuruje i nie obchodzą mnie czyjeś wygrane.

loczeq ja na ta chwile koncze dywagacje z Toba, graj, wygrywaj sobie (uczciwie) ale i nie pisz glupot na forum emotka

Panowie- tak Was czytam od paru dni i wiecie co-polecam Wam założyć nowy wątek,p.t. LOTERIE i tam sobie podyskutujcie?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6372091 Napisano: 26.06.2017 15:16:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
GRATULUJEMY! 

PRZYGARNĄŁEŚ SKRZYDŁA DO PRACY. NIECH CI SIĘ Z ICH POMOCĄ LEKKO MYŚLI I SZYBKO PRACUJE.
NIEDŁUGO DOTRZE DO CIEBIE PRZESYŁKA.

EKIPA RED BULLA​ Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6371607 Napisano: 25.06.2017 09:54:35 w Lay's
Prad napisał(a):

FBdominika napisał(a):

Nie mam informacji o wysyłce, walizka nie doszła, wygrałam ją w pierwszym etapie. Czy ktoś jest w podobnej sytuacji?

Ja emotka Czy one faktycznie dochodzą kolorami? Nie wiem czemu nie zaznaczyłam koloru ale akurat żółta najmniej mi pasuje a chyba tylko takie jeszcze nie doszły?

Ja też nie zaznaczyłam i tez czekam na nią  z 1 etapu,maila o wysyłce brak Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6371153 Napisano: 23.06.2017 16:39:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
astronautka napisał(a):

muss z wizaz.pl

Ja chyba też,nosz to szok normalnie! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6370783 Napisano: 22.06.2017 19:59:56 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
słoik Stovit oraz gra z głosowania Dziecko w Wawie Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6370506 Napisano: 22.06.2017 10:32:21 w GFK
pawlisko napisał(a):

U mnie kolejne 10 pkt za papierosy elektroniczne "Zwyczaje" ... nie wiem, który raz w tym roku  emotka

U mnie też znów zwyczaje ale poddałam się,bo już mam dość tej ankiety...10 pkt.

Dzieci-nie korzystam z 500 +,więc tylko 10 pkt.

Usługi telekomunikacyjne , UPC itd, +10 pkt Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6370320 Napisano: 21.06.2017 18:22:22 w Czy informują/ informowali?
Pitach napisał(a):

golocia napisał(a):

Pitach napisał(a):

atanerka napisał(a):

Pitach napisał(a):

Czy wszyscy dostali maile o wysyłce walizek z żabki z I etapu?

Ja nie dostałam 

Uf,może ślą partiami emotka

nie dostałam, ale zdarzyło sie pare razy od Avanti, że nagroda juz dotarła i dopiero meil  przychodził

Tak też może być emotka  dzięki

Też nie mam maila. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6370065 Napisano: 21.06.2017 09:47:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nuda jakaś. .. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6369098 Napisano: 18.06.2017 17:46:04 w Czy informują/ informowali?
Tymbark w tym tygodniu był?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6368765 Napisano: 16.06.2017 19:23:59 w Smolar
ivanotta napisał(a):

delvitto napisał(a):

nigdy nie wygrałam w hasłowych, jedynie w loteriach (dość często), okazali się bardzo pomocni w sprawie, którą zaniedbałam, lecz to oni poszli mi na rękę emotka  ja nie dam o nich już złego słowa powiedzieć, chociaż nie do końca rozumiem ich politykę organizacyjną;)

czasami trafiam hasłem, czasami trafiam loteryjnie.. zależy jak wiatr zawieje. Ostatnio zaskoczyli mnie pozytywnie i poszli również mi na rękę emotka . I nagroda już u mnie, a już ją spisywałam na straty przez swoje nieogarnięcie  emotka .

Złego słowa nie mogę powiedzieć na Smolara, nawet mogę dodać, że ostatnio na ten sam numer, jednego dnia, sms po smsie przyszły wiadomości o wygranej od smolara w II różnych konkursach. Dlatego też teoria ( w którą wierzyłam) o blokowaniu numerów upadła  emotka

Mam ostatnio podobne doświadczenia z nimi. Coś tam się chyba odmieniło czy jak? emotka Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

mczarna

#6368643 Napisano: 16.06.2017 13:34:19 w moje dzisiejsze wygrane :)
III stopień Aquafresh... Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6368039 Napisano: 14.06.2017 19:43:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cc_investigator napisał(a):

mczarna napisał(a):

magdal14 napisał(a):

deva napisał(a):

mia napisał(a):

deva napisał(a):

czy ktoś się dowiadywał, dlaczego kolczyki przychodzą bez szminek z Loreal Cannes?

Kiedy doślą szminki?

Ja na razie nie mogę spytać, bo do mnie jeszcze nie dotarły, choć może dotarły i leżą u sąsiadki, ale tego jeszcze nie wiem emotka

Podejrzewam, że to kwestia tego nieszczęsnego grawerowania. emotka
A może będą tak mili i spytają o kolor? emotka Swoja droga, kosmetyków tez chyba nie słali (tu by się naprawdę mogli podpytać, przynajmniej o kolor włosów), tylko same kolczyki lecą...

to prawda, wolałabym szminkę bez graweru, za to szybciej...

kolor to tez ciekawa kwestia, czy  wyślą wszystkim takie same...

a co z wygranymi kosmetykami? wygrana z 11.05 nagrody brak, ktoś jeszcze czeka? Nie śledzę na bieżąco tego wątku.

Tez nic do mnie jeszcze nie dotarło. ..

Na podstawie obserwacji własnych wygranych (szminki, kolczyki, kosmetyki) i forum - myślę, że puścili tylko kolczyki i na pewno w 2, o ile nie w 3 turach. Dzisiejsze dostałam za 22 maja, nie dostałam jeszcze za 1 czerwca. Nie kojarzę żadnego info o szminkach i zestawach kosmetyków.

Ja kolczyki wygrałam trochę wcześniej i nadal ni ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0