Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6398409 Napisano: 02.09.2017 19:43:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Działa Wam dziś normalnie zgłoszenie na Almette? Wpisuję ten kod captcha i cały czas mam,że nieprawidłowy.Na innych przeglądarkach to samo... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6397786 Napisano: 01.09.2017 14:18:58 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)

mczarna

#6397317 Napisano: 31.08.2017 18:11:04 w Lay's
The Sims 4-ktoś wie,która to wersja,bo jest ich trochę? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6397306 Napisano: 31.08.2017 18:02:38 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
@@gnieszk@ napisał(a):

Kod do gry z Lay's Maxx (mail przed chwilą)

U mnie też kod z pierwszego etapu Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6396604 Napisano: 30.08.2017 14:32:39 w Smolar
defed napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Czy już wszyscy dostali karty z Ikea Aquafresh? U mnie nadal brakuje paru.

też czekam

i ja czekam Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6396371 Napisano: 29.08.2017 21:19:36 w Czy informują/ informowali?
patyk napisał(a):

Czy brał ktoś udział w konkursie "Od ziarenka do kaszki- Bobovita"? Konkurs sie skończył 13 lipca, i cisza, ktoś coś wie? 

Całe 90 dni mają... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6396220 Napisano: 29.08.2017 15:25:41 w moje dzisiejsze wygrane :)
Ręcznik Tymbark  Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6395608 Napisano: 28.08.2017 11:28:17 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Czujnik Tauron ( 9 etap) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6395436 Napisano: 27.08.2017 20:35:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nadeim napisał(a):

mczarna napisał(a):

nadeim napisał(a):

mczarna napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

lubiemakaron napisał(a):

cb656 napisał(a):

lubiemakaron napisał(a):

eh po raz kolejny okazuje sie ze jednak nie ma co sie tu udzielac

Dlaczego tak pesymistycznie? Odrzuć emocje i oceń chłodno. Czy istnieje jakieś logiczne wytłumaczenie takiego dziwnego zachowania tego tajemniczego kogoś? Dawać głosy na coś, co głosów nie wymaga? Tylko po to, by pognębić uczestnika? Jaki to ma sens? Znasz odpowiedź? Bo ja nie, dlatego pytam, co o tym sadzisz jako autor swojej teorii spiskowej o "pladze". Chcesz poklepania po plecach, czy rzeczowej dyskusji?

jakiego poklepania? po prostu pisze o tym co sie wyprawia. to nie zadna teoria tylko fakt. dwa konkursy, a ktos faworytom kupuje lewe lajki. po co? pewnie zeby nakablowac organizatorowi i tym samym faworyta wykosic. tak jak mowie - ofiara jestem nie tylko ja, lecz tez inne osoby ktorych prace widocznie ktos uznal za "zagrazajace". organizatorzy tych konkursow zostali przeze mnie poinformowani o tym wiec ta osoba swojego celu nie osiagnie. po raz kolejny tylko jestem w szoku jak pelen zawisci jest konkursowy swiat....

Ciężkie to życie... Być faworytem, do tego prześladowanym - wysoko zawieszona poprzeczka.

Dlatego najlepiej bojkotować konkursy na lajki...

to jeszcze bardziej ułatwić wygrywanie takim osobom?

No nie- po pierwsze uświadamiać organizatorów,że to już wyszło z mody,że są oszustwa,że lajki można kupić tu i tu  itd,itp. Ja z "lajkowych" konkursów wycofałam się juz dawno,po tym co się właśnie działo...

Dokładnie uświadamiać organizatorów że w takich konkursach wygrywają osoby które kupują głosy, więc aby samodzielnie wybierali najlepsze prace. Ale jak każdy przestanie grać tylko będą osoby grały co kupują lajki to będą mieli więcej nagród i organizator nie będzie miał wyboru, aby nagrodzić osobę która nie oszukuje.

Dlatego trzeba ich uświadamiać już na samym początku,jak tylko jest info o konkursie.Kiedyś co drugi konkurs był na lajki ale w związku z oszustwami ludzie zaczęli się buntować,nie brali udziału i teraz takich konkursów jest o wiele mniej. Kiedyś lajki kupowali wygrywawający,teraz-jak piszą wyżej,lajki kupują ci co chcą wyeliminować konkurencję,więc dalej konkursy z lajkami fajne nie są i właśnie dlatego należy je tępić. A Ty się przejmujesz,że ktoś będzie nadal nagradzany...Nie będzie takich konkursów to i nagrody dla takich się skończą. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6395424 Napisano: 27.08.2017 20:03:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nadeim napisał(a):

mczarna napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

lubiemakaron napisał(a):

cb656 napisał(a):

lubiemakaron napisał(a):

Dlaczego tak pesymistycznie? Odrzuć emocje i oceń chłodno. Czy istnieje jakieś logiczne wytłumaczenie takiego dziwnego zachowania tego tajemniczego kogoś? Dawać głosy na coś, co głosów nie wymaga? Tylko po to, by pognębić uczestnika? Jaki to ma sens? Znasz odpowiedź? Bo ja nie, dlatego pytam, co o tym sadzisz jako autor swojej teorii spiskowej o "pladze". Chcesz poklepania po plecach, czy rzeczowej dyskusji?

jakiego poklepania? po prostu pisze o tym co sie wyprawia. to nie zadna teoria tylko fakt. dwa konkursy, a ktos faworytom kupuje lewe lajki. po co? pewnie zeby nakablowac organizatorowi i tym samym faworyta wykosic. tak jak mowie - ofiara jestem nie tylko ja, lecz tez inne osoby ktorych prace widocznie ktos uznal za "zagrazajace". organizatorzy tych konkursow zostali przeze mnie poinformowani o tym wiec ta osoba swojego celu nie osiagnie. po raz kolejny tylko jestem w szoku jak pelen zawisci jest konkursowy swiat....

Ciężkie to życie... Być faworytem, do tego prześladowanym - wysoko zawieszona poprzeczka.

Dlatego najlepiej bojkotować konkursy na lajki...

to jeszcze bardziej ułatwić wygrywanie takim osobom?

No nie- po pierwsze uświadamiać organizatorów,że to już wyszło z mody,że są oszustwa,że lajki można kupić tu i tu  itd,itp. Ja z "lajkowych" konkursów wycofałam się juz dawno,po tym co się właśnie działo... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6395420 Napisano: 27.08.2017 19:41:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wrrrryyy napisał(a):

lubiemakaron napisał(a):

cb656 napisał(a):

lubiemakaron napisał(a):

Dlatego najlepiej bojkotować konkursy na lajki... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6395187 Napisano: 26.08.2017 13:29:20 w Czy informują/ informowali?
agakaz2 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Czy ktokolwiek wygrał w Pringelsach w DC miskę? 

na trzy paragony kicha

Ja,1/1 Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6394227 Napisano: 24.08.2017 12:36:12 w GFK
bruce napisał(a):

mczarna napisał(a):

bruce napisał(a):

Produkty dla dzieci -> 100 pkt, lecz nie zaznaczać, że kupuje się tylko w hipermarketach, bo od razu wywala i daje ledwo dychę. emotka

Mnie wywaliło po czymś innym ale nie pamiętam

Czasami przy tych różnistych ankietach mam ochotę mocno im nakłamać, że jestem młodym wysportowanym blondynem bez rodziny i zobowiązań, dorabiającym sobie właśnie sporą kasę za oceanem. emotka

Myślisz,że tak nie robią? emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6394216 Napisano: 24.08.2017 12:26:34 w GFK
bruce napisał(a):

Produkty dla dzieci -> 100 pkt, lecz nie zaznaczać, że kupuje się tylko w hipermarketach, bo od razu wywala i daje ledwo dychę. emotka

Mnie wywaliło po czymś innym ale nie pamiętam Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6394198 Napisano: 24.08.2017 12:03:06 w Informują
0 0

mczarna

#6393907 Napisano: 23.08.2017 18:36:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kampania Bodymax (Streetcom) oraz Orlen Lays (1/1) emotka )) Wyświetl w wątku >>
1 nataszka 0

mczarna

#6393842 Napisano: 23.08.2017 16:06:03 w Wkurza mnie...
Wróż Maciej-kto znowu dał mu mój numer? ?? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6393126 Napisano: 22.08.2017 09:46:05 w Przedszkolaki i przedszkola :)
defed napisał(a):

Potrzebuję porady o czym marzą 5-letnie księżniczki  emotka  Syn idzie na urodziny do koleżanki z przedszkola. Rodzice dziewczynek, help! 

Nie wiem jak ta ale generalnie większość marzy o wszystkim , wszystkim co ma Elzę i Annę i jeszcze Olafa najlepiej emotka , czy to gra, czy cokolwiek... Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

mczarna

#6392450 Napisano: 21.08.2017 10:44:43 w Pomocy!!!!
Cześć napisał(a):

Ma pytanie jeśli w konkursie do wygrania jest np 20 ładowarek i 5 telefonów a jest w nim tylko moje zgłoszenie to którą nagrodę prędzej wygram tą droższą czy może tą tańszą

A konkurs jest w bazie? Wyświetl w wątku >>
1 maria1980 0

mczarna

#6391574 Napisano: 18.08.2017 19:02:05 w Oddam za darmo
agakaz2 napisał(a):

NKLW383E4H1P

Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0