Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6503887 Napisano: 29.06.2018 11:42:50 w Informują
Lovi (Karmienie to nie problem) -mail Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6503728 Napisano: 28.06.2018 22:21:41 w Lay's
cudaczek121 napisał(a):

No to też przesadzili z wagą tej pufy w takim razie emotka

Zawsze tak pufy nadawali, bo moim zdaniem nie chodzi o wagę, a o wymiary. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6503494 Napisano: 28.06.2018 14:33:07 w moje dzisiejsze wygrane :)
SMS z Wyczysc nagrody,bez info o jaką nagrodę chodzi.Czy to u nich oznacza główną? Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6503310 Napisano: 27.06.2018 23:36:06 w WC - rozmowy o wszystkim
kermit napisał(a):

mczarna napisał(a):

Czy można coś zrobić z jedną panią,która non sto pisze o kodach Wawel? Punkt karny,jak widzę, już dostała ale te jej wpisy to jakaś masakra,zaatakowała forum jako stado upierdliwych szerszeni.

Ależ jesteś. Madka dzieciom szuka kodów na koszulki przecie... Zero zrozumienia emotka

No jestem,matką 2 dzieci, więc zero zrozumienia dla takich wpisów:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6503306 Napisano: 27.06.2018 23:31:30 w Czy informują/ informowali?
kreatia napisał(a):

luko922 napisał(a):

czy winiary albedo dzwoniło do kogoś z 25 czerwca? 

Jutro do nas zadzwonią emotka  

No oby emotka Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

mczarna

#6503303 Napisano: 27.06.2018 23:23:31 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy można coś zrobić z jedną panią,która non sto pisze o kodach Wawel? Punkt karny,jak widzę, już dostała ale te jej wpisy to jakaś masakra,zaatakowała forum jako stado upierdliwych szerszeni. Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6503140 Napisano: 27.06.2018 17:48:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

Osoby które wygrały koszulki z Lech przy nagrodzie trzeba mieć kod?

Nie trzeba Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

mczarna

#6502799 Napisano: 26.06.2018 23:38:47 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Ja to mam nierealne marzenia by nasz narodowy operator usług pocztowych ukochana poczta polska działała normalnie a listonosz nie tylko wrzucał aviza.Niby ma paczki ze sobą i na poczcie ich jeszcze nie ma jak wkłada avizo.Ale dlaczego nie doręcza przesyłek to tajemnica jakaś pocztowa.A ja jestem za durna by to zrozumieć.Na infolinii gadają tylko wyuczone formułki.Na poczcie głównej nie odbierają telefonów widać ilość skarg przerosła możliwości kadrowe.
Tak latałam dziś 2 razy na pocztę ale czy to mnie nadal wkurza, jak kłopoty z pocztą to ile trwają 20 lat czy więcej i to się nie zmieni.
Oby im dobrze szedł handel książkami,gazetami,zabawkami i uwaga modelami motorów co mi poprawiło humor jak składałam w tym pałacu cudów wizytę numer 2 emotka

A po co latasz 2 razy dziennie? Zwykle jak masz awizo to lepiej iść po 17-18 danego dnia jak się go otrzymało albo następnego dnia  ( awizo ma taką informację).Przesyłek nierejstrowanych,jak są za duże, nie wrzucają do skrzynek,bo im się nie mieszczą. Polecone możesz sobie zlecić,że chcesz do skrzynki, a jak listonosz się nie sprawuje to po prostu idź na pocztę i się poskarż. Wyświetl w wątku >>
1 niunia-k 0

mczarna

#6502796 Napisano: 26.06.2018 23:10:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

DESPERADOS
https://www.despe...m/pl-pl/loteria-2018

to bardzo dziwna loteria...nikt nie wygrywa.. choć niby dziennie tyle nagród..

w zasadzie nikt może nie wygrać..- wygrywa "szczęsliwy kapsel" a nie czasówka, losowanko, etc..
dziś już spadam po wbiciu ponad 200 kapsli z tej loteryjki. ZERO wygranych..

Dziwię się,że aż tyle wklepałeś i ci się chciało w przypadku "tego czegoś"... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6502793 Napisano: 26.06.2018 22:53:03 w Czy informują/ informowali?
mia napisał(a):

mczarna napisał(a):

Jysk kogoś powiadomił dziś?

Co to za konkurs? Nic mi wyszukiwarka nie wyrzuca w bazie, poza kuponami rabatowymi i zakończonymi konkursami... emotka

Wrzuca,wrzuca- ten z Maszą, zakończony,a miały być dziś maile Wyświetl w wątku >>
2 mia, nkba 0

mczarna

#6502788 Napisano: 26.06.2018 22:40:36 w Czy informują/ informowali?
Jysk kogoś powiadomił dziś? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6502750 Napisano: 26.06.2018 21:24:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

To chyba dlatego źle kupiłam, dzięki za informację, na szczęście nie żal mi a tak tych kosmetyków, może trafi na kogoś, kogo bardziej ucieszą, bo ja mam duże zapasy.

emotka emotka Taka postawa konkursowicza jest naprawdę super! Brawa! 
Ale czasem sprzedawczynie (chyba celowo?  emotka ) próbują wcisnąć inne produkty. Mnie tak dziś w drogerii kasjerka proponowała inną pastę do zębów, bo tańsza. Już się skusić miałam, bo jeszcze na dodatek nazwa bardzo podobna; dobrze, że do notatek spojrzałam. emotka Po prostu brak zrozumienia dla konkursowicza.  emotka

Pewnie ona nawet nie wie,że jest jakiś konkurs..., a wcisnąć musi coś z promocji jak to ostatnio w tych drogeriach bywa... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

mczarna

#6502709 Napisano: 26.06.2018 19:33:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

mczarna napisał(a):

pioge7 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Książki z Kinder idą poleconym? Mam awizo w skrzynce zastanawiam się co to może być

tak polecony, nie warto faktygowac sie na poczte. Szczerze mówię. 

Co ze mną jest nie tak  emotka emotka  mnie się one podobają emotka   emotka emotka emotka emotka

dawaj fotę:-)

Ktoś dał już fotkę

Ale ze zdjęcia za bardzo wywnioskować nie można jakiej grubości ta...ulotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6502702 Napisano: 26.06.2018 19:23:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Książki z Kinder idą poleconym? Mam awizo w skrzynce zastanawiam się co to może być

tak polecony, nie warto faktygowac sie na poczte. Szczerze mówię. 

Co ze mną jest nie tak  emotka emotka  mnie się one podobają emotka   emotka emotka emotka emotka

dawaj fotę:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6502551 Napisano: 26.06.2018 13:53:46 w moje dzisiejsze wygrane :)

mczarna

#6502545 Napisano: 26.06.2018 13:39:35 w Informują
Maile od Leszka za 1 tydzień Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6502386 Napisano: 25.06.2018 23:05:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niewyspanamama napisał(a):

Wygrałam dzisiaj 2 nagrody z Cheetos jedna moja ,druga męża emotka
Jest jakieś ograniczenie na gospodarstwo domowe że tylko 1 osoba może??
Przeglądałam reg ale znalazłam że 1 osoba może po 1 narodzie w całym konku wygrać... a jak z dostawą ich -mogę swoje i meża na 1 adres czy przyjdzie tylko 1 nagroda? emotka

Nie wprowadzaj ludzi w błąd:15. Każdy Uczestnik może wziąć udział w Konkursie wielokrotnie według procedury przedstawionej w pkt 11 Regulaminu.Jeden Uczestnik może wygrać tylko jedną Nagrodę danego rodzaju w czasie trwania całego Konkursu. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

mczarna

#6502354 Napisano: 25.06.2018 21:46:29 w Sport
cb656 napisał(a):

79magda napisał(a):

z piłki nożnej na siłę robi się w naszym kraju sport narodowy. Ilość reklam, ilość medialnego szumu, cała ta otoczka sprzyja oczywiście pompowaniu oczekiwań przeciętnych januszów sportu... Kasa musi płynąć, piwo musi się lać strumieniami, zero luzu... Bo przecież ci, którzy jakie takie pojęcia mają, wyjście z grupy mogli rozpatrywać li i jedynie w kategoriach cudu (a jak wiemy bywają i takie w sporcie).
Wczoraj oglądałam mecz, ale bez żadnej spiny, cieszyłabym się, gdyby wygrali, ale po prostu nie zasłużyli na to, by wygrać. A Kolumbia tak pięknie się cieszyła, a taka Panama?! Dostali bęcki, ale jeden gol im wszedł i ile radości sprawił emotka
Nasze piłkarzyki są zblazowane, leniwe, z pretensjami i oczekiwaniami - a sport powinien sprawiać radość, a nie ćmić wszystko zerami na kontach!

emotka emotka Święte słowa. Oglądam mecze Mundialu, ale bez spiny. Po prostu jako widowisko. emotka

Przecież wiadomo dlaczego tak się robi! Wszystko chodzi o kasę...Inne sporty w naszym kraju nie są tak "doceniane". Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

mczarna