Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6555350 Napisano: 10.12.2018 20:35:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiesia30 napisał(a):

stefania7 napisał(a):

myla napisał(a):

stefania7 napisał(a):

jeremy napisał(a):

Po jakim czasie od maila o pozytywnej weryfikacji otrzymaliście pieniądze ze  Złotej loterii Frosty?

A ktoś w ogóle już dostał przelew?

Czekam na przelew z pierwszego tygodnia.

Ja też. Dlatego pytam, bo chyba jeszcze nie ruszyli w przelewami.

i ja czekam

Też czekam i czekam,wygrana z początku października.Podobnie z Nestle.Ciekawe czy przed Świętami ruszą z przelewami... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6555181 Napisano: 10.12.2018 12:38:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
emotka   Zestaw Prosto i 50 zł , EB emotka )) Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6555160 Napisano: 10.12.2018 11:37:00 w Informują
EB mail z weekendu:) Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6555074 Napisano: 09.12.2018 22:16:59 w WC - rozmowy o wszystkim
patyk napisał(a):

mczarna napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

patyk napisał(a):

Czy ktoś z Was zamawiał może ubrania z Patpat? Skusilam się właśnie dziś na parę rzeczy i zamówiłam, później coś mnie tknelo i sprawdziłam opinie w których przeczytałam że czas wysyłki to nawet 2 miesiące... Szkoda że przeczytałam to po fakcie emotka   za 2 miechy to mi te ubrania już potrzebne nie będą.... Miał ktoś z nimi styczność? 

raz po 3 tygodniach doszła przesyłka a teraz czekam już 5 tygodni na świąteczne piżamki dla dzieci.. ciekawe czy dojdą do świąt..

Ja zamawiałam,niestety czekałam dokładnie te 2 miesiące...Ubrania super,ale zamawiając widziałam jaki jest czas oczekiwania i zamówiłam dla dzieciaków większe rozmiary.

Dzięki za info. 
Bardzo rzadko zamawiam online, wolę obejrzeć sobie na żywo zanim kupię, tym razem się skusilam bo takie ładne itd... 
Zamówiłam między innymi sukienkę ciążowa która za 2 miesiące mi już potrzebna nie będzie... 
Nie ma to jak zamrozić sobie kasę przed świętami...

Może spróbuj anulować zamówienie w takiej sytuacji.Skontaktuj się z nimi. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6555042 Napisano: 09.12.2018 21:11:10 w WC - rozmowy o wszystkim
mama-l-k-m napisał(a):

patyk napisał(a):

Czy ktoś z Was zamawiał może ubrania z Patpat? Skusilam się właśnie dziś na parę rzeczy i zamówiłam, później coś mnie tknelo i sprawdziłam opinie w których przeczytałam że czas wysyłki to nawet 2 miesiące... Szkoda że przeczytałam to po fakcie emotka   za 2 miechy to mi te ubrania już potrzebne nie będą.... Miał ktoś z nimi styczność? 

raz po 3 tygodniach doszła przesyłka a teraz czekam już 5 tygodni na świąteczne piżamki dla dzieci.. ciekawe czy dojdą do świąt..

Ja zamawiałam,niestety czekałam dokładnie te 2 miesiące...Ubrania super,ale zamawiając widziałam jaki jest czas oczekiwania i zamówiłam dla dzieciaków większe rozmiary. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6554665 Napisano: 07.12.2018 23:11:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ja pierdzielę,gdzie ten Mikołaj? Halooo?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6554470 Napisano: 07.12.2018 13:16:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jakaś susza ostatnio... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6552935 Napisano: 02.12.2018 21:30:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

visserarthur napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

masza napisał(a):

domika napisał(a):

kamil17 napisał(a):

mam pytanko do osób które wygrały cos kiedykolwiek w "bramkach " oczywiście nie chodzi mi  o zdradzanie całego sekretu ale tak mniej więcej czy lepiej celowac o równych godzinach i sekundach wg. atomowego czy np. w nocy większe szanse, czy zupełenie ślepy traf.... pytam bo odkąd weszły bramki wbiłem chyba z 200 paragonów i nic nie wygrałem....

Masło roślinne bramka otworzyła sie o 13:33 emotka pierwszy raz w życiu haha trafiłam coś wtedy w bramkowej loterii emotka

a co to za konkurs?

wydaje mi się że Kasia

Wasza zdolność czytania ze zrozumieniem mnie rozbraja. Ktoś pisze "masło roślinne"+ "wtedy", a tu zaraz pytanie, "co to za konkurs?" i odpowiedź innej osoby "wydaje mi się, że Kasia"  emotka

a Ty wpadłeś od razu na to , ze MR z bramka to Kasia? Brawo Ty! emotka
Właściwie nie rozumiem Twojego postu tzn. , że nie można tu o nic zapytać? Niedługo cisza zapadnie na forum , bo strach się odezwać czy udzielić komuś  odpowiedzi- a nuż się to komuś nie spodoba i co wtedy ... emotka emotka

Ale MR to nie Kasia...Kasia to nawet nie jest masło roślinne...Poza tym jak to visserarthur podkreślił słowo WTEDY,czyli to nie jest loteria będąca  teraz...Moze teraz zrozumiesz jego post? Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6552712 Napisano: 01.12.2018 20:47:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
UlCiAh napisał(a):

mczarna napisał(a):

madllen napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

luk1990 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

sailor napisał(a):

tonyclayton napisał(a):

sailor napisał(a):

Hej. Wiecie coś więcej na temat loterii Carrefour Winiary co do wygrania m.in. opel crossland x od 01.12.2018 r. Jakiś regulamin lub strona www?

To nie jest loteria carrefour

Już wiem, dzięki emotka  Widac po zwyciezcach, że ktoś wpisuje fikcyjne dane lub same literki.

no tak wpisujesz cokolwiek tylko mail prawdziwy i masz ful biletów

no ale jak auto wpadnie to bedzie placz i zgrzytanie zebami xd 

nie będzie bo paragonu nie ma

emotka   aż brak mi słów na właściwy komentarz...

No cóż,błąd organizatorów...

No to lekki przypał loteryjny z tego wyszedł. 
Jak będą losowali samochód,  to zanim obdzwonią te wszystkie rezerwowe rezerwy rezerw (osób które nie mają paragonu) to gwarancja na auto się skończy  emotka

Szkoda loterii...

Mogą się też nie dodzwonić,bo wystarczy wpisać co się chce...Masakra! Wyświetl w wątku >>
1 ulciah 0

mczarna

#6552702 Napisano: 01.12.2018 19:58:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madllen napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

luk1990 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

sailor napisał(a):

tonyclayton napisał(a):

sailor napisał(a):

Hej. Wiecie coś więcej na temat loterii Carrefour Winiary co do wygrania m.in. opel crossland x od 01.12.2018 r. Jakiś regulamin lub strona www?

To nie jest loteria carrefour

Już wiem, dzięki emotka  Widac po zwyciezcach, że ktoś wpisuje fikcyjne dane lub same literki.

no tak wpisujesz cokolwiek tylko mail prawdziwy i masz ful biletów

no ale jak auto wpadnie to bedzie placz i zgrzytanie zebami xd 

nie będzie bo paragonu nie ma

emotka   aż brak mi słów na właściwy komentarz...

No cóż,błąd organizatorów... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6551699 Napisano: 28.11.2018 21:03:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wow! Nestle ma niezły zapłon,dziś,po miesiącu dostałam maila,że przesyłka właśnie do nich dotarła i zaczynają procedurę weryfikacyjną...Czyli pewnie kolejny miesiąc na werfyfikację,potem kolejny na zlecenie przelewu itd itp:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6551556 Napisano: 28.11.2018 14:17:38 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Mleko Nan , kurier PP emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6551398 Napisano: 27.11.2018 23:59:39 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

mczarna napisał(a):

A co to top plus?

A to zależy, gdzie ucho przyłożysz emotka Na przykład:
Althaea officinalis, albo bardzo szybko reagująca powłoka zamykająca oparta na żywicy polimerowej czy dajmy na to srodek-do-czyszczenia-powierzchni-chromowanych-i-szkla emotka  i dużo, dużo więcej emotka emotka

No wyszukałeś tyle co ja,bez popisu...,nie zaszalałeś:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6551388 Napisano: 27.11.2018 23:07:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ten czas zamiast obfitować w wygrane to tylko nudy mi dodaje,Heineken pewnie znowu oleje,EB na tyle zgłoszeń d..a,bramki tylko 2 się otworzyły, a konkursów tak mało ostatnio,NUDA! Wątku podziałaj please! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6551379 Napisano: 27.11.2018 22:23:39 w SZUKAM....
anialistopad napisał(a):

top plus

anialistopad napisał(a):

agusiamajusia napisał(a):

@trampek, napisał(a):

Mam pytanie urodziłam dziecko 9 lipca i top plus miałam przyznane na 2 miesiace. 31 października złożyłam nowy wniosek na okres 2018/2019 ale do tej pory nie mam decyzji do kiedy mają czas?

Do konca tego miesiaca powinna byc decyzja jesli wszystko jest ok z dokumentami

A co to top plus? Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

mczarna

#6550635 Napisano: 26.11.2018 07:14:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonooka85 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Były już maile z mamotoja z testowania mleka?Łudzić się czy nie?

Wyniki na stronie są. 

To ja widzę,o maile pytałam:) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6550605 Napisano: 25.11.2018 22:26:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Były już maile z mamotoja z testowania mleka?Łudzić się czy nie? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6550345 Napisano: 23.11.2018 22:43:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

mczarna napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jak myślicie emotka mając dosć wolny komputer jest szansa dziś na coccolino ? czuwać czy iść spać emotka ?

Dla takiej kasy? IŚĆ spać

myślisz? 2* 12,99 zł emotka łącznie 26 zł emotka

Nie żartuj...26 zł... Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

mczarna

#6550334 Napisano: 23.11.2018 22:26:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

jak myślicie emotka mając dosć wolny komputer jest szansa dziś na coccolino ? czuwać czy iść spać emotka ?

Dla takiej kasy? IŚĆ spać Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6550331 Napisano: 23.11.2018 22:23:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
To co się dzieje z konkursami, a dokładnie ich brakiem to jakaś masakra.Nie latam po dzielniach w poszukiwaniach danych sklepów,bo dla mnie konkursy to fun dla mnie.Bramkom IQ podziękuję,jeszcze UO daje radę,ale generalnie to nie wierzę w to co się dzieje,że tam mało kreatywnych...D.p. Wyświetl w wątku >>
0 0