Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6600449 Napisano: 16.05.2019 13:40:44 w Czy informują/ informowali?
sylwika76 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Balcerzak jak informuje? Zaraz na drugi dzień , czy za parę dni .Grałam we wtorek:)

też chciałabym wiedzieć-może Ktoś odpowie?

U mnie po tygodniu od zgłoszenia był sms o wygranej. Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

mczarna

#6598188 Napisano: 10.05.2019 21:37:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
krystyna32 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Wczoraj już  pojawiły się wyniki w Carex, a skąd oni mieli info odnośnie imion niektórych osób,jak smsy poszły dzisiaj?

Można też było zgłosić się do loterii przez stronę internetową i tam podawało się swoje imię i nazwisko.

Ale ja się tak zgłaszałam i oprócz danych tych był mail i telefon...A i tak dostałam smsa. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6598183 Napisano: 10.05.2019 21:30:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wczoraj już  pojawiły się wyniki w Carex, a skąd oni mieli info odnośnie imion niektórych osób,jak smsy poszły dzisiaj? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

mczarna

#6597712 Napisano: 09.05.2019 20:13:04 w moje dzisiejsze wygrane :)

mczarna

#6596593 Napisano: 07.05.2019 14:52:14 w moje dzisiejsze wygrane :)
Lodówka turystyczna od Smolara emotka )) Wyświetl w wątku >>

mczarna

mczarna

#6593529 Napisano: 26.04.2019 14:01:46 w moje dzisiejsze wygrane :)

mczarna

#6591886 Napisano: 21.04.2019 09:22:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

żywiec wyłączył bramki na święta emotka
żadnej nagrody od piątku  wieczór czad 0/10

A tam... Ja wczoraj trafiłam 30 do empiku 1/4 Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

mczarna

#6591383 Napisano: 18.04.2019 17:03:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dzwonek z Danonków... Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6591033 Napisano: 17.04.2019 15:00:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wygrałeś e-kartę prezentową o wartości 30 zł do wykorzystania w serwisie Empik.com Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6590636 Napisano: 16.04.2019 14:39:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
Przekąski Lorenz i u mnie Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6589792 Napisano: 13.04.2019 16:44:32 w moje dzisiejsze wygrane :)

mczarna

#6589686 Napisano: 12.04.2019 22:14:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

malenka89 napisał(a):

maryam napisał(a):

jokan napisał(a):

UlCiAh napisał(a):

iwonan12 napisał(a):

zielonetrampki napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

infromowali juz moze z wedla? bo dzis miało być pierwsze losowanie emotka

P.S pochwalcie sie ile poszło zgłoszen emotka u mnie cos koło 50. mogłaby z jedna nagroda wpasc emotka

Ja też słałam, ale nie pamiętam ile zgłoszcen emotka ciekawa jestem czy coś wpadnie, wątpie bo w takich konk mam mało szcześcia emotka

Też jestem ciekawa bo wysłałam ok 100 zgłoszeń
emotka emotka

Na który konkurs takie szaleństwo ?  emotka

tez jestem ciekawa emotka

to samo miałam napisać, wyszukiwarka nic nie pokazuje

zrobię piramidkę no, ale trudno emotka  Inaczej dyskusja będzie się ciągła, bo nikt nie zauważy mojej odpowiedzi. To wątek z 1 strony tego tematu czyli dawna sprawa.

z 2011? emotka

Ale podpucha emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6589377 Napisano: 11.04.2019 23:37:20 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kolejna piła z Visa..Mam nadzieję,że mój rodzynek pokocha te wielkie piłki jak urośnie,bo kocha te małe ( basenowe), a tych piłek to się już trochę zgromadziło... Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6589363 Napisano: 11.04.2019 21:59:57 w WC - rozmowy o wszystkim
leilani1 napisał(a):

Ja duzo wygrywam (w ciagu ostatnich 2 tygodni wygrałam 14 rzeczy emotka ) bo biore udział w konkursach na Facebooku - odnosze wrazenie, że tam jest najłatwiej wygrać o ile masz dobrą i pomysłową wypowiedź, ale pod warunkiem, ze liczba biorących udział nie jest abyt duza. Biore też udział w konkursach blogowych bo tam bierze udział raczej mało ludzi. No i oczywiscie mam swój wzmiankowany powyzej czternastostronicowy emotka tekst (i chyba jutro jeszcze coś do niego dopiszę - jakąś stroniczkę lub dwie) o bohaterach ksiazek i potworach na konkursy z ksiazkami, którego kawałki (odpowiednio przerobione w zależności od tego o co chodzi w konkursie) wysyłam na konkursy związane z książkami i zawsze coś nim wygrywam emotka

Na Fejsie to się fajnie grało i wygrywało ładnych parę lat temu, teraz to nawet mi się nie chce,skoro każdą moją wypowiedź widzą wszyscy moi znajomi, a w konkursach bierze udział minimum 200 osób ( przynajmniej w opisowych i zawsze znajdzie się ktoś to walnie np. rozszerzenie hasła typu B-błagam...itd).Z tymi stałymi tekstami to ja znam parę osób,to aż rzuca się w oczy-jedni organizatorzy się na to nabiorą inni szczęśliwie nie.
Co do loterii- jedni mają szczęście i po 1 rzucie nagrodę mają,inni wysyłają 100 i nic, albo 1 wygrana ...
leilani1Nie wiem gdzie Ty tak wklejasz te kilkanaście stron emotka  Chyba na opisówkach jakiś konkretnych blogowych emotka Wyświetl w wątku >>

mczarna

#6589241 Napisano: 11.04.2019 15:44:12 w moje dzisiejsze wygrane :)

mczarna

#6588573 Napisano: 09.04.2019 17:07:07 w Wkurza mnie...
androm napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

Mi wladnie Przysłali maila że źle napisałam reklamacje ponieważ nie napisałam że dotyczy loterii wielkie sprzątanie nie napisałam adresu email zwrotnego No kurcze przecież z jakiegoś adresu to wysyłam.
Więc napisałam to samo reklamacja jeszcze raz dołączyłam dane po czym na dole dodałam że byłam w tej sprawie u rzecznika praw konsumenta i że wysyłam im paragon w terminie czyli w tych trzech dniach roboczych.
Oprócz tego w regulaminie nie jest nigdzie napisane że jeśli pierwszy mail będzie ze skanem bez pieczątki to od razu jest utrata nagrody jest tylko napisane że ma się 3 dni na wysłanie danych i według tego powinni to nagrodę wydać i tego od nich zadam. Powiem wam że przecież już kilka razy grałam w paczce sprzątaczce i w konkursach tego typu zawsze wygrałam jakiś zestaw produktów i nigdy nie było problemu z tym że paragon jest nieczytelny to są po prostu kpina

walcz, bo ktoś kto obsługuje to i odpisuje takie bzdury powinien na kasie w biedrze robić, a nie to czym sie zajmuej

Ja właśnie maila do UOKiK napisałam. To są kpiny. Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

mczarna

#6588540 Napisano: 09.04.2019 16:03:00 w Wkurza mnie...
aleks1983 napisał(a):

Wiecie co dla mnie to jest śmieszne bo jeśli byłoby napisane odświeżacz bez nazwy to bym po ta pieczątkę poszła. 
Dziś mijają 3 dni na doslanie paragonu opisanego  oni na kolejną reklamację nie odpisuje z chwilę znowu km napiszę maila,będę ich tak bombardowac że będą mieli mnie dość 

Moja reklamacja rozpatrzona NEGATYWNIE. Dostali zdjęcie produktu,podpis z pieczątką na paragonie potwierdzający ten produkt itd. Odnieśli się znów do złego opisu i że pieczątka z podpisem to już po fakcie. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6588286 Napisano: 08.04.2019 23:05:37 w Wkurza mnie...
androm napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

Wielkie sprzątanie 
Kawał....Nie napiszę czego
Wygrałam 500 zl wysłałam paragon, straciłam prawo do nagrody bo mam gbb discrett A nie glade 
Dzwonoe mówię że pójdę i potwierdzę A Pani mówi że już straciłam prawo do nagrody
Mówię, tłumacze że to mail zwrotny że mam jeszcze 2 dni, że dosle A Pani że nie...nosz k.....jeszcze pewnie karniaka dostanę 

też bym się wkurzyła i nie spodziewała takiej reakcji
jak oni chcą całą nazwę mieć? nie ma miejsca, wcale nie jest źle opisany.
to wygląda na takie złośliwe działanie albo chęć oszczędzenia.
pisze koniecznie reklamację

No przecież ja miałam podobną akcję,o czym tu informowałam.Miałam GLD aerozol. Wysłałam reklamację i czekam na jej rozpatrzenie. Najlepsze jest to,że to nie był Sklep u Wiesi,tylko znana sieciówa.  Moim zdaniem w tej edycji jakaś wyjątkowa złośliwość jest... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0