Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6119735 Napisano: 25.11.2015 22:17:09 w Wkurza mnie...
kasiulll napisał(a):

...że wykorzystałam pierwsze 4 kody do multikina od Wedla na nowe Igrzyska Śmierci, które okazały się... śmiertelnie słabe. Z drugiej strony przynajmniej nie zapłaciliśmy ze znajomymi za bilety - wtedy wkurzenie byłoby podwójnie większe emotka

Jak dla mnie od samego początku, czyli od pierwszej cześci, chu... film. Wolę Bonda:P  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6119704 Napisano: 25.11.2015 20:53:55 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie wiecznie te same pytania- o Łaciate, o Moc Nagród, o Luksus... Rozumiem,że ktoś się niepokoi ,że nie dostał przelewu albo paczki z tych 2 ostatnich ale jest jeszcze czas...Z Łaciatym idzie wszystko na domysł albo jak ktoś nowy to wystarczy maila wysłać by rozwiać niepewności.Pewnie w piątek znów pojawi się milion pytań o Łaciate- czy wysłać kody, bo mam maila, jestem w wygranych na liście, a nie mam maila itdemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6119673 Napisano: 25.11.2015 19:59:01 w Oddam za darmo
Potrzebuje ktos jakieś naklejki z Carrefoura? Mogę pozbierać i wysłać za free. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6119653 Napisano: 25.11.2015 19:22:26 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Mysłałam,że 4 filiżanki ( bo tyle smsów z DPD) ale jednak dotarło 7 filiżanek:-)  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6119151 Napisano: 24.11.2015 22:38:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

mczarna napisał(a):

Czy jest ktoś kto poza parasolem coś wygrał w Vegecie? Nie wiem czy czekać na sms,bo widać,że jak smsy poszły to już finito ( pewnie wszystkie ostatnie etapy) , tylko ciekawe czy same parasolki czy inne też...

W 1etapie wygrałam patelnię i miałam w tej sprawie telefon, a pare godz pózniej tego samego dnia puścili do innych smsy z parasolami emotka

Dzięki za info! Zobaczymy w takim razie co z tymi patelniami...Może ktoś da znać, a jak z forum to na pewno da:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6119116 Napisano: 24.11.2015 21:30:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jest ktoś kto poza parasolem coś wygrał w Vegecie? Nie wiem czy czekać na sms,bo widać,że jak smsy poszły to już finito ( pewnie wszystkie ostatnie etapy) , tylko ciekawe czy same parasolki czy inne też... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6119112 Napisano: 24.11.2015 21:27:09 w TESCO konkursy
marlena083 napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

masza napisał(a):

amif napisał(a):

bethan napisał(a):

Były maile z pufami (wyniki dzisiaj podane na stronie).

dziękuję ,  jak weszłam na pocztę to nie moge się przedrzeć emotka przez te @ i @ nie mam

ja maila dostałam dzisiaj o 12.40

ja na walizkę nie mam maila

Spokojnie, Tymbark nie wysyła maili od razu wszystkim...Dajcie mu kilka dni. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6119076 Napisano: 24.11.2015 20:35:39 w Biedronka
buncia88 napisał(a):

gdzieś mi się przewinął temat rezerwy pralek z ostatnich etapów... Smolar coś tam komuś obiecał, czy cuś???emotka
Poszla już ta rezerwa?

Jakieś tam rezerwy ostatnio były (ktoś tam się chwalił w zeszłym tyg) ale z jakiego to etapu to nie wiem... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6119010 Napisano: 24.11.2015 19:09:53 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Torebka z Soraya i wreszcie Kasia.... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6119006 Napisano: 24.11.2015 19:08:23 w Informują
Frosta dzwoni w sprawie dostarczenia jutro przesyłek (Warszawa), tel 512..... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6118733 Napisano: 24.11.2015 13:29:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elotta napisał(a):

Co to za serduszka od Batyckiego o którym ludzie coś piszą w innych wątkach? Nie widzę nic nawet w topie teraz.

Było  wczoraj...Akcja na fcb. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6118233 Napisano: 23.11.2015 21:00:24 w Dziś cieszę się z.....
Z nowej pralki,którą nabyłam w sobotę i dziś przyszła:-) Jak wygram jakąkolwiek z rezerwy z biedry czy z kauf to się nie będę na początku cieszyć:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6117546 Napisano: 22.11.2015 21:43:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wracam z konkursem Barbie, gdzie znana nam rodzina U wygrała auto , ich wypowiedż była długa i jak to określić? Przecież jak ktoś się zgłasza to wpisuje prefix, każdy prefix to nowe zgłoszenie, jak więć oni to połączyli w całość?  D. odpowiedzieć kreatywnie na pytanie konkursowe otrzymane od Organizatora (pytanie zostaniewysłane jako odpowiedź na SMS opisany w lit. C powyżej) poprzez wysłanie wiadomości tekstowej
SMS pod numer 7036, w treści tej wiadomości wpisując słowo „Rock” oraz swoją odpowiedź zgodnie
z przykładem: Rock.odpowiedź. Wysłanie wiadomości tekstowej SMS z odpowiedzią powinno
nastąpić w czasie 24 (słownie: dwudziestu czterech) godzin od wysłania przez Organizatora
wiadomości tekstowej SMS z pytaniem konkursowym. Odpowiedź wysłana przez Uczestnika zgodnie
z powyższym zwana jest dalej „Odpowiedzią”. Za jeden SMS uznaje się wiadomość zawierającą nie
więcej niż 160 znaków, łącznie z prefiksem. Koszt SMS to 0,62 zł brutto
3.7. Organizator zastrzega, że w przypadku przesłania w ramach Zgłoszenia wiadomości SMS zOdpowiedzą zawierającą więcej niż 160 znaków, opłata za wysłanie Zgłoszenia, o której mowa w pkt
3.3 będzie naliczana za każde kolejne rozpoczęte 160 znaków wiadomości SMS.
3.8. Uczestnik jest uprawniony do dokonania wyłącznie jednego Zgłoszenia na podstawie jednego
dowodu dokonania Zakupu Promocyjnego.  
. 3.9. Każdy z Uczestników może zakupić dowolną liczbę Produktów Promocyjnych i nadesłaćodpowiadającą im liczbę Zgłoszeń, przy zachowaniu zasady, że na każde Zgłoszenie musi przypadać
jeden dowód dokonania Zakupu Promocyjnego. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6117459 Napisano: 22.11.2015 18:30:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak ja Was podziwiam za te zdolności z tymi znakami itd. Nie kapuję totalnie jak to robicie:P Próbowałam ale ja chyba takich zdolności i cierpliwości nie mam:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6117458 Napisano: 22.11.2015 18:30:05 w Kaufland konkursy
krzych88 napisał(a):

Nie wiem w którym dziale to napisać, ale związane to z kauflandem więc piszę tu.  Sprzedam naklejki (punkty) z Kauflanda, z którymi można kupić produkty Tefal 50% taniej. Cena 35 gr sztuka. pw emotka

Takie coś do sprzedania? Jakbym miała dałabym za darmo... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6117368 Napisano: 22.11.2015 13:33:40 w Wkurza mnie...
zabcia0410 napisał(a):

mczarna napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

joan napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

oj jak się teraz wkurzyłamemotka wysłałam przez stronę3 kody z mąki szymanowskiej i 3 wykorzystane!!!!!!!!!!! normalnie skandal

Kilka osób pisało o tym na forum - to chyba jakiś ich błąd systemu. Niestety nie wiem, co i czy w ogóle odpisano innym uczestnikom, może się tutaj wypowiedzą.

dzięki,też już napisałam do agencji

Czy na pewno dobre te kody?Ja tak miałam i okazało się, że  nie zauważyłam 1 literki i kod po prostu był za krótki. ..

a ile znaków mają te kody?Ja wysyłałam 7 znakowe

7 znaków, więc dziwne,że odrzuca, a próbowałaś wysłać smsem? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6117330 Napisano: 22.11.2015 12:00:57 w Wkurza mnie...
zabcia0410 napisał(a):

joan napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

oj jak się teraz wkurzyłamemotka wysłałam przez stronę3 kody z mąki szymanowskiej i 3 wykorzystane!!!!!!!!!!! normalnie skandal

Kilka osób pisało o tym na forum - to chyba jakiś ich błąd systemu. Niestety nie wiem, co i czy w ogóle odpisano innym uczestnikom, może się tutaj wypowiedzą.

dzięki,też już napisałam do agencji

Czy na pewno dobre te kody?Ja tak miałam i okazało się, że  nie zauważyłam 1 literki i kod po prostu był za krótki. .. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6117078 Napisano: 21.11.2015 16:53:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szala napisał(a):

erychta00 napisał(a):

a mi żelu damskiego brak. Widziałam, że ktoś dostał tak samo jak ja.

Ja mam 15 kosmetyków. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6117052 Napisano: 21.11.2015 15:19:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

do.ta.3 napisał(a):

KONKURS Łaciate, dostałam maila ale bez numeru jaki mam im wysłać tylko coś takiego 
 Twoje życzenia w konkursie „Wszystkiego łaciatego”
zostały wyłonione jako zwycięskie.
Wygrałeś miskę z kolekcji „For me” marki

bo wcześniej kazali sobie wysyłać ten kod a teraz to tak nie ma czy tylko tyle i dają
niestety organizator milczy i w sumie nie wiem czy czekać czy to pomyłka czy o co chodzi

nie nie wysyłasz... jeśli nie kazali nic w@ wysłać

NosKruka napisał(a):

darog napisał(a):

czy ten konkurs Vegeta zakończony?
http://www.e-konk...ta.html#.Vk-h_78sBXY
były parasole, patelnie..

ktoś pisał że notes dostał więc chyba zakończony...

oni tak dziwnie posyłają te SMS o wygranej więc podejrzewam, że ostatnie etapy jeszcze nie rozwiązane.

Nie został zakończony, pisałam już wcześniej odpowiedź od organizatora odnośnie ostatnich etapów-WitamNiestety Komisja ma opóźnienie w obradach i razem z Państwem czekamy nawyniki. Proszę jeszcze o cierpliwość.

Pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6116727 Napisano: 20.11.2015 20:52:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

nina54 napisał(a):

Możliwe, że zadam idiotyczne pytanie, ale totalnie nie ogarniam tej Jacobsowej aplikacji. W ostatnim etapie wygrały jakieś sówki, krzyżówki, cuda na kiju... Jak to się robi? Przecież w naklejkach nie ma takich wymyślnych opcji. Czyżbym miała jakąś zubożałą wersję?

Looknij na swoja klawiaturę, masz tam mnóstwo liter, małych i dużych, do tego rożne znaki, cyfry... Liczne czcionki i kolory... Nieskończone możliwości... emotka  wystarczy włączyć kreatywne myślenie i poświecić czas na tworzenie emotka

Ktoś może kreatywnie myśleć tekstowo ale nie rysunkowo. Ja nadal nie ogarniam Waszych pomysłów z tą klawiaturą i wciąż czekam na podpowiedź...Wiem,że są klawisze,wiem,że można je powiększyć ale k...a nie wiem jak...No cóż - jedni są od wierszyków, inni od ozdób, a inni od błaganki:P
Wyświetl w wątku >>
0 0