Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6128275 Napisano: 09.12.2015 20:30:26 w Dyskusje o wynikach konkursu
Finezyjna napisał(a):

mczarna napisał(a):

babariba napisał(a):

hmm - a mi się wydaje, że regulamin mówi, że jedna osoba - jedna nagroda

sorki, źle zrozumiałam:
Jedna osoba i przypisany do niej nr telefonu lub/i adres e-mailowy może wygrać nie więcej niż po jednej nagrodzieII stopnia wskazanej w pkt. od 3.1.2.1 do 3.1.2.23 pod warunkiem spełnienia każdorazowo warunków uczestnictwa
wskazanych w pkt. 2.1, w szczególności pod warunkiem zakupienia każdorazowo Produktów Promocyjnych za co
najmniej 10zł potwierdzonego jednym paragonem i wysłania zgłoszenia zgodnie z Regulaminem. Ponadto osoba,
która wygrała nagrodę lub nagrody dzienne może także wygrać nagrodę główną.

w danym rozdaniu można wygrać jedną nagrodę

To już były wyniki pojemników (info w MDW)? Tylko 1 osoba z forum wygrała?

Ja czytałam dziś o wygranych patelniach (MDW) i też była to tylko jedna osoba

Patelni było 50, pojemników 100, więc większa szansa,że ktoś z forum..Przeciez ile osób chwaliło się wczoraj pralkami... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6128228 Napisano: 09.12.2015 19:26:04 w Dyskusje o wynikach konkursu
babariba napisał(a):

hmm - a mi się wydaje, że regulamin mówi, że jedna osoba - jedna nagroda

sorki, źle zrozumiałam:
Jedna osoba i przypisany do niej nr telefonu lub/i adres e-mailowy może wygrać nie więcej niż po jednej nagrodzieII stopnia wskazanej w pkt. od 3.1.2.1 do 3.1.2.23 pod warunkiem spełnienia każdorazowo warunków uczestnictwa
wskazanych w pkt. 2.1, w szczególności pod warunkiem zakupienia każdorazowo Produktów Promocyjnych za co
najmniej 10zł potwierdzonego jednym paragonem i wysłania zgłoszenia zgodnie z Regulaminem. Ponadto osoba,
która wygrała nagrodę lub nagrody dzienne może także wygrać nagrodę główną.

w danym rozdaniu można wygrać jedną nagrodę

To już były wyniki pojemników (info w MDW)? Tylko 1 osoba z forum wygrała? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6128215 Napisano: 09.12.2015 19:08:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rettib napisał(a):

elotta napisał(a):

rettib napisał(a):

elotta napisał(a):

rettib napisał(a):

Co z tym Garnierem? emotka Cisza zapadła, czy ktoś może dostał jeszcze wiadomość? 

To już informują z rytmu piękna?  emotka

Tak, jeden sms był na pewno. Dlatego dopytuję emotka

chlip emotka

Widzę własnie, że ludzie już sprzedają paragony.
Mądrzy jesteście? Ktoś gra jak ostatnia świnia celowo bez paragonu, bo przecież numeru pisać nie trzeba było, a Wy im teraz sprzedajecie? Niech im przepada nagroda emotka

+ wydaje mi się, że nie zdołaliby jeszcze poinformować wszystkich. Tych zestawów  kosmetyków było dużo. Mam wrażenie, że więcej informacji byłoby o tym na forum. emotka Także może jest jeszcze szansa emotka

Ale nikt się nie chwalił w MDW...Tylko 1 info w Informują.Dziwne... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6127572 Napisano: 09.12.2015 08:33:01 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Jadą chyba miski laciate i tymbarkowa poduszka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6127441 Napisano: 08.12.2015 21:30:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A ktoś wygrał tv W Polo? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6127439 Napisano: 08.12.2015 21:27:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

mczarna napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

magnus napisał(a):

W sprzataczce Eryki i Agnes pozostały, no i  Andrzelika a doszły Amanda, Alfons i Pamela. Nadzwyczajny konkurs emotka

Antonina, Kazimiera- pięknie:) moje zbyt pospolite, więc z czym do ludzi. Ale tyko 2 zgłoszenia zrobiłam,  płakać nie będę. emotka

Najlepsze jest to ,że nie ma takiego imienia jak paczkowo-sprzątaczkowa ANDRZELIKA:P 
Poniżej cytujemy opinię na temat imienia Andrzelika: uprzejmie informuję, że we wszystkich miarodajnych źródłach, tzn. w słownikach ortograficznych (nie wyłączając „Nowego słownika ortograficznego PWN” pod red. Edwarda Polańskiego z 1997 r.), w poradniku „Dlaczego Agnieszka a nie Ines? Wybierz imię dla swego dziecka” Władysława Kupiszewskiego, w „Księdze naszych imion” Józefa Bubaka i w „Słowniku imion” wydanym przez Ossolineum w 1991 r., znajduje się tylko forma Angelika.

pytałam z ciekawości na fb jedną Andrzelikę (dojrzałam ją jako laureatkę pewnego konkursu) czemu tak ma wpisane na fb. okazuje się, że ma tak wpisane w akcie urodzenia, bo tak panie wpisały w urzędzie. także chyba już nic mnie nie zdziwi. może poza tym, że Barbara wygrała po tygodniu a Dorota nie może od miesiąca emotka

Co za urzędników mamy super! Rozumiem już wpis Andżelika ale nie Andrzelika....U mojej mamy swoją drogą kiedyś też błąd popełnili... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6127340 Napisano: 08.12.2015 19:26:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

magnus napisał(a):

W sprzataczce Eryki i Agnes pozostały, no i  Andrzelika a doszły Amanda, Alfons i Pamela. Nadzwyczajny konkurs emotka

Antonina, Kazimiera- pięknie:) moje zbyt pospolite, więc z czym do ludzi. Ale tyko 2 zgłoszenia zrobiłam,  płakać nie będę. emotka

A ja znam jedną konkursową Kazimierę, więc tu się nie dziwię nawet, ba -nawet Amandę znam. Ale Eryków, Alfonsów,Pamel, Agnesek  konkursowych nie kojarzę.Niedługo pojawią się imiona dzieci Michał Wiśniewskiego:P

Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6127332 Napisano: 08.12.2015 19:19:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosposia07 napisał(a):

magnus napisał(a):

Najlepsze jest to ,że nie ma takiego imienia jak paczkowo-sprzątaczkowa ANDRZELIKA:P 
Poniżej cytujemy opinię na temat imienia Andrzelika: uprzejmie informuję, że we wszystkich miarodajnych źródłach, tzn. w słownikach ortograficznych (nie wyłączając „Nowego słownika ortograficznego PWN” pod red. Edwarda Polańskiego z 1997 r.), w poradniku „Dlaczego Agnieszka a nie Ines? Wybierz imię dla swego dziecka” Władysława Kupiszewskiego, w „Księdze naszych imion” Józefa Bubaka i w „Słowniku imion” wydanym przez Ossolineum w 1991 r., znajduje się tylko forma Angelika. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6127329 Napisano: 08.12.2015 19:16:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dobrze,że jednak pralkę kupiłam, a nie liczyłam na cud wygranej...Znów się nie udało... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6127319 Napisano: 08.12.2015 19:08:59 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Serduszko od Batyckiego Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6126729 Napisano: 07.12.2015 22:20:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

mczarna napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

ajulitka napisał(a):

aleksiak napisał(a):

ajulitka napisał(a):

Czy do tymbarka kapslowe nagrody mozna odeslac skan paragonu czy musi byc tradycyjnie pocztą?

Tylko skan, oni nie chcą pocztą emotka  Dostaniesz informację w mejlu od nich

To fajnie , dzięki za info

Witam emotka
A jak długo czeka sie na meila-bo wygrałam 24listopada walizke,a emeila jeszcze nie mam...Czy tez tak macie???

Jeszcze maili nie słali, trochę im to w tym etapie (3) zajmuje...

Dziękuje emotka

czy z tymbarka z konkursu tesco z ostatniego dnia już są wybrani laureaci?

what?? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6126693 Napisano: 07.12.2015 21:24:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
elotta napisał(a):

taalvikki napisał(a):

ja również gratuluję laureatce tego, że wie, czym różni się rymowanka od hasła 

Też mnie to wkurzyło emotka

Ale to mało razy takie coś wygrywa?? Albo "dokończ zdanie"- i wygrywa wielozdaniowa opowieść... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6126683 Napisano: 07.12.2015 20:58:11 w Rossmann
adamaszek napisał(a):

Mam pytanie za 100 punktów: czy  w tym całym rossnecie to ktoś odpowiada na mejle? Bo od 10 dni nie mogę się doczekać emotka

Mi odpisali , jeśli chodzi o hasło do konkursu.Jeśli chodzi o zgłoszenie odnośnie wygranej sukienki przez pana to odpisał mi tylko automat,że dziękują za maila. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6126645 Napisano: 07.12.2015 20:11:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joasiajulia napisał(a):

ajulitka napisał(a):

aleksiak napisał(a):

ajulitka napisał(a):

Czy do tymbarka kapslowe nagrody mozna odeslac skan paragonu czy musi byc tradycyjnie pocztą?

Tylko skan, oni nie chcą pocztą emotka  Dostaniesz informację w mejlu od nich

To fajnie , dzięki za info

Witam emotka
A jak długo czeka sie na meila-bo wygrałam 24listopada walizke,a emeila jeszcze nie mam...Czy tez tak macie???

Jeszcze maili nie słali, trochę im to w tym etapie (3) zajmuje... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6126638 Napisano: 07.12.2015 20:03:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewikewik napisał(a):

ondine napisał(a):

mczarna napisał(a):

Była tu jakaś dyskusja o nowej filii cz cóś o Albedo,że ten sam adres ma nowa firma Smart  Loyalty Platform . Ktoś podał numer m z którego dziś dzwonili w sprawie Winiary i to numer Albedo...

Już ktoś to wykminił emotka

Jak widzę Albedo + Smart to będę unikać kolejnych promocji,  które  też będą "smart" ale nie dla uczestników...

A co tam właściwie  z nimi jest nie tak? Widziałam negatywne komentarze ale nie wiem o co chodzi konkretnie (oprócz zabierania nagród dla siebie ale chcę znać powody).  Ja zagrałam w Nałęczowiance 1 raz i od razu wyskoczyłam z kapci, teraz czekam na przesyłkę ( choć to zajmuje już miesiąc ale tym się nie przejmuję, bo w końcu muszą mieć czas na zlecenie innej firmie zrobienia koszulki). Czym oni się "wyróżniają" na tle innych? Ja bym mogła bardziej odradzać IQ albo Grafa.
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6126636 Napisano: 07.12.2015 19:56:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
simsonowa napisał(a):

Oświećcie mnie, czy były już portfele i torebki z SORAYA z III ETAPU?
Bo kosmetykami już się chwalono. emotka

portfelem ktoś się chwalił Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6126599 Napisano: 07.12.2015 18:56:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Była tu jakaś dyskusja o nowej filii cz cóś o Albedo,że ten sam adres ma nowa firma Smart  Loyalty Platform . Ktoś podał numer m z którego dziś dzwonili w sprawie Winiary i to numer Albedo... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6125999 Napisano: 06.12.2015 20:32:05 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

No teraz to pewien nawiedzony gościu przegiął. Tego się już nie da czytać. emotka
Zgłaszam post do usunięcia.

W temacie wkurzają mnie (nie tylko dzisiaj) w szczególności: fanatyzm, demagogia, narcyzm, upierdliwość, eufemizmy oraz... wichura za oknem. Chwatit. emotka

Jak ja Ci dziękuję,że byłaś pierwszaemotka To jakieś chore co on wypisuje , czego i kogo  się czepia... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6125988 Napisano: 06.12.2015 20:10:39 w Giełda Kodów ; )
Mam 2 Okocimy,moe być za lays,zozole albo tic tac. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6125891 Napisano: 06.12.2015 14:22:57 w Biedronka
bamfarfe22 napisał(a):

Czy ktoś już otrzymał może kartę wygraną w konkursie na 20 urodziny Biedronki, co 20 Leonów było? Bo nic nie widziałam, albo przeoczyłam, a tak miałam nadzieję że do Świąt ją przyślą emotka

W piątek jedna osoba się chwliła,że dostała... Wyświetl w wątku >>
0 0