Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6131588 Napisano: 14.12.2015 18:44:24 w Biedronka
edzia21 napisał(a):

joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Ludzie, dajcie spokój z tymi oczekiwaniami. Dzisiaj dopiero 1-szy dzień wysyłki, a już zaczynają się lamenty. (...)

O kuraki, chyba rację masz - nie wygrałam w tym konkursie, ale na podstawie lamentów sądziłam, że dziś na pewno minął termin wysyłki tych kart emotka

Za 2 godziny zaczną się wyzwiska, że Hackety to złodzieje emotka  Proponuję utworzenie wątku: "Dziś do mnie NIC nie doszło, pewnie ukradli"   emotka

A to ja napiszę,że dziś dostałam emotka , a o otrzymanej karcie ktoś już się chwalił w zeszłym tygodniu, więc wysyłka trwa już jakiś czas. NO STRESS!To tak jak z Luksusami jęki były, ba, nadal są.Pamiętajcie,że zaczyna się okres przedświąteczny i zarówno firmy kurierskie jak i Poczta mają co robić. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6131550 Napisano: 14.12.2015 18:14:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W Winiary przy nagrodach dziennych chyba nie ma rezerw?Tylko przy głównej? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6130811 Napisano: 13.12.2015 14:55:12 w Kupię...
0 0

mczarna

#6130141 Napisano: 11.12.2015 21:58:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Co tu się dzieje ostatnio? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6130097 Napisano: 11.12.2015 21:27:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ajulitka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Jak sie wysyłało zgłoszenie na emaila przychodził link do potwierdzenia wiec data tam jest

O super emotka nie pomyślałam o tym. Dzięki

W mailu jest data wygranej, a udział w konkursie to data co się wzięło udział i wysłalo zgłoszenie. Oni wysyłają załacznik w excellu ale nie trzeba go wypisywać, można dane w mailu posłać.Najważniejszy to moim zdaniem jednak paragon i dane do wysyłki. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6130065 Napisano: 11.12.2015 20:46:06 w Wkurza mnie...
maryam napisał(a):

magnus napisał(a):

Wkurza mnie a właściwie uwielbiam takie sytuacje- osoba niby będąca ponad 9 lat na forum  przez tyle lat milczy, wpada pisze- wygrałam auto a ludzie gratulują. Komu, czemu, czego, skad ??
Ja też gratuluję autka dla xx z konkursy XXXXemotka

eeeeeee dokładnie 9 lat na forum i drugi post napisany właśnie o tym aucie :nie
maryam napisał(a):

magnus napisał(a):

Wkurza mnie a właściwie uwielbiam takie sytuacje- osoba niby będąca ponad 9 lat na forum  przez tyle lat milczy, wpada pisze- wygrałam auto a ludzie gratulują. Komu, czemu, czego, skad ??
Ja też gratuluję autka dla xx z konkursy XXXXemotka

eeeeeee dokładnie 9 lat na forum i drugi post napisany właśnie o tym aucie emotka

Haha, no dokładnie, co to w ogóle za wpis? Jaki konkurs? Niech się pochwali więcej. Następnym razem wejdzie za 5 lat,że coś tam wygrała ale gdzie to już pozostanie słodką tajemnicą. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6129571 Napisano: 11.12.2015 12:59:55 w Informują
Tymbark,mail o poduszce,ostatni etap Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6129308 Napisano: 10.12.2015 23:07:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
norweska20 napisał(a):

Graal mnie osmolił- wysłałam po 2-3 zgłoszenia w każdym etapie i co złota rybka do mnie nie przypłynęła - a tak chciałam dla rodzinki wakacjeemotka

Ja już graala odpuściłam, nawet nie liczyłam na wycieczkę ale aż tak źle było... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6129289 Napisano: 10.12.2015 22:24:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vazzz napisał(a):

mczarna napisał(a):

migi napisał(a):

mczarna napisał(a):

Myślicie ,że Winiary obdzwoniło dziś z aż tylu dni wszystkich?Tak sobie głośno myślę i się łudzę...

W sumie też mnie to zastanawiało, że ostatnio mniej więcej z każdym dniem kolejny informowali, a tu nagle już za wczoraj wpis.

Dziś były info z kilku dni, łącznie z tymi wykrajaczami do pierogów i późniejszymi nagrodami.Przecież to tyle telefonów do wykonania...

Ale o wygraniu szybkowara nikt się chyba nie chwalił, a to była wczorajsza nagroda...

Bo za wcześnie, mają 3 dni robocze Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6129286 Napisano: 10.12.2015 22:18:59 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dużo tego dziś, z fcb:-)  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6129238 Napisano: 10.12.2015 21:28:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
migi napisał(a):

mczarna napisał(a):

Myślicie ,że Winiary obdzwoniło dziś z aż tylu dni wszystkich?Tak sobie głośno myślę i się łudzę...

W sumie też mnie to zastanawiało, że ostatnio mniej więcej z każdym dniem kolejny informowali, a tu nagle już za wczoraj wpis.

Dziś były info z kilku dni, łącznie z tymi wykrajaczami do pierogów i późniejszymi nagrodami.Przecież to tyle telefonów do wykonania... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6129234 Napisano: 10.12.2015 21:23:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
mia napisał(a):

No to pogadaliście sobie na temat Paczki-Sprzątaczki, super. Notabene, podobnie rzecz ma się w wielu loteriach. A najlepiej w tych, gdzie nie ma rezerwy. emotka
Ja mam kluczowe pytanie - czy ktoś to zgłosi do organizatora/sponsora?  Choćby propozycję Joan?

Ja już coś tam z nimi piszę... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6129169 Napisano: 10.12.2015 20:11:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Myślicie ,że Winiary obdzwoniło dziś z aż tylu dni wszystkich?Tak sobie głośno myślę i się łudzę... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6128905 Napisano: 10.12.2015 15:37:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Co za beznadzieny dzień. ..Odczaruj się!  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6128332 Napisano: 09.12.2015 22:31:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

Estera jest za mało oryginalne, a tu chyba im oryginalsze imie tym wieksza szansa na wygraną. Więc Bonifacy, Filomena, Dżesika, Isaura. Alfons chyba był w tym tygodniu emotka ?

Przystopowałam przy 2 naszych imieniach (gdzie wygraliśmy  tzw normalymi) ale jak być łasa na te produkty i mam zawalić sobie szafki to też mam plan na moje drugie imię, baa , nawet dla mojego partnera wymyśliłam...:P Nie no, to jakieś jajca... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6128328 Napisano: 09.12.2015 22:13:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja znam i Esterę ale nie widziałam w wygranych ale może po tym wpisie się takie imię pojawi:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6128314 Napisano: 09.12.2015 21:38:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

29renata napisał(a):

To i tak nie przebije tego, że liście zwycięzców z Whiskas co 5 minut zwrot do 50 zł była kiedyś Conchita W. !!!

Dlatego już nikogo nie dziwi, że TQG prosi od czasu do czasu o częściowy skan dowodu osobistego. Wolę to, niż lenistwo organizatora, jego tumiwisizm i mitoyebizm emotka

Pewnie,że tak- skan dowodu powinien być - tak jak piszesz! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6128299 Napisano: 09.12.2015 21:20:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asandraa napisał(a):

mia napisał(a):

asandraa napisał(a):

a potem nagroda jak dotrze, jeśli nie ma osoby o takim imieniu? Kurier, listonosz nie dostarczy...

Jak to nie dostarczy? emotka Prosił Cię kiedyś kurier od dowód? Chyba jak trzeba było na protokole wpisać nr dowodu etc.
A ile razy odbierałaś za siostrę, mamę, czy kogoś z rodziny?
Do pani Esmeraldy? Jasne, mieszka tu, tylko wyszła do sklepu... emotka

Ale czy organizator w ogóle wyśle nagrodę? Przecież taka osoba nie istnieje! Wg mnie powinna być dyskwalifikacja.

Ale jak niby to sprawdzą?Dostają maila z danymi do wysyłki, paragonem i dla nich wszystko gicik malinka. Na tym właśnie żerują cwaniaczki co to po rodzinie już nie mogą zdobyć, a chcą jeszcze... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6128287 Napisano: 09.12.2015 21:01:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asandraa napisał(a):

mczarna napisał(a):

elotta napisał(a):

magnus napisał(a):

joan napisał(a):

rettib napisał(a):

(...) Tych zestawów  kosmetyków było dużo. Mam wrażenie, że więcej informacji byłoby o tym na forum. emotka Także może jest jeszcze szansa emotka

Akurat ten konkurs był szeroko reklamowany w prasie kobiecej, więc chętnych na nagrody mnóstwo. Zwłaszcza, że my się zastanawiamy, w czym wziąć udział - ja w Garnierze nie grałam. A mugole o konkursach nie wiedzą, dla nich nie istnieje ich 1000 w bazie, tylko Ten Jeden Jedyny w gazecie. I tam właśnie grają.

PS: Gdyby kto pytał, to PaczkaSprzątaczka również jest mocno promowana. I Glade emotka

Promują, żeby mugole grali a i tak codziennie niezmiennie- Eryka, Agnes, Andrzelika, Pamela czasem Filomena, Klementynaemotka

A weźcie z tą Pamelą , moja koleżanka ma tak na imie emotka
A inna... Izolda emotka

a dziś co- Gloria, Esmeralda,kolejna Agnes, ktoś sobie niezłe jaja robi wypisując formularz:P Ależ im zależy na tych środkach,że tą tak zdesperowani i już z rodziny nie ma kogo ( a właściwie imienia) wybrać:P

a potem nagroda jak dotrze, jeśli nie ma osoby o takim imieniu? Kurier, listonosz nie dostarczy...

Oczywiście,że dostarczy, kurier dowodu nie sprawdza... Podpisuje się osoba odbierająca paczką. Dlatego też takie ściemy w tym konkursie... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6128278 Napisano: 09.12.2015 20:43:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elotta napisał(a):

magnus napisał(a):

joan napisał(a):

rettib napisał(a):

(...) Tych zestawów  kosmetyków było dużo. Mam wrażenie, że więcej informacji byłoby o tym na forum. emotka Także może jest jeszcze szansa emotka

Akurat ten konkurs był szeroko reklamowany w prasie kobiecej, więc chętnych na nagrody mnóstwo. Zwłaszcza, że my się zastanawiamy, w czym wziąć udział - ja w Garnierze nie grałam. A mugole o konkursach nie wiedzą, dla nich nie istnieje ich 1000 w bazie, tylko Ten Jeden Jedyny w gazecie. I tam właśnie grają.

PS: Gdyby kto pytał, to PaczkaSprzątaczka również jest mocno promowana. I Glade emotka

Promują, żeby mugole grali a i tak codziennie niezmiennie- Eryka, Agnes, Andrzelika, Pamela czasem Filomena, Klementynaemotka

A weźcie z tą Pamelą , moja koleżanka ma tak na imie emotka
A inna... Izolda emotka

a dziś co- Gloria, Esmeralda,kolejna Agnes, ktoś sobie niezłe jaja robi wypisując formularz:P Ależ im zależy na tych środkach,że tą tak zdesperowani i już z rodziny nie ma kogo ( a właściwie imienia) wybrać:P
Wyświetl w wątku >>
0 0