Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6153999 Napisano: 02.02.2016 19:48:28 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Ale chyba nie rozdali jeszcze wszystkich śniadaniówek, u nas ktoś miał z 27.01, a konkurs trwał do 31.01, więc jeszcze trochę im zostało. Poza tym z ostatniego tygodnia nie ma nawet  300 laureatów, a powinno być 700 ( powinno, bo jak ktos wcześniej pisał w innych etapach nie bywało i może stąd teraz wpisy o śniadaniówkach z 15.01 itd). Cierpliwie czekajmy:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6153972 Napisano: 02.02.2016 19:04:13 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
http://wiadomosci...awod-zwyciezca/t5fdj   artykuł z 2014, w tym wątku nie widziłam,więc wklejam Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6153456 Napisano: 01.02.2016 21:49:45 w Ambasadorinnowacji - Philips
luko922 napisał(a):

Reni napisał(a):

Widzieliście nowy regulamin testowania produktów? emotka

http://www.ambasa...ilips_01.02.2016.pdf

No lipa emotka
No to do testów się już nawet nie zgłaszam... Fajnie by było jakby nie mieli w ogóle chętnych, to by wrócili do starych zasad.

Jak pamiętam,że tak właśnie starował ten program, ze zwrotem. Mnie to zniechęciło i nawet go olałam i mam mało punktów....Widocznie wrócili do starych zasad, bo za dużo Was było. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6153350 Napisano: 01.02.2016 18:52:39 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Te dzisiejsze Wasze śniadania wyglądają jak obiady:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6152329 Napisano: 29.01.2016 20:14:48 w BelVita - konkurs śniadaniowy
dolly napisał(a):

joan napisał(a):

Wy wredzioki, się kolega luko922 weźmie w garść i takie Wam śniadaniowe zdjęcie strzeli, że dwa miesiące z emocji spać nie będziecie mogli emotka

Ale w sensie, ze tak...?

Eeee nie odwazy sie emotka

Ja bym się takim  śniadaniem tylko stresowała,że te kwiatki się przewrócą i łózko wodą zalane:PPP Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6151718 Napisano: 28.01.2016 20:42:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
LejziDejzi napisał(a):

angied23 napisał(a):

Jak ja bym chciala chociaz sniadaniowkę wygrać emotka  Jak wy to robicie ?!

Piszemy i wygrywamy emotka  Śniadaniówki nie wygrać się chyba nie da emotka  

Wysłałam 1 zgłoszenie i wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6151676 Napisano: 28.01.2016 19:24:55 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

mczarna napisał(a):

Po co pisać w MDW,że się coś wygrało  i od razu narzekać,że choroba lokomocyjna, daleką podróż itd. To ja się pytam po co w ogóle się brało udział skoro wiadomo jaka wygrana? Oczywiście można wziąć udział z zamiarem sprzedania nagrody ale po co marudzić,że to i tamto?emotka

Nagrodami były również kamery i z wpisu wynika, że laureatka grała właśnie o nie. Niestety, nie zawsze wygrywamy to, co chcemy...

Ja tam nie widzę by pisała coś w tym wpisie o kamerce ale mimo wszystko -nawet jeśli sprzedać chce to niech nie narzeka... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6151664 Napisano: 28.01.2016 19:07:37 w Wkurza mnie...
Po co pisać w MDW,że się coś wygrało  i od razu narzekać,że choroba lokomocyjna, daleką podróż itd. To ja się pytam po co w ogóle się brało udział skoro wiadomo jaka wygrana? Oczywiście można wziąć udział z zamiarem sprzedania nagrody ale po co marudzić,że to i tamto?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6151163 Napisano: 27.01.2016 20:36:41 w dzis mam urodzinki
jokan napisał(a):

echemotka , stara już jestem

ech, starość nie radość:P Sto lat!! Najlepszego! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6151120 Napisano: 27.01.2016 19:33:04 w Smolar
edzia21 napisał(a):

rogalino napisał(a):

edzia21 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Z tego co wiem, to Luko starych nie toleruje, więc jak macie powyżej 25, to niestety... emotka

Jako 26-latka złapałam doła ... chlip chlip... emotka  pora zacząć rozglądać się za balkonikiem emotka

Albo na jakieś wczasy dla 26letnich staruszków, jak beda gdzies do wygrania to daj znać bo widze ze mam taki sam podeszły wiek jak Ty emotka  

taaak! Sanatorium + dancingi przy rytmach Rynkowski feat. Rodowicz o 17:00, a o 19:00 partyjka warcab, ciepłe mleko i spać emotka

Co Wy? Jaka 19? Akurat w 2015 byliśmy firmowo w Ciechocinku i postanowiliśmy sprawdzić jak wyglądają te "fajfy". Nie poszliśmy oczywiście o 17 , a znacznie później. Najmłodsi na sali robiliśmy furorę, kuracjuszkom nogi się uginały na widok moich kolegów, a pan kuracjuszom ślinka leciała  na widok młodych pań.Wszelkie balkoniki straciły właścicieli, panie w sukniach prawie jak od Diora:P Jak w jednym impreza się skończyła to wszyscy kuracjusze o własnych nogach przemieszczali się do miejsc dłużej otwartych:P Wszelkie ploty o sanatoriach w Ciechocinku są prawdziwe:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6150074 Napisano: 25.01.2016 20:55:13 w Rossmann
LejziDejzi napisał(a):

ultrixx napisał(a):

To teraz tak będą wyglądać konkursy w Rossmannie? Buuuu...
http://www.rossmann.pl/na4rece/zasady

masakra;/ beznadzieja totalna... Zdecydowanie wolałam poprzednią wersję konkursów...

Miałam właśnie to wstawić dziś ale zapomniałam, jakaś klapa mega...Ble, ble,ble! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6150019 Napisano: 25.01.2016 19:10:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mysia napisał(a):

@dzikiwiewiór napisał(a):

mczarna napisał(a):

Była już o tym mowa...Wysyła się skan paragonu po wysłaniu zgłoszenia ( są 3 dni na to). Poza tym Belvita sama o tym pisze przy wysyłaniu zgłoszenia...

Organizator wysyła do Laureata Nagrody zgodnie z powyższym wyłącznie jedną wiadomośćemail. W odpowiedzi na powiadomienie o wygranej, Laureat Nagrody I oraz II Stopnia
zobowiązany jest przysłać na adres e-mail kontakt@ziewaszczyspiewasz.pl w ciągu 3 dni od
powiadomienia o wygranej skanu lub zdjęcia dowodu dokonania Zakupu Promocyjnego
zarejestrowanego w ramach jego zwycięskiego Zgłoszenia.

po co tak kłamać czarna?

yyy ale z czym ona niby kłamie?  emotka Po przesłaniu zgłoszenia zawsze przychodzi wiadomość "Niebawem dowiesz się, czy Jury zaczęło śpiewać podczas czytaniaTwojej odpowiedzi! Twoje dane z paragonu: .......................... Na skan lub zdjęcie Twojego paragonu czekamy 3 dni"

dzikiwiewiór- a wziąłeś w ogóle udział w tym konkursie? Ja akurat wygrałam i wiem co miałam zrobić,więc nie oczerniaj ludzi! W mailu po potwierdzeniu mojego zgłoszenia był taki tekst Na skan lub zdjęcie Twojego paragonu czekamy 3 dni
[email protected] 
Przy wygranej już takiego info nie było, bo mieli skan. 
Dzięki Mysia za wsparcie! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6149977 Napisano: 25.01.2016 18:03:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Kwiatuszek2506 napisał(a):

stefania7 napisał(a):

Kwiatuszek2506 napisał(a):

Skan lub zdjęcie paragonu z Belvity przesyła się od razu na e-maila czy dopiero po wynikach? emotka

to pytanie było juz kilka razy na forum
tak samo, jak odpowiedź na nie
a wszystko, jak zawsze, jest w regulaminie

Moje pytanie już usunęłam wcześniej, ponieważ znalazłam odpowiedź w regulaminie. 
PS. Z tym, że zawsze wszystko jest w regulaminie nie mogę się zgodzić. W tym przypadku akurat jest, ale nie zawsze tak się niestety zdarza.

a wysyła się, czy nie ?

ponawiam emotka

Była już o tym mowa...Wysyła się skan paragonu po wysłaniu zgłoszenia ( są 3 dni na to). Poza tym Belvita sama o tym pisze przy wysyłaniu zgłoszenia... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6149103 Napisano: 22.01.2016 17:07:15 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kosmetyki Bell za grudzień Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6148770 Napisano: 21.01.2016 22:06:35 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

mczarna napisał(a):

@asante napisał(a):

Marzę, by paczka papierosów kosztowała 100 zł, może niektórym by się odechciało kopcenia pieniędzy emotka

No przesadziłaś z tym marzeniem... Może i wódka niech kosztuje stówkę za ćwiartkę - jestem zdecydowanie ZA! Przepraszam ale ja akurat palę...

emotka
To się dogadały...
Ja nie piję wódki, ale jestem przeciwny, by flaszka kosztowała stówę. BO TAK!
Za to jestem za tym, by państwo PRZESTAŁO ZARABIAĆ na akcyzie. Bo to obłuda. Z jednej strony trąbią, jakie to szkodliwe, umieszczają ostrzeżenia o śmierci z powodu palenia na paczkach, ale kasę to potrafią ciągnąć! emotka
To jest chore!!!!! Albo stwierdzamy: "coś jest złe, trzeba z tym skończyć" i koniec produkcji PAŃSTWOWEJ, koniec pobierania ZYSKÓW ze sprzedaży tej TRUCIZNY, albo przestaniemy pieprzyć w bambus, że działamy w obronie obywatela  emotka

Ta akcyza to w ogóle jakaś porażka...Ale trucizna to to i to, a oni wiedzą na czym zarabiać...Cwaniaki Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6148741 Napisano: 21.01.2016 21:17:36 w Czy informują/ informowali?
violka88 napisał(a):

tusienka napisał(a):

Czy maile ze streetcomu puszczają hurtem czy jest jeszcze nadzieja na kampanie?

u mnie nie ma maila - a miałam dostać jogurcikiemotka  pisali mi w piątek że mam potwierdzić adres- i tak zrobiłam.

Zwykle było hurtem, ja też miałam potwierdzenie adresu, a tu d..a...Ale i tak jeszcze się łudzę... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6148737 Napisano: 21.01.2016 21:11:12 w Wkurza mnie...
@asante napisał(a):

ewikewik napisał(a):

@asante napisał(a):

Do szału doprowadzają mnie papierosy! Sąsiedzi zrobili sobie palarnię w mieszkaniu, bo na zewnątrz zimno, to kto by chodził palić na balkon. Efekt - w mieszkaniu mam smród z papierochów, którego nienawidzę i na który jestem uczulona, włazi wszelkimi możliwymi dziurkami, glównei otworami wentylacyjnymi, chodzę spać ze smrodem, budzę się ze smrodem, śluzówki w nosie opuchnięte, nic nie daje palenie świeczek, kadzidełek, a wietrzenie tylko wyciąga większy smród z wentylacji. Mam ochotę tym ludziom wsadzić rozżarzonego papierocha w d...ę!

Zapomniałaś dodać, że latem otwierasz okna z nadzieją na odrobinę ŚWIEŻEGO POWIETRZA ale palacze wiszą w oknie z fajką w zębach, na zmianę, więc smród leci oknem. W chacie też palą więc zamykanie okien robi z mieszkania komorę gazową... Wkurza mnie? Nie, mam ochotę zabić.

Nie zapomniałam, na to się będę wkurzać latem  emotka
Marzę, by paczka papierosów kosztowała 100 zł, może niektórym by się odechciało kopcenia pieniędzy emotka

No przesadziłaś z tym marzeniem...Może i wódka niech kosztuje stówkę za ćwiartkę- jestem zdecydowanie ZA! Przepraszam ale ja akurat palę i nie wyobrażam sobie palić w windzie czy w innym tego typu miejscu. Jak wejdę do windy , w którejś ktoś jarał to szlag mnie trafia ( na szczęście to rzadkość). Nie pale w domu, tak jak się paliło w latach 80-90,że bez znaczenia miejsce, szło wszystko przez komin. W zimie smród papierosów jest niestety bardziej intensywny i ja niestety tego nie lubię ale palić lubię.Jak macie ludzi,którzy palą w windzie to współczuję, sama bym coś z nimi zrobiła, bo nie rozumiem tego zjawiska, jak i zjawiska takiego- ktoś pali, podjeżdża autobus albo tramwaj , a ten jeszcze ciągnie i wchodzi z wydmuchem do autobusu! Palę ale pewnych zachowań nie toleruję! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6148726 Napisano: 21.01.2016 20:46:56 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
A ja nie dostałam się do kampanii Activia, mimo że potwierdziłam adres ( wiem,wiem,że potwerdzenie adresu nie gwarantuje kampanii) ale to chyba mój pierwszy raz albo drugi,że taki mi numer zrobii...Buuu Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6148722 Napisano: 21.01.2016 20:34:20 w Wkurza mnie...
snowflake napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

erychta00 napisał(a):

Wkurzają mnie takie konkursy  emotka  https://www.faceb...ts/10153895512618188 Odpowiedź ma  być w jednym zdaniu, a zdania niczym eseje!

Konkurs normalny, tylko uczestnicy naciągający formułę do granic absurdu są nienormalni emotka emotka

Normalny by był, jakby rzeczywiście wygrywały odpowiedzi jednozdaniowe. Często wygrywają dłuższe...bo pomimo dłuższej treści, bardzo się ona spodobała...lub brane było pod uwagę tylko 1sze zdanie i ono się spodobało emotka

No ale podkreślili w komentarzu,że ma być 1 zdanie... Fakt,że wiele tego typu konkursów jest,że niby 1 zdanie, a wygrywa esej ( np. w Luminarcu tak było, nawet pisałam wtedy do nich w trakcie trwania, czy oby 1 zdanie czy więcej, odpisali,że ilość do woli, w końcu nie wzięłam udziału). Mnie wkurza,że nadal funkcjonują konkursy na lajki i głosy (  dla mnie to już wyszło z mody kilka lat temu), a także konkursy typu "dlaczego ja", "wymyśl życzenia" - takie same banały... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6148695 Napisano: 21.01.2016 19:14:58 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
GLS wozi iRoboty z Rossmanna (maila o wygranej nie było) Wyświetl w wątku >>
0 0