Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6158034 Napisano: 09.02.2016 19:19:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
burza1964 napisał(a):

Witam wszystkich próbujących bezskutecznie "złowić" nagrodę w konkursie tuńczyk Princes.
Kto ma spokojne potrawy nie ma tam szans. Najlepiej złapać nagrodę na "Wybuchowego tuńczyka"- nagrodzony w VI turze a teraz także w XII. Do trzech razy sztuka? A może tuńczyk powoduje sklerozę? Może wale nie jest zdrowy?

To może warto to zgłosić...? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6157587 Napisano: 08.02.2016 22:26:31 w WC - rozmowy o wszystkim
Nie wiem czy był temat w tym wątku, bo go nie śledzę. Jednak mam do Was pytanie odnośnie kapsułek Persila, zakupu oczywiście na "tamte" pralki. Jak dla mnie to masakra, też macie tak posklejane, jedna z drugą? Porażka!Przy rozdzielaniu potrafią się rozwalić... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6157536 Napisano: 08.02.2016 20:43:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
haz0r napisał(a):

Czy przy odbiorze bonów kserowali (chcieli) wam dowód osobisty?

Skąd mam wiedzieć jak wyglada u nich ochrona danych osobowych i czy czasem jakiś pan nie wyrzuci tych kser do kosza pod blokiem?

Od nas chcieli... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6157476 Napisano: 08.02.2016 18:56:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ksantypa napisał(a):

jokan napisał(a):

basku napisał(a):

brat wlasnie poszedl odebrac bon i baby z bok nie chca mu go dac bo powiedzialy ze musi sie zgodzic zrobic zdjecie z tym bonem

makabra. za 30 zl jakies glupie zdjecie emotka czy ktos tak tez mial???? czy jest cos o tym ze trzeba robic zdjecie z bonem w regulaminie bo nie moge znalezc emotka

no wez nie zartuj, jaja sobie robią ?

no - we włocławku mojemu mezowi tez pstrykneli

U nas nie było takich akcji:-) Troszkę poczekaliśmy aż przyjdą 2 panie, potem spisaliśmy potwierdzenie odbioru i tyle:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6156216 Napisano: 05.02.2016 21:32:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kemli napisał(a):

xpac napisał(a):

kemli napisał(a):

xpac napisał(a):

kemli napisał(a):

aaaa gdzie mozna kupic najtaniej gumy winterfresh xxl albo airwaves xxl?

Uprzedzając odpowiedzi C4, Biedronka, Stokrotka, Auchan, Real, Lidl, Groszek, Tesco, Żabka, osiedlowy....  a tak naprawdę w sklepie w którym jest aktualnie na nie promocja ...

no właśnie chciałabym się dowiedzieć czy aktualnie w którymś z tych sklepów jest promocja. mieszkam na wsi więc nie mam pod nosem tych sklepów emotka

Wystarczy przejrzeć gazetki, bo jak widać dostęp do Internetu maszaleeeee...naprawdę wątpię żeby gdzieś była promocje na te gumy ....

przejrzałam i nie znalazłam, ale może gdzieś jakaś promocja jest której nie ma w gazetce, nie wiem emotka  pomyślałam, że ktoś może mieć jakieś info emotka

może nawet nie tyle co promocja ale najniższa cena. nie przepadam za gumami do żucia, więc nie mam pojęcia ile może kosztować taka paka xxlm

U mnie nie widziałam nigdzie, pewnie pojawią się po akcji...Kupuję gumy bardzo często,więc akurat sprawdzam co i jak. Nie ma w osiedlowych, nie ma c4 supersam, nie ma z Żabce itd....
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6156118 Napisano: 05.02.2016 18:02:24 w BelVita - konkurs śniadaniowy
magnus napisał(a):

mczarna napisał(a):

icotynato napisał(a):

Wybierał już ktoś tą śniadaniówkę? Czy ona ma przegródki jak na stronie konkursowej? Bo ja dzis dostałam z innego konka śniadaniówkę i jest taka mała prosta bez przegródek emotka

A przypadkiem nie wszyscy będą mogli je odbierać od : wstępnie 08.02, a po dzisiejszym mailu po 15.02?

Chyba nie, ja mam wygraną ze stycznia z info, że odbiór od 08.02 a dzisiaj - z przyczyn technicznych odbiór będzie możliwy od 15.02emotka
To wszystko przez te śniadania, takie czasochłonneemotka

Pragniemy poinformować, że z przyczyn technicznych, śniadaniówki belVita będą gotowe do odbioru
od 15 lutego
Za wszelkie niedogodności, najmocniej przepraszamy!

No to właśnie o to mi chodziło...Chyba jeszcze nikt nie miał możliwości odbioru. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6156091 Napisano: 05.02.2016 17:05:25 w BelVita - konkurs śniadaniowy
icotynato napisał(a):

Wybierał już ktoś tą śniadaniówkę? Czy ona ma przegródki jak na stronie konkursowej? Bo ja dzis dostałam z innego konka śniadaniówkę i jest taka mała prosta bez przegródek emotka

A przypadkiem nie wszyscy będą mogli je odbierać od : wstępnie 08.02, a po dzisiejszym mailu po 15.02? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6155751 Napisano: 05.02.2016 11:57:12 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Halszka napisał(a):

Nikt nie chwali się wygranymi śniadaniami z ostatniego etapu? Wszystko poszło poza forum? Czy to możliwe? emotka

Ja się chwaliłam:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6155495 Napisano: 04.02.2016 22:21:45 w BelVita - konkurs śniadaniowy
dorothy napisał(a):

qst napisał(a):

Belvita ułatwiła sobie życie emotka  po co załatwiać catering w 7 miastach jak można w jednym emotka  i to w sumie już załatwione bo Poznań był chyba już wczesniej. Brawo belvita

całą Polskę nabili w butelkę, nerw mnie wziął po prostu, niektórzy po wiele zgłoszeń wysyłali

przejrzę regulamin i jak znajdę kontakt to napiszę im co o tym myślę, niech zwracają mi wyrzucone w błoto pieniądze

Z doświadczenia mam tak,że im mniej zgłoszeń tym lepiej... Nie wiem jakie miasto podałeś i co napisałeś takiego ale ja na 2 moje zgłoszenia mam i śniadaniówkę i śniadanie:-))) Wiem,że wk...  to Was ale widzę liczbę wygranych rodzin z tego samego miasta i nawet tu się chwaliła jedna użytkowniczka,że ma aż 7   śniadaniówek ale może coś z tą ilością zgłaszanych paragonów jest? Nie wiem kto z Poznania wygrał i jakimi tekstami,dla mnie to dziwne... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6155380 Napisano: 04.02.2016 19:28:11 w BelVita - konkurs śniadaniowy
zuzola napisał(a):

faktycznie przegięcie z tym Poznaniem

No dokładnie... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6155329 Napisano: 04.02.2016 17:58:58 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kapslowa poduszka, wreeeeszcie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6155318 Napisano: 04.02.2016 17:33:29 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Ooo, Poznań obstawił śniadania w ostatnim etapie:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6155278 Napisano: 04.02.2016 16:43:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Gdzie moje podkładki i gdzie kolejna śniadaniówka?emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6155211 Napisano: 04.02.2016 15:31:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kwiatuszek2506 napisał(a):

Proszę o informacje odnośnie zwrotów pieniążków za Sagę.
Naturalnie czytałam regulamin, ale wolę coś z pierwszej ręki, zwłaszcza, że po raz pierwszy mam zamiar wziąć udział w tzw."zwrocie" emotka

Wczoraj o tym pisałam, jak masz pytania to odezwij się priv. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6154680 Napisano: 03.02.2016 21:07:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

jokan napisał(a):

paula napisał(a):

też miałam ten problem w Operze, przez Exlplorera przeszło bez problemu emotka

a tu nie chodzi o znaki typu "-" czy "?"

na mozilli nie poszlo, poszlo na IE - dzieki

u mnie też na mozilli nie szło, poszło przez IE Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6154640 Napisano: 03.02.2016 19:29:50 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Belvita ze Streetcom, dobrze,że nie grałam w konkursie Belvity o kubek, teraz mam:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6154596 Napisano: 03.02.2016 17:46:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktoś ostatnio pytał o zwroty za Sagę. Dostałam od nich maila dziś:"Twoje zgłoszenie zostało zweryfikowane pozytywnie. W ciągu 21 dni od dnia zgłoszenia zwrócimy Ci pieniądze na konto. " Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6154084 Napisano: 02.02.2016 22:17:49 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
ziolko napisał(a):

mczarna, jedną z tych agencji jest MC emotka  napisz coś do nich emotka  zdziałaj coś w tej sprawie.. powodzenia emotka  
Już dłuższy czas nie gram u nich, bo już nie wygrywałam.
W życiu napisałam kilka reklamacji konkursu... ostatnią w grudniu, reklamacja uznana, teraz czekam na nagrodę emotka  ciekawe, czy się doczekam...
Ale pół sukcesu już jest.

Rok temu też pisałam reklamację, bo wygrało za długie hasło.. miało być do 160 znaków, zaś wygrało takie, co nawet po usunięciu spacji miało prawie 200. I co?? napisałam reklamację i nawet nie raczyli odpisać!! dopiero po 5 tygodniach, jak zadałam im pytanie na maila, czy doczekam się odpowiedzi, raczyli coś napisać. Oczywiście wyszło na to, że jestem zazdrosna (bo było do wygrania kilkanaście nagród, a za długie hasło było przy tej, co wybrałam). Babka broniła pazurami i zębami tego hasła, bo tak się podobało jury, że postanowili je nagrodzić, mimo, że długie (moim zdaniem typówka, nic nowego, tylko powtórzenie schematu)
Ja jej na to, że skoro chcieli długie, to nie powinni robić w reg ograniczeń do 160 znaków, ta do mnie z ironicznymi odzywkami, Ale jak ją rozpracowałam, że ironicznie pisała, to zmieniła ton na grzeczniejszy. I tak nic nie ugrałam, jedynie straciłam czas i nerwy... 
Jeśli ktoś nie chce przyznać się do błędu, to żeby go rozrywać na strzępy i tak się nie przyzna emotka

Wkurza mnie to. Wiem jak było z IQ i z licznymi wygranymi pewnych osób. Zadzwoniłam do sponsora i biedny koleś z call center przyjął zgłoszenie, po kilku dniach oddzwonił i powiedział,że wszystko zgodne z regulaminem, co miał biedak powiedzieć, tak mu kazali i tyle, bo wszytko było ok.Tylko nie ok,że jeden pan wygrywał po kilka nagród dziennych ( slynny Leszek), bo jest producentem paragonów...Na to chyba już nie ma siły...W paragonowych z hasłem by koleś nie wygrał, nie widziałam go w tego typu konkursach...Chlopina nie ma zdolności twórczych, a co z Aleksandrowem?:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6154056 Napisano: 02.02.2016 21:37:23 w WPROST - artykuł o konkursomaniakach
ziolko napisał(a):

evita - kilka razy, jak dzwoniłam z pytaniem, kiedy wyniki konkursów hasłowych (jakiś czas temu, ale zdarzało się), to z reguły byłam informowana, że "jeszcze laureaci nie zostali wylosowani". Ja zdziwiona, bo jakie losowanie, jak ma być wybór najlepszych haseł, po czym babka "tak tak, wybór.. jeszcze nie zostali wybrani".
Dla niektórych osób w agencjach nie ma różnicy pomiędzy losowaniem, a wybraniem najlepszych zgłoszeń.
Przeciez ile razy dziwicie się, że wygrały najgorsze Wasze zgłoszenia? pewno z powodu losowania... 

Więc jeśli ktoś ma wybrać jakiegoś zwycięzcę, a nie chce mu się czytać setek kuponów, to wybiera coś, co się wyróżnia - mianowicie pracę przestrzenną. Z lenistwa... z niedbalstwa... niedoinformowania... braku szacunku dla tych osób, które wysłały prawidłowe zgłoszenia.

Niektórych organizatorów nadal trzeba uświadamiać, co robią źle.. ale z drugiej strony.. takie uświadamianie moze skończyć się tym, że i tak się nie wygra, bo interwencja może być uznana za zazdrość i chciwość emotka  i tak źle.. i tak niedobrze 

Ale w takiej sytuacji powinno się to nagłaśniać, np. na fanpagu, wysyłać reklamacje itd. Jak się boisz to wyślij reklamację od stryjka, teścia itd:P Przykładem może być konkurs Rossmanna z tą całą sukienką...Coś tam ta reklamacja jednak dała. Pytanie czy w konkursach z makietami miast, filmami zamiast haseł itd  też ktoś składał reklamacje, była jakaś "mała" aferka ?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6154005 Napisano: 02.02.2016 19:54:18 w Wkurza mnie...
Zaczyna mnie wkurzać Jogobella, przez to,że tak wolno wklejają wyniki widać lepiej  nagrodzone prace (nie trzeba przeszukiwać w setkach) i niektórych bym po prostu nie nagrodziła...Czyżby losowanie, a powolne wstawianie nagrodzonych prac ma nas nastawić,że niby są wybierane i rzetelnie sprawdzanie przez jury? Wyświetl w wątku >>
0 0