Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6159908 Napisano: 14.02.2016 14:09:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
krzych88 napisał(a):

Czy bony do Auchan z wiadomego konkursu można wykorzystać w innym mieście/sklepie tej sieci? Bo na bonie widnieje informacja o mieście i ulicy danego sklepu...

Można  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6159369 Napisano: 12.02.2016 13:19:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slonko365 napisał(a):

carissma napisał(a):

U mnie więcej atrakcji. Na mecz w Rosji lecimy przez Paryż a powrót taki sam, z tym, że wylot z Rosji do Paryża o 8 rano, a z Paryża do Warszawy o 15 emotka  w dodatku na biletach pomylone nazwisko a w hotelu już nie więc to nie mój błąd emotka

No to proszę, znajdzie się godzinka na zwiedzanie Paryża emotka
A tak serio to dopytałabym, czy ten błąd w nazwisku nie będzie stanowił na lotnisku problemu...

Błąd w nazwisku będzie stanowił problem, więc radzę pilnie skontaktować się z agencją. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6159362 Napisano: 12.02.2016 13:11:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

kiedy maja być wyniki z Belriso? chyba już dawno powinny! Niby, że czytają, buhaha....emotka

Mają jeszcze czas...
. Ogłoszenie wyników Konkursu dla każdego Etapu nastąpi w ciągu 7 dni roboczych od datyzakończenia każdego z etapów o których mowa w punkcie 2. Ogłoszenie poszczególnych wynikównastąpi nie później niż w dniu:a) 26.01.2016 dla edycji 1;b) 02.02.2016 dla edycji 2;c) 09.02.2016 dla edycji 3;d) 16.02.2016 dla edycji 4;e) 23.02.2016 dla edycji 5;f) 01.03.2016 dla edycji 6;g) 08.03.2016 dla edycji 7;h) 15.03.2016 dla edycji 8; Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6159184 Napisano: 11.02.2016 23:16:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alaalicja napisał(a):

wojowniczka napisał(a):

Jasminum napisał(a):

Ronja napisał(a):

Najgorsze, że te ciastka dobrze wchodzą (ryzyko otyłości), a jeszcze istnieje możliwość, że się nimi zadławię ze śmiechu czytając Wasemotka  

Kiedyś jadłem Góralki bo startowałem w loterii. 40 sztuk zjadłem, co prawda nie na raz ale tylko kartę wygrałem za 50zł do google

I tak super wynik z tymi góralkami- ja do dzisiaj mam zapas fixow knorra, a nawet na bon do duki się nie załapałam. Zapas mlekolakow dopiero nie dawno się skończył, a nagrody żadnej nie zdobyłam :-/ 
Loterie nie dla mnie!
Teraz robię zapas ciastek- jak wygra selfie z grubaskiem na fioletowej górze ciasteczek- to właśnie będę ja!

Nic nie mówcie z tymi zapasami emotka  pamiętacie konkurs rowerowy z Nivanotta z maja tamtego roku? właśnie kończę ostatni dezodorant...fuu taki mi już zbrzydł,  a roweru nie było niestety emotka  A i kolejne paski do WC z paczki-sprzątaczki, spory zapas, a nic nie wpadło...

Doskonale pamiętam. Nic tam nie wygrałam, Za to wygrałam na Rossmannie. Byłam meeeega happy. bo wreszcie, po paru latach , wsiądę na rower. A tu, po złożeniu, pogoda zje...a. Poza tym każdy zauważył,że ten rower wielki, za wysoki dla mnie itd. Tak teraz stoi sobie i oczekuje. Nie na mnie, bo nawet na wiosnę już na niego nie wsiądę, może teściowa będzie chciała...
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6159147 Napisano: 11.02.2016 22:25:41 w BelVita - konkurs śniadaniowy
megery napisał(a):

mczarna  też mam Twoje śniadania identyczne bo jestem z Wawy - tragedia.. 8zł to max za nie i jeszcze codziennie zjawiają się o 4:20.

Niestety nie wiem co to za firma...

O rety, a pisałaś do Belvity? Najpierw super szybki odzew, a teraz cisza.... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6159115 Napisano: 11.02.2016 21:16:26 w BelVita - konkurs śniadaniowy
alaalicja napisał(a):

agachrab napisał(a):

alaalicja napisał(a):

magnus napisał(a):

monikar napisał(a):

luko922 Twoje śniadania chyba mieszczą się w kwocie 5zł

Luko być moze okreslił ilość kalorii i tak mu serwują emotka
Dziewczyny z Wrocławia, jak przystało na facetów, pewnie nie określały kalorii i dostają porządne chłopskie śniadania emotka

Bo ja gruba jestem i musze porządnie zjeść emotka  a tak poważnie to przed odbiorem śniadań miałam telefon z wyborem diety glikemicznej albo paleo. O kalorie nikt nie pytał. śniadania mam urozmaicone, dobre, ale też dużo niżej niż deklarowana wartość. Całodzienne wyżywienie w tej firmie to koszt ok.1300 zł za 5 posiłków. Na początku ciastkami nadganiali, a teraz jedynie 2 paczki... 1 PACZKĘ-sorki emotka

Ja mam tylko po 1 małej paczuszce do śniadania emotka Ty przynajmniej na początku dostałaś solidną "dawkę" Belvity, podnoszącą wartość śniadania emotka Może ja dostaję mniej, bo muszą do mnie dosyć daleko dojechać (36km), więc zmniejszają wartość śniadania kosztem ciastekemotka
p.s. Na początku też zadzwoniono do mnie z pytaniem, którą z diet wybieram. Wybrałam glikemiczną.

Zwracam honor, rzeczywiście teraz po jednej paczuszce pogniecionych ciastek dają emotka  Na początku było całkiem fajnie, ale pewnie żeby zrównać wszystkich to po 1 i tyle emotka  Ja mam dietę glikemiczną, dowóz ok 50 km...

U mnie jak widać po jednej paczce małej...Pisałam do organizatorów konkursu, odpisali ,że natychmiastowo poproszą o kontakt ze mn a, a do tej pory cisza. Napisałam dziś znów, bo po pierwsze wartość śniadania..., a po drugie jutro mnie nie ma w pracy, więc chciałam się z kimś dogadać odnośnie dostawy.Zero odpowiedzi.Nikt mnie o rodzaj śniadań nie pytał,nawet kurier nie dzwonił..
Dzięki alaalicja za namiary.

P.S. Ja pracuję w Wawie, więc nie muszą ponosić większych kosztów.

Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6159093 Napisano: 11.02.2016 20:37:48 w BelVita - konkurs śniadaniowy
luko922 napisał(a):

monikar napisał(a):

luko922 Twoje śniadania chyba mieszczą się w kwocie 5zł

No niestety, ale nie narzekam i tak, mogliby do końca życia mi je przysyłać emotka

Boś Ty facet (i może jeszcze student itp? )- takiemu dać cokolwiek to się ucieszy, bo podali PPP Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6159033 Napisano: 11.02.2016 18:01:50 w BelVita - konkurs śniadaniowy
mariolakal napisał(a):

Wygrałam śniadaniówkę i to mi wystarczy... Śniadanka nie były mi potrzebne, gdyż ich nie jadam... Zastanawia mnie jednak pewna sprawa: to miały być śniadania za jakieś 50-60 zł. dziennie, tygodniowo czy miesięcznie ? Wasze fotki były super i śniadanka zapewne pyszne, ale myślałam, że to będzie jakiś wypas w sensie: codziennie zestaw dla całej rodzinki, sąsiadów, biura czy jakoś tam...  Kurde... Widocznie znów czytałam regulamin bez okularów... emotka  

marolakal- jak wspomniałam ktoś chyba się pomylił i złą wartość wpisał w regulamin, moje śniadania to koszt 5-10 zł maks i koszty dostawy i roboty.

P.S. Czy na forum jest ktoś z Wawy kto też ma te śniadania i wie jaka firma rozwozi? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6159031 Napisano: 11.02.2016 17:59:58 w BelVita - konkurs śniadaniowy

To moje pierwsze 2 śniadania, o wartości chyba takiej samej co ma luko

Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6159022 Napisano: 11.02.2016 17:46:25 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Ta wartość abonamentu 1230 to jakaś pomyłka. Całodniowe wyżywienie w firmach dietetycznych  miesięcznie kosztuje trochę mniej, a nie same śniadania i to w takiej jakości. Moje dziś mnie mega rozczarowało- 3 malutkie kromeczki pumpernikla, 2,5 plastra schabu , kilka kawałków mega niesmacznego ogórka i do tego chrzan,którego akurat nie cierpię. Potem postaram się wstawić fotkę. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6158657 Napisano: 10.02.2016 21:45:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kate87 napisał(a):

@dzikiwiewiór napisał(a):

agicho napisał(a):

A ja się zastanawiam jak niektórzy zmieniają w ciągu dwóch dni imiona emotka   dla potrzeb konkursu emotka

Raz jako Ewelina : https://www.wawel...wala.pl/ewelina-s-3a
innego dnia jako Elżbieta : https://wawelrado...wala.pl/elzbieta-s-1

faktycznie emotka
widocznie sie odmladza i raz to zdjecie matki, raz corki emotka

bo dzielą się facetem:D

Tej pierwszej gwiazdy już chyba nie ma, więc albo ona albo Wawel wywalili Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6158591 Napisano: 10.02.2016 19:21:22 w Rossmann
kinku napisał(a):

Co jest potrzebne żeby odebrać nagrodę z krzyżówki? Kobitka w rossmanie nie chciała mi wydać, bo niby paczka nie jest opisana nazwiskiem i kazałą przynieść jakiś numer z potwierdzeniem.

Dziwne, u mnie zawsze z nazwiskiem jest...Może okaż telefon i smsa? A jak nie to niech sami się skontaktują z obsługą klienta i potwierdzą osobę wygraną. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6158552 Napisano: 10.02.2016 18:17:16 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Dziś doszło moje pierwsze śniadanie- jajecznica ze szczypiorkiem, kilka kawałków papryki i ogórka i 4 kromki pieczywa chrupkiego. Szalu nie było.

P.S. Czy ktoś się kontaktował z wygrywającymi w celu ustalenia typów śniadań? Widzę,że u jednych dieta glikemiczna, u mnie wpisane dieta 1800 kcal ale nikt mnie o zdanie nie pytał:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6158131 Napisano: 09.02.2016 23:32:58 w BelVita - konkurs śniadaniowy
violka88 napisał(a):

donia7 napisał(a):

violka88 napisał(a):

joan napisał(a):

violka88 napisał(a):

mam pytanie czy te śniadaniówki trzeba odebrać dokładnie Tylko 15 - czy można kilka dni później???
czy tam jedzie jakieś jedzonko które może się zepsuć???emotka

"Śniadaniówka" to taki lunch box, pusty w środku.

i nic do jedzenia nie będzie- ani jednego ciasteczka????

ciasteczko sobie wsadzisz emotka  

ale ciasteczko sobie wsadzę jak sobie go kupięemotka  a ja myślałam, że też coś dobrego posmakujęemotka  bo te Wasze  śniadania tak smakowicie się prezentowały....

Nie wiem gdzie Ty myślami wtedy byłaś :?p Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6158129 Napisano: 09.02.2016 23:29:44 w Wkurza mnie...
@banka-manka napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

za banki już się wzięli, jak spojrzałam, że nagle od stycznia mam płacić 10 złotych za prowadzenie konta, bo weszła nowa ustawa i mój bank sobie nie potrafi z nią inaczej poradzić, to padłam emotka

Ubezpieczenie auta w tym roku zamiast mi stanieć, podrożało ponad 200 zł, bo rząd wprowadził podatek, który ubezpieczalnie ściągają od klientów. Oni kieszenie dalej pełne, moje puste, a ubezpieczyć przecież muszę, wyboru nie mam emotka

Weź nie wkurzaj, u nas to norma. Z moim poprzednim autem też bylo tak,że z roku na rok wyższa cena, a teraz z kolejnym za kilka dni już wiem,że będzie więcej niż rok temu... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6158097 Napisano: 09.02.2016 21:50:05 w Biedronka
mia napisał(a):

mia napisał(a):

silvia8 napisał(a):

silvia8 napisał(a):

info z fb- Jogobella - 18 minut- Prosimy o cierpliwość, wyniki niebawem się pojawią.

Jaja sobie robią. Chyba kolejny konkurs do skreślenia, jak chodzi o wybory. emotka
Szkoda tylko, że w każdym etapie brałam udział... emotka

No super. Jogobella pousuwała wszystkie posty.
Coraz bardziej mi się ten konkurs podoba. emotka

Ale co się dziwisz- siedzi tam ktoś tam sobie od pisania postów, a pytają go o wyniki Bidulek/Bidulka  nie wie co odpisać, bo nie ma pojęcia co agencja wyczynia i dlaczego są opóźnienia...Wkurzył/a się pewnie i usunęła komentarze.
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6158075 Napisano: 09.02.2016 20:51:54 w WC - rozmowy o wszystkim
edzia21 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Nie wiem czy był temat w tym wątku, bo go nie śledzę. Jednak mam do Was pytanie odnośnie kapsułek Persila, zakupu oczywiście na "tamte" pralki. Jak dla mnie to masakra, też macie tak posklejane, jedna z drugą? Porażka!Przy rozdzielaniu potrafią się rozwalić...

Wydaje mi się, że to kwestia przechowywania kapsułek. Widocznie masz dość wilgotno w łazience. Woreczki kapsułek zaczynają się rozkładać, sklejają się. Chyba, że trafiłaś na jakąś felerną partię. U mnie leżą i persile i ariele i nic się nie dzieje (używam od 4-5 lat). 

edzia21- ja też używam kapsułek różnych firm ale te Persilowe wyjątkowo są posklejane. Opakowanie otwarte niedawno i już od początku były w takim stanie. Może faktycznie jakaś partia słaba... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6158073 Napisano: 09.02.2016 20:48:04 w BelVita - konkurs śniadaniowy
donia7 napisał(a):

violka88 napisał(a):

joan napisał(a):

violka88 napisał(a):

mam pytanie czy te śniadaniówki trzeba odebrać dokładnie Tylko 15 - czy można kilka dni później???
czy tam jedzie jakieś jedzonko które może się zepsuć???emotka

"Śniadaniówka" to taki lunch box, pusty w środku.

i nic do jedzenia nie będzie- ani jednego ciasteczka????

ciasteczko sobie wsadzisz emotka  

jak sobie kupi albo upiecze, a violka88 tak serio czy żartujesz sobie z nas? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6158062 Napisano: 09.02.2016 20:33:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
burza1964 napisał(a):

mczarna napisał(a):

burza1964 napisał(a):

Witam wszystkich próbujących bezskutecznie "złowić" nagrodę w konkursie tuńczyk Princes.
Kto ma spokojne potrawy nie ma tam szans. Najlepiej złapać nagrodę na "Wybuchowego tuńczyka"- nagrodzony w VI turze a teraz także w XII. Do trzech razy sztuka? A może tuńczyk powoduje sklerozę? Może wale nie jest zdrowy?

To może warto to zgłosić...?

Zgłosić ten fakt organizatorowi? Czy zgłosić Wybuchowego tuńczyka po raz trzeci? 

Mi chodziło o organizatora, a Wybuchowego po raz trzeci to jak ktoś ma ochotę wsadzić to teraz np. w miskę, a nie szklankę...:PPP  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6158039 Napisano: 09.02.2016 19:31:39 w Gratulacje! Dla wygranych!