Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6161532 Napisano: 17.02.2016 21:53:24 w Wkurza mnie...
Wkur... mnie reklama Calominal  z tym aktorem udającym lekarza i nie mówiącym litery "r". Wrrrrrrrr Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6161530 Napisano: 17.02.2016 21:51:00 w BelVita - konkurs śniadaniowy
alaalicja napisał(a):

agachrab napisał(a):

agachrab napisał(a):

Moje dzisiejsze śniadanie:

Trochę zaparowane i niezbyt dokładnie widać, ale dzisiaj była sałatka z jajkiem, tuńczykiem, oliwkami i innymi różnościami (żółty ser, cebula itd.),. Mega dobra. Wzięłam ją do pracy i wszystkie koleżanki zazdrościły mi takiego żarełka.

U mnie to samo:) Pyszne, chociaż ja antyrybna heheh porcja, duża na dwie osoby wystarczyła na śniadanko...Sosik fajny:)

Takie sałatki to u pana kanapki można kupić jako full obiad, Zazdroszczę Wam tych śniadań w Waszej lokalizacji:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6161525 Napisano: 17.02.2016 21:48:29 w BelVita - konkurs śniadaniowy
evita napisał(a):

mczarna napisał(a):

. często jestem przez to głodna...

Wakacje za pasem, będziesz przepiękna emotka A w ogóle to może Wam zrobią niespodziankę i jakieś super coś dadzą na teraz. Tyle osób zgłosi niezadowolenie to może coś ruszą z menu. Główka do góry emotka emotka

@evitko- dziękuję Kochana:-))Niech no już wiosna będzie i nasze super pyszne nowalijki, wtedy może zacznie się cud "przepiękności" Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6161516 Napisano: 17.02.2016 21:33:20 w BelVita - konkurs śniadaniowy
gosposia07 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Zostawiam moje śniadania prawie bez komentarza juz... Dziś zjadłam choć część ale nie wiem po co mi na śniadanie aż 6 połówek jaj?

3 jajka to jakieś 3 zł plus  kromka pumpernikiel niech będzie 1 zł , papryka czy co tam jeszcze u ciebie było niech będzie kolejne 2 zł. Razem daje 6 zł, a gdzie jest twoja deputatowa reszta 54 zł?

3 jajka, 3 mini kromki starego chleba ( dziś cud,że nie ten pumpesrukiel) , 3 plastry pomidora, kilka kielków słonecznika,jakaś kropla sosu z majonezem, dostawa,praca ludzka i prąd z wodą= koszt reklamy Belvity, bo innej opcji nie widzę Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6161509 Napisano: 17.02.2016 21:24:50 w BelVita - konkurs śniadaniowy
evita napisał(a):

Ja bardzo chciałam w pewnym momencie zagrać, bo uznałam, że jak mamy portiernię to w razie wygranej  (--> strachhh)  będzie dobrze (bałam się kurierów emotka )  Ale kupiłam ciastka dzień za późno emotka Wasze śniadanka są fajne bo "są" ale rzeczywiście odbiegają wyobrażeniem od kwoty zaproponowanej. Macie przygodę i pewnie jeszcze niejeden smaczek poznacie emotka I tak myślę, że fajna wygrana emotka

evita- pewnie dla paru osób fajna, jak widać od poczatku , szczególnie  w kilku miastach, ja też liczyłam na to. Z tego, co koresponduję itd ja i inni z Wawy i okolic mamy dość słabe te śniadania, więc nawet wstyd chwalić się wygraną w pracy. Wolę już zajść do sklepu i kupić bułkę i zrobić sobie kanapkę z rzeczy,które mam w firmowej lodówce. Teraz nie zahaczam o sklep z ulubionym pieczywem, bo wiem,że śniadanie na mnie czeka...i często jestem przez to głodna... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6161497 Napisano: 17.02.2016 21:09:25 w BelVita - konkurs śniadaniowy
@asante napisał(a):

Takie trochę nawrzucane jak psu. I te proporcje jajek do pieczywa emotka
Może dowiedzieli się z neta, ze jajka z wolnego wybiegu są trujące to się chcieli ich pozbyć emotka

Za każdym razem nawrzucane i obrzydliwie wyglądające.No pieczywo dają  codziennie ( albo te chrupkie albo pumpernikiel, cud-że wczoraj i dziś to "normalne"), zaznaczam nigdy super świeże...W Wawie jak widać nie dostajemy naleśników, placków, jogurtów... 
P.S. Jajka z toksynami to podobno na południu ale widocznie i u nas się ich pozbywają, tak na wszelki wypadek:P Chyba,że ściągają je z Rabki itd:PP

No nic- miałam okazję ostatnio w Biedrze być to skorzystałam z konkursu Zott , więc mam na wypadek złego śniadania:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6161488 Napisano: 17.02.2016 20:57:44 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Zostawiam moje śniadania prawie bez komentarza juz... Dziś zjadłam choć część ale nie wiem po co mi na śniadanie aż 6 połówek jaj? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

mczarna

#6161357 Napisano: 17.02.2016 17:39:04 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Smakowita pajda od Streetcom Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6161043 Napisano: 16.02.2016 22:51:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

nkba napisał(a):

kate87 napisał(a):

nkba napisał(a):

Pytanie do laureatów I edycji paczki-sprzątaczki: czy na paragonie musi być nazwa produktu? Znalazłam Duck w jednym sklepie w mojej mieścinie ale na paragonie jest napisane "środek do wc" i właściciel odmówił dopisania na odwrocie nazwy produktu emotka I nie wiem czy zgłosić czy paragon do kosza-lina?.

ja o to pisałam do nich w pierwszej edycji i musisz napisać na odworocie pelna nazwe produktu i właściciel sklepu przybija ci tam pieczen i parafkę.
Ja juz bylam prosic o takie coś w dwóch sklepach i w żadnym mi nie odmówili:)

dzięki za odp. emotka ja też wiele razy tak robiłam, a w tym jednym sklepie ten kiep mi podbić nie chce! Poprosiłabym kasjęrkę ale ona tak się go boi, że nawet nie zapyta emotka więc nie miałam serca jej tyrać emotka

W 1 edycji wygralam zestaw produktow na paragon z opisem w stylu ZIELONY PLYN DO SZYB bez nazwy MrMuscle, tez nie mialam pieczatki ale wyslalam im fotke paragonu wraz z produktem i mi to uznali - ja bym zaryzykowala, zrob fotke paragonu z produktem emotka

Można jeszcze się powołać na Paulę, Samandrę albo i inną Genowefę w razie co emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

mczarna

#6160916 Napisano: 16.02.2016 18:49:02 w BelVita - konkurs śniadaniowy
luko922 napisał(a):

kajeczka napisał(a):

luko922 - jak ktoś ma dzieci, to chyba zrozumiałe, że chciałby odebrać, co wygrał emotka  - obiecywałeś kiedyś coś dziecku ?
 Ty masz śniadania, inni pudełko... uszanuj coś bez ironii. Świat się oczywiście nie skończy, ale skoro jestem na zakupach, chcę przy okazji odebrać - takie moje prawo - czyja to wina, że organizator leci w kulki ? 

Warto nauczyć dzieci, że nie zawsze się dostaje, to co się chce. Life is brutal emotka
A tak całkiem serio to oczywiście, masz rację - że skoro powinny być do odbioru, to ich wina. Po prostu zrobił się taki szum, jakby nie wiadomo o jakie nagrody chodziło emotka

A tak przy okazji, moje śniadanie z dziś (kuskus z bakaliami), a to czerwone to nie są buraki, tylko jakaś kwaśna konfitura. Nigdy nie jadłem czegoś takiego, bardzo pożywne i smaczne ;D

U Ciebie to chociaż smacznie ...:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6160902 Napisano: 16.02.2016 18:13:12 w BelVita - konkurs śniadaniowy
stefania7 napisał(a):

karolinamat napisał(a):

stefania7 napisał(a):

karolinamat napisał(a):

Jak wasze sniadanka dziś?
Poznańskie dziś żenada-jakieś tosty czy coś w tym rodzaju nasączone tłuszczem i do tego tradycyjnie konfiturka ;/ Chyba zacznę myśleć nad reklamacją...

zwrócisz im to śniadanie? emotka

Nie bo nawet nie wiem komu emotka Do Belvity za to napiszę... bo jeżeli opłacają te firmy wg wartości regulaminowej to ktoś tu w kulki sobie leci...

Napisz, z zapytaniem, co konkretnie wchodzi w podaną w regulaminie cenę - bo może Belvita nie wiem, jak poszczególne firmy realizują te kosztowne śniadanka, w sumie nie ma wytycznych nigdzie (chyba, że Belvita coś przekazała konkretnym firmom - ale raczej wątpię) ani odnośnie śniadań, ani odnośnie dołączanych ciastek - myślę, że warto to wyjaśnić ze sponsorem nagrody

Napisałam reklamację do Belvity odnośnie śniadań, zobaczymy czy w ogóle ktoś w końcu raczy odpisać. Nie wiem czy ja dziwnie jadam i się nie znam ale dziś miałam takie coś- kawałki zwykłego sera białego zmieszane z gotowanymi brokułami, fasolką i do tego orzeszki. Matko i córko-cóż to za miks przebojów! Jakby te skłądniki były oddzielnie to jeszcze by to było ok ale to? No i 1 kromeczka chleba. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6160792 Napisano: 16.02.2016 13:57:07 w BelVita - konkurs śniadaniowy
lolka182 napisał(a):

jak przypuszczam te firmy cateringowe mają swoje fanpage na Facebooku - może powstawiajcie zdjęcia śniadań z których nie jesteście zadowoleni z opisem, że tak wygląda śniadanie za 60 zł. Zmienią stosunek do klienta, albo wytłumaczą o co chodzi. Może to chodzi o tę dietę całą i wyliczoną ilość kalorii ? - jak bym zapytała organizatora i firmę cateringową PUBLICZNIE o co chodzi.

Tylko ja nie wiem jaka firma u nas wozi.Kurier zostawia torbę pod drzwiami firmy jak jeszcze nikogo nie ma... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6160484 Napisano: 15.02.2016 20:21:25 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
próbka Avene od Super-Pharm Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6160452 Napisano: 15.02.2016 19:34:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
iwona0103 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Mysia napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Belriso lubi nagradzać te same nazwiska... szkoda, że moje im się nie podoba https://www.e-kon...eshttps://www.e-konkursy.info/img/emots/sad.gif

hmm no właśnie,w jednym etapie mikrofalówka  w innym rękawica.. nie było zapisu o tym że można wygrać raz?

Można wziąć udział w konkursie tylko raz, co wyklucza wygranie kilku nagród...

1. Konkurs jest przeprowadzony na stronie internetowe pod adresem: www.belriso.pl2. Zadaniem Uczestnika Konkursu jest:
a) zakup czterech dowolnych produktów marki Belriso HOT pieczone jabłko lub Belriso HOT Cynamon
b) zachowanie dowodu zakupu (warunek konieczny odbioru nagrody);
c) wejście na stronę konkursową: www.belriso.pl;
d) wypełnienie formularza zgłoszeniowego do konkursu oraz odpowiedź na pytanie otwarte:
„Lubię Belriso, bo?”;
e) Zapoznać się z Regulaminem oraz wyrazić zgodę na jego postanowienia poprzez kliknięcie
w odpowiednie pole zgody;
f) Wyrazić zgodę na przetwarzanie swoich udostępnionych danych osobowych w celach związanych
z Konkursem;
( „Praca Konkursowa”)
3. Jeden Użytkownik może wziąć udział w konkursie tylko raz. 

Oni chyba naprawdę nie znają swojego regulaminu...
Pani wygrała w konkursie w zeszłym etapie kuchenkę, a teraz rękawice???
A tu człowiek uczciwie gra emotka
Nie wygrał raz, to dalej nie gra emotka
Ech, coraz lepsi Ci organizatorzy konkursów emotka

Żenada po całości, znowu będą pisać bla bla bla na facebooku. "Komisja czuwa"- chyba przy piwie...

Ta agencja zdecydowanie nie zna swoich regulaminów... w Zott też przyznali bony paniom, które zostały nagrodzone głównymi... 

Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6160448 Napisano: 15.02.2016 19:26:13 w BelVita - konkurs śniadaniowy
kajeczka napisał(a):

ja się dziwię, że nikt nie narzeka na śniadania na ich facebooku np emotka  

Ja to chętnie zrobię i powoli się do tego zbieram ale najpierw chciałam być z nimi ok i mailem sprawę załatwić. Najpierw odpisywali szybko, a teraz cisza. Ponagliłam ich więc przez FCb priv . Widzę,że wiadomość odczytana, więc jak dalej będzie cisza to moje ciśnienie i głód o poranku na pewno odbiją się na ich fanpagu. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6160430 Napisano: 15.02.2016 18:56:18 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Moje dzisiejsze śniadanie przegięło chyba wszystkie.Nawet go nie otworzyłam. Mianowice jakiś serek z warzywami- to ok ale z niego już się wydobywała woda, a na to jeszcze położyli 2 plastry sopockiej. Do tego pumpernikiel znów. Może pomyślicie ,że wybrzydzam,że ludzie nie mają co jeść itd ale to na prawdę nie wyglądało fajnie...Położyłam więc opakowanie w firmowej kuchni z karteczką ,że można się poczęstować i co? Ponad 100 osób się nie odważyło...Nie wspomnę o ciastkach, teraz już nawet w firmowym opakowaniu nie dają, tylko ze zbiorczego ( to akurat smaku nie zmienia ale przy całości było tzw. dowaleniem do pieca). Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6160377 Napisano: 15.02.2016 17:54:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
Mysia napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Belriso lubi nagradzać te same nazwiska... szkoda, że moje im się nie podoba https://www.e-kon...eshttps://www.e-konkursy.info/img/emots/sad.gif

hmm no właśnie,w jednym etapie mikrofalówka  w innym rękawica.. nie było zapisu o tym że można wygrać raz?

Można wziąć udział w konkursie tylko raz, co wyklucza wygranie kilku nagród... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6160325 Napisano: 15.02.2016 16:42:14 w Informują
Słodka  rozgrzewka -mail o wygranym kubku Wyświetl w wątku >>
0 0