Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6163683 Napisano: 22.02.2016 21:13:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Finezyjna napisał(a):

Hej,
jak dostaliście info o wygranym kubeczku z
słodkiej chwili, to w jakim terminie kubek do Was dotarł?

mail zanim była lista na stronie ( I etap), kubek dotarł szybko Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6163626 Napisano: 22.02.2016 18:58:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Halszka napisał(a):

jola_asia napisał(a):

mdepfs napisał(a):

mega mi się podoba główna nagroda z Jogobelli emotka  szkoda, że nie moja emotka

Super emotka

Tak! Jest świetna i widać ze zajęła autorowi sporo czasu. Zapewne Ktoś robił to w nocy bo w dzień system nie pozwał na tworzenie ciekawych prac (pewnie z przeciążenia). Gratuluje wygranej. Zasłużona

Ja też jestem pod wrażeniem! Super! Moje nawet nie zasłużyły na podkładki, hehe Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6163619 Napisano: 22.02.2016 18:49:42 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Nie wiem kto w tej firmie przyrządza te śniadania i jakie ma doświadczenie kulinarne ale wiem,że moje 4 letnie dziecko wykonałoby lepszą i zdecydowanie smaczniejszą robotę... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6163233 Napisano: 21.02.2016 20:08:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bandit napisał(a):

edzia21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

stifler napisał(a):

luko922 napisał(a):

mdepfs napisał(a):

a co sądzicie o konkursie Biedronki z wygraną ciekawą, bo wycieczką do Australii. Wydaje mi się, że albo czegoś nie doczytałam, albo ten konkurs jest banalny emotka .. Nie zamierzam oszukiwać, ale to łakomy kąsek. Pytania się nie zmieniają, więc idzie się przygotować, a 15 osób polecić i poprosić o wpisanie kodu żaden problem. Liczą się tylko mikrosekundy przy werdykcie? emotka

O jaki konkurs chodzi?

może ten konkurs odpuścisz? emotka

O, już widzę, że na pewno odpuszczę. 
Poleć znajomym... emotka  

możesz mi polecić - przyjmę emotka  nie grałam/nie gram tam, więc mam czyste konto  emotka

Witam 
Moim zdaniem jeśli nie masz skryptu napisanego to nie warto się szarpać na ten konkurs.
Pytań jest niewiele, wystarczy zrobić tablice odpowiedzi, skrypt który odpowiada i jazda emotka

Czas odpowiedz na wszystkie pytania to mogą być milisekundy emotka  

Konkursy na czas niestety nie są fair... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6163232 Napisano: 21.02.2016 20:06:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Mysia napisał(a):

myszania napisał(a):

MartaZey napisał(a):

A udało Wam się kiedyś wygrać cos w konkursach na Wizaz.pl? Bo jakbym sie nie postarala, co bym nie napisala - to nigdy chyba nic tam nie wygralam, a gram prawie zawsze.

Udało i to nie raz. Ale klucza nie ma.
Za każdym razem styl pracy był inny emotka

ja od czasu do czasu gram, póki co wygrałam raz emotka

Ja kiedyś grałam w konkursach na Wizaż.pl, jednak nie w testy, a konkursy...kilka razy wpadły dość fajne nagrody emotka  wszystko się da emotka

W testach udało się ze 2 razy ale to było dawno temu, w konkursach udało się tylko w tych z rankingami, chyba ostatnio Perfecta,więc też już spory czas temu.Od dłuższego czasu niestety nic... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6162956 Napisano: 20.02.2016 18:17:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lola.lola napisał(a):

Czy te pytania w EB się zmieniają? Pobiłam rekord 2 700 000 a jak zobaczyłam pytanie to zwątpiłam i dałam sobie spokój emotka

Chyba nie... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6162775 Napisano: 19.02.2016 22:53:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lubiekisiel napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

dziękuję za odpowiedź - szkoda, że na liście mnie nie ma !

Nie martw się - twoje zgłoszenie bierze udział w każdym losowaniu! Możesz wygrać jutro albo w ostatnim dniu konkursu emotka

Dokładnie tak jest:-) Rozumiem załamkę ,że się nie wygrało w całym konkursie ale po kilku dniach? W poprzedniej edycji  udało się i to też nie od razu... Paczki i iRobot się trafiły:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6162087 Napisano: 18.02.2016 23:33:35 w Dziś cieszę się z.....
A ja się cieszę,że zostałam dziś w domu i nie musiałam tłuc sie w korkach:-)Popracowałam sobie z domu i dzięki temu pospałam dłużej:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6162086 Napisano: 18.02.2016 23:28:16 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

@asante napisał(a):

Ło matko, ale Moda na Sukces tutaj, a ktoś kogoś wkurza w tym serialu (adekwatnie do wątku)? emotka   

Adekwatnie do wątku to wkurza mnie batistutek123 - sam szuka kobiety,żony , niewolnicy, a przy okazji wrabia innych w amoryemotka

czego i kogo  on nie szuka?:-)))):P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6162082 Napisano: 18.02.2016 23:24:09 w Wkurza mnie...
@asante napisał(a):

Ło matko, ale Moda na Sukces tutaj, a ktoś kogoś wkurza w tym serialu (adekwatnie do wątku)? emotka   

Czekaj na swoją parę ( na swój przydział:P) , a prz okazji możesz się powkurzać:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6162079 Napisano: 18.02.2016 23:16:16 w Wkurza mnie...
hihi, jakieś nowe typy są ? Ktoś z kimś się "romantycznie" dogadał? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6162041 Napisano: 18.02.2016 21:14:00 w Rossmann
magdalena-1989 napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

magdalena-1989 napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

mamamichasia napisał(a):

Też nie otrzymałam żadnego sms-a, ale po lekturze forum poszłam do swojego Rosska i spytałam o nagrody. Znalazło się spore pudło z zestawami, a po długich poszukiwaniach odnalazła się również lista laureatów, na której mnie pani znalazła i wydała nagrodę. Nie czekajcie na sms-y bo najwyraźniej nie wysyłali wcale, a nagrody zalegają w sklepach.

Dokładnie tak, ja też o swoją zapytałam i 2 tyg juz zalegała.

Mówicie o nagrodach z Rossmana za konkursy, czy z krzyżówek SKARB ? 

z krzyżówek Skarb

No ale to dostaliście smsa, że wygrałyście, tylko nie dostaliscie, że nagroda czeka w sklepie, tak ? 

tak Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6162018 Napisano: 18.02.2016 20:12:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Oby loreal jeszcze się odezwało ...:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6161992 Napisano: 18.02.2016 18:40:31 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Pomarańczowy kubek w sweterku (czyżby w tym etapie tylko pomarańczowe były?) oraz patelnia za punkty payback i zestaw Pachnąca Szafa ( smsa nie było). Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6161966 Napisano: 18.02.2016 17:30:47 w GFK
kajeczka napisał(a):

+200 pkt (Twoje zdrowie ) - zaznaczyłam preparaty witaminowo-minerałowe / w płynie / Biovital, Doppel Herz /  emotka

A mnie "oszukali", wypełniłam ankietę, na koniec info,że przyznano 200 pkt, a przyznali tylko 10:-( Już im napisałam reklamację... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6161718 Napisano: 18.02.2016 11:57:11 w BelVita - konkurs śniadaniowy
karolinamat napisał(a):

Pisał ktoś maila do Belvity odnoście dostarczanych śniadań??? Jakości, ceny???? Szukam inspiracji i motywacji żeby się zebrać-nie oskarżająco może ale chciałabym delikatnie powiedzieć, że wartość dostarczanych śniadań nijak ma się do wartości regulaminowej...

Ja pisałam Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6161631 Napisano: 18.02.2016 10:16:04 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Dziś mnie nie ma w pracy i takie o to śniadanko, wreszcie coś innego...Ehhh.Koleżnka sobie poje... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6161556 Napisano: 17.02.2016 23:01:45 w WC - rozmowy o wszystkim
batistutek123 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie fejsbuka. Jak ustawić żeby to co ja piszę w komentarzu np. na jakimś dodanym wydarzeniu (które dodałem do lubię to) nie widziały inne osoby dodane przeze mnie do znajomych? Albo inaczej zadam pytanie, jak ustawić i co żeby inni nie widzieli co ja piszę u innych w komentarzach. Dzisiaj jak patrzyłem z innego konta dodanego na swoim koncie do znajomych, widziałem że wszystko widać.

Żeby twoi znajomi nie widzieli co piszesz musisz nie mieć znajomych w swoich znajomych. Myślę, że jasno się wyraziłam.

Jasno- dzięki za odpowiedź. Chodziło o to że jak biorę udział w konkursach to nie chciałem żeby inni to czytali. Wiecie gdzie to jest?- taka kłódka na górze obok 3 paski (jak najedziecie piszę Prywatność- skróty), i dalej Kto może zobaczyć dodawana przeze mnie zawartość.
Będę musiał usunąć wszystkich znajomych zostawie kilka osób, niechce zakładać nowego konta a to i tak planowałem usunąć - zostawiam tylko na konkursy.

kłódkę masz tylko gdy publikujesz coś swojego, a nie przy każdym komentarzu, więc nie da się ukryć tego, że coś skomentowałeś.
jeżeli nie chcesz, by znajomi widzieli Twoje odpowiedzi, to pozostaje albo usunięcie znajomych albo stworzenie drugiego konta, typowo konkursowego. 

Dzięki za odpowiedź  i pomoc. Zostawię jedno konto na konkursów, nie chce mieć dodanych znajomych za dużo czasu mi zajmuję oglądanie ciągle to nowych zdjęć. Boję się żeby w jakąś chorobę nie popaść codziennie coś nowego tam przychodzi i przez to zaniedbuję konkursy. Z dwojga złego wole konkursy.

Hmm, nie wiem kiedy Ty wszedłeś w konkursowy świat ale mam wrażenie,że mega niedawno....Zacznij może jeszcze grać na lajki zamiast je bojkotować....
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6161553 Napisano: 17.02.2016 22:48:18 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

taalvikki napisał(a):

no cóż, niektóre panie wraz z dzieckiem rodzą także własny mózg. tyle, że tym drugim szybko przestają się opiekować. 

Nie obraź się, ale kto wie, jak będzie z Tobą. Być może też rodząc dziecko urodzisz własny mózg. I co wtedy? emotka

Wkurza mnie pogoda.

emotka

Mnie też wkurza ale mnie wkurza od dawna, bo ja chcę wiosnę!!!
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6161540 Napisano: 17.02.2016 22:15:38 w Wkurza mnie...
Polecam ten wątek - tomniewkurza oraz taalvikki- jak nic pasujecie do siebie:-) Wyświetl w wątku >>
0 0