Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6166289 Napisano: 28.02.2016 22:36:55 w BelVita - konkurs śniadaniowy
joasiajulia napisał(a):

c sie juz skonczyl i Mi juz nie przysyłają ....

Miałaś twarożek!!! Gdzie mój twarożek?? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6166266 Napisano: 28.02.2016 21:24:53 w BelVita - konkurs śniadaniowy
alaalicja napisał(a):

mczarna napisał(a):

To śniadanie z piątku, koleżanka się załapała, no comment

Tobie to kochana totalnie współczuję emotka  wywal na FB i trzymam kciuki, żeby się w końcu ustosunkowali ehhh

Kochana, nie tylko mi ale i innym kilku osobom z forum, bo są z tego samego rejonu.Nasze maile, akcje póki co nie skutkują... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6166253 Napisano: 28.02.2016 20:27:00 w BelVita - konkurs śniadaniowy
To śniadanie z piątku, koleżanka się załapała, no comment Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6166087 Napisano: 27.02.2016 20:33:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
natik999 napisał(a):

natik999 napisał(a):

Czy ktoś moglby wyslac mi wyniki konkursu SamSmak-Zabka? Mi się pdf nie otwiera w domu emotka

Dziękuje bardzo za wyniki
niestety bez nagrody emotka  emotka

Nie wiem jak W ale ja po zakończeniu konkursu nie miałam wglądu do galerii, Wy też?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6166078 Napisano: 27.02.2016 19:59:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

ameryka napisał(a):

http://www.rabat-...l/konkurs-sms-15luty

do jutra jak ktoś ma sklep w pobliżu, a chyba nie ma w bazie

Nie wiem jak dla was, ale dla mnie z regulaminu wynika, że odbiór osobisty w sklepie z dowodem i paragonem...
Piszę, bo ktoś już chce kupić paragon. emotka

Jak dla mnie super zasady! Szkoda tylko,że takich sklepów w moim województwie brak.
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6166065 Napisano: 27.02.2016 18:42:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Masza86 napisał(a):

niech wpadnie coś dużego losie, za kasiazki, kosmetyki,próbki i gadzety dziekuje emotka   emotka

Oj nie powinnaś im dziękować, bo się skończy na tym,że nic nie wpadnie:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6165286 Napisano: 25.02.2016 20:26:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Du.. d..a, ten tydzień jakiś do bani emotka Odczaruj mnie wątku please  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6165235 Napisano: 25.02.2016 18:48:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalka napisał(a):

awe napisał(a):

kalka napisał(a):

alaalicja napisał(a):

PACZKA SPRZĄTACZKA- ile osób wygrało paragonem z Rossmana? Będę wdzięczna, za odpowiedź, bo nie wiem czy dalej tam inwestowac...

Wysłałam kilka z Rossmana i NIC 

ja mam wygrane właśnie z Rossmana

Awe, ale ja Ci nie dorównam w ilości zgłoszeń  emotka

W pierwszej edycji wygraliśmy samymi Carrefourowymi paragonami, Rossmann niestety nie ale czy ja wiem, czy sklep ma znaczenie... A ja mam pytanko- czy są osoby , które wygrały w pierwszej i już także w 2 edycji ( te same nazwiska)? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6164734 Napisano: 24.02.2016 21:56:03 w Dyskusje o wynikach konkursu
a Monika U oczywiście oryginalnością wygrała...Szok,że nie główną... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6164594 Napisano: 24.02.2016 16:04:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@banka-manka napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

A może teraz tak we dwoje? Położyć się oczywiście. W końcu Milka zbliża emotka

Gratulacje dla zwycięzców emotka  

W kuchni - było.
W sypialni - było.
W pokoju dziecięcy - było.
Na schodach/korytarzu - było.
W łazience - było.
To gdzie teraz fote trzeba strzelić? emotka

w toalecie:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6164200 Napisano: 23.02.2016 22:09:06 w Wkurza mnie...
kalka napisał(a):

Kabaret !!! emotka  
 Aż sprawdziłam, czy to na pewno wątek "Wkurza mnie" 

:-PPPP Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6164167 Napisano: 23.02.2016 21:20:20 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ta jakaś krówka pipindówka to jakaś hurtownia, więc jeszcze ich jakoś zrozumiem za to,że nie trzymali się regulaminu ( choć to niezgodne ze wszystkim) . Nie rozumiem zaś agencji, doświadczonych w te klocki, wiedzących kto i w jaki sposób stara się wygrać...Chyba,że aż tak często zmieniają pracowników o kolejnych nieświadomych "kreatywnych" pomysłów znanych nam osób i  nagradzają właśnie te. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6164158 Napisano: 23.02.2016 21:08:11 w BelVita - konkurs śniadaniowy
gosposia07 napisał(a):

mczarna napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

mczarna napisał(a):

to papryka, to kolorowe?
I ta kulka to kasza?emotka

tak, to papryka, a ta kulka to pasta z tuńczyka , no i całe 2 listki rukoli.

Wow

Hmm, jak mam rozumieć to "Wow"?:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6164149 Napisano: 23.02.2016 20:57:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stifler napisał(a):

czy losy z paczki sprzątaczki przechodzą na inne dni jeśli nie wygrałem

taaakkkkk, możesz wygrać i w kwietniu zgłoszeniem z lutego...
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6164147 Napisano: 23.02.2016 20:55:29 w Wkurza mnie...
iskierka napisał(a):

u mnie tez paczka sprzątaczka się na mnie wypieła i w tej edycji też na razie nic

pioge7 napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wszyscy się chwalą paczką sprzątaczką a ja przy 14 zgłoszeniu nadal nic emotka jedno tylko siostra zgarnęła (laik konkursowy a ja nic)

Ja po pierwszej edycji obraziłam się na paczkę -(portfela)sprzątaczkę. W ramach strajku- nie kupuję emotka

w 1 edycji grałem ale lepszy skutek emotka
defed napisał(a):

pioge7 napisał(a):

wszyscy się chwalą paczką sprzątaczką a ja przy 14 zgłoszeniu nadal nic emotka jedno tylko siostra zgarnęła (laik konkursowy a ja nic)

a już myślałam, że tylko mnie nie wylosowali, tyle tu wpisów w MDW  emotka  (4 paragony)

no własnie widzę i patrzę ile osób się chwali... zwłaszcza że po weekendzie dużo losowali a tu nic emotka ani 1 emotka

Ale II edycja dopiero się zaczęła...Wiele osób w zeszłej edycji chwailiło się wygranymi pod sam koniec, a paragony z początku edycji...Współczuję tylko tym co dużą ilością zgłoszeń nic nie wygrali:-(  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6164096 Napisano: 23.02.2016 19:11:47 w BelVita - konkurs śniadaniowy
gosposia07 napisał(a):

mczarna napisał(a):

to papryka, to kolorowe?
I ta kulka to kasza?emotka

tak, to papryka, a ta kulka to pasta z tuńczyka , no i całe 2 listki rukoli. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6164090 Napisano: 23.02.2016 19:04:42 w Dyskusje o wynikach konkursu
dolly napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

Nie , zwyciężyło dziecko- syn może mieć nazwisko po ojcu

Moze dziecko tez nie tej pani

Nazwisko albo po ojcu albo pani Beata zaadoptowała dziecko na konkurs I jeszcze się przeniosła z Warszawy,Łodzi i Szamotół do Starego Miasta emotka  Wszystko dla blasku fleszy:p Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

mczarna

#6163716 Napisano: 22.02.2016 22:19:10 w BelVita - konkurs śniadaniowy
gosposia07 napisał(a):

luko922 napisał(a):

agachrab napisał(a):

Dzisiaj u mnie 4 naleśniki z mąki pełnoziarnistej ze szpinakiem, fetą i pieczonym kurczakiem. Porcja spokojnie na 2 osoby. PRZEPYSZNE i bardzo syte. Aż głupio o tym pisać przy waszych twarożkach. Sorry!

Spoko, ja tam nie mam z tym problemu, bo się najadam swoimi twarożkami emotka . 

Optymista emotka

Jak ja bym chciała dostać twarożek i świeże pieczywo...Marzę o tym, by mi takie cos dostarczyli.Sama mogę sobie kupić ale jak głupia liczę,że dziś mi się trafi wreszcie fajne śniadanie. Jednak jako Warszawa i okolice dostaliśmy firmę, w której zatrudnieni są ludzie, którzy g...wiedzą o kuchni. Jakikolwiek miłośnik gotowania/kuchni nie zrobiłby czegoś takiego konsumentowi. Postara się nawet by to wyglądało.Tu wygląda jak jeden wielki rzyg. Smacznego! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6163702 Napisano: 22.02.2016 21:46:05 w Biedronka
edzia21 napisał(a):

Brudny zgadzam się z Tobą prawie w 100%, jednakże jest jeszcze 2-ga opcja - zmienią agencję emotka

Agencje prowadzące fapage nie zawsze związane są z agencjami od prowadzenia konkursów. Stąd często prośby o kontakt na mail albo priv. Do tego fundator,którego nie interesuje jak ale by było. Przykładem jest Mondelez i agencja Unique One,która to właśnie nagradzała wielokrotnie  w Hallsach Leszka z N i w innych konkursach te same osoby. Firma Mondelez miała wywalone na zasady prowadzenia i nagradzania konkursów ale agencja pozostała nadal ta sama,no i teraz nie ma śniadaniówek,a  jakość śniadań daje wiele do myślenia , hahha:P Mondelez to także ferrero , jacobs i wiele , wiele innych produktów, gdzie w pewnym momencie zasady były te same, czyżby jednak coś się wydarzyło i przestali robić loterie i postawili na kreatywność? ( Milka, Belvita itd). Może to tylko chwilowe po buntach po letnich i jesiennych akcjach? Wyświetl w wątku >>
0 0