Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6169512 Napisano: 06.03.2016 22:56:48 w BelVita - konkurs śniadaniowy
alaalicja napisał(a):

hello emotka  To jutro szturmem po śniadaniówki lecimy? emotka  taakk? 

Ja sobie poczekam na Wasze relacje emotka Co by sklepy doświadczenia nabrały:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6169475 Napisano: 06.03.2016 21:08:11 w Wkurza mnie...
gosposia07 napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Wkurza Mnie mój samochód emotka

Pierwsza naprawa- zepsuł się wentylator,było -10 i nic nie działało....
Druga naprawa-reperowali u nas dziury w drodze,chciałam je ominać wpadłam oczywiście w inną dziurę i  złapana guma,dwie felgi do prostowania.Zdarzyło to się około 30 metrów przed domem.
Trzecia-Naprawa rozrusznika,przekręcam kluczyk a on nic......30 minut przed praca....
Czwarta-Wymiana łożyska w tylnym kole,wymiana tylnych hamulców 710zł.....
Piąta-Po naprawie która była miesiąc temu,poczułam,że strasznie śmierdzi koło prawego koła-(palony metal jakby)-chyba hamulce się zazębiły......
Porażka emotka
Samochód uziemiony a muszę rano do pracy a we wtorek z mamą do szpitala...........
Szósta zapomniałam jeszcze była-padł akumulator i wymiana na nowy.......
Jestem może nie wkurzona,ale bardziej załamana.... emotka

julia pomyśl, że już chyba wszystko co potrzebne  wymieniłaś, więc teraz to tylko lepiej będzie emotka

Moje poprzednie auto było bardzo wk...e. Klima padła w pierwszym sezonie, była niestety nie do odratowania. Potem już tylko wieczne wymiany paska klinowego, akumulatora,rozrusznika. Zimą co wieczór myślałam czy odpali czy nie...I zawsze jak nie odpaliła to zwalali na to co było wymienione. W końcu po paru latach się wkurzyłam,sprzedałam i kupiłam inne. Tak więc zastanów się nad tą opcją.Wiem, wiem- trzeba wydać kasę ale na naprawy też trzeba...
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6169473 Napisano: 06.03.2016 21:02:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kadett33 napisał(a):

jokan napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

Pawel91 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Pawel91 napisał(a):

Działa wam strona www konkursu grześków 'http://dzieckuodmowisz.pl" ???
U mnie nie otwiera się - jest biała strona.

nie, nie działa 

No to jak komuś udało się dziś dodać kod to o wiele większe szanse niż na codzień emotka

u mnie też nie działa emotka

ja dawalam w pierwszy dzien, a na stronie czytalam dzisiaj ze losowania codziennie - albo cos zle przeczytalam...

nagrody są codziennie, ale losowanie z całego tygodnia jest co wtorek.

Mi działało. Pierwsze losowanie w najbliższy wtorek... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6168137 Napisano: 02.03.2016 23:35:08 w Wkurza mnie...
mixik napisał(a):

Konkursy, w ktorych trzeba kupic cos, co jest praktycznie prawie niedostepne w zadnych sklepach. Sie czlowiek nalazi naszuka a firma nie dosc, ze z nowym produktem i jego dystrubucja jest w powijakach, to jeszcze jako zadanie konkursowe trzeba napisac, w jaki to genialny sposob to cos, ktorego nie sposob zdobyc pomaga nam w (nie)codziennym zyciu. Zenua

Hmm ale co masz na myśli, jaki produkt? Ja mam ostatnio problem z zakupem na paczkę, chcę te kostki i ich nie ma tam gdzie chodzę, a w Carrefour już ich nie ma ( czyżbym wykupiła w 1 edycji aż te całe 14 sztuk). Wygrałam ostatnio Pronto z Biedry...Do Rosska przez brak ostatnich konkursów , gdzie te kostki były, to jakoś mi się nie chce...Ross zawsze grozi i tak wydatkiem kasy:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6168022 Napisano: 02.03.2016 20:23:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A ktoś z forum jest tym szczęśliwicem i odwołuje  Eską na Teneryfie w tym momencie zimę ? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6167976 Napisano: 02.03.2016 19:03:19 w dzis mam urodzinki
Wszystkiego dobrego Drogie Rybki:-) Dużo wygranych! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6167951 Napisano: 02.03.2016 18:07:42 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
0 0

mczarna

#6167450 Napisano: 01.03.2016 23:19:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

edzia21 napisał(a):

współczuję Streamline emotka  i te kradzione zdjęcia i muzyka... emotka

Żeby to tylko tu , na każdy konkurs tak leci a potem wyników brak, podane imie albo i nie i szafa gra.
Kolejny konkursik
https://www.youtu.../watch?v=f6v4jhEZmxk

i następne
https://www.youtu.../watch?v=nr1DtzeBy-I

emotka  , nie mam kategorii - RZYG Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6167427 Napisano: 01.03.2016 22:41:51 w Wkurza mnie...
jomajd86 napisał(a):

klaudaa napisał(a):

loteria dzieckuodmowisz GRZESKI pierwszy kod wpisalam nie mozna wyslac z Google chrome czy Firefox a wpisalam na IE i kod wczesniej wykorzystany macie problem???

nie wpisywałam jeszcze nic, ale muli okropnie i nie wczytuje się do końca

mi działało bez problemu na chromie Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6167322 Napisano: 01.03.2016 20:22:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@cc_investigator napisał(a):

Właśnie czytam sobie regulamin Graal w wykonaniu Albedo 
http://graal.vas..../files/regulamin.pdf
i chyba nadejszła nowa era konkursów - promo w połączeniu z lajkami, co oznacza publikację tekstów.
Takiego stworka potworka konkursowego jeszcze nigdy nie oglądałam.

Przecież w Bell w sumie podobne zasady są Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6167262 Napisano: 01.03.2016 18:42:37 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
sztabka "złota" (czyli cukierki ) od modecom Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6166786 Napisano: 29.02.2016 22:49:42 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

jola29k napisał(a):

Ja  się dziś nie wkurzyłam ale wkur..... i to na maxa  mam córkę nastolatkę która choruje na AZS . Chodzi do 1 gimnazjum . Młoda chciała się zapisać na obóz sportowy  na wakacje  .  A nauczyciel  który jest sobą wykształconą  podobno  powiedział mojej córce  że to jest obóz nie dla niej  bo jest za chuda i wygląda jakby miała zaraz  zdechnąć  , jak tak można  chciałam  z nim sobie porozmawiać  , ale córka płacze żebym nie szła bo będzie się mścił palant jeden . Córka jeździła  już na obozy sportowe  bo trenowała taekwondo . Nie rozumiem nauczyciele się skarżą że młodzież jest nie wychowana  a oni co ? Córka jest bardzo nieśmiała i delikatna , a  tu taki ..... Najchętniej powiedziałabym co o nim myśle

Ja bym nie opuściła.  
A jaki zwiazek z ta sytuacja ma AZS, bo napisalas jakby jakis miał? 

Ja bym też nie odpuściła, skoro była już na takich obozach i było ok. Co za dziad gada takie teksty jak piszesz- o tym "zdechnięciu"...Jak ma z tym problem to właśnie rodziców powinien wezwać na rozmowę... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6166785 Napisano: 29.02.2016 22:45:41 w Wkurza mnie...
ankasss napisał(a):

Wkurza mnie praca, choć pocieszam się, że jeszcze tylko 2 tygodnie. Obecnie jestem na etapie szkolenia osoby, która ma prowadzić biuro. Tak pustej i głupiej dziewczyny jeszcze w swoim życiu nie spotkałam. Jej największym życiowym osiągnięciem jest związek ze starszym o 20 lat facetem, od, którego dostała torebkę za 2 tys. Zamiast jak najwięcej się ode mnie nauczyć, woli siedzieć na FB, pisać nie kończące się smsy, opowiadać mi swoje romantyczne historie i mądrości, których nie mogę już słuchać. Jedna z jej największych mądrości głosi, iż : każda kobieta  jest pod każdym względem  lepsza od mężczyzny - inteligentniejsza, mądrzejsza, sprytniejsza itd. itp.  Ciekawi mnie  tylko jak ta istota poradzi sobie w pracy skoro nie umie nawet podłączyć komputera, włączyć piecyka czy rozwiązać samodzielnie jakiegokolwiek problemu. Będzie niezły cyrk jak zostanie  sama w pracy emotka .

Ale to Ty tak po złości chcesz ją tam zostawić? Że niby nie widzisz jej minusów? Ach Ty emotka   Odchodzisz w ogóle czy tylko chwilowo?
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6166764 Napisano: 29.02.2016 21:32:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

mczarna napisał(a):

Jakoś mi się coś źle zacytowało ale wstawiam ponownie  i od nowa  i pytanko - czy tam był jakiś regulamin? Bo wiadomo są konkursy podobnego typu jak "Dokończ zdanie"...Wszyscy wiemy w praktyce jak jest... (...)

Był regulamin, ale nie spisałam, bo nie brałam udziału. 3 słowa to 3 słowa, a nie elaborat pt. "Dlaczego wybrałam te oto słowa..." albo infantylny obrazek emotka

to jest jak z tymi makietami itd... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6166759 Napisano: 29.02.2016 21:25:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

claudia napisał(a):

joan no z kasiążką akurat nie, wiem, że  czasem siła w prostych pomysłach emotka  posłałam akurat bardziej wyszukane, i jedno jest już w nagrodzonych jakby co, więc nie chodzi o to że czuję się  tu pokrzywdzona i zgorzkniała, ale mam akurat takie zdanie, że jeśli jest konkurs i specjalnie powołana komisja, powinno się naradzać bardziej wyszukane pomysły emotka  no ale podkreślam, ze to tylko moje odczucie emotka

Ja w ogóle nic nie posłałam, z książką również nie, więc tym samym laureatka nie miała konkurencji emotka

Jest konkurs i komisja, ale wybierać mają najlepsze selfie, a nie najlepsze zdjęcia. Różnica jest kolosalna.

BTW, ostatnio na FB widziałam konkurs, gdzie trzeba było opisać kobiety w 3 słowach, jakie niby są. I co? I rukwa mać: grafiki, elaboraty, logiczno-matematyczne wywody, uje-muje-dziekie węże. Tacy "kreatywni" ludzie są, że aż im się uszami wylewa i byłoby szkoda, gdyby świat nie zaczerpnął łyka tychże unikatowych talentów. W konkursie udziału nie brałam, ale jak zwykle poraził mnie brak zrozumienia zasad. Gdy tylko zamieszczą listę laureatów, będzie łkanie, że ktoś nad rymosranką godzinę siedział, a ktoś inny kota sąsiadów wypożyczył, a kto inny zupę przypalił, a nagrody nie dostał. Bo jakieś trzysłowne szyty doceniono, no jakże to?!

Jakoś mi się coś źle zacytowało ale wstawiam ponownie  i od nowa  i pytanko - czy tam był jakiś regulamin? Bo wiadomo są konkursy podobnego typu jak "Dokończ zdanie"...Wszyscy wiemy w praktyce jak jest...Raz regulamin określa ilość , raz nie i bądź tu mąrdy. Dokończysz zdanie- źle, bo inni napisali lepiej, bo dużo itd, a w iinym konkursie wysilisz się , napiszesz dużo i źle, bo tylko dokończ zdanie ( a w regulaminie nie ma słó o ilości znaków) Ponadto organizatorzy też nie są fajni, jak np. dzisiejszy wynik jednego z FCB- na 300 ileś tam komentarzy to ok połowa albo i więcej jednej z pań. Pani oczywiście wygrała, zajęła 2 miejsce. Przepraszam ale rz... ć się chce jak się na to patrzy. Tak skromnym moim zdaniem uważam,że powinno być zawsze ograniczenie w pomysłach - 1 na głowę. Jak widzę 10 rysunków od jednej pani albo 200 komentarzy w innym konkursie 1 pana albo i pani to mi się odechciewa.Robi się zamieszanie, organizator ma ponad 1000 komentarzy i oczywiście nie czyta wszystkiego itd.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6166756 Napisano: 29.02.2016 21:13:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

mczarna napisał(a):

A komuś udało się próbki zamówić z everydame? Próbuję od 1,5 tyg w różnych godzinach i cały czas  "przepraszamy, bla bla bla"

Przed chwilą  zamówiłam próbkę  z szmponem.

Dziś się wreszcie udało zamówić komplet, dzięki za info! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6166725 Napisano: 29.02.2016 20:23:40 w BelVita - konkurs śniadaniowy
W oczekiwaniu na twarożek i ser żółty...Może nawet i kolorowo ale według koleżanki,która to ode mnie dostała smakowało "słabo", a ona do wybrednych nie należy. Nie wiem natomiast skąd oni biorą warzywa, ja mimo pory roku potrafię kupić w miarę normalnego ogórka czy paprykę, a u nich ogórki zmiękłe, a papryki zawsze mega gorzkie.Pomidory to rozumiem,że mają bez smaku,bo przecież nie kupią malinówek polskich za 26zł za kg...
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6166689 Napisano: 29.02.2016 19:24:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A tak a propos selfie Milka ktoś mi może napisać ,która to fotka wygrana z dnia 24.02? Może być priv. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6166427 Napisano: 29.02.2016 13:08:39 w Rossmann
Właśnie dostałam 2 smsy o odbiorze nagrody.Tymczasem pachnąca szafa już jakiś czas temu odebrana. Skąd  aż 2 smsy?Ktoś też tak dziś miał?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6166291 Napisano: 28.02.2016 22:40:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A komuś udało się próbki zamówić z everydame? Próbuję od 1,5 tyg w różnych godzinach i cały czas  "przepraszamy, bla bla bla" Wyświetl w wątku >>
0 0