Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6172147 Napisano: 12.03.2016 22:29:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MartaZey napisał(a):

mczarna napisał(a):

MartaZey napisał(a):

ivanotta napisał(a):

MartaZey napisał(a):

grrr jak Wy to robicie, ze wygrywacie Paczki Sprzątaczki? Wysłałam 2 zgłoszenia i nic, nic nic...

ja 4 i również nic.. emotka . Jednak odbieram to jako znak, że przed świętami nie muszę się przemęczać przy sprzątaniu emotka

ooooo, niech będzie i tak!

w MDW zauważyłam,że inni walą w mur, bo tacy biedni i znów wygrali. produkty...:-( Jak dla mnie żenada tak marudzić.Niech nie grają na ojców,synów,matki, ciotki, bo zaraz Laury się zaczną, Pamele itd. Ja tam wygrałam i się cieszę, wcale Wiledy nie chcę wygrać, więc bierzcie mój los w rozdaniu:P

kurczę ja nie rozumiem co Ty napisalas...

Wystarczy przejrzeć dany wątek i ikonki. Temat Laury i Pameli był poruszany przy pierwszej edycji... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6172130 Napisano: 12.03.2016 21:11:22 w Wkurza mnie...
estrelitta napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

Może trzydniówka, jak nie ma innych poza gorączką objawów.

Mam taką nadzieję, dlatego nie idę jeszcze do lekarza. Niestety jak się jutro powtórzy to już nie będzie wyjścia emotka  

Trzydniówka u przedszkolaka?Hmm, słyszałam tylko o malcach.Dalej tak gorączkuje? Nic nie spada? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6172103 Napisano: 12.03.2016 19:23:08 w Wkurza mnie...
estrelitta napisał(a):

Wkurza mnie moja bezsilność. Moje maleństwo dopiero co tydzień temu zakończyło trzytygodniową antybiotykoterapię (zapalenie oskrzeli) a tu znowu pojawiła się gorączka - wystarczyły trzy dni w przedszkolu. Już nie mam siły płakać i nie wiem co  robić - jechać na dyżur czy jeszcze poczekać? Żadnych innych objawów choroby nie ma, oprócz od dwóch dni tej nieszczęsnej gorączki. emotka

Moja też miała ostatnio gorączkę, coś ok 2 dni.Paracetamol w syropie pomógł. Może nie panikuj i po prostu spróbuj podać. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6172066 Napisano: 12.03.2016 16:02:58 w Połączenia nieodebrane
agamaty napisał(a):

numer prywatny - odebrałam od razu a tam trzy piknięcia i rozłączył się, teraz przed chwilą dzwonił... co to? Jakaś weryfikacja telefonu?

to jakieś nękanie, żaden konkurs. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6171975 Napisano: 11.03.2016 22:58:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

jak to jest z paczką sprzątaczką czy mój paragon cały czas bierze udział w losowaniu czy tylko w danym dniu ?

cały czas emotka

Sylwika76-no proszę Cię...Takie głupie pytania przez tak doświadczoną forumowiczkę? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6171928 Napisano: 11.03.2016 21:14:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MartaZey napisał(a):

ivanotta napisał(a):

MartaZey napisał(a):

grrr jak Wy to robicie, ze wygrywacie Paczki Sprzątaczki? Wysłałam 2 zgłoszenia i nic, nic nic...

ja 4 i również nic.. emotka . Jednak odbieram to jako znak, że przed świętami nie muszę się przemęczać przy sprzątaniu emotka

ooooo, niech będzie i tak!

w MDW zauważyłam,że inni walą w mur, bo tacy biedni i znów wygrali. produkty...:-( Jak dla mnie żenada tak marudzić.Niech nie grają na ojców,synów,matki, ciotki, bo zaraz Laury się zaczną, Pamele itd. Ja tam wygrałam i się cieszę, wcale Wiledy nie chcę wygrać, więc bierzcie mój los w rozdaniu:P
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6171855 Napisano: 11.03.2016 17:32:01 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Paczka od Loreal emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6171284 Napisano: 10.03.2016 17:43:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asandraa napisał(a):

kate1980 napisał(a):

asandraa napisał(a):

kate1980 napisał(a):

haz0r napisał(a):

logos89 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

luko922 napisał(a):

Dostałem właśnie maila od AMICA w związku z blenderami:

Witamy,Mail weryfikujący.
Prosimy na niego nie odpowiadać.
Zespół Amica. Dzień Kobiet

Hmm.. emotka

I u mnie też takie cudo emotka

Weryfikują e-maile czy są prawidłowe, czy nie są lipne, potem będzie weryfikacja numeru telefonu i wysyłka 

Skąd takie wiadomości o weryfikacji maila i numeru telefonu?

odpowiedź Amica na FB "Trwa właśnie weryfikacja adresów mailowych. Ostatecznym potwierdzeniem, że
otrzymasz od nas przesyłkę będzie SMS z informacją o nadaniu paczki."

Czy osoby, które wysyłały zgłoszenie np. numer 8764 również dostają maile z weryfikacją adresów mailowych? Czy tylko 5000 pierwszych osób?

ale tam nie trzeba było wysyłać sms-a

:D nie wyraziłam się jasno. Zastanawia mnie czy osoby, które nie załapały się w pierwszej 5000 też otrzymują maila z weryfikacją adresów mailowych.

Ja byłam 2000 coś tam i dostałam dziś maila o treści jak ktoś wyżej pisał. Nie było żadnych danych adresowych itd... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6171106 Napisano: 10.03.2016 13:19:19 w Informują
Amica śle maila weryfikujacego. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6170885 Napisano: 09.03.2016 21:26:42 w Biedronka
joan napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Czy ta rękawica jest jakaś "wypasiona",  warta 58 zł.  wg regulaminu ?  emotka

Nie znam się na rękawicach kuchennych, ale używam takich szmacianych. Jako jedyna w mojej rodzinie emotka Kilkanaście dni temu moja mama paskudnie się oparzyła przy smażeniu, bardzo brzydkie blizny, bodajże pięć sztuk na nadgarstku. Zostałam jednak po raz enty wyśmiana z moimi rękawicami, bo Jezuuu, kto w ogóle używa w kuchni rękawic? emotka

No to ma za swoje, choć jej współczuję. Nie rozumiem takiego myślenia...Może jeszcze niech ręce kładą na płytę w miejscu gdzie jest "H", chyba że jest kuchnia gazowa to od razu do ognia.
Tak swoją drogą to Belriso i Zott mi podpadli, bo nic a nic. Jedyną ich akcją na plus jest akcja z trnd, bo inaczej bym się mega zraziła do nich.
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6170858 Napisano: 09.03.2016 19:36:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mia napisał(a):

defed napisał(a):

emotka Nawet do testowania H&S mnie nie chca... 

A na cholerę Ci to? Łupież masz? emotka
Widać lepsiejsza nagroda Ci pisana, jak zwykły szampon i totalne zawracanie d..y z raportami. emotka

Mnie everydayme w ogóle nie lubi:-( Raz testowałam tylko u nich-podpaski ( do tej pory rozdaję:P) ...Vizira nie dali,pasty nie dali,Aussi nie dali, Pantene nie dali, no i teraz H&S nie dali.NIVEA też mnie nie lubi od dłuższego czasu... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6170464 Napisano: 08.03.2016 21:18:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
teodozja napisał(a):

agicho napisał(a):

magy2020 napisał(a):

Dostał ktoś takiego maila ?
Ale wtopa! Na szczęście nie w imieniu kota… Przepraszamy!!! W trakcie wysyłania do Was przesyłek z karmą dla kotów Royal Canin ktoś-coś pozamieniało imiona i nazwiska na przesyłkach. Karma jest dobra i przeznaczona dla Waszyck kotów, Wasze adresy się zgadzają, numery telefonów, ale imię i nazwisko jest kogoś
innego…
 Odrobinę ratuje nas to, że w przesyłce jest karma dla kotów, a w ich imionach się nie pomyliliśmy, gdyż… ich nie znaliśmy. emotka  Odbierajcie przesyłki od kurierów. Jeśli zgadza się adres i telefon to na pewno jest dla Was, tzn. dla Waszych kotów. Wybaczycie?  

Tak odebrałam dziś przesyłkę i faktycznie  i dane personalne na Annę Wysocką emotka

U mnie to samo! Też inne nazwisko, kurier nawet nie był zdziwiony,więc  pomyłek było niemało

U mnie też inne imię i nazwisko ale rodzice odebrali u kuriera,więc nie ma problemu. Mam jednak obawy co do mojego faceta, bo on przesyłki nie odebrał w domu, musi iść do inpostu i ciekawe czy mu wydadzą? Na normalnej poczcie by raczej nie wydali ( bez upoważnienia). Chyba,że testmetoo poinformował Inpost o błędach... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6170416 Napisano: 08.03.2016 19:20:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiunia260 napisał(a):

lola.lola napisał(a):

kadett33 napisał(a):

tusienka napisał(a):

ziolko napisał(a):

skąd wiecie o tym, że macie już blendery z amici?

podbijam- ja chciałam zagrać o 11tej to pula była już nieznacznie przekroczona- spróbowałam na wszelki wypadek w razie jakieś weryfikacji ale na mailu cisza

no bo tam chyba jest jakiś numer telefonu pod którymś można się dowiedzieć

Czyli Ci wszyscy, którzy w MDW pisali "4 blendery u mnie", "blender u mnie, męża i teściowej" dzwonili ? Bo nagle posypały się posty i wynikało z tego chyba, że otrzymali jakieś maile (?)

nie  było jeszcze maili z weryfikacją, ale podejrzewam, że jak ktoś zmieścił się w pierwszych 5000, jest pełnoletnią kobietą i zrobił to co mu kazali to może podejrzewać, że ma ten blender.  Na męża nie można było wygrać, bo konkurs był tylko dla kobiet emotka

Też mam takie wrażenie,że właśnie to jest tą weryfikacją. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6170384 Napisano: 08.03.2016 18:44:53 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zbożaki, Ariel&Lenor oraz Royal Canin:-)) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6169917 Napisano: 07.03.2016 22:52:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
erychta00 napisał(a):

o potwierdzeniu przesyłki też dostałam ale takiego smsa pierwszy raz i teraz się zastanawiam o co chodzi. 

Właśnie dostałam maila (nie sms) i nic nie ruszam w tym kierunku Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6169902 Napisano: 07.03.2016 21:56:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
erychta00 napisał(a):

Dostałam smsa od inpostu o paczce. W odpowiedzi chcą abym wybrała paczkomat. Czy dostarczą do domu jeśli nie wybiorę paczkomatu? Chodzi o karmę dla kota z TestmeToo

No nie żartuj. Ja zero info. Testmetoo tylko przesłało linka by potwierdzić otrzymanie przesyłki, a tu cisza i się nie dziwię,skoro info o wygranej w piątek. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6169884 Napisano: 07.03.2016 21:08:38 w BelVita - konkurs śniadaniowy
luko922 napisał(a):

Organizatorem było R

luko922 napisał(a):

Organizatorem było Riverwood

To zgłupiałam...Od początku tego konkursu byłam pewna,że to IQ, a czytałam regulamin parokrotnie (żeby nie było). Widocznie już tak na mnie działają produkty Mondelez...Jeśli to od początku nie była IQ to ich przepraszam bardzo. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6169858 Napisano: 07.03.2016 20:17:02 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Nawet dziś w niektórych sklepach nic nie widzą, dobrze,że założyłam,że dziś się nie wybiorę. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6169837 Napisano: 07.03.2016 19:47:41 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Ale jajca! Ten konkurs chyba troszkę im się nie udał:P Nie dość,że śniadaniówki do odbioru z miesięcznym opóźnieniem, ludzie z siebie idiotów robili w sklepach to jeszcze takie coś:P To dorównuje poziomom moich śniadań. P.S. Dziś miałam taką białą kulkę na śniadanie i się ucieszyłam,że to twarożek (WRESZCIE) ale gdzie tam, to było "coś", nie wiem co... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6169513 Napisano: 06.03.2016 22:58:27 w Wkurza mnie...
Oglądam właśnie "Apetyt na miłość"- pierwszy raz i ta laska tak mnie wkurza,że masakra...Co za kretynka... Wyświetl w wątku >>
0 0