Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6173901 Napisano: 16.03.2016 21:22:39 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Ja proponuję tematy: Testowanie ( wszystkie wpisy związane z portalami z testowaniem czegokolwiek,opiniami itd) oraz może coś w stylu Rozmowy o wygranych Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6173896 Napisano: 16.03.2016 21:05:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aerdna napisał(a):

mczarna napisał(a):

ladyinred napisał(a):

lola.lola napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Czy w konkursie Kamisa tym na 25 lecie, to pisze siè o smaku dzieciństwa ogólnie czy związanego z Wielkanocą. Bo zdziwiła mnie ta Wielkanoc na stronie plus zdjęcia potraw.

Ja też się nad tym zastanawiałam bo w pytaniu w formularzu nie jest to sprecyzowane i może to lekko zmylić. Ale w regulaminie jest zapis, ze ma być to smak związany z Wielkanocą.

A jednak jest już w formularzu o Wielkanocy;). 

Czyli zmienili, bo pewnie tak jak ja parę osób zrobiło z siebie "głupa". Ja opisałam smak kanapki:PPP No nic, czekają mnie kolejne zakupy

Do tego dodali ograniczenie 200 znaków, bo zapewne poleciały poematy na A4 emotka

o 200 znakach to było wyraźnie w regulaminie... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6173891 Napisano: 16.03.2016 20:51:27 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

mczarna napisał(a):

nelunia napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

Mnie jedynie żal, że przeoczyłem zgłoszenie. Chyba byłem chory albo na wyjeździe i nie wiedziałem.

Tomniewkurza my nie mamy blendera bo bawiliśmy wtedy w Madrycie. Olewam blendery,bo nawet całe 5000 nijak się ma do tego co w tym czasie przeżyliśmy.

A co tam się działo,że tak przygodowo? Wkurza mnie zatem,że nie byłam w Madrycie:P

Mecz się dział - Real vs Roma emotka

To wiem, wiem:-) Ale byście gdzieś zdali relacje, w jakimś wątku Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6173889 Napisano: 16.03.2016 20:48:39 w Wkurza mnie...
monikar napisał(a):

mczarna napisał(a):

monikar napisał(a):

Co to za czasy nastały żeby człowiek głupich cukierków ugrać nie potrafił...emotka

Ale Ty o Verbenie? To już koniec? Przecież to miało trwać dłużej do końca marca i nawet zdziwiłam się,że już się chwalą wygranymi.

Nieee o Waweluemotka

Aaaa, to mnie pocieszyłaś:P Ja mam trochę czekoladowych cukierków , których u mnie nikt nie chce, chcesz trochę monikar?:P Po co Ci 5 kg, wiosna, lato przed nami, trzeba jakoś wyglądać:P emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6173869 Napisano: 16.03.2016 20:23:28 w Wkurza mnie...
monikar napisał(a):

Co to za czasy nastały żeby człowiek głupich cukierków ugrać nie potrafił...emotka

Ale Ty o Verbenie? To już koniec? Przecież to miało trwać dłużej do końca marca i nawet zdziwiłam się,że już się chwalą wygranymi. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6173868 Napisano: 16.03.2016 20:21:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

lola.lola napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Czy w konkursie Kamisa tym na 25 lecie, to pisze siè o smaku dzieciństwa ogólnie czy związanego z Wielkanocą. Bo zdziwiła mnie ta Wielkanoc na stronie plus zdjęcia potraw.

Ja też się nad tym zastanawiałam bo w pytaniu w formularzu nie jest to sprecyzowane i może to lekko zmylić. Ale w regulaminie jest zapis, ze ma być to smak związany z Wielkanocą.

A jednak jest już w formularzu o Wielkanocy;). 

Czyli zmienili, bo pewnie tak jak ja parę osób zrobiło z siebie "głupa". Ja opisałam smak kanapki:PPP No nic, czekają mnie kolejne zakupy Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6173856 Napisano: 16.03.2016 20:02:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dziś jakaś lipa:-( Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6173853 Napisano: 16.03.2016 19:52:42 w Wkurza mnie...
nelunia napisał(a):

mczarna, masz prawo się wkurzać:) bo jeszcze ten Madryt nam opłacili haha

Tyle to się domyślam i nawet wiem z jakiego konka:-) Opowiedzcie lepiej w którymś z wątków co tam się działo jak było i ilu forumowiczów się zintegrowało:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6173844 Napisano: 16.03.2016 19:25:03 w Wkurza mnie...
nelunia napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

Ashedalka napisał(a):

A mnie chyba bardziej, że powygrywali X sztuk i sprzedają... jakoś chyba większą mam moralność , grałam po to żeby mieć dla Siebie, a nie by spieniężyć...

Każdy ma swoje powody i zasady emotka
Mnie jedynie żal, że przeoczyłem zgłoszenie. Chyba byłem chory albo na wyjeździe i nie wiedziałem.
A to, że ktoś wygrał kilka razy - wiadomo, że nie na jedną osobę, tylko wykonał zgłoszenia w imieniu wujków, ciotek i innych kotów rodziny   emotka To nie do przeskoczenia - przecież nie zgłosisz Organizatorowi, bo wyśmieją. W systemie są to inne dane, inne adresy, nikt nie będzie się bawił w jakieś śledztwa, kto w czyim imieniu i ile razy. Tylko Macierewicz jest taki zawzięty. Nie bądź taki Macierewicz, rób swoje w życiu i się z tego ciesz, a nie wkurzaj na coś, na co absolutnie żadnego wpływu nie masz. To ja tu jestem specjalista od wkurzania, a zobacz - nawet mnie to nie ruszyło emotka emotka

Tomniewkurza my nie mamy blendera bo bawiliśmy wtedy w Madrycie. Olewam blendery,bo nawet całe 5000 nijak się ma do tego co w tym czasie przeżyliśmy.

A co tam się działo,że tak przygodowo? Wkurza mnie zatem,że nie byłam w Madrycie:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6173453 Napisano: 15.03.2016 21:30:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mysz-s napisał(a):

monikar napisał(a):

Co innego gdy ktoś szuka paragonu przysłowiowo raz na rok bo przez przypadek wyrzucił/ zgubił/pies mu zjadł a co innego gdy w wątku "Paragony" widzimy ciągle te same osoby, chcące zakupić owy paragon tuż po ogłoszeniu wyników.

tak jest i niestety nawet likwidacja tego wątku nie pomoże po te osoby i tak znajdą sposób na to żeby pisać o kupnie paragonów, a tylko zrobi się jeszcze wiekszy blagan bo beda pisac w innych watkach

to się im wtedy da punkty karne, a jak się namnożą te punkciki to blokada Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6173404 Napisano: 15.03.2016 20:13:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A ja bym chciała napisać,że zawartość paczki sprzątaczki zdecydowanie mniejsza w porównaniu do poprzedniej edycji... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6173314 Napisano: 15.03.2016 18:19:48 w Czy informują/ informowali?
joan napisał(a):

mczarna napisał(a):

Co z kuchnią marzeń carrefour? 

Mają czas do 23.03.

Kaufland/konkurs wideo się odzywał? Termin mija dziś.

No nie bardzo: "Wszyscy laureaci loterii zostaną powiadomieni o wygranej, w tym o rodzaju nagrody,najpóźniej w ciągu 7 dni kalendarzowych od dnia przeprowadzenia danego losowania
(nagrody dziennej lub nagrody tygodniowej) za pośrednictwem wysłania wiadomości SMS na
numer telefonu:"

Tak więc pierwsze dzienne już powinny być. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6173055 Napisano: 15.03.2016 14:26:28 w Czy informują/ informowali?
Co z kuchnią marzeń carrefour?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6173017 Napisano: 15.03.2016 13:38:47 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
paczka sprzątaczka i blender:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6172799 Napisano: 14.03.2016 22:49:00 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że pada właśnie to coś-snieg albo śnieg pomieszany z deszczem... Była piękna (wreszcie) niedziela i tak mi zaszło wiosną , a tu znów- to gó..o . Nie cierpię, nie chcę, załamka Ja chcę wiosnę! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6172750 Napisano: 14.03.2016 20:12:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
calliope napisał(a):

mczarna napisał(a):

Zmieniając temat - dostałam dziś ankietę z projektu Always na everydayme...WTF? Przecież ten projekt był dawno , dawno temu. Któraś też takie cudo dostała? 

tak ja i też się zastanawiam o co kaman emotka

Wyślę im zatem zapytanie, bo nie chce mi się jej wypełniać, bo oni i tak mnie nie lubią i nie dają innych projektów. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6172748 Napisano: 14.03.2016 20:09:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alaalicja napisał(a):

mysz-s napisał(a):

alaalicja napisał(a):

Hej:) czy w paczce sprzątaczce jak się wygrało zestaw produktów to jest szansa na Vindomatic jeszcze?

Tak, nawet na ten sam nr paragonu 

oooooo to super emotka  dziękuję ślicznie, a ciekawe czy w praktyce komus tak się zdarzyło? emotka

Na ten sam paragon nie ale u mojego faceta i paczka i roomba:-) Tylko my wtedy szaleliśmy - ja z 6 , on z 7 jak dobrze pamiętam.Ciekawe właśnie czy u kogoś na ten sam numer...? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6172720 Napisano: 14.03.2016 19:11:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Zmieniając temat - dostałam dziś ankietę z projektu Always na everydayme...WTF? Przecież ten projekt był dawno , dawno temu. Któraś też takie cudo dostała?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6172316 Napisano: 13.03.2016 18:59:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
truskaweczka123 napisał(a):

czy ktos wiem czy na loterie coca cola w carrefour  mozna dokonac zakupow w dowolnym sklepie ? czy jest jakas lista? czy moze byc maly sklep? czy tylko hipermarkety? bo regulaminie nie moge nic na ten temat znalezc emotka

4.4 Sklep promocyjny – dowolny sklep sieci Carrefour na terytorium Rzeczpospolitej Polski,w którym można dokonać zakupu promocyjnego. W dniach 27.03.2016 r. (Wielkanoc) oraz
28.03.2016 r. (Poniedziałek Wielkanocny) sklepy sieci Carrefour są zamknięte.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6172314 Napisano: 13.03.2016 18:58:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elotta napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Ja mam pytanie odnośnie konkursu Metamorfoza Wnętrz
http://www.e-konk...amorfoza-wnetrz.html

wzięłam w nim udział a na maila dostałam link aktywacyjny i informację: 
Proszę, potwierdź swój udział w konkursie "Czym dla Ciebie jest uwodzenie i kobiecość?".
Dziękujemy za potwierdzenie udziału w konkursie. Przyjęliśmy Twoje zgłoszenie. Na wasze odpowiedzi czekamy w dniach 4.02. - 25.02.2016 roku. Życzymy powodzenia!

emotka

Mam tak samo emotka  Ale nie martwiłabym się tym emotka

To samo jest w regulaminie:P Ktoś tu się nie ogarnął:P Też bym się nie przejmowała... Wyświetl w wątku >>
0 0