Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6176225 Napisano: 23.03.2016 20:07:58 w WC - rozmowy o wszystkim
dolly napisał(a):

mczarna napisał(a):

batistutek123 napisał(a):

Proszę was nigdy nie sprzedawajcie swoich dzieci!!

A czy zgłosiłeś owy link policji?

Ty widzialas inne zamieszczane tam ogłoszenia?  
Paranoja normalnieemotka

To przerażające... Ale takie fora raczej są przeszperywane przez jakieś służby albo nawet reporterów co nagłaśniają sprawy, mam taką nadzieję, może złudną... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6176218 Napisano: 23.03.2016 20:00:46 w Wkurza mnie...
elotta napisał(a):

To chyba było... znajdź męża w pomorskim i problem z głowy.

Już nie muszę szukać męża w pomorskim, mam za to domek:-)  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6175926 Napisano: 22.03.2016 22:11:51 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

mczarna napisał(a):

To samo pomyślalam dolly...Pytanie co miało to znaczyći jaki miało mieć to wpływ na moją rezerwacje?

Gdyby było od razu o mężu,  to by bylo jasne- Basti szuka żony, budki nad morzem ma, to jest i miejsce i towarzysz emotka

Hihi, a u Bastiego to góry nie rządziły przypadkiem? Czy coś pokręciłam? I tak mnie wkurza,że nie mogę nic wolnego znaleźć.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6175900 Napisano: 22.03.2016 21:20:40 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

mczarna napisał(a):

A mnie wkurza,że już nad polskim morzem (bardziej pomorskie szukam) domków nie ma w terminie, w jakim chcemy jechać!!!

to się ożeń:)

Chyba "wyjdź za mąż" 
Basti masz jakas propozycje dla mczarnej? emotka

To samo pomyślalam dolly...Pytanie co miało to znaczyći jaki miało mieć to wpływ na moją rezerwacje? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6175889 Napisano: 22.03.2016 20:59:57 w Wkurza mnie...

mczarna napisał(a):

A mnie wkurza,że już nad polskim morzem (bardziej pomorskie szukam) domków nie ma w terminie, w jakim chcemy jechać!!!

to się ożeń:)

eee? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6175884 Napisano: 22.03.2016 20:47:08 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza,że już nad polskim morzem (pomorskie) domków nie ma w terminie, w jakim chcemy jechać!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6175612 Napisano: 22.03.2016 08:21:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
awe napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

macie jakieś info po wysłaniu zgłoszenia na smaki 25-lecia na Wielkanoc - Kamis?
Ja nie mam nic i nie wiem czy pisać do nich czy moje zgłoszenie dotarło czy co ?
Jak to jest? Ktoś pomoże ?

u mnie nic

Było  podziękowanie na stronie. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6175572 Napisano: 21.03.2016 22:25:57 w Carrefour konkursy
edzia21 napisał(a):

stefania7 napisał(a):

defed napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Obawiam się, że respektowane nie będą, tak jak z Wedlem i biletami, ci co wpisali numer paragonu (jak było na standzie) a nie systemowy (jak było w regulaminie) biletów nie dostali, mimo, że wszystkich nie rozdano....taka taktyka agencji Albedo

W Wedlu jedno z moich zgłoszeń poszło w pospiechu z numerem paragonu i niezwłocznie napisałam prośbę, by je skasowali, bo chcę wysłać odp. poprawne-z numerem systemowym (tam chyba nawet w formularzu była błędna wskazówka). Napisali mi w bardzo uprzejmy sposób, że rozumieją, usuną i mam śmiało wysyłać od nowa. A na końcu życzyli powodzenia. Wygrałam na to zgłoszenie bilety. 

Nie dotyczy mnie problematyka paragonu z 3 opakowaniami liścia laurowego, ale z ciekawości sama próbowałam do nich zadzwonić w sprawie. Niestety nie odbierają. Aby wyjaśnić pozostaje pisać  emotka

A liście laurowe są z oferty Grill?

Liście laurowe mają "tyle" do oferty Grill, co pieprz, czy majeranek emotka

edzia21- a nie dodajesz ich do grillowanych rzeczy? "P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6175571 Napisano: 21.03.2016 22:24:32 w Carrefour konkursy
defed napisał(a):

stefania7 napisał(a):

defed napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Obawiam się, że respektowane nie będą, tak jak z Wedlem i biletami, ci co wpisali numer paragonu (jak było na standzie) a nie systemowy (jak było w regulaminie) biletów nie dostali, mimo, że wszystkich nie rozdano....taka taktyka agencji Albedo

W Wedlu jedno z moich zgłoszeń poszło w pospiechu z numerem paragonu i niezwłocznie napisałam prośbę, by je skasowali, bo chcę wysłać odp. poprawne-z numerem systemowym (tam chyba nawet w formularzu była błędna wskazówka). Napisali mi w bardzo uprzejmy sposób, że rozumieją, usuną i mam śmiało wysyłać od nowa. A na końcu życzyli powodzenia. Wygrałam na to zgłoszenie bilety. 

Nie dotyczy mnie problematyka paragonu z 3 opakowaniami liścia laurowego, ale z ciekawości sama próbowałam do nich zadzwonić w sprawie. Niestety nie odbierają. Aby wyjaśnić pozostaje pisać  emotka

A liście laurowe są z oferty Grill?

No jasne, że nie są z oferty Grill. Więc ci, c
o mają paragon na liście laurowe, mają problematyczną sytuację.

Hihi ale musztarda Kamis to na grill akurat:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6175565 Napisano: 21.03.2016 22:17:03 w WC - rozmowy o wszystkim

Proszę was nigdy nie sprzedawajcie swoich dzieci!!

A czy zgłosiłeś owy link policji? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6175503 Napisano: 21.03.2016 19:41:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosposia07 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Czy ktoś brał już udział w loterii MLP Hasbro? Kupiłam dziś produkty , wysłałam smsa i dostałam odpowiedź,że kod błedny albo już zgłoszony. Tymczasem kod wpisałam poprawnie, mało tego taki sam kod jest na wszystkich produktach jakie zakupiłam...Równie dobrze ktoś mógł przede mną zgłosić ten sam kod...

To faktycznie - niezły numer, mam zamiar zagrać ale na razie czekam na odpowiedz , bo wysłałam maila do nich czy MLP Equestria Girl też biorą udział, bo kupiłam 3 na zajączka.

Odpisali,że mieli jakiś problem techniczny z smsami zwrotkami ale moje zgłoszenie zostało przyjęte. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6175131 Napisano: 20.03.2016 18:14:07 w Rossmann
elotta napisał(a):

mczarna napisał(a):

jokan napisał(a):

ladyinred napisał(a):

yolka123 napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Moglby ktoś wkleić zdjęcie strony z krzyżówką albo dać przez pw. Wystarczy sama instrukcja jak wysłać sms

Wysyłamy SMS o treści SKARB.Odp.
na nr 7175 - 160 znaków
Hasło Uwierz w siebie 
Odp. musi zawierać hasło i słowo Rossmann

Wielkie dzięki

Jaką mieliście zwrotną odpowiedź na smsa? Tym razem przyszła mi inna niż wcześniej, stąd pytanie.

Mnie też, coś o tym, że jeśli wysłało się samo hasło to żeby wysłać jeszcze raz ze zdaniem.

No właśnie taka zwrotka..., a hasło było Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6175128 Napisano: 20.03.2016 17:45:59 w Rossmann
jokan napisał(a):

ladyinred napisał(a):

yolka123 napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Moglby ktoś wkleić zdjęcie strony z krzyżówką albo dać przez pw. Wystarczy sama instrukcja jak wysłać sms

Wysyłamy SMS o treści SKARB.Odp.
na nr 7175 - 160 znaków
Hasło Uwierz w siebie 
Odp. musi zawierać hasło i słowo Rossmann

Wielkie dzięki

Jaką mieliście zwrotną odpowiedź na smsa? Tym razem przyszła mi inna niż wcześniej, stąd pytanie. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6175100 Napisano: 20.03.2016 14:29:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś brał już udział w loterii MLP Hasbro? Kupiłam dziś produkty , wysłałam smsa i dostałam odpowiedź,że kod błedny albo już zgłoszony. Tymczasem kod wpisałam poprawnie, mało tego taki sam kod jest na wszystkich produktach jakie zakupiłam...Równie dobrze ktoś mógł przede mną zgłosić ten sam kod... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6174573 Napisano: 18.03.2016 16:34:12 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestaw Ludwik z pasta i basta oraz ogrzewacz do rąk i 2 zupy od SAMSMAK, no i próbki Vichy. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6174367 Napisano: 17.03.2016 23:27:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

yaagatka napisał(a):

[quote=

mia napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

@banka-manka]W ramach loterii Nałęczowianka, wyskocz z kapci.
Patrzcie po co im były nasze kapcie emotka  Rewelacja! To co, ktoś widzi swoje?
https://www.faceb.../?type=3&theater

ja wyslałam jednorazówki,, które otrzymałam w hotelu na czas pobytu emotka

ja również...zmieściły mi się do koperty... poszły jako list polecony za 5,50 emotka

To jak na koszulce wyszło?Biale z białym?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6174273 Napisano: 17.03.2016 18:14:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

W ramach loterii Nałęczowianka, wyskocz z kapci.
Patrzcie po co im były nasze kapcie emotka  Rewelacja! To co, ktoś widzi swoje?
https://www.faceb.../?type=3&theater

widzę jedne swoje chyba w świętokrzyskim albo jeszcze w małopolskim województwie emotka ale tylko 1 emotka drugiego do pary nie mogę dojrzeć emotka

Są i moje, na północy, te z kokardką. Tak się dziwiłam,czemu ich nie odsyłali wtaz z nagrodą...Ale te liczne klapiszony w centrum to niezłe są:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6174260 Napisano: 17.03.2016 17:53:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

rachel napisał(a):

Weszłam tu do was i znow się wkurzyłam bo opisywałam smaki niewielkanocne...cóż nawet młynka nie będzie...ja na serio mam pecha w promocyjnych

a ja wierzę że u kogoś na Wielkanoc się jada kapuśniak i że to tradycyjne świąteczne danie emotka emotka jutro dymam znowu do sklepu haha emotka

Haha, nie stresujcie się. Poprosiłam ich o usunięcie mojego zgłoszenia, a o to ich odpowiedź:"Nie musisz usuwać zgłoszenia - na stronie internetowej mowa jest o "smaku dzieciństwa", natomiast w regulaminie - o "smaku dzieciństwa wielkanocnym", więc wykonałaś poprawnie zadanie konkursowe. Emotikon smile Z pewnością nie zdyskwalifikujemy Twojej odpowiedzi. Pozdrawiamy i trzymamy kciuki! Emotikon smile"

Chyba sami nie zrozumieli o co chodzi w ich konkusie:P
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6173932 Napisano: 16.03.2016 22:21:28 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
slonecznik1309 napisał(a):

nic emotka Smolar mnie nie kocha, a ja muszę pić Coca - Colę emotka dawno, dawno nic nie wygrałam, ani nie czekam na żadną zaległą nagrodę ;( już dawno nie było tak kiepsko emotka

Kup sobie wodę, przecież można... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6173922 Napisano: 16.03.2016 22:12:54 w Carrefour konkursy
mia napisał(a):

Z jakich dni były ostatecznie smsy w Cola-Smolar? Lub raczej do którego? emotka
Bo nie wiem, czy jeszcze czekać, czy toczyć się jutro do C4...

Ktoś się dziś chwalił,że zgłoszenie z wczoraj. Poza tym cisza..., nawet z wcześniejszych... Wyświetl w wątku >>
0 0