Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6177344 Napisano: 28.03.2016 17:49:02 w Dziś cieszę się z.....
jokan napisał(a):

ciesze sie, ze wlasnie porezerwowalam domki na wakacje - ulga duza (ale nie w portfelu), ze juz dluzej nie musze szukac i przegladac stron emotka

Hihi, mam podobnie:-) Na szczęście udało się znaleźć:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6177230 Napisano: 26.03.2016 22:13:52 w Wkurza mnie...
Dalej mnie wkurza Polsat i te reklamy  trwające u nich ok 15-20 minut. Smerfy 2 dopiero się skończyły...Bajka dla dzieci. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6177131 Napisano: 26.03.2016 14:24:01 w Carrefour konkursy
 Też zakupiłam w supermarkecie i już zdążyłam wysłać zgłoszenie...Nie określili wyraźnie jakie sklepy,więc niech spadają... Poza tym na stronie Carrefour w konkursach jest konkurs Danio w zakładce supermarkety, a na banerze konkursu jest symbol hipermarketu... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6177064 Napisano: 25.03.2016 23:10:09 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Vi. napisał(a):

mczarna napisał(a):

Vi. napisał(a):

mczarna napisał(a):

Vi. napisał(a):

Szkoda, że tylko niektórym wysłali emotka chociaż bym ciastka zjadła i zabiła niesmak po tej śniadaniowce emotka

A napisałaś coś do nich? Jakąś reklamację? Czy też pochwaliłaś się np. super śniadaniem albo śniadaniówką? Chcesz- to mogę podesłać Ci kilka paczek ciastek , bo zostały po moim śniadaniach...

Pisałam do nich kiedyś na fb na temat "super" śniadaniówek, ale nic nie odpisali i dałam sobie już spokój emotka Ogólnie konkurs mega słaby, ale chociaż mój pies i kotki mają fajne żółte miseczkiemotka

Hehe, ja jeszcze swojej nie odebrałam i nawet nie chce mi się jechać po to coś...Konkurs masakra, jak widać po wpisach tu i na fejsie marka raczej straciła klientów niż zyskała...

Dlatego dziwi mnie, że wysyłają zadośćuczynienia tylko do wybranych osób, podejrzewam, że to jeszcze pogorszy ich status emotka No cóż, trzeba się przerzucić na inne ciastka emotka

Zobaczymy co to za nespodzianka..Jeśli chodzi o mnie to reklamacja śniadań... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6177048 Napisano: 25.03.2016 22:28:44 w WC - rozmowy o wszystkim
dolly napisał(a):

mczarna napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

dolly napisał(a):

mczarna napisał(a):

Zmieniając temat- Wesołych Świąt Wszystkim! Aby były ciepłe i słoneczne!

http://www.e-konk...i-nie-tylko/strona/9

emotka ale okrucieństwo... istnie: "nie do przyjęcia" emotka
Rety... TAKI wpis jednak jakby lekko się różni od ofert sprzedaży paragonu w wątku "tylko wyniki!!!" i jako taki zasługuje na dawkę pobłażliwości  emotka a nie na bezlitosne odsyłanie do reguł i bezdusznych zasad, gubiących gdzieś po drodze człowieka z jego wrażliwością... emotka

Przecież to forum i temat WC- dolly- przesadziłaś chyba... 

Podalam Ci topik bez złośliwości czy ironii, a z myślą,  ze nie wiedzielas , ze gdzies taki jest. Jak dla mnie to możesz i w kiblu życzenia pisac emotka

dolly- czyli Ty traktujesz ten wątek jako kibel? Wątek z życzeniami jest mało używany, nawet go nie widziałam. Chyba usunę życzenia, bo jeszcze karniaka dostanę ... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6177043 Napisano: 25.03.2016 22:22:41 w Czas na zmiany...
joan napisał(a):

mczarna napisał(a):

A wygrana np w totku? Albo jakieś z Fcb - mega szybkie? Jest wiele wpisów o wygranych, w konkursach, których tu nie ma. Nadal pytam o pochwałę w konkursie na narodzone dziecko...??

Totek czy też Szybkie konkursy na FB mają swój osobny wątek - jest to również akcja, o której na forum pisano emotka

A ciąża i urodzenie dziecka?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6177042 Napisano: 25.03.2016 22:21:19 w Życzenia na święta i nie tylko
Ten wątek jakoś mało uczęszczany ale mimo to życzę Wesołych Świąt! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6177038 Napisano: 25.03.2016 22:14:52 w Czas na zmiany...
joan napisał(a):

mczarna napisał(a):

A jak to jest jak ktoś się chwali urodzonym dzieckiem właśnie albo zwrotem podatku, a ktoś się chwali konkursem spoza bazy i dostaje karniaka? Nie mnie to dotyczy ale pytam, bo wiele razy tak bywało...

Tylko po co ktoś się chwali nagrodą spoza e-konków, dla poklasku? Żeby wrażenie zrobić? Żeby się dowartościować? Żeby pogłaskać kompleksy? emotka

A wygrana np w totku? Albo jakieś z Fcb - mega szybkie? Jest wiele wpisów o wygranych, w konkursach, których tu nie ma. Nadal pytam o pochwałę w konkursie na narodzone dziecko...?? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6177036 Napisano: 25.03.2016 22:11:14 w WC - rozmowy o wszystkim
tomniewkurza napisał(a):

dolly napisał(a):

mczarna napisał(a):

Zmieniając temat- Wesołych Świąt Wszystkim! Aby były ciepłe i słoneczne!

http://www.e-konk...i-nie-tylko/strona/9

emotka ale okrucieństwo... istnie: "nie do przyjęcia" emotka
Rety... TAKI wpis jednak jakby lekko się różni od ofert sprzedaży paragonu w wątku "tylko wyniki!!!" i jako taki zasługuje na dawkę pobłażliwości  emotka a nie na bezlitosne odsyłanie do reguł i bezdusznych zasad, gubiących gdzieś po drodze człowieka z jego wrażliwością... emotka

Przecież to forum i temat WC- dolly- przesadziłaś chyba... 
  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6177028 Napisano: 25.03.2016 22:00:56 w Czas na zmiany...
A jak to jest jak ktoś się chwali urodzonym dzieckiem właśnie albo zwrotem podatku, a ktoś się chwali konkursem spoza bazy i dostaje karniaka? Nie mnie to dotyczy ale pytam, bo wiele razy tak bywało... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6177010 Napisano: 25.03.2016 21:32:11 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Vi. napisał(a):

mczarna napisał(a):

Vi. napisał(a):

Szkoda, że tylko niektórym wysłali emotka chociaż bym ciastka zjadła i zabiła niesmak po tej śniadaniowce emotka

A napisałaś coś do nich? Jakąś reklamację? Czy też pochwaliłaś się np. super śniadaniem albo śniadaniówką? Chcesz- to mogę podesłać Ci kilka paczek ciastek , bo zostały po moim śniadaniach...

Pisałam do nich kiedyś na fb na temat "super" śniadaniówek, ale nic nie odpisali i dałam sobie już spokój emotka Ogólnie konkurs mega słaby, ale chociaż mój pies i kotki mają fajne żółte miseczkiemotka

Hehe, ja jeszcze swojej nie odebrałam i nawet nie chce mi się jechać po to coś...Konkurs masakra, jak widać po wpisach tu i na fejsie marka raczej straciła klientów niż zyskała... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6176974 Napisano: 25.03.2016 20:30:36 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Vi. napisał(a):

A napisałaś coś do nich? Jakąś reklamację? Czy też pochwaliłaś się np. super śniadaniem albo śniadaniówką? Chcesz- to mogę podesłać Ci kilka paczek ciastek , bo zostały po moim śniadaniach... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6176960 Napisano: 25.03.2016 20:03:07 w WC - rozmowy o wszystkim
Zmieniając temat- Wesołych Świąt Wszystkim! Aby były ciepłe i słoneczne! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6176696 Napisano: 24.03.2016 22:27:20 w Gratulacje! Dla wygranych!
alaalicja napisał(a):

bridget napisał(a):

defed napisał(a):

ita1987 napisał(a):

bardzo serdecznie dziękuję!!!
pierwszy raz zagrałam o Toyotę w Kauflandzie...
razem - 159 znaków - zwyczajny wierszyk!
1 sms, bo kupiłam tabletki do zmywarki, które faktycznie mi się skończyły w ten dzień!
więc tym bardziej wygrana stała się niesamowitym zaskoczeniem!
emotka emotka emotka

Ale fajnie emotka  emotka  

Gratulacje:) piekna - wymarzona nagroda;))

Serdecznie gratuluję:) 

No to fajnie! Gratulacje! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6176662 Napisano: 24.03.2016 21:05:33 w BelVita - konkurs śniadaniowy
dorotade napisał(a):

@Vi. napisał(a):

Mappet napisał(a):

dorotade napisał(a):

donia7 napisał(a):

o proszę emotka  zadośćuczynienie za niesmaczne śniadania ? emotka

Wygrałam tylko śniadaniówkę  emotka  

U mnie to samo.
Aż jestem ciekawa o co chodzi.

Składałyście może reklamację?

Nie  emotka

Może mają mały bajzelek (jak od początku)...U mnie to ok ale śniadaniówki? Wiem ,że inne osoby z forum z  mojej okolicy ( "przepyszne" śniadania) miały składać reklamację,ciekawe czy coś dostali dziś mailem? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6176659 Napisano: 24.03.2016 21:00:26 w BelVita - konkurs śniadaniowy
brudny napisał(a):

mczarna napisał(a):

A ja dostałam dziś od nich po długim czasie odpowiedź na moje reklamacje śniadań:

"prosimy o chwilę cierpliwości-szykujemy dla Pani małą niespodziankę:)." 

paczkę połamanych ciastek przyślą znając ich profesjonalizm emotka

eee, my obstawialiśmy dziś gratis papkowe jedzenie:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6176612 Napisano: 24.03.2016 19:15:09 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
Kto się wypowie o 4Frame , bo nie kojarzę...Lubią paraganiarzy czy każdy ma szansę? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6176584 Napisano: 24.03.2016 17:58:10 w BelVita - konkurs śniadaniowy
A ja dostałam dziś od nich po długim czasie odpowiedź na moje reklamacje śniadań:

"prosimy o chwilę cierpliwości-szykujemy dla Pani małą niespodziankę:)."  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6176430 Napisano: 24.03.2016 13:24:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
amif napisał(a):

alusia29 napisał(a):

Kampania Werther's w rekomenduj.pl

i u mnie będą Werther"'sy

Ale to póki co potwierdzenie adresu,nie znaczy,że się  dostało .
W temacie prostownica z fcb Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6176241 Napisano: 23.03.2016 20:32:48 w Wkurza mnie...
batistutek123 napisał(a):

mczarna napisał(a):

elotta napisał(a):

To chyba było... znajdź męża w pomorskim i problem z głowy.

Już nie muszę szukać męża w pomorskim, mam za to domek:-) 

Jak będziesz w Kołobrzegu mam tam 5 budek i restauracje, odezwij się zjecie za darmo pogadamy coś:) Będę tam dość często.
Teraz spotkam się z 12 osobami które przeszły pomyślnie rekrutację.

Niestety ale Kołobrzeg nie przechodzi mojej rekrutacji emotka Wkurza mnie odległość. Ale jak moi znajomi z okolic Szczecina,Koszalina itd  moga przy okazji do Ciebie wpaść na darmowe żarełko to dawaj znać:P emotka Wyświetl w wątku >>
0 0