Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6178755 Napisano: 01.04.2016 12:05:03 w moje dzisiejsze wygrane :)
aleksiak napisał(a):

Kampania Werther's Original emotka

i u mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6178607 Napisano: 31.03.2016 21:10:22 w Agencje reklamowe/promocyjne - ogólna dyskusja
Ergo Marketing to super agencja! Moja wygrana torebka w loterii Soraya niestety szybko, bo po 5 miesiącach zaczęła się drzeć.Napisałam do nich, odpisali co mam zrobić, co napisać z reklamacją,co odesłać. Dziś dostałam nową torbę, a wczoraj pan dzwonił,że będzie przesyłka,że z reklamacją ok. Lubię ich! Szkoda,że tak mało akci u nich. Może dlatego albo może i nie? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6178602 Napisano: 31.03.2016 20:58:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
brudny napisał(a):

mczarna napisał(a):

Czy w Królewskim przyjmują Wam miejsca? Juz 3 dałam i dalej mi odrzucają, mimo,że daję raczej słabo oblegane miejsca...

co to za konkurs? emotka

Tym co się chwalą w wygranych. mojawawa.krolewskie.pl  itd Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6178593 Napisano: 31.03.2016 20:45:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w Królewskim przyjmują Wam miejsca? Juz 3 dałam i dalej mi odrzucają, mimo,że daję raczej słabo oblegane miejsca... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6178590 Napisano: 31.03.2016 20:41:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

Czy jest ktoś kto nie wygrał w Ponymanii? emotka  miałam nawet dziś kupić córci kucyka i pani mówiła, ze taka mała ilość zgłoszeń jest... nie wiem skąd ona ma takie informacje emotka ale z racji, że moja już się tak tymi kucykami nie bawi to zrezygnowałam... 
Poza tym po ile jest najtańszy produkt u Was? u nas jakoś 15 zł mały kucyk emotka

Ja zakupiłam 4, wyslałam 2 zgłoszenia i wygrałam 1 podstawowego , facet 1 i nic, więc wcale nie jest aż tak mało zgłoszeń. Poza tym to był pierwszy etap i wyższe szanse, teraz po wszystkich rozmowach tu szanse maleją:P
W Biedrze były po 7 zł.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6178589 Napisano: 31.03.2016 20:36:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rachel napisał(a):

ja nie wygralam kupilam kucyka za 7 zl w bjedronve po przecenie

Ale to chyba inne są w Biedrze, a inne wygrane. Ja kupiłam w Biedrze te za 7 zł i zgłosiłam paragony. Wczoraj w Carrefour widziałam takiego malutkiego ale nie tego z Biedry po 32 zł. Ciekawe czy to ten sam co w loterii dają. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6178571 Napisano: 31.03.2016 19:49:21 w BelVita - konkurs śniadaniowy
moniazr napisał(a):

KodPojechałam dzisiaj odebrać moją śniadaniówkę. 30 kilometrów w jedną stronę. Pan w kiosku powiedział, że dobrze, że przyjechałam, bo wydają tylko do dzisiaj. Następnie okazało się, że mojego kodu nie ma na liście i z niczym wróciłam do domu.

Tylko straciłaś paliwo albo kasę na bilet:-(  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6178551 Napisano: 31.03.2016 18:56:37 w BelVita - konkurs śniadaniowy
asantesana napisał(a):

buncia88 napisał(a):

wszystko super, extra, fajnie, tylko szkoda, że wybrani zostali uhonorowani zestawem. A ten co qwno burzę sobie odpuścił został zlany. Nie ładnie emotka

W moich oczach kolejny wieeelki minus dla belVity. Ja nawet nie odebrałam mydelniczki, bo się na nich wkurzyłam, a teraz sobie strzelają w drugie kolano zamykając buzię tym, którzy się publicznie rzucali nadprogramową nagrodą, lepszą od podstawowej. Dostaną wysyp skarg teraz pt. "ja nie dostałem paskudna firmo, dlaczego, dlaczego, jestem wściekły!" I co zrobią? Wszystkim wyślą kosze? Marketingowiec powinien tam się rozpłakać nad swoją głupotą.  

Już ludzie płaczą emotka Rozumiem kosze w zamian za te śniadania (w końcu to ta niby lepsiejsza wygrana) ale pomysł z nagradzaniem koszy nielicznym płaczącym na śiadaniówki to przesada...Albo każdego wygranego mydelniczkę powinni nagrodzić albo nikogo. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6178504 Napisano: 31.03.2016 17:27:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
tamlin111 napisał(a):

Kucyk podstawowy z Ponymanii.

I u mnie Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6178183 Napisano: 30.03.2016 23:14:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asiunia260 napisał(a):

ola26 napisał(a):

mczarna napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

mczarna napisał(a):

A słyszeliście o wynikach pewnego konkursu (na Fcb, na projekt kubka), którego w bazie nie widzę i nawet nie brałam udziału,więc wolę nie pisać dokładnie , bo jeszcze karniaka dostanę? Iphone wygrał słaby projekt i okazało się,że to znajomy członka zarządu tej firmy. To już wstyd robić coś takiego!W tych czasach, gdzie tak łatwo to odkryć...

https://www.faceb.../?type=3&theater
na to wygląda, że nagrodzili swojego, a chciałem wziąć udział w tym konkursie ale widząc to co wyprawiają z firmy szkla.com to się cieszę, że nie wziąłem.

A to aż tak bylo widać wcześniej? O co chodzi? Ja tam się nie interesowałam ale zobaczyłam wyniki, potem wpisy na wykopie, potem na fejsie...

Szkla? Jest konkurs w bazie, ja dodałam, rzucił mi się w oczy jak zamawiałam soczewki. A myślałam,że to rzetelna firma, co za....emotka emotka  Sama nie brałam udziału,mam wypalenie konkursowe chyba,nie chce mi się emotka
http://www.e-konk...na.html#.Vvw04SKzCzo - Oczywiście z literówką, standard w moim wykonaniu emotka  

Ja też brałam udział w tym konkursie i co najlepsze moje maile z projektem nie zostały nawet odczytane 

No i jak tam kłótnie z organizatorem Wam idą? Ich wpis na fcb nie daje wiele, a wręcz gó... daje ale jestem ciekawa czy ktoś coś wywalczy, bo dla mnie to po prostu oszustwo i tyle... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6178143 Napisano: 30.03.2016 21:48:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwek2015 napisał(a):

mczarna napisał(a):

A słyszeliście o wynikach pewnego konkursu (na Fcb, na projekt kubka), którego w bazie nie widzę i nawet nie brałam udziału,więc wolę nie pisać dokładnie , bo jeszcze karniaka dostanę? Iphone wygrał słaby projekt i okazało się,że to znajomy członka zarządu tej firmy. To już wstyd robić coś takiego!W tych czasach, gdzie tak łatwo to odkryć...

https://www.faceb.../?type=3&theater
na to wygląda, że nagrodzili swojego, a chciałem wziąć udział w tym konkursie ale widząc to co wyprawiają z firmy szkla.com to się cieszę, że nie wziąłem.

A to aż tak bylo widać wcześniej? O co chodzi? Ja tam się nie interesowałam ale zobaczyłam wyniki, potem wpisy na wykopie, potem na fejsie... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6178120 Napisano: 30.03.2016 20:43:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
29renata napisał(a):

defed napisał(a):

rogalino napisał(a):

w paczce-sprzątaczce wygrała "Elżunia" hehehe

I chyba małżeństwo:
Genowefa Ś.
Gothard Ś. - jak się to wg czyta? "gotje"? emotka emotka

Był też Jozef.

A znam jednego Josefa, ze Szwecji emotka ale chyba nie słyszał o paczce sprzątaczce:P Mamy też Alfredę, więc ktoś postawił na bardziej starościwieckie imiona:P  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6178099 Napisano: 30.03.2016 20:09:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A słyszeliście o wynikach pewnego konkursu (na Fcb, na projekt kubka), którego w bazie nie widzę i nawet nie brałam udziału,więc wolę nie pisać dokładnie , bo jeszcze karniaka dostanę? Iphone wygrał słaby projekt i okazało się,że to znajomy członka zarządu tej firmy. To już wstyd robić coś takiego!W tych czasach, gdzie tak łatwo to odkryć... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6178080 Napisano: 30.03.2016 19:11:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosposia07 napisał(a):

ewka656 napisał(a):

ewka656 napisał(a):

Bierze ktoś udział w tej loterii http://ponymania.pl/?

Ja, ale sceptyczna jestem - te kody wszystkie takie same są przecież- jakaś ściema.

Ja też i się zastanawiam kiedy wyniki z pierwszego losowania będą...Kody te same ale na dany tym zabawki ,no i  trzeba mieć paragony uzasadniające ilość smsów Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6178079 Napisano: 30.03.2016 19:09:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
zamówiony mop parowy z GFK:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6177621 Napisano: 29.03.2016 17:23:10 w Czy informują/ informowali?
Jakieś info z dzisiejszego losowania z ponymania było? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6177620 Napisano: 29.03.2016 17:20:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zestaw kosmetyków z fcb:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6177448 Napisano: 29.03.2016 11:13:38 w Carrefour konkursy
malgol napisał(a):

Czy ktoś wysyłał sms na konkurs Velvet-macie zwrotki?

Miałam  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6177371 Napisano: 28.03.2016 21:39:51 w Zostań testerem.
waligora napisał(a):

mi takie internetowe oferty testowania się nie podobają ...

dlaczego?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6177362 Napisano: 28.03.2016 20:05:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Chcę Was uczulić na stronę na FB
https://www.faceb...51846895707/?fref=nf

Niby wszystko ok, link do profilu mojego jako wygrana ( ale jak sie szybko okazało każdy kto w niego kliknie jest zwycięzcą) 
zanim do tego doszłam wpisałam swój nr tel. a po chwili przyszedł kod aktywujący usługę sms premium ... bagatela koszt 1 smsa 6,15 ...
Mam nadzieję, że jeśli nie wpisałam tego kodu nie akceptując jednocześnie regulaminu to żaden gówniany sms mi nie przylezie ...
Ktoś mnie upewni w tym przekonaniu?  

Przyjdzie, proponuje czytać regulaminy.

tylko właśnie ja smsa nie wysyłałam... 

Strony na Fcb w nazwie mające słowo "wygraj" to przecież ewidentna ściema... Wyświetl w wątku >>
0 0