Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6188504 Napisano: 25.04.2016 20:11:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

silvia8 napisał(a):

marzenier napisał(a):

http://148.251.13...176988/#.Vx4uGXPdjqA

Ci też się chyba nie mogą dobudzić po weekendzie emotka
Wyniki miały być dziś o 12 emotka
Kto czeka ?

ja emotka

ja też emotka . A tutaj zawsze wyniki były zawsze dość szybko. 

może będą jurto 

Przecież  już są,nawet w Wynikach na forum jest link... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6187942 Napisano: 24.04.2016 18:46:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dydys napisał(a):

Mam pytanko w sprawie Ponymanii: Czy w przypadku wygrania kucyka podstawowego wystarczy wysłać dokumenty mailem? 

tak Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6187754 Napisano: 23.04.2016 21:04:42 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Wczoraj paczka LPM ( szału nie ma)i odebrany płyn do demakijażu z hebe mailingu a gdzie moje mydło do Bioline?? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6187473 Napisano: 22.04.2016 15:10:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
O proszę dzisiaj w wygrajzglade wygrał numer paragonu o numerze Rafał Woźniak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6187223 Napisano: 21.04.2016 22:04:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Vivacia napisał(a):

mczarna napisał(a):

honoris napisał(a):

Hahaha z ciekawości popracowałam 5 minut z google images i są już pierwsze plagiaty w konkursie Itaki "Twoje pierwsze wakacje". Zdjęcia widoczków ukradzione z neta. Pomijam już względy etyczne, bo wszystko na ten temat na tym forum już padło. Jedyne co mnie wciąż dziwi, to że nadal są tak głupi ludzie którzy sądzą, że nikt się nie zorientuje.

W ogóle jak mogli nagrodzić 2 fotki z Navaggio? Tak mega popularne...

Ależ oni jeszcze nikogo nie nagrodzili - ci zwycięzcy, którzy są na stronie, to zwycięzcy bonów na 50 zł, które dostaje po prostu co 50 osoba

No to już wiadomo ocb.Sorry, udziału nie brałam (jeszcze), jeśli tak to ok
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6187219 Napisano: 21.04.2016 21:57:53 w Visa Konkursy
nanajka81 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Ja tam nie liczę na cud od nich.Tyle lat gram i nic. Nie wiem o co chodzi...Cieszę się,że faktycznie i ktoś z forum wygrywa.

no ja też nie liczę na to że mnie tam kiedykolwiek wylosują. Próbuję ale się nie łudzę. W konkursach tego typu mój nr telefonu jest niewidzialny i totalnie olewany.

Jak już wspomniałam, dla mnie to jak lotto albo paragonowa i na prawdę jestem w szoku,że ktoś z forum wygrywa w Visa loteria.Czy to kwestia ilości czy szczęścia?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6187185 Napisano: 21.04.2016 20:51:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
honoris napisał(a):

Hahaha z ciekawości popracowałam 5 minut z google images i są już pierwsze plagiaty w konkursie Itaki "Twoje pierwsze wakacje". Zdjęcia widoczków ukradzione z neta. Pomijam już względy etyczne, bo wszystko na ten temat na tym forum już padło. Jedyne co mnie wciąż dziwi, to że nadal są tak głupi ludzie którzy sądzą, że nikt się nie zorientuje.

W ogóle jak mogli nagrodzić 2 fotki z Navaggio? Tak mega popularne... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6187168 Napisano: 21.04.2016 20:07:16 w Wkurza mnie...
rzeczyzadarmo napisał(a):

Wiosenny konkurs, w którym do wygrania jest grill ogrodowy emotka

https://www.faceb...09739886290/?fref=nf

OOO, takie coś mnie wkurza! Spamują ostatnio z tymi konkursami na potęgę.Jak nie rowery, to grille itd. Jedno wielkie oszustwo! Takich się powinno tępić! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6187160 Napisano: 21.04.2016 19:47:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

Mam pytanie odnośnie kamisa jak wygrałam kilka młynków na 2 adresy to mogę wysłać w jednej kopercie wszystkie czy 2 koperty na dwa różne adresy? Wiem, ze można w jednej tylko nie wiem jak jest z adresami. Będę wdzięczna za odp emotka w pn mija 7 dni prawda? oni liczą robocze czy nie bo w regulaminie nie widzę

7 dni to mija normalnie we wtorek, jeśli liczą dni kalendarzowe, a nie wiem jak liczą. Jeśli chodzi o różne adresy to ja zwykle wszystko wysyłam w jednej kopercie, bo na oświadczeniu jest adres. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6187139 Napisano: 21.04.2016 18:58:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
doris1 napisał(a):

A ja wiem, że loterie mają to do siebie, że jak mam wygrać to wygrywam 1 (słownie: jednym) paragonem emotka

Ja zwykle też, choć w sprzątaczce i glade 1 edycji przydało się więcej.W obecnej glade to marne szanse z tymi drukarzami. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6186670 Napisano: 20.04.2016 22:38:42 w Wkurza mnie...
dotusia napisał(a):

Chciałam wziąć udział w konkursie  "Wiosenne porządki" na Rossnecie. Przeczytałam regulamin i wysłałam męża,by kupił w drogerii dwa dowolne produkty Coccolino, Cif lub Domestos. Niestety nie otrzymał przy kasie wydruku konkursowego niefiskalnego - on nie wiedział,  że ma takie coś otrzymać, ale jest pewny, że nic więcej się nie wydrukowało. To oznacza, że wydałam prawie 20 zł na produkty, które są mi w tej chwili niepotrzebne... jestem wściekła... mogli nie pisać DOWOLNE, skoro nie dowolne... emotka

Bo te kasjerki trzeba pilnować, ja zawsze czekałam przy kasie, każdy się gapił na mnie, bo ten specjalny "paragon, vel kupon" drukował się na samym końcu... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6186669 Napisano: 20.04.2016 22:35:23 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

Wkurza mnie to, że na FB pojawiło się ostatnio mnóstwo fałszywych stron, które organizują konkursy, np. z basenem, trampoliną, zjeżdżalnią czy huśtawką ogrodową. Strona założona kilka godzin przed ogłoszeniem konkursu, zdjęcia nagrody pochodzące z Internetu, przerabiane loga firm. emotka

Wkurza,że się ludzie nabierają na to. Tak jak te sławetne setki smartfonów itd...Ludzie klikają nic nie sprawdzająć i stąd te plagi. Podobnie jest z postami o udostępnianiu np. postów z ludźmi zaginionymi, nie patrzą z kiedy post, nie zerkną czy ktoś się znalazł... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6186623 Napisano: 20.04.2016 21:01:49 w Smolar
giulietta napisał(a):

barcza napisał(a):

mczarna napisał(a):

barcza napisał(a):

rpk napisał(a):

barcza napisał(a):

na jakim dniu skończyli informowanie coca cola C4   

Chyba jeszcze nie wysyłali sms przynajmniej nie widziałem aby ktoś się pochwalił

to że nikt nie informował na forum oficjalnie nie znaczy ,że już ktoś  nie dostał sms o wygranej tylko nie napisał  emotka

barcza- coś wiesz i się nie chwalisz? emotka

nie nic nie  wiem ale często tak jest ,ze ktoś wygra i nie informuje 

to proste  emotka  informacjami z innymi nie dzielą się tylko Ludzie Porażki.... można to zrozumieć na grafice Wskaźnik Sukcesu   emotka

giulietta - niestety nie rozumiem co miałaś na myśli? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6186591 Napisano: 20.04.2016 19:51:11 w Biedronka
ace napisał(a):

kammaro napisał(a):

ace napisał(a):

Chipsy informowały z jakiego etapu? Tego co sie zakończył w ostatni piątek?

Tak

Dzięki emotka  i raczej nie ma co liczyć na to ze nie wszystkim info wysłali? Bo na stronę widzę ze nie wszyscy laureaci są "ujawnieni" emotka

No właśnie też mnie to zastanawia... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6186554 Napisano: 20.04.2016 18:51:56 w Smolar
barcza napisał(a):

rpk napisał(a):

barcza napisał(a):

na jakim dniu skończyli informowanie coca cola C4   

Chyba jeszcze nie wysyłali sms przynajmniej nie widziałem aby ktoś się pochwalił

to że nikt nie informował na forum oficjalnie nie znaczy ,że już ktoś  nie dostał sms o wygranej tylko nie napisał  emotka

barcza- coś wiesz i się nie chwalisz? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6186082 Napisano: 19.04.2016 19:21:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

violka88 napisał(a):

mczarna napisał(a):

violka88 napisał(a):

czy były dziś smsy z pony lub nerf???

chyba wczoraj,bo ktoś się chwalił księżniczkami.

dzięki za info emotka  ciężko wygrać - zwłaszcza z nerf

to info dotyczyło poprzedniego etapu, tego do 10.04, z ostatniego jeszcze nie było.

To kiedy informowali? Bo ja wygrałam w 1 etapie i smsy były 2 dni po losowaniu i wtedy każdy się chwalił. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6186067 Napisano: 19.04.2016 18:58:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
brudny napisał(a):

mczarna napisał(a):

brudny napisał(a):

Halszka napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

Halszka napisał(a):

Czy w Danio wygrywają pseudonimy jak w Leniwcu -niuniusie i głodusie? Czy jakieś typowo gangsterskie?
Czy może trzeba wysłać 1500 zgłoszeń żeby mieć szanse?
Jakie macie doświadczenia? emotka

W 1. rundzie wysłałam 2 zgłoszenia i wpadł aparat. Jakie było imię to nie pamiętam ale na pewno nie słodkie emotka

Dziękuje za odp. Gratulacje! emotka

Ja wysłałem w ciągu tygodnia grubo ponad 200 i mam powerbank...

Ale po co aż tyle? Właśnie takimi ilościami sami sobie rzucamy kłody pod nogi i utrudniami życie...

bo miałem ochotę i wenę? emotka

No właśnie...To mi się przypominają facebookowe konkursy na jakieś hasła, ludzie nie mają umiaru, a potem jest 3000 komentarzy i ciężko wyłapać te fajne. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6186060 Napisano: 19.04.2016 18:46:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
brudny napisał(a):

Halszka napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

Halszka napisał(a):

Czy w Danio wygrywają pseudonimy jak w Leniwcu -niuniusie i głodusie? Czy jakieś typowo gangsterskie?
Czy może trzeba wysłać 1500 zgłoszeń żeby mieć szanse?
Jakie macie doświadczenia? emotka

W 1. rundzie wysłałam 2 zgłoszenia i wpadł aparat. Jakie było imię to nie pamiętam ale na pewno nie słodkie emotka

Dziękuje za odp. Gratulacje! emotka

Ja wysłałem w ciągu tygodnia grubo ponad 200 i mam powerbank...

Ale po co aż tyle? Właśnie takimi ilościami sami sobie rzucamy kłody pod nogi i utrudniami życie... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6186058 Napisano: 19.04.2016 18:44:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

czy były dziś smsy z pony lub nerf???

chyba wczoraj,bo ktoś się chwalił księżniczkami. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6185702 Napisano: 19.04.2016 12:30:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
3 razy chyba młynek, bo nie napisali co za nagroda.Ale chodzi o konkurs wielkanocny. Wyświetl w wątku >>
0 0