Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6190157 Napisano: 28.04.2016 19:57:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
giulietta napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Mam 2 paragony syoss Kaufland może ktoś chce się wymienić lub sprzedać walizkę? 

też mam paragony, chętnie wymienię zestaw colgate na walizkę emotka

ej no, nie tu o paragonach... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6190144 Napisano: 28.04.2016 19:39:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lola.lola napisał(a):

Piątka mczarna u mnie też emotka  ale mam chrapkę na TV więc cała rodzina będzie zaangażowana w konkurs i chipsów trzeba dokupić  emotka

emotka     Tylko bez przesady, bo i ja bym z chęcią telewizor przygarnęła:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6190136 Napisano: 28.04.2016 19:16:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malutka456 napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

malutka456 napisał(a):

megery napisał(a):

malutka456 napisał(a):

Hmmm, właśnie zrozumiałam o co było tyle zamieszania z brakiem kodów w Laysach...wczoraj uradowana wróciłam z łupem w postaci 48 sztuk Laysów (zapłaciłam 53zł) emotka  dziś chcę zagrać, a kodu brak, dopiero pod pewnym kątem zobaczyłam  ten zgrabny ciąg cyfr i liter emotka

Gdzie można kupić 48 szt Laysów za 53 zł ??

w makro emotka   

Po co Wam tyle paczek, jak można wygrać tylko jedną nagrodę każdego rodzaju emotka

Albo ktoś nie wierzy w swoją twórczość i potrzebuje duży zapas albo ma dużą rodzinę  emotka

moja duża rodzina lubi dużo jeść emotka  no i nie mam zamiaru biegać co chwilę do sklepu emotka

U mnie wystarczyły 2 paczki by wygrać...:P  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6190113 Napisano: 28.04.2016 18:20:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
mczarna napisał(a):

Pufa i u mnie

i kucyk podstawowy Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6189768 Napisano: 28.04.2016 10:25:58 w Informują
Lays śle maile  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6189746 Napisano: 28.04.2016 09:58:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
0 0

mczarna

#6189638 Napisano: 27.04.2016 21:19:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

Dzięki emotka  wysłałam na adres [email protected]  i cisza nie mam nic dlatego pytamemotka

Zależy ile czasu czekasz...To może chwilę potrwać Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6189629 Napisano: 27.04.2016 20:59:49 w Czy informują/ informowali?
truskaweczka123 napisał(a):

czy ten konkurs zostal rozwiazany? http://bicmen.pl/promocje/

też mnie to zastanawia... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6189386 Napisano: 27.04.2016 14:19:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
Paczka sprzątaczka nr 3 Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6189171 Napisano: 27.04.2016 08:53:07 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

mczarna napisał(a):

Czy ktoś ma tak jak ja,że po wczorajszych zmianach IP musi się za każdym razem logować z komórki na nowo i klikać w usunięcie pilków cookies? Nosz k... Nie dośc ,że mi tą wersję nową non stop zmienia, to jeszcze od wczoraj logowanie non stop i usuwanie plików cookies.

w dalszym ciągu wyświetlaną stronę masz po IP?
Zaloguj się na swoje konto i wyloguj, ew. wyczyść cookies

Dziś wszystko ok,nic nie robiłam. .. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6189105 Napisano: 26.04.2016 21:23:36 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
Czy ktoś ma tak jak ja,że po wczorajszych zmianach IP musi się za każdym razem logować z komórki na nowo i klikać w usunięcie pilków cookies? Nosz k... Nie dośc ,że mi tą wersję nową non stop zmienia, to jeszcze od wczoraj logowanie non stop i usuwanie plików cookies. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6189101 Napisano: 26.04.2016 21:17:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
infatne napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

mczarna napisał(a):

infatne napisał(a):

Dla tych 

Frama napisał(a):

infatne napisał(a):

joan napisał(a):

infatne napisał(a):

Hej, zapomniałam podać numeru telefonu przy wysyłaniu danych do mlynka z kamisu . Mysle, ze jest on potrzeby tylko dla kuriera. Myślicie, ze mozna zadzwonic do albedo i podac im tel numer...

A datę urodzenia podałaś? emotka

usz kurde nie emotka

też nie podałam daty urodzenia...:/

Ja wysłałam emailem,  odpisali, że ok.

Mi powiedzieli ze nie wiedza czy mozna mailem dostac. Maja sie dowiedziec i oddzwonic jutro. Jak bede miec info dac znac na forum emotka

Mi odpisali,że jak najbardziej mogę na maila im wysłać i to było 22.04.

a dacie ten adres mailowy czy to tajemnica bo tez musze wyslac emotka

A co -kasujesz maile o wygranych? Wystarczy odpowiedzieć na ich maila o wygranej...

Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6189061 Napisano: 26.04.2016 19:45:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
amelka2013 napisał(a):

magdal14 napisał(a):

Mały głód to totalna porażka, szkoda, że nie ma listy nagrodzonych ksywek...

Dokładnie ,człowiek siedzi i wymysla coś oryginalnego a pewnie same banalne wygrywają..

Pewnie tak jak to było z tym konkursem na zasilanie telefonów... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6189053 Napisano: 26.04.2016 18:59:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
infatne napisał(a):

Dla tych 

Frama napisał(a):

infatne napisał(a):

joan napisał(a):

infatne napisał(a):

Hej, zapomniałam podać numeru telefonu przy wysyłaniu danych do mlynka z kamisu . Mysle, ze jest on potrzeby tylko dla kuriera. Myślicie, ze mozna zadzwonic do albedo i podac im tel numer...

A datę urodzenia podałaś? emotka

usz kurde nie emotka

też nie podałam daty urodzenia...:/

Ja wysłałam emailem,  odpisali, że ok.

Mi powiedzieli ze nie wiedza czy mozna mailem dostac. Maja sie dowiedziec i oddzwonic jutro. Jak bede miec info dac znac na forum emotka

Mi odpisali,że jak najbardziej mogę na maila im wysłać i to było 22.04. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6189051 Napisano: 26.04.2016 18:51:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Mał głód , Grześki,Hallsy,Cola,Galeo,Yves Rocher- jedna wielka d..a! Odmień los wątku! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6188571 Napisano: 25.04.2016 21:41:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
brudny napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

brudny napisał(a):

kate87 napisał(a):

mczarna napisał(a):

O proszę dzisiaj w wygrajzglade wygrał numer paragonu o numerze Rafał Woźniak emotka

HAHAHA MYSLAŁAM ŻE PADNĘemotka  ZE ŚMIECHU

spamujcie im i piszcie do nich, może się ogarną, bo ze śmiechu to można paść patrząc jak oni organizują ten konkurs i kto tam non stop wygrywa

https://www.wygrajzglade.pl/#kontakt

A nie lepiej pisać bezpośrednio do producenta Glade? Powinien wiedzieć, że agencja organizująca loterię leci sobie w kulki emotka

a masz jakiś kontakt, na który odpisują, bo ja nic nie znalazłem, a chętnie bym im opisał co o tym myślę emotka

Nie wiem czy już było ale mail to kontakt@wygrajzglade.pl   Kłóćcie się, ja się kłóciłam ostatnio. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6188556 Napisano: 25.04.2016 21:19:44 w Wkurza mnie...
@banka-manka napisał(a):

joan napisał(a):

Kartoning na konkurs Gatta/FB (w bazie). Ale autorka na forum siedzi, więc i fotka została usunięta. Ale tekst Adriany Teresy W* na stronie Gatty pozostał, ma szansę na nagrodę emotka

PS: Nie zachęcam do czytania i ostrzegam: 18+. Żeby potem nie było, że po przeczytaniu... komuś mózg zryło.

Żeby tylko na ten konkurs. Gdzie nie spojrzysz tam karton emotka
Pamiętam jak w jednym konkursie wysyłało się zdjęcia na mejla, Pan organizator był pod wrażeniem, że to specjalnie dla Niego i opublikował na FB zdjęcie kartonu. No i dowiedział się, że nie On taki jedyny, wyjątkowy, szczególny bo inni blogerzy na swe konkursy dostali takie same prace emotka

Niech siedzi i wie,że te kartonowe panienki nie są w modzie, przynajmniej przy konkursach gdzie są widoczne galerie...Tak swoją drogą-rano miałam ubaw z tego emotka Że też sobie wymyśliła te kartony...Inni kombinują z jedną i tą samą fotą na milion sposobów w paint,inni z kartonami, a ja na takie akcje pomyslu nie mam:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6188536 Napisano: 25.04.2016 20:50:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wracając do projektu Monte - czy ktoś z Was dostał dziś do wypełnienia ankietę tzw specjalną? Ja dostałam , mój facet nie. Nie wspomnę już o tym,że nie dostałam żadnego punktu za raporty... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6188524 Napisano: 25.04.2016 20:32:13 w Wkurza mnie...
estrelitta napisał(a):

defed napisał(a):

elwira652
poniżej wklejam foto mojego opakowania po laysach z  wyciętym fragmentem, na którym był nadrukowany kod - wpadł mi w oko zaraz po otworzeniu paczki emotka

Dzięki defed emotka Niestety u mnie brak.
A może w 40 g brak kodów?

Jest w 40 g, w środku, na zgrzewie,na górze, białe litery Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6188506 Napisano: 25.04.2016 20:14:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
2 żubry dla odmiany:P Wyświetl w wątku >>
0 0