Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6191490 Napisano: 03.05.2016 21:33:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
M46D4M napisał(a):

norweska20 napisał(a):

M46D4M napisał(a):

rozek napisał(a):

Jak sądzicie, czy te wszystkie konkursy smsowe z Biedronki czy Carrefoura gdzie jest jakaś syta nagroda typu auto mają sens? Skoro nie publikują zwycięskich odpowiedzi bardzo wątpię że komuś się chce czytać powiedzmy 3 tysiące smsów emotka

Wg mnie, odpowiedzi nie publikują, żeby ich nikt nie zachachmęcił, bo kradziei zdjęć i tekstów konkursowych nie brakuje, co widać w wątku Plagiaty (fascynująco obrzydliwa lektura). A co do czytania smsów, to po pierwsze nie 3 tysiące, a 13 tysięcy byłoby bardziej bliższą prawdzie opcją w konkursach z samochodami (ale to tylko moje przypuszczenia), a po drugie w każdej pracy zdarzają się momenty nie-chce-mi-się, ale taka praca, więc "nie chcem, ale muszem" (znów, tylko moje przypuszczenia;).

Przełóż sobie ta sytuację na życie ......spróbuj przeczytać 100 haseł i zobaczysz  że w pewnym momencie się wyłączysz i nie będziesz pamiętać co było wcześniej- a co dopiero kilka tysięcy ...jak dla mnie -(tylko przypuszczenia) jeśli już hasła są czytane-  losowana jest grupa reprezentatywna  i z niej to właśnie wybierane są te zwycięskie nagradzane ...    a co do sensu - nie rób nic , nie będziesz mieć nic

Popieram! emotka I znowu, tylko moja prywatna opinia: temu właśnie służy czas po zakończeniu konkursu, a przed ogłoszeniem wyników (2-3-4 tygodnie), by nawet na raty (tysiąc dziennie), przy jednorazowym przeczytaniu smsów odsiać, odznaczyć te, które wyróżniają się zwycięskim poziomem. Dla osób z umiejętnością szybkiego czytania oraz wychwytywania chwytliwych pomysłów i przydatnych do dalszej reklamy (albo i nie) tekstów, zdjęć, to powinna być pestka. Ale to taki idealny model rozstrzygania konkursów, polegający na systematyczności, wiem że mogą być i inne, może właśnie takie z losowaniem i grupą reprezentatywną.

A ja tam Wam wszystkim się dziwię,że liczycie w tego typach konkursach na główną...Po prostu ja nigdy na taką nie liczę i się jej nie łudzę...Często pierdół się nie zdobywa, a co dopiero główne. Szczególnie gdy mamy tych kartonowiczów itd, e-skaywców itd- takie  shity pozaregulaminowe osłabiają wyniki... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6191063 Napisano: 01.05.2016 23:04:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
Wiem,że każdy jak zobaczy akcję w tym wątku w trakcie weekendu to pomyśli,że jakaś akcja z wynikami ale ja rozczaruję- po prostu mam 2 Żubry na tą burą ( u nas ) majówkę...:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6191046 Napisano: 01.05.2016 21:54:59 w Dziś cieszę się z.....
A ja się cieszę,że w końcu po południu wyszło słońce...Mogło się wysilić trochę wcześniej to bym aktywniej dzień spędziła... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6191012 Napisano: 01.05.2016 19:26:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

mczarna napisał(a):

kadett33 napisał(a):

bandit napisał(a):

Witam 
LOteria auchan - w regulaminie jest zapis że paragony rejestruje sie w dniu zakupu a coz  3 maja ? nikt wtedy nie bedzie rejestrował czy jest to taki troche nieprezcyzyjny zapis ?

ale w regulaminie pisze że 4 maja będą losować z dnia 2.05, 5 maja z 4.05.

Przecież 3 maja sklepy zamknięte...

Przecież wyżej nikt nie napisał, że 3 maja są sklepy otwarte emotka

Ale pytał o  możliwość rejestracji 3 maja i rejestracji w dniu zakupu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6191005 Napisano: 01.05.2016 19:01:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kadett33 napisał(a):

bandit napisał(a):

Witam 
LOteria auchan - w regulaminie jest zapis że paragony rejestruje sie w dniu zakupu a coz  3 maja ? nikt wtedy nie bedzie rejestrował czy jest to taki troche nieprezcyzyjny zapis ?

ale w regulaminie pisze że 4 maja będą losować z dnia 2.05, 5 maja z 4.05.

Przecież 3 maja sklepy zamknięte... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6190987 Napisano: 01.05.2016 16:56:59 w Wkurza mnie...
lola.lola napisał(a):

majonez napisał(a):

Wkurza mnie że na Lays jeden dymek rozmowy już jest uzupełniony emotka    Chyba nie kumali tego co ludzie do nich piszą i poszli sobie na łatwiznę a nam sprawili trudność. Bardziej wypasione dialogi wychodzą jak ma się większe pole popisu a nie tylko jeden dymek emotka

Chyba założenie było od początku takie, że jeden dymek jest uzupełniony a drugi pusty a sytuacja, że puste były oba to był tylko błąd na stronie, który szybko poprawili. Ja się cieszę, że trzeba tylko dopisać drugi bo gdyby do uzupełnienia były oba to pewnie w wielu przypadkach chipsy rozmawiałyby sobie o "du... Maryni" emotka

Ja pierwszego dnia uzupełniłam oba dymki i mnie zastanawia jaki był  ich tekst, skoro do uzupełnienia był 1:P I jak mój i też który wpasował się w ten dialog:P Tym bardziej,że wygrałam:-P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6190867 Napisano: 30.04.2016 22:30:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

ace napisał(a):

Dzięki dziewczyny/chłopaki. W takim razie wysle co mi wyjdzie moim zdaniem lepiej emotka Ja chyba u smolara nigdy nic nie ugrałam... emotka

To masz statystycznie wieksze szanse niz dotychczasowi zwyciezcy, bo wielu z nas zaobserwowalo zjawisko wygrywania na nowe startery (rzadko zdarza mi cos trafic na znany juz smolarowi numer). Nie wiem na ile to prawda, nie chce snuc teorii... Powodzenia emotka

a ja nawet wzięłam startera i co - du.a... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6190862 Napisano: 30.04.2016 22:03:18 w Wkurza mnie...
awi napisał(a):

zapomniałam zagrać w castoramie emotka a jeszcze o 15 pamiętałam

ja zapomniałam w innym, na fcb, przez tydzień odpowiedzi wklejałam czekając na zadanie kreatywne i dziś mialam fazę, a tu lipa- bo wczoraj tylko można było...:-( Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6190852 Napisano: 30.04.2016 21:21:09 w Pomocy!!!!
kacia napisał(a):

Pytanie odnośnie konkursy VISA i paragonów
Czy ktoś się orientuje oznaczenia na potwierdzeniu zapłacenia kartą Karta: EM/MC oznacza, że to karta Visa ? 

Przepraszam ale nie wiesz jaką masz kartę i którą płaciłaś? Na potwierdzeniu jest zawsze końcówka numeru karty. MC to moim zdaniem bliżej Masctercard...No ale nie widzę Twojego paragonu i Twojej karty... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6190835 Napisano: 30.04.2016 20:23:12 w PLAGIATY
damian-korgul napisał(a):

maria1980 napisał(a):

A zdjęcie też gdzieś już widziałam , ciekawe czy to ten pan Damian K o którym myśle emotka  jeśli tak to Wstyd wstyd ....

CZEGO niby wstydzić?
http://nowy.esky.pl/damian-korgul/

Jak to czego? Tego,że nie można nic innego wymyślić tylko przerabiać jedną fotę na każdy napotkany konkurs...Żenada!
Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6190816 Napisano: 30.04.2016 19:11:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
umbrella napisał(a):

norweska20 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Dorotka napisał(a):

Czy ktoś wysyłał już zgłoszenie na Fit&Easy http://www.torebk...imstylu.pl/formularz w formularzu jest przepis na potrawę a w regulaminie przepis na sałatkę??
i jaki przepis wysłać???

sałatka to potrawa ale potrawa nie musi być sałatką emotka  Regulamin mówi o sałatce więc trzeba trzymać się regulaminu emotka

powiedzcie jeszcze gdzie te sałaty kupić ?

w Auchan dziś widziałam dwa rodzaje : mix sałat ok. 5 zł, gotowa sałatka ok. 8 zł

Mój sąsiad jeździ autem z logo tych sałat:P  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6190773 Napisano: 30.04.2016 17:06:02 w Dyskusje o wynikach konkursu
A w Hallsach znowu to samo...Te same osoby wygrywają po kilka dziennych.Ech , ten IQ Marketing Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6190652 Napisano: 29.04.2016 22:51:42 w WC - rozmowy o wszystkim
luko922 napisał(a):

DORFII napisał(a):

luko922 napisał(a):

Czy ktoś wie jak pozbyć się SPAMU z T-Mobile, który przychodzi kilkanaście razy dziennie? Jakieś oferty, ciekawostki, żarty i inne pierdoły, które mnie nic nie obchodzą... Zawsze miałem startery z PLAY i nigdy żadnego spamu od nich nie mam, a tu już szału dostaje... Z resztą sami wiecie jak to jest, jak słychać sms na konkursowym telefonie... emotka

Poczekaj jeszcze kilka dni,a za wszystko zaczną naliczać opłaty.
Też mam u nich starter po raz pierwszy i tak sie się wkurzyłam gdy oprócz pobrania sobie 15zł na jakich pakiet zaczęli liczyć po 0,10gr za każdy sms(ciekawostki ipt), napisałam do nich @ by mi te wszystkie usługi powyłączali i zwrócili koszty.Oczywiście oddzwonili,powyłączali dodatkowe usługi i jeszcze oddali na konto 15zł.Teraz piszą do mnie smsy-czy jest Pani zadowolona z obsługi w skali...ble,ble,ble

Zawsze używałem PLAY i byłem zadowolony, a tu się skusiłem na darmowy starter i żałuję. Chyba poczekam aż mi się kasa skończy i zaopatrzę się w play.

Przepraszam za zmianę klimatu- ale luko922-aż tak Tobie gorąco:-PPP Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6190651 Napisano: 29.04.2016 22:48:16 w WC - rozmowy o wszystkim
koper napisał(a):

asiek07095 napisał(a):

potrzebuje podpowiedzi od osób kretywnych. Za miesiąc mój tata bierze ślub. Czas pomyśleć o prezencie. Ojciec mówil do ciotki że zbiera na nową łazienkę, ale ja nie chce mu dawać pieniędzy, wydaje mi się że tak nie wypada. A wiec co mogłoby być fajnym prezentem. Zdecydowanie nie chcą rzeczy kuchenno-pościelowo-ręcznikowych. Liczyłam na jakąś fajną wygraną ale chyba nic z tego

Rozejrzyj się po okolicy, może jest jakieś małe spa, w którym można kupić vouchery na jakieś konkretne zabiegi/masaże. Może nawet mają jakiś pakiet romantyczny dla par. 

Bon do jakiegoś sklepu to dobry pomysł, o ile masz takie (a właściwie ojciec) w okolicy Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6190647 Napisano: 29.04.2016 22:32:22 w PLAGIATY
moniazr napisał(a):

To jest zwycięskie zdjęcie z konkursu esky.

To sławetne przerabiane... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6190598 Napisano: 29.04.2016 20:00:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ale te podkładki od Jogobella słabe...  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6190203 Napisano: 28.04.2016 21:34:31 w TESCO konkursy
ola26 napisał(a):

kristof23 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

A u mnie kosmetyki za ... mugolską prozę z błędem (automatycznie telefon zamienił mi słowa na totalny bezsens) emotka  oczywiście to im nie przeszkadzało emotka  

Jakby ktoś chciał, to oddam wygrany numer z paragonem za 10 zł emotka  - nieaktualne emotka

Bo nie czytali, bzdury totalne bys napisała i też bys wygrala emotka wiec jaki sens jest robic hasłowki, niech robia tylko loterie i tyle.

A już myślałam,że taka fajna jestem,że mi kosmetyki dali za moją mugolską prozę bez błędów emotka  Pocieszyłyście mnie emotka

dobrze,że dali za bezbłedną treść:PPP Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6190202 Napisano: 28.04.2016 21:32:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mellowfruit napisał(a):

Pierwszego dnia przy dialogach na Lays nie było uzupełnionych dymków, a teraz jest jeden i tylko w drugim trzeba dopisać. Wtf?

Pisali na fejsie o tym.Ja pierwszego dnia wypełniłam oba dymki, teraz jest 1 Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6190188 Napisano: 28.04.2016 21:08:26 w Wkurza mnie...
A ja bym chciała zgłosić reklamację, że u mnie nie ma takich sklepów jak ITM ( a reklama dudni i w tv i radio), Mila ( chyba,że milion mili ode mnie, 1 na całe miasto), Polo itd,a to w końcu Wawa...Na cudze paragony nie liczę, bo tylko moje własne działają...:-( Widzę,że dużo konkursów/loterii mają i cóż poradzić, nie jeżdżę przez całą Wawę albo pół województwa po to by zagrać... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6190177 Napisano: 28.04.2016 20:45:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
delvitto napisał(a):

czy na pewno nie trzeba zbierać zużytych opakowań z laysów, po wpisaniu kodu można wyrzucać? nie znalazłam w regulaminie żadnego info, że do weryfikacji trzeba mieć te kody.

nie trzeba Wyświetl w wątku >>
0 0