Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6193159 Napisano: 07.05.2016 20:41:58 w Rossmann
Co się dzieje,że w Rossmannie tak drogie zrobiły się płyny do płukana ust...? Najtańszy jest za 9,99. Wcześniej było zdecydowanie inaczej... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6193156 Napisano: 07.05.2016 20:33:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kukunamuniu napisał(a):

Pytanie odnośnie Desperadosa - gdzie się znajduje kod pod zawleczką? Trzeba jakoś rozwinąć te zagięcia?

Kod jest pod zawleczką na zawleczce:P, na promocyjnym opakowaniu... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6193153 Napisano: 07.05.2016 20:27:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

mczarna napisał(a):

monkakk napisał(a):

mczarna napisał(a):

monkakk napisał(a):

magisterek napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Czy tez nie możecie odesłać danych na mail w konkursie Ponymania?
Nie wiem czy mają jakąś chwilową awarię czy u mnie coś nie gra.... emotka

Dzwoniłem TAM! Dzisiaj technicy mieli usunąć usterkę, o której nawet nie wiedzieli i byli wielce zdziwieni emotka Pozostaje czekać, bo jeszcze nie działa wysyłanie - email zwrotny z nieudanym doręczeniem

Ja dziś chce odesłać zmniejszam cały czas zdjęcia i wraca non stop. Pod jaki numer telefonu dzwoniłeś?

Poczekajmy może do poniedziałku...W końcu weekend jest...

Hmmm... jak w czwartek ktoś dzwonił i mówili, że usuną tego samego dnia to nawet jakby mieli dzień poślizgu, to w piątek powinni to ogarnąć ;/ No ale dziś to już nic nie zdziała i tak emotka

Hmm, a nie wiesz jak to jest z informatykami itd...:P ? Trzeba dać im trochę czasu...

ojjjj wiem emotka  ale wolałabym już wysłać i mieć z głowy emotka

Ja wysyłam od 4ego i mnie to wkurza...Też wolę mieć z głowy ale w tym tygodniu nie było to nam dane... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6193147 Napisano: 07.05.2016 20:19:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

mczarna napisał(a):

monkakk napisał(a):

magisterek napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Dzwoniłem TAM! Dzisiaj technicy mieli usunąć usterkę, o której nawet nie wiedzieli i byli wielce zdziwieni emotka Pozostaje czekać, bo jeszcze nie działa wysyłanie - email zwrotny z nieudanym doręczeniem

Ja dziś chce odesłać zmniejszam cały czas zdjęcia i wraca non stop. Pod jaki numer telefonu dzwoniłeś?

Poczekajmy może do poniedziałku...W końcu weekend jest...

Hmmm... jak w czwartek ktoś dzwonił i mówili, że usuną tego samego dnia to nawet jakby mieli dzień poślizgu, to w piątek powinni to ogarnąć ;/ No ale dziś to już nic nie zdziała i tak emotka

Hmm, a nie wiesz jak to jest z informatykami itd...:P ? Trzeba dać im trochę czasu... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6193144 Napisano: 07.05.2016 20:12:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

magisterek napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Poczekajmy może do poniedziałku...W końcu weekend jest... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6193142 Napisano: 07.05.2016 20:05:58 w Gratulacje! Dla wygranych!
titinunu napisał(a):

stamp2 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Gratuluje Titinunu wygranego batonika-brawo Ty!emotka emotka emotka emotka emotka

Dziękuję emotka emotka zawsze to wygrana

Ja wyczuwam w tych gratulacjach pewną złośliwość ale obym się myliła i były szczere...Titinunu - smacznego:-) Wygrana to wygrana. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6193137 Napisano: 07.05.2016 19:16:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wpisuję się tu, bo coś ostatnio słabo jak na wszelkie możliwości...Może ten wątek zadziała i się trafi 6 dziś wieczorkiem:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6193136 Napisano: 07.05.2016 19:13:14 w Wkurza mnie...
kajeczka napisał(a):

batistutek123 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

batistutek123 napisał(a):

wkurza mnie że jak ludzie jedzą w restauracji, to wysiąkane chusteczki czy to serwetki wrzucają do talerza!!

a co, mają je zjeść, jak nie ma żadnego kosza, żeby je wyrzucić,mówię to z własnego doświadczenia emotka

Zawsze są kosze, a jak nie ma to trzeba zasygnalizować obsłudze. I pamiętaj nie wrzucaj chusteczek na talerz bo później ktoś będzie jadł po Tobie te zarazki!

Skończ waść, wstydu oszczędź emotka  każdy kto ma styczność z gastronomią (kuchnia, tudzież kelnerstwo) wie, że talerze, sztućce etc są wyparzane... Odkąd pamiętam zbierałam na tacy talerze z chusteczkami, serwetkami etc i jakoś epidemia nie wybuchła emotka  
-----------
wkurza mnie powiadomienie o nowych wiadomościach, których nijak nie mogę przeczytać ( ktoś też tak ma? )  emotka

A może tu chodzi o to,że zawsze coś z resztkami jedzenia z talerza można zrobić...emotka  Jak zagilona chusteczka leży na takim talerzu to już lipa..., choć w tym kraju wszystkiego można się spodziewać... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6193033 Napisano: 06.05.2016 23:20:15 w SZUKAM....
bezaczek7 napisał(a):

Czy kody kreskowe na opakowaniach konkretnych kucykow sa takie same? Podejrzewam, ze tak. Moje kucyki poszly na prezent i jak na razie mama obdarowanej sie nie odzywa, czy bylby ktos uprzejmy podac mi kod kreskowy z opakowania kucykow do poskladania (ogony, skrzydla itp, w  zestawie bransoletka) kolor rozowy i fioletowy? Kupowalam na wyjezdzie, w moich sklepach zabawkowych nie ma takich emotka  bardzo prosze dobra dusze o pomoc i podanie prawidlowego kodu, moze ktos ma akurat takie w domu. Byly na promocji w c4 pare dni temu. Z gory slicznie dziekuje emotka

Podałabym ale moje były bez bransoletki i nie wiem czy to te same, kupowałam w Biedrze i w C4.
P.S.Nie wspomnę juz o Biedronkowej akcji z pluszakami , m.in Rarita, kod niby zły...Miał ktoś tak? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6193009 Napisano: 06.05.2016 21:48:12 w moje dzisiejsze wygrane :)

mczarna

#6192976 Napisano: 06.05.2016 20:03:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

mczarna napisał(a):

Dalej macie też problem z wysłaniem maili do Ponymanii? Od kilku dni nie mogę,zmniejszam wielkość dokumentu ale to nic nie daje.

Dzwoniłem w tej sprawie! Mają błąd o którym nawet nie wiedzieli. Informatyk nad tym podobno pracuje. Po weekendzie mają do mnie zadzwonić w tej sprawie

Dzięki za info! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6192953 Napisano: 06.05.2016 19:22:52 w Czy informują/ informowali?
Galeo 2 tydzień? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6192923 Napisano: 06.05.2016 18:01:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dalej macie też problem z wysłaniem maili do Ponymanii? Od kilku dni nie mogę,zmniejszam wielkość dokumentu ale to nic nie daje. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6192415 Napisano: 05.05.2016 19:29:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dup. blada i tyle na dziś. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6192034 Napisano: 05.05.2016 09:20:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

mczarna napisał(a):

trzeba go trzymać pod odpowiednim kontem.

Tylko w jakim banku? emotka

Gdzieś  w Szwajcarii najlepiej☺A tak na serio to miało być  kątem ale późno było i mózg już odmawiał posłuszeństwa:P  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6191977 Napisano: 04.05.2016 23:06:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Natie77 napisał(a):

Dwa pytanka, wygrał już ktoś w nałęczowiance?W jaki sposób informują?

I... czy tylko ja mam problem z zobaczeniem i odczytaniem kodu z laysów?

W Nalęczowiance ktoś tam juz wygrał...W Laysach j.w. Nie wiem co Wy macie za problem z tymi kodami...Każdy da radę odczytać,tylko w zależności od światła trzeba go trzymać pod odpowiednim kontem. P.S. W loteriach zauważyłam prawdopodobieństwo 1 zgłoszenie = wygrana ( albo nie,hehe), a im więcej zgłoszeń to więcej na NIE ( bez paczki sprzątaczki i wygraj z glade):p
P.S.Nie wspomnę już o loteriach u IQ Marketing, np. Halls itd, Mondelez, gdzie jedna osoba wygrywa kilka nagród dziennie... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6191965 Napisano: 04.05.2016 22:38:29 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

defed napisał(a):

mczarna - to świeża sprawa, dopiero dziś wyszła na jaw, gdy klient rozmawiając z moim mężem żądał rozmowy z... moim mężem ("Przecież, wiem jak wygląda X. Y. bo był u mnie w domu na pomiarze") emotka . Moja okolica to nie Warszawa i jest duże prawdopodobieństwo, że szybko uda się zlokalizować typa, ale nie umiem wyjść z podziwu, że ktoś wpadł na taki pomysł  emotka
cdn...

moje przemyślenia i uwagi..
- jeśli macie stronę internetową lub profil na FB to napiszcie, że jedyny kontakt do Was to numer xxxx. Najlepiej by było, gdybyście dali też swoje zdjęcia - mąż obowiązkowo. Z informacją, że jeśli przyjdzie ktoś inny, to jest oszust.
Możecie też zamieścić zdjęcia wszystkich pracowników, jeśli takich macie, żeby ludzie wiedzieli, kto pracuje u Was i kogo mogą się spodziewać.
My mamy na swojej stronie nasze zdjęcia emotka

- spróbujcie dowiedzieć się od osób, które do Was dzwoniły, albo co u Was były, jak znalazły tamten numer telefonu. Jak wyglądała osoba, która była na pomiarze. Im więcej danych, tym lepiej. Zapisujcie sobie wszystko, żeby mieć dowód.

-  braliście pod uwagę, że to może być zemsta kogoś, z kim kiedyś współpracowaliście? albo zwolnionego pracownika? 

- poczytaj informacje z sieci...  ogólne wyniki wyszukiwania https://www.googl...moj%C4%85+firm%C4%99

szczegóły - http://katowice.w...ludzil_od_ludzi.html

http://www.twoja-...-pod-moja-firme.html

http://forumprawn...-pod-inna-firme.html

https://stalking....ie-pod-inna-osobe-2/

- sprawę zgłoście na policję, bo to jest karalne 

Podstawa prawna:
  • art. 5, Ustawy z 16 kwietnia 1993 r. o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji (Dz.U. z 2003 r. nr 153, poz. 1503 ze zm.).
  • art. 4, Ustawy z dnia 23 kwietnia 1964 Kodeks cywilny (Dz. U. z 2014 Nr 0, poz. 121).

defed- działajcie, nawet Wawa to wcale nie takie duże miasto. Przykład- jest sobie pan co sprzedaje na bazarku koło moich rodziców, po kilku latach widuję go w biurowcu mojej firmy ( drugi koniec miasta, druga strona Wisły), a szokiem było to jak go zobaczyłam ostatnio i to kilka razy po zmianie siedziby naszej firmy ( bliżej centrum). Może wcale u Was nie tak łatwo , bo sąsiedzi i nawet sama policja kryją ( kto tam wie jakie znajomości) ale działajcie! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6191921 Napisano: 04.05.2016 21:26:49 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

Mąż ma niewielką firmę usługową i zdążył zapracować na sporą popularność i dobrą opinię w powiecie.
Okazuje się, że ktoś podaje się za mojego męża z imienia i nazwiska! Powołuje się na nasz salon firmowy, podając autentyczny adres, zyskuje zaufanie i daje własny nr tel. kontaktowy, no i sobie fuchy robi u klientów, którzy nie wiedzą jak wygląda mój mąż  emotka
Boimy się, że ten ktoś wpłynie na złą opinię o naszej firmie, np. weźmie kiedyś zaliczkę od klientów i zniknie... Lub wykona niefachowo robotę i nie będzie polecenie lub wręcz pójdzie zła fama o firmie.
I co teraz? Można coś z tym zrobić? Toż to szok!  emotka
(sprawa wyszła dziś, gdy na salonie pojawił się klient, u którego miesiąc temu był na pomiarze ten "mój mąż" i ów klient był zdziwiony, że on to nie tamten, a tamten to nie on; ponadto już kilkakrotnie mąż miał telefony od osób z  którymi nigdy wcześniej nie gadał, typu "obiecał Pan, że przyjedzie na pomiar i się nie pojawił") 
emotka emotka emotka

O matko co się na tym świecie dzieje, coraz lepiej...Udajcie sie od razu na policję albo coś! A tamtego gościa udało się jakoś namierzyć? Jakaś kamerka itd? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6191836 Napisano: 04.05.2016 18:37:45 w Dyskusje o wynikach konkursu
zonka78 napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

lola.lola napisał(a):

zonka78 napisał(a):

mattadore napisał(a):

Patrząc na cotygodniowe wyniki Pora na koral, wiem,że tego lata z obrzydzeniem będę patrzeć na lody tej marki emotka emotka emotka

emotka już dawno dałam sobie spokój z tym konkursem.

ja się cieszę, że w ogóle się za niego nie zabierałam  emotka

Rowniez zrezygnowal. A lody jem magnum

Nowe Magnum z masłem orzechowymemotka emotka

W tej edycji z imprezą to jakaś masakra, nie wiem jakie były inne foty, ja tam nawet nie brałam udziału ale to jakaś komedia Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6191829 Napisano: 04.05.2016 18:17:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
U mnie kolejny kucyk podstawowy, a u koleżanki ,która dała 1 zgłoszenie- roczne sprzątanie domu ze sprzątaczki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0