Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6194882 Napisano: 11.05.2016 11:10:05 w Visa Konkursy
violka88 napisał(a):

nkba napisał(a):

bruce napisał(a):

nkba napisał(a):

bruce napisał(a):

Może głupio zabrzmi pytanie do laureatów, ale - czy można wygrać (w sensie praktycznym, nie - teoretycznym - czy ktoś po prostu tak wygrał cokolwiek w aktualnym konkursie) po zgłoszeniu w jednym dniu paragonów z różnych dni? emotka

można emotka

emotka emotka Dziękuję Ci bardzo. Kolejny raz pomagasz (i to nie tylko mnie emotka )  - oby jak najwięcej tak życzliwych osób, jak Ty, można było spotykać w codziennym życiu. emotka

ojej emotka naprawdę nie ma za co emotka

ja już wysłałam ponad 50 zgłoszeń w sumie i nic nie udało się wygraćemotka
smutno rmi, że takie super nagrody mnie omijają emotka

Ja 60 i tez nic:-( Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6194677 Napisano: 10.05.2016 21:25:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jeśli ta pani z fcb ma rację i wygrały akcje z youtube itd to nie rozumiem Waszych pretensji. Konkurs był na hasło, a nie na filmiki,więc co się tak burzycie??Wiele razy były tu omawiane akcje sms kontra youtube...Nie brałam udzaiłu w tym konkursie i bardzo mi z tym dobrze, bo Wasze akcje są dziwne... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6194527 Napisano: 10.05.2016 17:52:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

wszyscy dostali sms ze wioza mlynki? bo ja nic nie mam emotka a wygralam

Spokojnie, oni cały czas weryfikują. Mój facet też jeszcze czeka, wczoraj mu odpisali,że weryfikacja trwa nadal. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6194517 Napisano: 10.05.2016 17:44:31 w Informują
masza napisał(a):

defed napisał(a):

barszcz napisał(a):

Sms,że wysłali młynki z Kamis:-)

Czy to na 100% młynki? Też własnie dostałam sms od pocztexu i moja pierwsza myśl to walizki Syoss Kaufland. Z góry dziekuję za rozwianie wątpliwości emotka

walizki to UPS

pewnie młynki , bo i ja mam i mama Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6194431 Napisano: 10.05.2016 15:12:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Maile do ponymanii już przechodzą. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

mczarna

#6194064 Napisano: 09.05.2016 22:33:52 w Visa Konkursy
mia napisał(a):

To ja już nic nie rozumiem... Na jakiej przeglądarce Wam poszły zgłoszenia?
Ja na Mozilli cały czas widzę błąd...emotka

Na chrome też błąd Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6194053 Napisano: 09.05.2016 22:22:07 w Zdjęcia naszych wygranych
giulietta napisał(a):

joan napisał(a):

Mnie pasuje, że ludzie łykają ten modowy/trendowy szyt, bo dzięki temu (wbrew wszelkiej logice) bez problemu można sprzedać te wszystkie cenzurafony i rejbany i tandetne bransoletki też emotka

emotka  dokładnie, to nie moda... to psychika... ja akurat lubię bransoletki i inną taką biżu, ale mam jej całe pudelka i już zwyczajnie jak jest taka do wygrania to o nią nie gram emotka   to taka ukryta promocja...

Jak każda kobieta lubi takie świecidełka...Moje dziecko uwielbia grzebać w moich pudełeczkach, tak jak ja uwielbiałam szperać w szkatułce mojej mamy...Nie gram o biżuterię , jakoś tak wyszło, o  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6194041 Napisano: 09.05.2016 22:05:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
tereniagno napisał(a):

Tak dawno już wysłałam na młynki 2 w jednej kopercie i nie ma nas jeszcze na liście zwycięzców.Czyżby list nie dotarł,ale wysłałam poleconym emotka Mam potwierdzenie.

Nie stresuj się jeszcze, mój facet wysłał 25ego kurierem, napisał do nich i odpisali,że nadal weryfikują... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6194038 Napisano: 09.05.2016 22:03:40 w Rossmann
tereniagno napisał(a):

mczarna napisał(a):

tereniagno napisał(a):

giulietta napisał(a):

z kwietniowej Krzyżówki według Skarbu wyniki miały być podane już 8.05, a nie ma ich emotka  

Rossmann schodzi na psyemotka

No właśnie- gdzie te smsy z krzyżówki kwietniowej? Oj slabo tam się dzieje,słabo...

No teraz też już wycwanili się i do hasła z rozwiązania,trzeba ułożyć następne hasło emotka

Ale to hasło to już od dłuższego czasu... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6194015 Napisano: 09.05.2016 21:31:06 w Rossmann
giulietta napisał(a):

mczarna napisał(a):

tereniagno napisał(a):

giulietta napisał(a):

z kwietniowej Krzyżówki według Skarbu wyniki miały być podane już 8.05, a nie ma ich emotka  

No właśnie- gdzie te smsy z krzyżówki kwietniowej? Oj slabo tam się dzieje,słabo...

ewidentnie coś tu nie FAIR   emotka  fajne były kody na Prezenciki, fajne były tyle lat konkursy, a teraz przy takiej drogeryjnej i wręcz coraz większej konkurencji co jest?...  a jeszcze w tych krzyżówkach ostatnio trzeba odesłać dane w 12 h.... 

a przy okazji pytanko- czy nadal dają prezenty na kartę Rossnę? Kiedyś co chwila były prezenty,teraz dostałam niby ramkę za grosz. Ale czy przy częstym używaniu karty Rossnę dają coś gratis (oprócz zniżek)? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6194009 Napisano: 09.05.2016 21:22:20 w Rossmann
tereniagno napisał(a):

giulietta napisał(a):

No właśnie- gdzie te smsy z krzyżówki kwietniowej? Oj slabo tam się dzieje,słabo... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6194000 Napisano: 09.05.2016 21:06:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ola120 napisał(a):

Tyle coca coli kupiłam w biedronce i nici

I po co tyle? Nie ma co- albo ma się szczęście albo nie.Widzę po sobie. Konkursowiecze sami sobie podkładają kłody pod nogi loteryjne/konkursowe zwiększając ilość zgłoszeń. U mnie działa 1:1 co najwyżej. Paragoniarze to inna forma zgłoszeń, u nich tylko ilość działa, więc albo zostań paragoniarzem albo....Wygraj z glade nadal nic:-( Same J i K... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6193983 Napisano: 09.05.2016 20:38:49 w Biedronka
aster222 napisał(a):

vazzz napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

a czy jest na forum ktoś taki jak ja, co jeszcze żadnej setki nie trafił emotka

ja

Jest też taki ktoś kto trafił, ale jako, że pomylił nr paragonów to nagroda przepadła emotka

i ja

i ja Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6193957 Napisano: 09.05.2016 20:09:04 w Wkurza mnie...
Mysia napisał(a):

bruce napisał(a):

taalvikki napisał(a):

bruce napisał(a):

kalka napisał(a):

Ja już ryczę ... 
Ja, obca baba czuję jak coś ściska za gardło, kiedy pomyślę o tym nieszczęściu, a co przeżywają rodzice dzieciątka...!?

emotka Żal każdego człowieka, który przedwcześnie odchodzi, a najbardziej - Dziecka.

dlaczego najbardziej dziecka? a tego, który przedwcześnie nie odchodzi, to już nie żal? w ogóle to gdzie jest granica "przedwczesności"? wiele osób umiera każdego dnia i każdego jakoś tam szkoda, choć tak naprawdę to w żałobie płacze się głównie nad sobą i nad tymi, co zostali, niż nad tymi, którzy umarli.

wkurza mnie... robienie z dzieci nadludzi.

Bardzo trudno odpowiedzieć mi na tak zadane pytanie. Odpowiadam zgodnie z moim własnym odczuciem: nie wiem. Czemu w mediach podczas podawania bilansu jakiejkolwiek tragedii (np. wojny, bombardowania, wypadku drogowego, katastrofy lotniczej czy budowlanej) zazwyczaj oddzielnie podaje się ilość dzieci, jakie wówczas zginęły? Nie wiem, ale chyba jednak jest jakiś powód, skoro tak się robi. Czy to jest "robienie z nich nadludzi", jak sama piszesz? Nie wiem. Ja na pewno tego tak nie odbieram, ale bardzo możliwe, że się mylę. To jedynie moje osobiste odczucia. Kiedy przed laty konała moja kuzynka, ciocia powiedziała: "Ja już jestem nad grobem, to ja powinnam umrzeć, a nie - to Dziecko". Ciocia nie była nad grobem, była w sile wieku, żyła jeszcze potem ponad 30 lat, a jednak tak to odczuwała i chyba wiedziała, co ma na myśli, porównując swój wiek z wiekiem kuzynki i wyznaczając dla siebie samej nieokreśloną przecież żadnymi kanonami granicę "przedwczesności", o którą pytasz. Minęło sporo lat i teraz ja mam te same osobiste odczucia - jako rodzic bez wahania oddałabym własne życie za życie Dziecka (gdybym tylko mogła) i też uważałabym, że to ono odchodzi przedwcześnie, a nie - ja, chociaż jestem nieco młodsza od mojej cioci. Przypuszczam, że to samo zrobiliby rodzice tej dziewczynki. To, że płaczę nad tym Dzieckiem, które wczoraj zginęło, nie oznacza, że nie płaczę nad innymi ludźmi, którzy też ponieśli śmierć w różnych okolicznościach i umierają każdego dnia. Jeżeli o nich napiszesz na tym portalu, na pewno też pochylę głowę w milczeniu.

Pewnie takie odczucia ma każdy, kto ma dzieci, nie wszyscy potrafią to zrozumieć.. emotka

Może dlatego ,że dzieci sa bardziej bezbronne, nie myślą tak jak dorośli, a to dorośli są za nich odpowiedzialni i własnie okazało się jak tatuś zadbał o szambo...?Taalvikki- Ty dzieci nie masz, nie lubisz ich,bo jesteś jeszcze pewnie w takim wieku ( w obecnych czasach),że takie sprawy Ci nie w głowie, zrozumiesz jak będzies kiedyś miała swoje...Albo i nie- mam parę koleżanek,które dzieci nie lubią i nie myślą by je mieć, no ale to ich wybór. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6193954 Napisano: 09.05.2016 20:02:45 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie ten gościu z Jastrzębia , co jest oskarżony o podpalenie domu i 5 krotne zabójstwo...Jak on właśnie kłamie przed kamerami..., ten jego synek też nieźle ściemnia.TVN Uwaga. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6193934 Napisano: 09.05.2016 19:17:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Co to ma być dziś za posucha?  emotka  Piłek nie chciałam i nie grałam ale ja sie pytam co z pozostałymi nagrodami? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6193356 Napisano: 08.05.2016 21:49:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
myselfandi napisał(a):

mczarna napisał(a):

myselfandi napisał(a):

monkakk napisał(a):

mczarna napisał(a):

monkakk napisał(a):

mczarna napisał(a):

monkakk napisał(a):

magisterek napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Czy tez nie możecie odesłać danych na mail w konkursie Ponymania?
Nie wiem czy mają jakąś chwilową awarię czy u mnie coś nie gra.... emotka

Dzwoniłem TAM! Dzisiaj technicy mieli usunąć usterkę, o której nawet nie wiedzieli i byli wielce zdziwieni emotka Pozostaje czekać, bo jeszcze nie działa wysyłanie - email zwrotny z nieudanym doręczeniem

Ja dziś chce odesłać zmniejszam cały czas zdjęcia i wraca non stop. Pod jaki numer telefonu dzwoniłeś?

Poczekajmy może do poniedziałku...W końcu weekend jest...

Hmmm... jak w czwartek ktoś dzwonił i mówili, że usuną tego samego dnia to nawet jakby mieli dzień poślizgu, to w piątek powinni to ogarnąć ;/ No ale dziś to już nic nie zdziała i tak emotka

Hmm, a nie wiesz jak to jest z informatykami itd...:P ? Trzeba dać im trochę czasu...

ojjjj wiem emotka  ale wolałabym już wysłać i mieć z głowy emotka

Jak wy to rozumiecie?? "Jeden Uczestnik, może tylko jeden raz zostać zwycięzcą danego Losowania" Czyli 1 raz w tygodniu czy 1 raz w czasie trwania całego konkursu?

Jak widać po wynikach raz w tygodniu...Mam już 3 kucyki podstawowe...Księżniczka omija nas dalekim łukiem...

A gdzie sprawdzacie wyniki?? tylko te na stronie PONYMANIA? Bo mnie nie wyświetlają się tam aktualne wyniki

O wygranej informują smsem Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6193189 Napisano: 07.05.2016 22:49:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No i niestety 6 mi nie była dana...Niech ktoś się przyzna Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6193182 Napisano: 07.05.2016 22:17:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
myselfandi napisał(a):

monkakk napisał(a):

mczarna napisał(a):

monkakk napisał(a):

mczarna napisał(a):

monkakk napisał(a):

magisterek napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Czy tez nie możecie odesłać danych na mail w konkursie Ponymania?
Nie wiem czy mają jakąś chwilową awarię czy u mnie coś nie gra.... emotka

Dzwoniłem TAM! Dzisiaj technicy mieli usunąć usterkę, o której nawet nie wiedzieli i byli wielce zdziwieni emotka Pozostaje czekać, bo jeszcze nie działa wysyłanie - email zwrotny z nieudanym doręczeniem

Ja dziś chce odesłać zmniejszam cały czas zdjęcia i wraca non stop. Pod jaki numer telefonu dzwoniłeś?

Poczekajmy może do poniedziałku...W końcu weekend jest...

Hmmm... jak w czwartek ktoś dzwonił i mówili, że usuną tego samego dnia to nawet jakby mieli dzień poślizgu, to w piątek powinni to ogarnąć ;/ No ale dziś to już nic nie zdziała i tak emotka

Hmm, a nie wiesz jak to jest z informatykami itd...:P ? Trzeba dać im trochę czasu...

ojjjj wiem emotka  ale wolałabym już wysłać i mieć z głowy emotka

Jak wy to rozumiecie?? "Jeden Uczestnik, może tylko jeden raz zostać zwycięzcą danego Losowania" Czyli 1 raz w tygodniu czy 1 raz w czasie trwania całego konkursu?

Jak widać po wynikach raz w tygodniu...Mam już 3 kucyki podstawowe...Księżniczka omija nas dalekim łukiem... Wyświetl w wątku >>
0 0