Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Za oknem brr! A u nas mrr - wygraj atrakcyjne nagrody

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6199789 Napisano: 19.05.2016 21:05:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

Barimor napisał(a):

Zeby wygrać w laysach telewizor to trzeba , wcześniej wygrać pufę?

Tak emotka

Jak widać tak, się zacznie teraz rodzinnie...:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6199781 Napisano: 19.05.2016 20:52:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maksior88 napisał(a):

trampek, napisał(a):

maksior88 napisał(a):

Dostałem info SMS ze nadano dzis Pocztexem w Krakowie przesyłkę o wadze 30 kg? Ktoś wie z jakiego to konkursiku? Czyżby pufa Lays ? Wszystko by sie zgadzało tylko nie ta waga ;D 

ja nie czekam, ale widzialam na forum podobne pytanie i ktos odp ze pufa emotka

Dzięki bardzo, ale z wagą mocno przesadzili emotka  

To nadawca określa jaka waga, a że wielkość przesyłki spora to pewnie dlatego dali tyle:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6199755 Napisano: 19.05.2016 20:08:45 w Smolar
joan napisał(a):

loteryjny napisał(a):

no agencje zyja z konkursowiczow, natomiast sponsorom zalezy na mugolach w liczbie mnogiej aby kupili dany produkt, wyprobowali go i polubili dana markę.

No ale ja tak właśnie robię -> jeśli produkt zakupiony na konkurs okazuje się dobry, kupuję tylko ten i jestem mu wierna. I gdybym pospacerowała po mieszkaniu, znalazłabym sporo produktów na potwierdzenie powyższego. Natomiast jeśli produkt to g* w papierku, żadna promocja mu nie pomoże i niech się producent nie spodziewa umiłowania nawet ze strony mugoli emotka

A jeśli chodzi o:
loteryjny napisał(a):

Sami sobie podcinacie gałąź na której siedzicie

to z pewnością podcinaniem gałęzi jest publiczne oświadczanie, że się wysyła ten sam paragon z X starterów. Pozwolę sobie Ciebie zacytować: "10 paragonow 15 razy". Ale spoko, pisz tak dalej emotka

Loteryjny wygrywa jakoś tylko w loteriach...i to chyba głównie ( albo tylko ) u Smolara- jak dobrze widzę po MDW od dłuższego czasu?? Jakoś nie zauważyłam by wygrywał w kreatywnych...Loteryjny- loteria to loteria- u mnie właśnie zwykle wygrywają zgłoszenia , gdy wysyłam 1, więc nie pitol. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6199745 Napisano: 19.05.2016 19:53:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
joan napisał(a):

mczarna napisał(a):

I po co było tyle słać?:P  (...)

A bo wiesz: produkty po 40 groszy/paragon, to się człowiek rozpędził emotka

U mnie im więcej zgłoszeń tym większa lipa. Tu jednak była kreatywność i niezbyt wysokiej jakości wygrane ( o TV nawet nie marzyłam, jeśli tylko 5 sztuk). Jestem w szoku,że Smolar nagrodził mój numer ( 2 wygrana u nich).
P.S. W temacie już pomiałkotałam dziś na moje dzisiejsze wyczekiwane... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6199733 Napisano: 19.05.2016 19:33:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
joan napisał(a):

Mysia napisał(a):

joan napisał(a):

Candy King emotka 0/19 emotka

0/1 emotka bidulka emotka emotka

Hehe, biedna byłabym, gdybym te cuksy zeżarła emotka Brak jakiejkolwiek nagrody to właśnie kar(m)a za brak mojej sympatii do produktów Candy King emotka

I po co było tyle słać?:P  Ja tylko 1 sms i mam bilety. 
Monte nas za to odrzuciło , Lays tv nie dało, a Visa kompletnie nie reaguje na moje zgłoszenia od kilku lat Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6199731 Napisano: 19.05.2016 19:24:33 w GFK
Co Wy z tymi punktami? Będą na sam koniec, po wypełnieniu wszystkich dzienniczków. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6199726 Napisano: 19.05.2016 19:19:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaskaderka1 napisał(a):

Dziewczyny które testują Le Petit Marseillais.
Czy macie problem z wysłaniem raportu z rozmowy.
Tekst na ponad 2tys .znaków i pojawia sie cały czas komunikat że " Będziemy wdzięczni za dłużą wypowiedź".
Czy również macie z tym problem ?

Ja dziś miałam problem z raportem, tekst o wiele krótszy niż Twój, wszystko poodptaszkowane i nie szło kliknąć wyślij. Pewnie więc bład u nich. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6199684 Napisano: 19.05.2016 18:26:30 w Visa Konkursy
mysz-s napisał(a):

mczarna napisał(a):

Czy jest jeszcze jakaś szansa na rezerwy itd? Czy też mam juz powywalać te kwitki? Niestety kolejny rok z rzędu Visa mnie nie nagradza:-(((( 

rezerwa jest wiec lepiej trzymac jeszcze emotka

Dzięki! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6199672 Napisano: 19.05.2016 18:20:52 w Visa Konkursy
Czy jest jeszcze jakaś szansa na rezerwy itd? Czy też mam juz powywalać te kwitki? Niestety kolejny rok z rzędu Visa mnie nie nagradza:-((((  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6199626 Napisano: 19.05.2016 17:07:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vivi napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy ktoś już wyniuchał ile TV jest z puf z danego tygodnia, a ile z wcześniejszych?

ja naliczyłam 2 osoby z wcześniejszych etapów emotka

27 wygrało dzienne w tym etapie i tygodniowe.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6199542 Napisano: 19.05.2016 15:42:55 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bilty do kina od Candykinga Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

mczarna

#6199201 Napisano: 18.05.2016 22:56:56 w Smolar
kadett33 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

jankowska napisał(a):

Ja też nie przepadam za Smolarem, ale skąd wiecie, że nie czytali zgłoszeń w trakcie konkursu... Moim skromnym zdaniem w Lidlu wygrało moje najlepsze hasło więc uważam, że mogli czytać zgłoszenia.

konkurs w Lidlu skończył sie w niedziele,a oni informowali już następnego dnia emotka zastanawiam sie kiedy to wszystko przeczytali

no mogli każdego dnia czytać z poprzedniego dnia, więc w poniedziałek musieli tylko przeczytać z weekendu. 

A z Bakalland i Delecta dali znać komuś? Jakoś tak cicho... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6199180 Napisano: 18.05.2016 22:23:40 w Zdjęcia naszych wygranych
joan napisał(a):

darog napisał(a):

(...) sponsor powinien dać nagrodę jak w cenach hurtowych.. (...)

Liczy się wartość rynkowa, a nie cena w sklepie czy hurtowni emotka

Dokładnie- tak jak w innych regulaminach... Ponadto nie może być wymieniona cena hurtowa, bo każdy by wiedział o tym i nie chciał kupować w sklepie. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6199127 Napisano: 18.05.2016 20:25:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Fajny konkurs, szkoda że taki szit trzeba kupować jak zupki chińskie emotka  

Mi nawet na te miski nie udało się załapać,więc teraz mnie to "badziewie" nie interesuje:P 
P.S. Próbowałam przeszukać forum ale mało konkretów znalazłam- jak się ma sprawa corocznej Loteriady? Ktoś wygrywał? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6199122 Napisano: 18.05.2016 20:18:00 w Smolar
kalisto1986 napisał(a):

defed napisał(a):

darog napisał(a):

tyle, że żadnej "bazy" mieć legalnie nie mogą.. bowiem dane podawane są wyłącznie ku przeprowadzeniu konkretnego konkursu...

wszyscy "fałszywi laureaci" prawdopodobnie grali w innym konkursie Smolara - który jeszcze nie został rozwiązany, stąd dane nadal w ich systemie, poza tym dane usuwają dopiero po przedawnieniu się terminu na reklamacje
___
gdyby to było w USA, ludzie pozywaliby Smolara o solidne odszkodowania za złudne nadzieje na piłki dla ich dzieci etc.  emotka
a skoro rzecz dzieje się w PL - chyba skończy się na przeprosinach esemesowych  emotka

Jasssssne smolar i usuwanie danych emotka
Oni mają wszystkie Twoje oświadczenia odkąd grasz, wszystkie numery z jakich wygrywasz itd. 
Osoby, które wierzą, że usuwają albo mają zbyt dużą wyobraźnie, albo zbyt małe doświadczenie z nimi... 

I możesz wierzyć, że własnie to czytają (pozdrawiam)

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6199097 Napisano: 18.05.2016 19:40:59 w GFK
mczarna napisał(a):

magy2020 napisał(a):

dzisiaj za dzienniczek znów zero, nie podoba mi się to

U mnie jeszcze nic nie przyszło...hmmm

A jednak ankieta przed chwilą dotarła. Mnie te 0 punktów nie dziwi, poczekałabym do końca i czy po wszystkich ankietach dostaniemy tyle punktów ile obiecali. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6199077 Napisano: 18.05.2016 19:15:16 w GFK
magy2020 napisał(a):

dzisiaj za dzienniczek znów zero, nie podoba mi się to

U mnie jeszcze nic nie przyszło...hmmm Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6199059 Napisano: 18.05.2016 18:52:26 w Czy informują/ informowali?
Galeo? Carex (ostatnie losowanie) ? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6198545 Napisano: 17.05.2016 21:41:16 w GFK
kurczak5 napisał(a):

mia napisał(a):

pawlisko napisał(a):

i u mnie +54 pkt ... może to już koniec zabawy?  emotka dzisiaj nie zaznaczyłem sera topionego w swoim menu ...

Ja w ogóle nie zaznaczam, bo nie jadam, więc to raczej nie to.

chyba chodzi o sery zolte, bo jak dzis zaznaczylam, ze jadlam, to bylo duzo pytan, a o inne rodzaje nabialu tylko te podstawowe co wczoraj.

no i tez wczoraj mialam 0 a dzis 54... myslicie, ze to jakis ich blad i nam te punkty jeszcze jakos dolicza?

Uuu, ja też miałam 54 i byłam zdziwiona, bo byłam pewna,że punkty będą po całym dzienniczku... Może to nic, uznają wszystko na koniec, jak wypełnimy te dzienniczki. U mnie dziś sera żółtego nie było, był typu Almette i  mozarella i jadłam tylko ja. Ankieta była krótsza niż wczoraj. Wyświetl w wątku >>
0 0