Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6200678 Napisano: 22.05.2016 17:09:43 w SZUKAM....
malgorzata_b napisał(a):

ika1 napisał(a):

malgorzata_b napisał(a):

Szukam jednego kodu Lays bo w mojej małej paczce nie mogę znaleźć emotka

jest na sklejeniu

Prześwietliłam już cały zgrzew i nie ma

Jest, jak otworzysz paczkę od góry to jest tak mniej więcej 2-3 cm na sklejeniu,  jest mało widoczny , więc trzeba patrzeć pod różnymi kątami i światłem. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6200667 Napisano: 22.05.2016 16:33:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@banka-manka napisał(a):

trampek, napisał(a):

A ze zapytam how much? Mam zamiar wyslac brata mugola.  A jemu to trzeba fotkę produktu dac, liste i prawdopodobna cene, by kupil dobry produkt. I 2 przypomnienia o paragon emotka AS

Sa po 4 z groszami za opakowanie, albo po 3,99 emotka

Te Fit & Easy są po 4, 39 zł. W lodówkach, razem z tańszymi sałatami marki biedronkowej. Trzeba uważać przy zakupie emotka

W Auchan są mega tanie, po 2 z kawałkiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6200575 Napisano: 21.05.2016 21:45:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
No to dziś zaczaiłam się na lato z danone i od razu z przygodami. Mój "mąż" chciał coś kupić i podjechaliśmy do Żabki, mówię- kup Danone Pitny. Wylazł z auta, a ja dla przypomnienia wrzeszczę z okna-Ale pamiętaj o paragonie. Wraca, pytam- masz paragon? Nie... No ręce opadły. Na szczęście paragon był jeszcze w sklepie...

Swoją drogą - na tak małą liczbę znaków raczej kreatywnością się wykazać nie za bardzo można. Ciekawe zatem jak te główne powybierają, hahah Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6200523 Napisano: 21.05.2016 18:37:14 w Gratulacje! Dla wygranych!
0 0

mczarna

#6200309 Napisano: 20.05.2016 21:22:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zonka78 napisał(a):

mczarna napisał(a):

zonka78 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

mczarna napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Barimor napisał(a):

Zeby wygrać w laysach telewizor to trzeba , wcześniej wygrać pufę?

Tak emotka

Jak widać tak, się zacznie teraz rodzinnie...:P

niekoniecznie,  pufa u mnie i męża, a tv brak i na kolejną szansę na tv nie ma widoków niestety  ... 

Dlaczego nie ma widoków na telewizor? Ślij dalej zgłoszenia, jeżeli spodoba im się któreś wytypują Cię do nagrody dziennej,będą widzieli , że już jedną dostałaś i nie możesz dostać następnej lecz to zgłoszenie będzie brane pod uwagę w przyznawaniu tv.

Jak widać po ostatnich wynikach-większość jednak wygrywa tv wygrywając wcześniej pufę w danym tygodniu, więc szanse jak się nie wygra w danym tygodniu dziennej na wygranie TV są marne.

Ale są, sama się o tym przekonałam

No tak, miałaś farta, bo widać,że w ostatnich wynikach 3 osoby ( albo i mniej, bo może ktoś inny lepiej obczaił) wygrały wcześniej. 27 w ostatnim tygodniu. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6200282 Napisano: 20.05.2016 19:50:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dzisiaj susza:-((( Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6200276 Napisano: 20.05.2016 19:26:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zonka78 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

mczarna napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Barimor napisał(a):

Tak emotka

Jak widać tak, się zacznie teraz rodzinnie...:P

niekoniecznie,  pufa u mnie i męża, a tv brak i na kolejną szansę na tv nie ma widoków niestety  ... 

Dlaczego nie ma widoków na telewizor? Ślij dalej zgłoszenia, jeżeli spodoba im się któreś wytypują Cię do nagrody dziennej,będą widzieli , że już jedną dostałaś i nie możesz dostać następnej lecz to zgłoszenie będzie brane pod uwagę w przyznawaniu tv.

Jak widać po ostatnich wynikach-większość jednak wygrywa tv wygrywając wcześniej pufę w danym tygodniu, więc szanse jak się nie wygra w danym tygodniu dziennej na wygranie TV są marne. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6199797 Napisano: 19.05.2016 21:18:38 w Czy informują/ informowali?
Nie widziałam by ktoś chwalił się Bakallandem/Delecta? Jakieś info? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6199794 Napisano: 19.05.2016 21:16:16 w Czy informują/ informowali?
ambi_9 napisał(a):

do którego dnia poinformowała nałęczowianka? emotka

Ostatnie info było,że z 17ego. Pytanie czy z wczoraj coś...? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6199789 Napisano: 19.05.2016 21:05:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

Barimor napisał(a):

Tak emotka

Jak widać tak, się zacznie teraz rodzinnie...:P Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6199781 Napisano: 19.05.2016 20:52:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maksior88 napisał(a):

trampek, napisał(a):

maksior88 napisał(a):

Dostałem info SMS ze nadano dzis Pocztexem w Krakowie przesyłkę o wadze 30 kg? Ktoś wie z jakiego to konkursiku? Czyżby pufa Lays ? Wszystko by sie zgadzało tylko nie ta waga ;D 

ja nie czekam, ale widzialam na forum podobne pytanie i ktos odp ze pufa emotka

Dzięki bardzo, ale z wagą mocno przesadzili emotka  

To nadawca określa jaka waga, a że wielkość przesyłki spora to pewnie dlatego dali tyle:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6199755 Napisano: 19.05.2016 20:08:45 w Smolar
joan napisał(a):

loteryjny napisał(a):

no agencje zyja z konkursowiczow, natomiast sponsorom zalezy na mugolach w liczbie mnogiej aby kupili dany produkt, wyprobowali go i polubili dana markę.

No ale ja tak właśnie robię -> jeśli produkt zakupiony na konkurs okazuje się dobry, kupuję tylko ten i jestem mu wierna. I gdybym pospacerowała po mieszkaniu, znalazłabym sporo produktów na potwierdzenie powyższego. Natomiast jeśli produkt to g* w papierku, żadna promocja mu nie pomoże i niech się producent nie spodziewa umiłowania nawet ze strony mugoli emotka

A jeśli chodzi o:
loteryjny napisał(a):

Sami sobie podcinacie gałąź na której siedzicie

to z pewnością podcinaniem gałęzi jest publiczne oświadczanie, że się wysyła ten sam paragon z X starterów. Pozwolę sobie Ciebie zacytować: "10 paragonow 15 razy". Ale spoko, pisz tak dalej emotka

Loteryjny wygrywa jakoś tylko w loteriach...i to chyba głównie ( albo tylko ) u Smolara- jak dobrze widzę po MDW od dłuższego czasu?? Jakoś nie zauważyłam by wygrywał w kreatywnych...Loteryjny- loteria to loteria- u mnie właśnie zwykle wygrywają zgłoszenia , gdy wysyłam 1, więc nie pitol. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6199745 Napisano: 19.05.2016 19:53:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
joan napisał(a):

mczarna napisał(a):

I po co było tyle słać?:P  (...)

A bo wiesz: produkty po 40 groszy/paragon, to się człowiek rozpędził emotka

U mnie im więcej zgłoszeń tym większa lipa. Tu jednak była kreatywność i niezbyt wysokiej jakości wygrane ( o TV nawet nie marzyłam, jeśli tylko 5 sztuk). Jestem w szoku,że Smolar nagrodził mój numer ( 2 wygrana u nich).
P.S. W temacie już pomiałkotałam dziś na moje dzisiejsze wyczekiwane... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6199733 Napisano: 19.05.2016 19:33:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
joan napisał(a):

Mysia napisał(a):

joan napisał(a):

Candy King emotka 0/19 emotka

0/1 emotka bidulka emotka emotka

Hehe, biedna byłabym, gdybym te cuksy zeżarła emotka Brak jakiejkolwiek nagrody to właśnie kar(m)a za brak mojej sympatii do produktów Candy King emotka

I po co było tyle słać?:P  Ja tylko 1 sms i mam bilety. 
Monte nas za to odrzuciło , Lays tv nie dało, a Visa kompletnie nie reaguje na moje zgłoszenia od kilku lat Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6199731 Napisano: 19.05.2016 19:24:33 w GFK
Co Wy z tymi punktami? Będą na sam koniec, po wypełnieniu wszystkich dzienniczków. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6199726 Napisano: 19.05.2016 19:19:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaskaderka1 napisał(a):

Dziewczyny które testują Le Petit Marseillais.
Czy macie problem z wysłaniem raportu z rozmowy.
Tekst na ponad 2tys .znaków i pojawia sie cały czas komunikat że " Będziemy wdzięczni za dłużą wypowiedź".
Czy również macie z tym problem ?

Ja dziś miałam problem z raportem, tekst o wiele krótszy niż Twój, wszystko poodptaszkowane i nie szło kliknąć wyślij. Pewnie więc bład u nich. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6199684 Napisano: 19.05.2016 18:26:30 w Visa Konkursy
mysz-s napisał(a):

mczarna napisał(a):

Czy jest jeszcze jakaś szansa na rezerwy itd? Czy też mam juz powywalać te kwitki? Niestety kolejny rok z rzędu Visa mnie nie nagradza:-(((( 

rezerwa jest wiec lepiej trzymac jeszcze emotka

Dzięki! Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6199672 Napisano: 19.05.2016 18:20:52 w Visa Konkursy
Czy jest jeszcze jakaś szansa na rezerwy itd? Czy też mam juz powywalać te kwitki? Niestety kolejny rok z rzędu Visa mnie nie nagradza:-((((  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6199626 Napisano: 19.05.2016 17:07:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vivi napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy ktoś już wyniuchał ile TV jest z puf z danego tygodnia, a ile z wcześniejszych?

ja naliczyłam 2 osoby z wcześniejszych etapów emotka

27 wygrało dzienne w tym etapie i tygodniowe.  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6199542 Napisano: 19.05.2016 15:42:55 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bilty do kina od Candykinga Wyświetl w wątku >>
0 0