Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6206325 Napisano: 02.06.2016 18:43:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nawet flagi nie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6205708 Napisano: 02.06.2016 07:51:15 w Rossmann
dang21 napisał(a):

Nooo tak, z majowej emotka  były już smsy? A kiedy?  Bo nikt się nie chwalił...

Z konturowania juz były?No wlaśnie-nikt się nie chwalił. .. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6205597 Napisano: 01.06.2016 22:01:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xjustx napisał(a):

kemli napisał(a):

xjustx napisał(a):

tak mi się rzuciło w oczy: 
https://www.faceb...p;type=3&theater
nowa odsłona kartonu emotka

ktoś tu jest januszem photoshopa emotka

Zupa pomidorowa z sosu uncle bens musi być na prawdę niezła emotka  

To chyba ktoś z forum,bo treści już nie ma:P  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6205523 Napisano: 01.06.2016 20:13:24 w Carrefour konkursy
cherry_coke napisał(a):

Tak sobie myślę, że jak ktoś zainwestował w jedną szczoteczkę to przeboleje jak na zwrot się nie załapie, ale widziałam przed chwilą w sklepie pana z wózkiem wypełnionym pampersami chyba z pół metra nad wózek, do tego miał co najmniej 10 szczoteczek. Jak on nie dostanie zwrotu to trochę współczuję emotka

I co -brał "ileśnaście" paragonów? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6205507 Napisano: 01.06.2016 19:57:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ja rozumiem,że nawet już nastolatką nie jestem ale czy z okazji Dnia Dziecka nic nie mogło wpaść? Tak chciałam to Laysowe tv... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

mczarna

#6205504 Napisano: 01.06.2016 19:54:01 w Pomocy!!!!
slipknoot napisał(a):

Pytanie odnośnie konkursu Kamis z młynkami do wygrania. Czy Wam też jeszcze nie doszły te młynki ??? czekać spokojnie czy wysyłac zapytania do organizatorów??

Nasz ostatni dziś dotarł.Trochę trwała ta weryfikacja.Pytanie od jak dawna jesteś na liście zwycięzców? Jak od początku to można ich podpytać, jak później to raczej można poczekać. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6204880 Napisano: 31.05.2016 21:24:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
assal napisał(a):

yreks: U mnie aparat był chyba za Vasco deSerek emotka

Hmm ale tamten Vasco to nie był gangsterem...Moje gangsterskie przeróbki niestety nie trafiły w ich gust, no cóż, ktoś już kiedyś pisał,że 200 zgłoszeń wysłał, to co ja z moimi pojedynczymi... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6204878 Napisano: 31.05.2016 21:21:17 w Dyskusje o wynikach konkursu
luko922 napisał(a):

ankasss napisał(a):

[quote=a

ankasss napisał(a):

yreks napisał(a):

yreks]Zdradzi ktoś zwycięskie imię dla Małego Głoda? Ciekawy jestem bo wyslalem sporo zgloszen ale bez efektu

A co to za konkurs?

luko922  -  za późno się obudziłeś:p  Btw- moje gangsterki nic nie wygrały. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6204836 Napisano: 31.05.2016 19:48:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

mczarna napisał(a):

trampek, napisał(a):

kate87 napisał(a):

mczarna napisał(a):

skaki napisał(a):

mczarna napisał(a):

trampek, napisał(a):

czy z trnd macie info na koncie o dostaniu sie lub nie do testowania braun? bo ja nic nie mam a slalam zgloszenie

maila powinnaś dostać

moja dziewczyna ma maila, ze się nie dostała z 18:08

Może jak nie masz maila to dobry znak? emotka

kurcze ja nie mam maila ale na stronie trnd w zakladce moje projekty oprocz monte mam projekt braun ipl

mam nadzieje ze sie dostalam:) bardzo ale to bardzo bym chciała

może brak maila to dobry znak:)

Tez tak mam tyle, ze ja nie tetsuje monte balance mam negatywna odpowiedz, a w tym nic, ale znajac moje szczescie i tak sie pewnie nie zalapalam.

trampek -bądź dobrej myśli. Może oni najpierw nas powiadomili,że się nie dostaliśmy, a potem Wam wyślą tą pozytywną wiadomość:-)

Raczej nie no widzialam w komentarzach, ze juz sie chwalili emotka

Buu, tam marne szanse były... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6204819 Napisano: 31.05.2016 19:21:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

kate87 napisał(a):

mczarna napisał(a):

skaki napisał(a):

mczarna napisał(a):

trampek, napisał(a):

czy z trnd macie info na koncie o dostaniu sie lub nie do testowania braun? bo ja nic nie mam a slalam zgloszenie

maila powinnaś dostać

Może jak nie masz maila to dobry znak? emotka

kurcze ja nie mam maila ale na stronie trnd w zakladce moje projekty oprocz monte mam projekt braun ipl

mam nadzieje ze sie dostalam:) bardzo ale to bardzo bym chciała

może brak maila to dobry znak:)

Tez tak mam tyle, ze ja nie tetsuje monte balance mam negatywna odpowiedz, a w tym nic, ale znajac moje szczescie i tak sie pewnie nie zalapalam.

trampek -bądź dobrej myśli. Może oni najpierw nas powiadomili,że się nie dostaliśmy, a potem Wam wyślą tą pozytywną wiadomość:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6204811 Napisano: 31.05.2016 19:14:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
skaki napisał(a):

mczarna napisał(a):

trampek, napisał(a):

maila powinnaś dostać

Może jak nie masz maila to dobry znak? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6204806 Napisano: 31.05.2016 19:10:09 w Pomocy!!!!
zezowaty_kot napisał(a):

aleksiak napisał(a):

aga17 napisał(a):

amif napisał(a):

szukam pomocy w Lays, jak trafić w gust komisji co by trafić pufę?

Ja też,może ktoś podpowie? emotka

chyba rymowanki im podchodzą bo zarówno ja jak i mąż wygraliśmy na rymowanki- z odrobiną wazelinki dla Laysów

i bez rymowanki się da, ale fakt - uczepić się tematyki chrupania i Laysów - tak z moich obserwacji emotka

U mnie bez rymowanki na pewno ale zawsze w nawiązaniu do Laysów, najlepszości, a czasami nawet drobnej złośliwości itd. Niestety zbyt dużo tekstów dałam i nie pamiętam,który wygrał pufę. Ja chcę tv! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6204792 Napisano: 31.05.2016 19:00:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

maila powinnaś dostać Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6204713 Napisano: 31.05.2016 17:10:19 w moje dzisiejsze wygrane :)
lola.lola napisał(a):

Pufka emotka  i znów maleńka nadzieja na TV emotka

U mnie to samoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6204266 Napisano: 31.05.2016 08:49:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asandraa napisał(a):

mczarna

Nie ma maila do nich w regulaminie. Napisałam kilka razy na fb, to mnie olali. Nagrody wg regulaminu miały być wysłane do 30.05, ale adresów jeszcze nie chcieli.

Wieczorem się  przypomnij to wyślę  Tobie maila do nich Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6204261 Napisano: 31.05.2016 08:41:25 w Biedronka
donia7 napisał(a):

Czy ktoś odsyłała na Candy King dane i pamięta do kiedy jest termin na ich odesłanie? emotka

Było 7 dni Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6204257 Napisano: 31.05.2016 08:39:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asandraa napisał(a):

mczarna napisał(a):

asandraa napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

asandraa napisał(a):

Myślicie, że konkurs urodziny Cosmopolitan zostanie wreszcie wyjaśniony? Sporo konkursów było na stronie Cosmo, a nagrody laureaci otrzymują, czy tylko widnieją ich nazwiska na stronie internetowej?

Ja dostałam. Bardzo szybko po wynikach. 

Z konkursu na 19-te urodziny?

Nie, z innego konkursu Cosmo.
W tym nie brałam, bo nie interesowały mnie nagrody.

Rozumiem emotka

Myślicie, że poinformują? Czas na reklamację już minął, na wiadomości prywatne nie odpowiadają, zresztą na komentarze na fb również nie...

A jaka to agencja? Ja w tym nie brałam udziału, za to wygrałam w tym na głosowanie na produkt i maila dostałam, co wyglądał na typowy spam i miałam go już usunąć...

Hearst-Marquard Publishing. Mieli informować na Facebooku w wiadomości prywatnej.

To ta sama,a nic nie odpisują na żale?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6204145 Napisano: 30.05.2016 22:10:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asandraa napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

asandraa napisał(a):

Myślicie, że konkurs urodziny Cosmopolitan zostanie wreszcie wyjaśniony? Sporo konkursów było na stronie Cosmo, a nagrody laureaci otrzymują, czy tylko widnieją ich nazwiska na stronie internetowej?

Ja dostałam. Bardzo szybko po wynikach. 

Z konkursu na 19-te urodziny?

Nie, z innego konkursu Cosmo.
W tym nie brałam, bo nie interesowały mnie nagrody.

Rozumiem emotka

Myślicie, że poinformują? Czas na reklamację już minął, na wiadomości prywatne nie odpowiadają, zresztą na komentarze na fb również nie...

A jaka to agencja? Ja w tym nie brałam udziału, za to wygrałam w tym na głosowanie na produkt i maila dostałam, co wyglądał na typowy spam i miałam go już usunąć... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6204100 Napisano: 30.05.2016 21:29:24 w SZUKAM....
picola napisał(a):

mczarna napisał(a):

picola napisał(a):

czy próbował ktoś pozbyć się tego zapachu z pufy Lays? Jest coś skutecznego?

Nie wiem kiedy do Ciebie dotarła, ja mam ją z I etapu i wywietrzało.

dziękuję, pufa przyjechała dzisiaj, więc jest nadzieja, chociaż dziecku zapach w ogóle nie przeszkadza emotka

U mnie było podobnie- "mamo ale ta pufa śmierdzi" ale teraz jest ok.
Wyświetl w wątku >>
0 0