Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6215721 Napisano: 16.06.2016 19:39:51 w WC - rozmowy o wszystkim
ondine napisał(a):

koper napisał(a):

Pufa z Lay's jest moim największym zaskoczeniem konkursowym 2016 roku.
Wiedziałam, że jest wielka i żółta.
Żałowałam, że trzeba ją wygrać, żeby mieć szansę na telewizor.
Wygrałam, byłam pewna, że oddamy ją do świetlicy, gdzie oddajemy większość nadprogramowych wygranych i zabawek po dziecku.
A tu się okazało, że pufa jest tak wygodna, że zostaje z nami.  Miłość od pierwszego "usiądnięcia"  emotka
Co więcej, odwiedzający nas niekonkursowi znajomi, po wypróbowaniu naszego nowego siedziska sami biorą udział w konkursie.

Takie same pufy mamy na uczelni (to jest dopiero demotywator!) i zgodzić się muszę, jak w trakcie okienka się człowiek rozsiądzie to się później na zajęcia zebrać nie może emotka

Tak, ta pufa jest super! Dlatego znajomi proszą by im wygrać, bo sami nie mają niby szczęścia. O wiele lepsza niż ta z Tymbarka. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6215694 Napisano: 16.06.2016 18:40:01 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestaw różych kosmetyków z Cosmopolitan Prix de Beaute i co najważniejsze- zwrot podatku, wreeeszcie, haha emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6215543 Napisano: 16.06.2016 14:42:52 w Informują
0 0

mczarna

#6215451 Napisano: 16.06.2016 13:29:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
A jednak są  2 premie jeszcze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6215375 Napisano: 16.06.2016 12:18:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

te kola co wygraliscie to z ktorego etapu? byly wyniki na stronce ja puscilam ostatnio i nie wiem czy to z tamtych dni ;|

Z tego do 12.06 Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6215299 Napisano: 16.06.2016 11:24:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kolejne koła dmuchane Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6215007 Napisano: 15.06.2016 20:35:50 w Wkurza mnie...
ludzka_istota napisał(a):

mczarna napisał(a):

bruce napisał(a):

mczarna napisał(a):

Tak:-) A potem jest tak z jego kolegami albo rodziną: "A skąd to macie", "A M wygrała " , heheh itd itp. Ciekawe jak Twój mąż się na wycieczce bawił? emotka

Wiesz, najpierw jest pełno informacji od "życzliwych krewnych i znajomych": "Na pewno tam was zabiją, nie wypuszczą, zostawią na lotnisku o chlebie i wodzie, nie dadzą wizy, aresztują, okradną, uwięzią, bo - kto by dawał za darmo wycieczki?". Ile ja się pierwszy raz przed takim wyjazdem nadenerwowałam, to jedna wiem. emotka
Wiadomo - bawił się setnie, na dodatek w ostatnim momencie zmieniono nam hotel na droższy, bo w tamtym ... żurawie zabrudziły całą plażę. Jednak nadal trudno mi go przekonać do konkursów, które wciąż uważa jedynie za stratę czasu i pieniędzy. emotka

No co Ty, aż  takich znajomych masz? U mnie to każdy się cieszy, niektórzy pewnie podśmiechują się z takich zamiłowań ale nikt nigdy złośliwie ( w końcu każdy ma swoje zamiłowania). Dziwne,że taka wycieczka go nie przekonała do końca do konkursów , choć pewnie to zależy ile kupujesz i jakie masz statystyki wygranych:P Mój wie,że ja potrafię trzymać normę jak nic nie wygrywam, a jak wygrywam w danym to nawet i na pocztę poszedł i oświadczenia z paragonami ogarnął ( choć rozpiskę musiałam napisać konkretną, bo akurat mnie w kraju nie było jak wyniki podali):P Może wygraj mu coś męskiego to zacznie chętniej współpracować:-)

W ub. roku, jak trafił mi się Thermomix z Biedronki mój (jeszcze nie mąż wtedy) strasznie marudził- że po co mi to, ze sprzedać i lepiej kuchenkę wypasioną kupić, albo kasę odłożyć, bo się do wesela przyda... Krótko i dobitnie mu oznajmiłam, ze jak wygra, to niech sprzedaje, wymienia albo robi co chce. Ten TM ja wygrałam i zamierzam go używać. No to jęczał, że on woli jak tradycyjnie gotuję (ale tylko jak widział, ze używam TM ). Ostatnio rozmawiał  z kolegą, którego żona namawia na kupno TM. Słowa mojego małżonka: "No wiesz, my mamy thermomix. Ale nie kupowaliśmy, wygraliśmy. Całkiem przydatny jest, wiadomo- na początku był szał, teraz rzadziej używamy, ale żona sobie chwali..." Amen

Hahha, cudowni Ci faceci! Mój tez już chciał szatkownicę z Vegety sprzedać , bo po co, kolejny śmieć w kuchni itd itp. Po czym coś tam pichcił i co mu się przydało?:P  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6215004 Napisano: 15.06.2016 20:30:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
Oprócz pufy to jeszcze 2 Żubry:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6214997 Napisano: 15.06.2016 20:23:01 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

mczarna napisał(a):

Tak:-) A potem jest tak z jego kolegami albo rodziną: "A skąd to macie", "A M wygrała " , heheh itd itp. Ciekawe jak Twój mąż się na wycieczce bawił? emotka

Wiesz, najpierw jest pełno informacji od "życzliwych krewnych i znajomych": "Na pewno tam was zabiją, nie wypuszczą, zostawią na lotnisku o chlebie i wodzie, nie dadzą wizy, aresztują, okradną, uwięzią, bo - kto by dawał za darmo wycieczki?". Ile ja się pierwszy raz przed takim wyjazdem nadenerwowałam, to jedna wiem. emotka
Wiadomo - bawił się setnie, na dodatek w ostatnim momencie zmieniono nam hotel na droższy, bo w tamtym ... żurawie zabrudziły całą plażę. Jednak nadal trudno mi go przekonać do konkursów, które wciąż uważa jedynie za stratę czasu i pieniędzy. emotka

No co Ty, aż  takich znajomych masz? U mnie to każdy się cieszy, niektórzy pewnie podśmiechują się z takich zamiłowań ale nikt nigdy złośliwie ( w końcu każdy ma swoje zamiłowania). Dziwne,że taka wycieczka go nie przekonała do końca do konkursów , choć pewnie to zależy ile kupujesz i jakie masz statystyki wygranych:P Mój wie,że ja potrafię trzymać normę jak nic nie wygrywam, a jak wygrywam w danym to nawet i na pocztę poszedł i oświadczenia z paragonami ogarnął ( choć rozpiskę musiałam napisać konkretną, bo akurat mnie w kraju nie było jak wyniki podali):P Może wygraj mu coś męskiego to zacznie chętniej współpracować:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6214986 Napisano: 15.06.2016 20:09:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dzisiaj się coś trafiło ale TV LAysowego znów brak:-(((((( Największe jednak zapytanie, choć najmniej warta nagroda, o co chodzi z koszulkami Onet? Wysyłałam zgłoszenia, a tu nic a nic , a inni mają po kilka, wtf?  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6214982 Napisano: 15.06.2016 20:05:05 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

mczarna napisał(a):

Ja z moim kiedyś weszłam do Kauflandu na mega szybkie zakupy. Jak zobaczyłam produkty Knorr to sobie przypomniałam,że jest właśnie loteria,więc wybieram co by tu wziąć, a ten jęczy,że nie po to przyszliśmy itd, marudził i marudził. Potem sms od Smolara o bonie do Duki:-) Hahha. To nie wycieczka ale wreszcie piękne sztućce kupiliśmy. Teraz już nie narzeka, choć jeszcze nie rozumie sensu zabierania paragonu ze sklepu i zapomina, nawet jak nic konkursowego nie kupi...

He-he-he! Brawa! Takie wygrane zawsze są naszym alibi.emotka

Tak:-) A potem jest tak z jego kolegami albo rodziną: "A skąd to macie", "A M wygrała " , heheh itd itp. Ciekawe jak Twój mąż się na wycieczce bawił? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6214978 Napisano: 15.06.2016 19:51:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

mczarna napisał(a):

paula9891 napisał(a):

shell napisał(a):

Kupiłam cipsy lays a tam kodów brak.Czy mogę zgłosić to konkursu

A sa w opakowaniu promocyjnym?

Też tak miałam. Zgłosiłam im na fb i mnie olali  emotka

A przejrzane pod odpowiednim kątem, z latarką itd?

Tak jest. Zero kodu emotka  Wysłałam im fotki, napisałam wiadomość, a oni nie raczyli odpowiedzieć emotka

Podeślijcie te opakowania do mnie:-) Ja je dobrze oblukam:P  Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6214967 Napisano: 15.06.2016 19:39:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

shell napisał(a):

Kupiłam cipsy lays a tam kodów brak.Czy mogę zgłosić to konkursu

A sa w opakowaniu promocyjnym?

Też tak miałam. Zgłosiłam im na fb i mnie olali  emotka

A przejrzane pod odpowiednim kątem, z latarką itd? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6214940 Napisano: 15.06.2016 19:13:39 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

buncia88 napisał(a):

mąż nerwus jakich mało emotka ale zmęczony po pracy, więc odpuścił emotka Napisałam do Smolara. Czekam na odzew.

emotka Mojego kiedyś namówiłam na przyjazd na loterię w M1, siedział po zakupach w Praktikerze na parkingu w samochodzie, zły, jak nie wiem co, przyszedł w końcu wściekły, aby mnie zabrać do domu, a tu akurat wygrałam wycieczkę. Sobie poużywałam wówczas... emotka

Ja z moim kiedyś weszłam do Kauflandu na mega szybkie zakupy. Jak zobaczyłam produkty Knorr to sobie przypomniałam,że jest właśnie loteria,więc wybieram co by tu wziąć, a ten jęczy,że nie po to przyszliśmy itd, marudził i marudził. Potem sms od Smolara o bonie do Duki:-) Hahha. To nie wycieczka ale wreszcie piękne sztućce kupiliśmy. Teraz już nie narzeka, choć jeszcze nie rozumie sensu zabierania paragonu ze sklepu i zapomina, nawet jak nic konkursowego nie kupi... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6214821 Napisano: 15.06.2016 16:58:25 w Czy informują/ informowali?
Loreal nadal cisza? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6214755 Napisano: 15.06.2016 15:38:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iskierka napisał(a):

stokrotka33 napisał(a):

yreks napisał(a):

ikki napisał(a):

Doradziła by mi jakaś dobra duszyczka co napisać w laysach ?Najlepiej na priv będe bardzo wdzięczny już wysłałem 5 zgłoszeń i nic

Musisz próbować nie ma reguły gdyż wygrywają hasła zarówno rymowana jak i krótkie i proste. Te chipsowe i te piłkarskie. 5 zgłoszeń to i tak mało. Są ludzie powyżej 20 i bez nagród. 

Dokładnie -wysłałam 28 zgłoszeń i 0 puf  emotka

mi brakuje juz pudełek po butach na zużyte opakowania ( choć za bardzo nie wiem po co je zostawiam bo sa ponoć juz nie potrzebne)
a wygranych 0 . emotka  weny brak bo już nie wiem w jaki motyw uderzyć 

Wyrzuć te opakowania... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6214372 Napisano: 15.06.2016 10:12:09 w moje dzisiejsze wygrane :)

mczarna

#6214140 Napisano: 14.06.2016 21:00:51 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
inter81 napisał(a):

mczarna napisał(a):

inter81 napisał(a):

nie wygrywam nawet nagród gwarantowanych np saga napisali że zwrot zaliczony i kasiora w ciągu 21 dni dziś mija 40 dzień kasy nima musiałem reklamacje pisac osiągnąłem dno dna tym sposobem najgorszy z najgorszych a właśnie kupione 10 paczek kit kat i też figa jestem zawalony kocim żarciem na 3 miesiące

A z Tortexem nie startowałaś? Ten by Cię załamał... Reklamacja reklamacji nie pomaga, olali mnie , za całe 4 zł

nie z tego powodu że to jest ochydny keczup tylko moja matka uparcie go kupuje bo kilka lat temu był dobry a teraz zapewne typowe januszowe oszczedzanie i pociskanie wodą a naród ciemny to kupi a zysk janusza sie zwiekszy, ten tortex to od kilku lat marka zmieniała właścicieli a teraz trafiła na janusza, zaczał od zwolnienia 1/3 załogi i dołożenia roboty innym i na oszczedzaniu i dolewaniu wody

A no właśnie- kiedyś w rodzinie smakował ale to było, nie to co teraz...Ja to i tak nie lubię ketchupu, więc gó... się znam ale wkur... mnie na maksa z tymi zwrotami... Odpowiedź na reklamację trwała prawie miesiąc i potem napisali,że można ponownie  zgłosić, a jak zgłosiłam,że już po terminie...Nigdy nie polecę go. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6214082 Napisano: 14.06.2016 20:17:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
inter81 napisał(a):

nie wygrywam nawet nagród gwarantowanych np saga napisali że zwrot zaliczony i kasiora w ciągu 21 dni dziś mija 40 dzień kasy nima musiałem reklamacje pisac osiągnąłem dno dna tym sposobem najgorszy z najgorszych a właśnie kupione 10 paczek kit kat i też figa jestem zawalony kocim żarciem na 3 miesiące

A z Tortexem nie startowałaś? Ten by Cię załamał... Reklamacja reklamacji nie pomaga, olali mnie , za całe 4 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6214073 Napisano: 14.06.2016 20:16:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
O nie, obrażam się na premię! Wyświetl w wątku >>
0 0