Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika mczarna

mczarna

#6217509 Napisano: 20.06.2016 22:03:50 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

ace napisał(a):

a tak w ogóle to wkurzają mnie agencje które wymagają wysłąnia paragonu pocztą na nagrody niskiej wartości, jak ja mam iść na pocztę, zapłacić 4,20 za znaczek by otrzymać nagrodę wartą 33 zł - kosmetyki których i tak nie używam, to mi się odechciewa...

emotka Popieram! Najgorzej, że ja z chciwości zawsze mam na jednym paragonie kilka konkursów. Wyślę, dostanę smycz, a potem - na ten przykład - autko mi przepadnie. emotka

Bruce- to po co Ci te smycze?? Jak masz potrzebę to wyślę Tobie trochę firmowych i może auto Tobie wreszcie wpadnie... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6217345 Napisano: 20.06.2016 18:13:48 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Flaga Tyskie i chusteczki z rekomenduj.to Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6217304 Napisano: 20.06.2016 17:34:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
0 0

mczarna

#6217104 Napisano: 20.06.2016 14:38:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wpiszę się,niech ten tydzień dobrze się zacznie Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6216661 Napisano: 19.06.2016 17:38:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
bruce napisał(a):

yonia napisał(a):

Ciekawe, że w loterii w Biedronce wygrał taki sam numer paragonu 568815, na dwie różne osoby... Niby nie niemożliwe, ale kto wie. Poza tym w każdym losowaniu jest jedna osoba z Warszawy, a druga z innego miasta...

http://www.eurowygrana.pl/files/Lista%20zwyciezcow%20Biedronka%20Eurowygrana.pdf

Tak czasami sobie myślę, że - jak tak spojrzeć na te niektóre wyniki niektórych konkursów - to "Alternatywy 4" Barei wysiadają z pomysłowością. emotka emotka

Zweryfikuje ich weryfikacja...2 osoby wygrały,więc jak jest 1 paragon to 1 osoba z nagrody scieszyć się nie będzie... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6216657 Napisano: 19.06.2016 17:31:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
sosna napisał(a):

anika1989 napisał(a):

https://pl.halls-...iences.com/zwyciezcy - to jest aż śmieszne - Magdalena Poznań i Sławomir Piła... zdominowali loterię, szczególnie ostatnie etapy

TO JAKIEŚ ŻARTY. Wysłałam 10 zgłoszeń i nic! Żegnam się z Hallsami na zawsze. 

Standard z IQ...Ja wysłałam z 15 i też nic. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6216633 Napisano: 19.06.2016 15:47:00 w Biedronka
madzia1-s napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

Pytanie - czy u Was w Biedronce są te małe puszki Pepsi, 7up itd? W Grudziądzu ktoś widział? 

u mnie sa, po 1.39 przy zakupie 3 sa po 0,99

Jakie miasto? Kurczę u mnie w 3 nie widziałam. W lodowkach?

poznan, nie na palecie i to nie w dziale z napojami tylko w poblizu

U nas w 2 Biedrach też są i też nie przy napojach,więc radzę rozejrzeć się lepiej,ja raz wzięłam duże Pepsi, a potem nagle przy kasie ujrzałam puszki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6216516 Napisano: 18.06.2016 21:36:09 w Rossmann
monkakk napisał(a):

Jak to z tym limitem 500 znaków jest? Czy ktoś wygrał w konkursie dłuższą odpowiedzią?
Ja akurat nigdy nie przekraczałam, ale tym razem 500 to troszkę za mało. A w konkursie Nivea Baby mam informację Pozostało znaków: 0 ile bym nie napisała...

Monika, spinaj się i usuń to co zbędne...500 znaków u nich. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6216506 Napisano: 18.06.2016 20:25:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
Weekendowe 2 Żubry:-) Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6216505 Napisano: 18.06.2016 20:17:28 w Dyskusje o wynikach konkursu
monkakk napisał(a):

jkkp napisał(a):

barcza napisał(a):

mczarna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Poznałam nie tak dawno jedną osobę, co bawi się w takie loterie. Grają w grupie, inwestują olbrzymie pieniądze. Produkty odsprzedają potem. 
Podziwiają grających z kilku miast, ale są dalej daleko w tyle za nimi.
Potrafią w trzech, czterech, zrzucić się po 1-3 tys. na konkurs   Domyślam się, że niektórzy grają mocniej.A ja pozdrawiam pewnego Pana loteryjnego z Wrocławia, którego miałam przyjemność poznać osobiście i zamienić kilka słówek...:)

Z tego co słyszałam, na zakupy loteryjne idą znacznie grubsze pieniądze...tam gra toczy się nawet o 50 tys zakupionych produktów na loterię (w zależności od wartości nagrody)  (oczywiście wszystko odbywa się w grupce)

I słowa, które wzięłam sobie do serca, zapamiętam do końca życia: "Ty myślisz, że jak zgłosisz jakieś 100-200 paragonów, to masz jakieś szanse?!?!" ja już nic nie myślę, przy moich 2-3 paragonach   Amen

edzia21 - miałaś okazję poznać kolegę  od pralek czy jego konkurencję? Tak poza tym czy im chodzi tylko o loterie, gdzie podaje się nr paragonu albo nawet i nie, czy też w kreatywnych grają?

chyba koleś trochę pofantazjował 50 tysięcy na konkurs licząc że konkursy coraz droższe  5 zł paragon 250 000 zł nawet jak jest auto do wygrania to nie wierzę  o takie ryzyko sprzedadzą towar za 1/3 to zwrot 83.000 a szansę o auto nadal małe , nie mówiąc o konkursach o auto gdzie na paragon trzeba wydać 25 zł lub 30 zł to te ich 50 tys paragonów między bajki włożyć .
jedyny wyjątek jaki widzę to jak grali w Biedronce o autka bo tam paragon był tani 1,39 .

a ja powiem tak, jak masz wygrać to i 1-2 paragony wystarczą emotka  i nikt mi nie powie, że przykładów na forum nie było, wiem co piszę. Może i ich szanse wzrastają, ale jeszcze trzeba mieć farta, zawsze daję przykład mojej koleżanki, którą namówiłam na zagranie w loterii parę lat temu, zaznaczam "czasówka" obstawiona przez osoby w tym siedzące bardzo mocno emotka   i zgadnijcie co wygrała jednym zgłoszeniem? tak, tak, nagrodę główną wycieczkę do Chin wartość ponad 20 tyś chyba była. Można, pewnie, że można!

Też wychodzę z tego założenia emotka  1-2 paragony jak mam wygrać to wygram. Oczywiście kupuję tylko to co mi jest przydatne emotka
Bo wiadomo, kto nie gra ten nie wygra emotka

Mam to samo:-) Jak typowa loteria to 1 -2 wystarczą, jeśli wtedy nie wygram to i tak nie wygram. Nie cierpię zaś tych sprzedawczyków i graczy co inwestują kupę kasy w loterie ( a takich pełno, nawet jest i na forum). Zasady powinny być pozmieniane, jak np. u IQ Marketing... Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6216498 Napisano: 18.06.2016 19:17:34 w Wygraj mi / Wygram za...
mariolakal napisał(a):

brudny napisał(a):

wiitch napisał(a):

Proszę o pomoc w konkursie Lays chce wygrać telewizor a ciągle się nie udaje 

no co za pech emotka

emotka  Telewizora nie wygrałam/nie potrzebuję/, więc nie mogę pomóc...  emotka

Hahha, z tv to chyba nikt nie podpowie. Grunt wygrać pufę! Ja też marzę o tv ale póki co lipa, jak u wielu, wielu innych osób:p Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6216433 Napisano: 18.06.2016 12:04:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lena5_1985 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć, czy aktualnie w Laysach (pufy) wygrywają rymy czy proza?

4 pufy = rym emotka

Tez 4 pufy ale proza Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6216327 Napisano: 17.06.2016 21:48:42 w Dyskusje o wynikach konkursu
anika1989 napisał(a):

https://pl.halls-...iences.com/zwyciezcy - to jest aż śmieszne - Magdalena Poznań i Sławomir Piła... zdominowali loterię, szczególnie ostatnie etapy

Śmieszne to są te loterie u IQ- mój znienawidzony temat. Przecież tam zawsze tak to wygląda. W ostatniej loterii Leszek z Kobierna był (ktoś na forum pisał,ze to sklepikarz z miasta opodal) w ten sam sposób i inne "gwiazdy" masowo tam . Bardzo ale to bardzo dziwię się,że Mondelez na to dalej zezwala ale cóż...Wybrali IQ to mają Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6216323 Napisano: 17.06.2016 21:41:22 w Dyskusje o wynikach konkursu
edzia21 napisał(a):

Poznałam nie tak dawno jedną osobę, co bawi się w takie loterie. Grają w grupie, inwestują olbrzymie pieniądze. Produkty odsprzedają potem. 
Podziwiają grających z kilku miast, ale są dalej daleko w tyle za nimi.
Potrafią w trzech, czterech, zrzucić się po 1-3 tys. na konkurs   Domyślam się, że niektórzy grają mocniej.A ja pozdrawiam pewnego Pana loteryjnego z Wrocławia, którego miałam przyjemność poznać osobiście i zamienić kilka słówek...:)

Z tego co słyszałam, na zakupy loteryjne idą znacznie grubsze pieniądze...tam gra toczy się nawet o 50 tys zakupionych produktów na loterię (w zależności od wartości nagrody)  (oczywiście wszystko odbywa się w grupce)

I słowa, które wzięłam sobie do serca, zapamiętam do końca życia: "Ty myślisz, że jak zgłosisz jakieś 100-200 paragonów, to masz jakieś szanse?!?!" ja już nic nie myślę, przy moich 2-3 paragonach   Amen

edzia21 - miałaś okazję poznać kolegę  od pralek czy jego konkurencję? Tak poza tym czy im chodzi tylko o loterie, gdzie podaje się nr paragonu albo nawet i nie, czy też w kreatywnych grają? Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6216301 Napisano: 17.06.2016 20:57:48 w GFK
Domino123 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

martul napisał(a):

kosmetyki 63 ( choć w opisie było 40 ) chodzi o widziane reklamy i używanie kosmetyków - zaznaczyłam sporo emotka między innymi Yves Roche ( pod koniec było pytanie gdzie kupowałam te kosmetyki ) ale nie wiem czy ta marka jest wymagana aby ukończyć ankietę

U mnie nie wystarczyło - zaznaczyłam kobieta 26-30/duże miasto/kosmetyki praktycznie wszystkie codziennie używam/marki:Avon, Clinique i Yves Rocher  emotka  odrzucili mnie  

mnie również odrzucili. Ostatnio dostaję tylko po 10 pkt emotka

Właśnie miałam tą ankietę, myślałam,ze już ide dalej , a tu po pytaniu o regularność stosowania kosmetyków danych marek odrzucili. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6216296 Napisano: 17.06.2016 20:40:56 w GFK
tusienka napisał(a):

mczarna napisał(a):

mariolakal napisał(a):

tusienka napisał(a):

Aros i empik  i poszło- przeszłam całą ankietę i ,,Bardzo dziękuję za gotowość do udziału w badaniu. Niestety z jednego komputera można wypełnić TYLKO jedną ankietę. Miło mi poinformować, że mimo to ma Pani doliczone do swojego konta 10 punktów. 
.Zapraszamy następnym razem. " K... to juz kolejna ankieta- przestaje to byc zabawne - zwłaszcza, że nie przypominam sobie takiej

Właśnie u mnie to samo... Dobrnęłam do końca ankiety ZAKUPY /chodzi o sklep internetowy MANGO/... Po raz pierwszy ją wypełniałam, a zaliczyli mi 10 pkt. za dubel... Na jaki adres do Nich pisać ? emotka

Napisz na ten co jest na ich stronie, tam gdzie logujesz się do sklepu.

pisałam przy dwóch poprzednich ankietach- i ani punktów ani odpowiedzi

Mi odpisywali, bez problemu.Raz od razu, innym razem po kilku dniach Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6216276 Napisano: 17.06.2016 19:39:35 w GFK
mariolakal napisał(a):

tusienka napisał(a):

Aros i empik  i poszło- przeszłam całą ankietę i ,,Bardzo dziękuję za gotowość do udziału w badaniu. Niestety z jednego komputera można wypełnić TYLKO jedną ankietę. Miło mi poinformować, że mimo to ma Pani doliczone do swojego konta 10 punktów. 
.Zapraszamy następnym razem. " K... to juz kolejna ankieta- przestaje to byc zabawne - zwłaszcza, że nie przypominam sobie takiej

Właśnie u mnie to samo... Dobrnęłam do końca ankiety ZAKUPY /chodzi o sklep internetowy MANGO/... Po raz pierwszy ją wypełniałam, a zaliczyli mi 10 pkt. za dubel... Na jaki adres do Nich pisać ? emotka

Napisz na ten co jest na ich stronie, tam gdzie logujesz się do sklepu. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6216256 Napisano: 17.06.2016 18:58:20 w Wkurza mnie...
pakowa napisał(a):

slonko365 napisał(a):

defed napisał(a):

pakowa napisał(a):

Wkurza mnie jak ktoś mi mówi "ale Ty masz szczęście zawsze coś wygrywasz" z taką zazdrością na twarzy. Takie osoby sobie myślą, że wszystkie nagrody same wskakują na moje nazwisko i  że dostaje je za NIC....a nikt nie pomyśli ile MY konkursowicze pracujemy nad każdą wygraną. Chociażby spełnienie wymogów regulaminu, zakupu danych produktów - poniesienie kosztów, no i wreszcie kreatywności, zastanawiania się nad hasłem, dokończeniem zdania itp. Nikt też nie wie ile poświęcamy na to czasu i zachodu..i potem taka gadanina, a tyle wygrywasz to może dasz mi/jej/jemu to i tamto bo Tobie nie potrzebne nie grasz w piłke/nie gotujesz/ nie pierzesz itd...emotka emotka

emotka doskonale Cię wszyscy rozumiemy emotka
"Z Twoim szczęściem powinnaś zagrać w totka" - słyszę to nieustannie emotka
Podczas gdy losowania omijają mnie szerokim łukiem, ciężko pracuję na konkursowe nagrody emotka

No i właśnie: z tym "szczęściem" i "totolotkiem" słyszę dokładnie to samo. Czasem tłumaczę, że to kwestia prawdopodobieństwa i włożonego wysiłku/kreatywności, ale czasem nawet mi się nie chce tłumaczyć, niech sobie dalej niektórzy wierzą, że to tylko kwestia szczęścia. Ale już takie patrzenie na wygrane że "masz za darmo, to się nie napracowałaś, żeby coś mieć, tylko ci z nieba spadło - to może jeszcze rozdaj za darmo" - też mnie wkurza!
Jakiś czas temu w rozmowie z pewną upierdliwą osobą z rodziny powiedziałam, że podniszczone już meble w salonie kupiłam za pieniądze które wygrałam - i usłyszałam, że jak tak, to po co tapicerować czy odnawiać - jak z wygranej to sobie mogę wyrzucić i nowe kupić (w domyśle - za pieniądze "zapracowane") - no jakby mi ktoś mokrą ścierką w twarz przywalił! emotka

Otóż to! W nawiązaniu do totolotka to nieustanie słyszę "powinnaś grać w totolotka" jak tylko coś wygram nie ważne czy jest to książka czy coś bardziej wartościowego. Już nieraz to się zastanawiam 5 razy czy powiedzieć że to wygrałam czy lepiej powiedzieć że kupiłam i mieć święty spokój, się nie denerwować.. i nie patrzeć na te zazdrosne oczy..

Oj tak- totolotek rządzi! Mam to samo ale nie obrażam się, nie fochuję,tylko jestem  z siebie dumna. A znajomi wiedzą,że i dla nich mogę coś wygrać:-) Parę osób nawet się wkręciło i w konkursy i w testowanie, jedna przecież wygrała 1 paragonem główną z paczce sprzątaczce. Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6216252 Napisano: 17.06.2016 18:47:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

czy wyniki z lays z 52 dnia to z wczoraj??

nie, z środy Wyświetl w wątku >>
0 0

mczarna

#6216250 Napisano: 17.06.2016 18:44:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
2 flagi tyskie, maile przed chwilą Wyświetl w wątku >>
0 0