Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
norweska20
Postów 3557
Data rejestracji 02.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zamiast czekać zacznij żyć- coś w tym jest
norweska20
Postów 3557
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie wysłałam zgłszenie i takie coś mi przyszło na @ :
Dzień dobry,W celu zweryfikowania poprawności Twojego zgłoszenia w Loterii „Wybierz z trio!” prosimy o przesłanie numeru NIP sklepu, który wystawił zgłoszony paragon fiskalny, godziny wystawienia tego paragonu oraz o dołączenie do wiadomości skanu paragonu fiskalnego, na podstawie którego wzięto udział w Loterii. Numer paragonu, o którym piszemy znajduje się w temacie wiadomości.Zgodnie z regulaminem dostępnym na stronie www.wybierzztrio.pl, prosimy o odpowiedź do godziny 23:59:59 następnego dnia kalendarzowego od chwili otrzymania niniejszej wiadomości.--
Pozdrawiamy,
Organizatorzy Loterii
Oczywiscie wysłałam im te zdjecie - ino mnie ciekawi , po co im to ..i że jakkbym akurat nie zweszła prze wekend na @ to zgłoszenie by przepadło więc ludziska konkursowe sprawdzajcie sobie @ po wysłaniu zgłoszenia .... Wyświetl w wątku >>
norweska20
Postów 3557
Punkty karne 0
Konkursy dodane
norweska20
Postów 3557
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(jestem na fotum do 13.30 ...potem odpowiem na wiadomości koło 22.30 ) Wyświetl w wątku >>
norweska20
Postów 3557
Punkty karne 0
Konkursy dodane
norweska20
Postów 3557
Punkty karne 0
Konkursy dodane
norweska20
Postów 3557
Punkty karne 0
Konkursy dodane
norweska20
Postów 3557
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i takie moje przemysłenia ze mózg człowieka to niezła bestia i tak podobnnie chyba reaguje na te nasze checi wygranej- gdy tak strasznie chcemy wygrać i ciągle o tym myśłimy , blokuje się i nic nie zrobimy....a gdy poprostu ot tak od niechcenia coś zrobimy jest sukces
I chyba pójdę tą moja myślą ..przestaje biegać za życiem pracą, mężem , konkursami- bo zeszły rok za dużo mnie kosztował nerwów i bardzo rozczarował..poprostu zwalniam i niech się dzieje co chce- bo ja dałam od siebie wszystko - a życie tak ogólnie mnie rozczarowało ..ale nadal ciesze sie gdy widze szczesliwych ludzi Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
norweska20
Postów 3557
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- i ta nasza prowadząca dożyła do tego żeby zachowac w życiu równowagę ..ale czy to możliwe w dzisiejszym świecie ?
Wyświetl w wątku >>Wypowiedź była edytowana 1 raz.
norweska20
Postów 3557
Punkty karne 0
Konkursy dodane
norweska20
Postów 3557
Punkty karne 0
Konkursy dodane
norweska20
Postów 3557
Punkty karne 0
Konkursy dodane
norweska20
Postów 3557
Punkty karne 0
Konkursy dodane
norweska20
Postów 3557
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oraz drewniany domek dla lalek moze byc uzywany ale w b.dobrym stanie Wyświetl w wątku >>
norweska20
Postów 3557
Punkty karne 0
Konkursy dodane
norweska20
Postów 3557
Punkty karne 0
Konkursy dodane
norweska20
Postów 3557
Punkty karne 0
Konkursy dodane
norweska20
Postów 3557
Punkty karne 0
Konkursy dodane
norweska20
Postów 3557
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://zywiecwtesco.pl/ Wyświetl w wątku >>
norweska20
Postów 3557
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A wpadło :
-iPhone 7 i sony Xperia zet
-pralka z Calgonu
-2 tablety Samsung-które ucieszyły moich synów
-2 grile elektryczne z Kujawskiego
-Nestle Pełne ziarno i loteria MR zasiliła rodzinny budżet
-niedowierzanie Smolar podarował głośnik JBL (..i drugi który przepadł bo omyłkowo wysłałam zły paragon na Ppolo)
-przelewy z Lipton, śniadaniowej, ....i ogólnie kilka kart i bonów do : Interka, Biedronki, Carrefoura
-i jak zawsze nie zawiódł Doradca Smaku -który docenił moje starnia kulinarne i przyznał sprzet BECO: pralkę, zmywarke, stacje parowa, blender , grill elekrtyczny .Niestety z końcem roku program ten kończy swoją obecną formę i nie wiadomo co będzie dalej
-pozatym słodycze, piwka , wódeczki , kosmetyki , kaszki dla córy , słuchawki, mały głośnik JBL, foremki z MR, patelnie z MR, filiżanki, kasiazka i film Disneya,przyprawy, sporo biletów do kina
-no i na koniec nagroda na która nadal czekam i mam nadzieje że się doczekam - 500zl z Radia Złote Przeboje (pierwsza moja wygrana radiowa )
plany na 2018:
po 1 : znalezc nową pracę tak abym mogła zarobić raz tyle co obecnie zarabiam ..i żeby ta praca dawała satysfakcję
po 2 : niezmiennie od 5lat chciałbym wygrać auto i wakacje dla 5 osób i dużo kaski zeby realizować plany te duże i te małe
ps.zapomniałam o 2 wygranych walizkach(które puki co zajmują mase miejsca ) i mam nadzieje że w przyszłym roku dane mi bedzie z rodzinką się do nich spakować i pojechac na wakacje Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.