Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika norweska20

norweska20

#6452142 Napisano: 13.01.2018 00:30:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

ivanotta napisał(a):

shineoff napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

korekk napisał(a):

Jeśli ktoś nadal zastanawia się nad udziałem w loteriach, które organizuje Loyalty Point: duck, glade, kiwi ...

to poniższy link, gdzie wystawionych jest 30 telewizorów z tejże loterii powinien dać do zrozumienia czy warto kupować chociażby jeden produkt i brać udział w szemranych gierkach  emotka

http://allegro.pl...zja-i7130753308.html

no miał człowiek szczęście

a ktoś wygrał coś w tych loteriach w ogóle? Ja nie grałam, bo nie kupuję ich produktów, ale bardzo jestem ciekawa emotka  

1x zestaw produktów kiwi u mnie tylko.. na kilka zgłoszeń w każdej z tych loterii

Też wysłałam kilka zgłoszeń z Duck i  Kiwi - nie wpadła żadna nagroda emotka Bądź mądra i pisz wiersze emotka

w 2016 roku z duck wygrałam tv,a w 2017 nawet zestawu na kilkanaście zgłoszeń

A to tylko dlatego, że nie macie swojej firmy handlowo usługowej zajmującej się sprzedażą żywności emotka  . Wtedy też miałybyście szansę na takie wygrane  emotka

Albo drukareczki fiskalnej - nie podpiętej pod fiskus firmy kogucik emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

#6452141 Napisano: 13.01.2018 00:25:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
WYBIERZ TRIO WYGRAJ CLIO 
właśnie wysłałam zgłszenie i takie coś mi przyszło na @ :
Dzień dobry,W celu zweryfikowania poprawności Twojego zgłoszenia w Loterii „Wybierz z trio!” prosimy o przesłanie numeru NIP sklepu, który wystawił zgłoszony paragon fiskalny, godziny wystawienia tego paragonu oraz o dołączenie do wiadomości skanu paragonu fiskalnego, na podstawie którego wzięto udział w Loterii. Numer paragonu, o którym piszemy znajduje się w temacie wiadomości.Zgodnie z regulaminem dostępnym na stronie www.wybierzztrio.pl, prosimy o odpowiedź do godziny 23:59:59 następnego dnia kalendarzowego od chwili otrzymania niniejszej wiadomości.-- 
Pozdrawiamy,
Organizatorzy Loterii

Oczywiscie wysłałam im te zdjecie - ino mnie ciekawi , po co im to ..i że jakkbym akurat nie zweszła prze wekend na @ to zgłoszenie by przepadło emotka  więc ludziska konkursowe sprawdzajcie sobie @ po wysłaniu zgłoszenia .... Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

#6451301 Napisano: 10.01.2018 23:10:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
jest moc  płukania czyli kolejny odcinek sagi PRANIE czyli SILAN emotka Wyświetl w wątku >>

norweska20

#6451024 Napisano: 10.01.2018 12:21:22 w Paragony na trwające konkursy
Mam 5 paragonów PUR TESCO ( z wcześniejszymi datami ) c.2,50 sztuka..konk do dziś  Konkurs "Czysta radość zmywania" Tesco

(
jestem na fotum do 13.30 ...potem odpowiem na wiadomości koło 22.30 ) Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

#6450912 Napisano: 10.01.2018 00:20:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
czemuszka napisał(a):

U mnie bida, jakby kto pytał.

u mnie bida ale z nędzą -czyli jeszcze gorzej ehhhhhhhhhhhemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

#6449865 Napisano: 07.01.2018 21:56:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
norweska20 napisał(a):

To są nasze jajeczka-wziełam  własnie z pólki i takie sa oznaczenia - wiec nici z tej teorii Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

norweska20

#6449861 Napisano: 07.01.2018 21:46:42 w Dziś cieszę się z.....
Ostatnio spotkałam kolezankę z którą kiedyś pracowałam . Fajna dziewczyna która od 6lat starła sie zajśc w ciaze -patrzę a ona z 2 maluchami ..i tak pytam ją że chyba dawno się nie widzieliśmy. A ona na to że pierwszy syn po latach starań (diecie ,milionie prób z meżem ), urodził się dzięki Invitro ...a drugi jak już miała  wracac po roku do pracy okazało się że jest w naturalnej ciąży emotka  i tak strasznie się ucieszyłam z jej szczescia emotka emotka
i takie moje przemysłenia ze mózg człowieka to niezła bestia emotka   i tak podobnnie chyba reaguje na te nasze checi wygranej- gdy tak strasznie chcemy wygrać i ciągle o tym myśłimy , blokuje się i nic nie zrobimy....a gdy poprostu ot tak od niechcenia coś zrobimy jest sukces emotka
I chyba pójdę tą moja myślą ..przestaje biegać za życiem emotka   pracą, mężem ,  konkursami- bo zeszły rok za dużo mnie kosztował nerwów i bardzo rozczarował..poprostu zwalniam i niech się dzieje co chce- bo ja dałam od siebie wszystko - a życie tak ogólnie mnie rozczarowało ..ale nadal ciesze sie gdy widze szczesliwych ludzi emotka   Wyświetl w wątku >>

norweska20

#6449849 Napisano: 07.01.2018 21:18:00 w Wkurza mnie...
norweska20 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

A mnie wkurza moje weekendowe wyczerpanie. W tygodniu emanuję siłą: robota, dom, dzieci, konki, no wszystko ogarnę, nie ma rzeczy niemożliwych. A w weekend? Jakby ktoś ze mnie spuścił powietrze. Telepie mnie z zimna, głowa boli, nic mi się nie chce, na nic nie mam siły, przerasta mnie nawet zrobienie herbaty... I tak jest co weekend. Co ze mną nie tak? emotka

Ostatnio jak byłam na szkoleniu z pracy kobitka mówiła że za to są odpowiedzialne hormony-tylko tak na szybko nie umiem sobie przypomniec , który to "pieron " jest za to odpowiedzialny. Jest on bardzo zdradliwy .Powoduje on że jak jestes na wysokich obrotach jest ok... i nie zachowujesz równowagi , gdy zaczynasz odpoczywac i jego poziom spada  -on nadal  chce wysokiego  poziomu i powoduje to że człowiek na wolnym zaczyna chorować -szybko łapie przeziebienie i nie ma sił na nic ....tylko jak ten hormon się nazywa- może ktoś bardziej w temacie 

myślałam i przypomniałąm sobie KORTYZOL -więcej o nim w artykule http://321start.p...zol-hormon-otylosci/
  1. i ta nasza prowadząca dożyła do tego żeby zachowac w życiu równowagę ..ale czy to możliwe w dzisiejszym świecie ?
Wyświetl w wątku >>
1 joasiunia 0

norweska20

#6449847 Napisano: 07.01.2018 21:07:03 w Wkurza mnie...
joasiunia napisał(a):

A mnie wkurza moje weekendowe wyczerpanie. W tygodniu emanuję siłą: robota, dom, dzieci, konki, no wszystko ogarnę, nie ma rzeczy niemożliwych. A w weekend? Jakby ktoś ze mnie spuścił powietrze. Telepie mnie z zimna, głowa boli, nic mi się nie chce, na nic nie mam siły, przerasta mnie nawet zrobienie herbaty... I tak jest co weekend. Co ze mną nie tak? emotka

Ostatnio jak byłam na szkoleniu z pracy kobitka mówiła że za to są odpowiedzialne hormony-tylko tak na szybko nie umiem sobie przypomniec , który to "pieron " jest za to odpowiedzialny. Jest on bardzo zdradliwy .Powoduje on że jak jestes na wysokich obrotach jest ok... i nie zachowujesz równowagi , gdy zaczynasz odpoczywac i jego poziom spada  -on nadal  chce wysokiego  poziomu i powoduje to że człowiek na wolnym zaczyna chorować -szybko łapie przeziebienie i nie ma sił na nic ....tylko jak ten hormon się nazywa- może ktoś bardziej w temacie  Wyświetl w wątku >>
1 joasiunia 0

norweska20

#6449807 Napisano: 07.01.2018 18:27:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
 Wreszccie 1 wygrana w tym roku... mam 2 razy kruszwica tesco .. Wyświetl w wątku >>

norweska20

#6449378 Napisano: 05.01.2018 15:35:13 w Czy informują/ informowali?
Jim beam amundsen w Tesco informowali juz za ostatni tydzien? Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

#6448867 Napisano: 04.01.2018 15:05:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
monisss napisał(a):

i kolejna porażka emotka   brak sił... 

I ja zaliczam same porażkiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

#6448441 Napisano: 03.01.2018 20:32:52 w Kupię...
Kupie rolki dzieciece w rozm.34/35
Oraz drewniany domek dla lalek moze byc uzywany ale w b.dobrym stanie Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

#6448274 Napisano: 03.01.2018 13:31:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
no co z tą pierwszą nagrodą w tym roku  emotka  blokło ją gdzieś czy co ? Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

norweska20

#6448002 Napisano: 02.01.2018 18:22:09 w Czy informują/ informowali?
asper01 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

Tesco AMUNDSEN I JIB BEAM infomowali kogos wczesniej o nagrodach przyznawanych co tydzien i co 3 dni.. czy dopiero teraz beda wszystko przyznawac ?

Ja miałem 6-dniową bez 3-dniowej na początku konkursu.

Ups dzieki 3 dniowa cos mi sie pomyliło.tak czy siak pozamiataneemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

#6447874 Napisano: 02.01.2018 14:48:33 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
omuzu napisał(a):

ponarzekam i poczekam .... emotka

No to ja tezemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

#6447858 Napisano: 02.01.2018 14:27:09 w Czy informują/ informowali?
Tesco AMUNDSEN I JIB BEAM infomowali kogos wczesniej o nagrodach przyznawanych co tydzien i co 3 dni.. czy dopiero teraz beda wszystko przyznawac ? Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

#6447396 Napisano: 31.12.2017 18:58:21 w Paragony na trwające konkursy
sprzedam Zywiec Tesco c.15 zł aktualne jeszcze 30 minut
https://zywiecwtesco.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

norweska20

#6447153 Napisano: 30.12.2017 15:39:15 w Nasze wygrane w minionym roku
Witam...Ja w tym roku dałam maksimum w konkursach i loteriach od siebie, ale nie było to niestety sprzężenie zwrotne emotka widocznie los uznał ze musze kolejny rok poczekac na swoją "główną ". Ale nie ma co narzekac tylko cieszyć się z tego co wpadło emotka
A wpadło :
-iPhone 7 i sony Xperia zet
-pralka z Calgonu 
-2 tablety Samsung-które ucieszyły moich synów emotka
-2 grile elektryczne z Kujawskiego 
-Nestle Pełne ziarno i loteria MR zasiliła rodzinny budżet emotka
-niedowierzanie Smolar podarował głośnik JBL (..i drugi który przepadł bo omyłkowo wysłałam zły paragon na Ppolo)
-przelewy z Lipton, śniadaniowej, ....i ogólnie kilka kart i bonów do : Interka, Biedronki, Carrefoura 
-i jak zawsze nie zawiódł Doradca Smaku -który docenił moje starnia kulinarne i przyznał sprzet BECO: pralkę, zmywarke, stacje parowa, blender , grill elekrtyczny .Niestety z końcem roku program ten kończy swoją obecną formę i nie wiadomo co będzie dalej
 -pozatym słodycze, piwka , wódeczki , kosmetyki , kaszki dla córy , słuchawki, mały głośnik JBL, foremki z MR, patelnie z MR, filiżanki, kasiazka i film Disneya,przyprawy, sporo biletów do kina 
-no i na koniec nagroda na która nadal czekam i mam nadzieje że się doczekam - 500zl z Radia Złote Przeboje (pierwsza moja wygrana radiowa ) 

plany na 2018:
po 1 : znalezc nową pracę tak abym mogła zarobić raz tyle co obecnie zarabiam ..i żeby ta praca dawała satysfakcję emotka
po 2 : niezmiennie od 5lat chciałbym wygrać auto i wakacje dla 5 osób emotka i dużo kaski zeby realizować plany te duże i te małe emotka

ps.zapomniałam o 2 wygranych walizkach(które puki co zajmują mase miejsca ) i mam nadzieje że w przyszłym roku dane mi bedzie z rodzinką się do nich spakować i pojechac na wakacje emotka Wyświetl w wątku >>