Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mgrzel
Postów 766
Data rejestracji 01.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Samochód to chyba marzenie każdego, dla mnie się jeszcze nie spełniło, ale jestem cierpliwa W Palmolive też liczę na kosmetyki - może się uda Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też czekam. W MDW nikt sie jeszcze nie chwalił nagrodami z tego konkursu, więc trzeba cierpliwie czekać Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzeba wierzyć a wtedy to się wydarzy A najlepsze jest to, że często telefon dzwoni kiedy się tego najmniej spodziewamy Zatem nie patrz na telefon a zadzwoni Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli dzisiaj będą powiadamiać Czekamy... Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Natomiast wyniki zostaną podane do wiadomości 22.06. Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale powiadamiać mają niezwłocznie po wybraniu zwycięzców, tak przynajmniej kojarzę. Muszę jeszcze sprawdzić Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poprawiłaś mi nastrój tym wpisem Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Coś mi się wydaje, że dopiero jutro się dowiemy co z Lego, ale to w sumie i tak szybciutko Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja brałam udział w Almie i nie wiem czy mam się jeszcze łudzić. Mają czas do dzisiaj tak samo jak w Realu i Tesco. Zobaczymy Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też nie mam szczęścia do Smolara, ale to się może zmienić Lego dla moich córeczek to by było coś Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja myślę, że już po wszystkim Skoro weryfikują paragony to zwycięzcy musieli zostać poinformowani. Niestety mnie się nie udało Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel