Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mgrzel
Postów 763
Data rejestracji 01.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie też nie wróciło wczoraj ale wysyłałam koło 16-stej, więc skrzynka może nie była jeszcze zapchana. Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj, moje nie było takie badziewne i dlatego pewnie tylko koszulka
Ale z zupami to przegięli... Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tu nie chodzi o hasło, ale o to, że nie przyznali nagród... Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobre - hit dnia Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja chociaż koszulkę ustrzeliłam. Mąż się ucieszy Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie powiedzą, żeby czekać cierpliwie. Jak pisałam wcześniej, zawsze jak tak długo zwlekają z ogłoszeniem wyników to zawsze u mnie lipa. No ale może chociaż koszulkę dostanę - dla męża Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie losują Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, tak widziałam, ale nie podoba mi się, że najpierw zmienili termin podania wyników, podpierajac sią wspaniałą wiadomością, że już wybrali laureatów a teraz 3 dni od tego wpsaniałego wydarzenia nie mogą w końcu wkleić listy laureatów ?
Chociaż może się czepiam... Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zawsze jak tak długo czekam na wyniki nigdy nic nie wygrywam. Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jednak w większości przypadków płaci się podatek samemu.
Ja dzisiaj gotuję na konkurs, bo taka śliczna patelnia by mi się przydała a obiadek i tak trzeba ugotować Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj, mnie też olał Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak Ty to wyczaiłaś? Od razu człowiek ma nadzieję, że wyniki będą szybciej
Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też tak myślę A właściwie to jedyny konkurs w którym brałam udział w wakacyjnym Rossnecie. Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie klapa Jak Ty to zrobiłaś, że 2 zgłoszenia i 2 sukcesy? Wielkie gratki Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nikt się nie chwalił. Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale się zgraliśmy Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękujemy za udział w Promocji Kontrolowanej - Pamiętny Smak! Dziś Komisja Konkursowa wybrała finalistów!!! 27.09 opublikujemy listę laureatów!!!
Czekamy więc do czwartku Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 763
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie też nigdzie tych zup nie było. Zatem czekamy na wyniki z konserw Wyświetl w wątku >>