Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mgrzel
Postów 766
Data rejestracji 01.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może będą wysyłać maile bliżej wieczorka. Ja dostałam wtedy w czwartek tuż przed 16-stą. Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardzo dziękuję i jak już pisałam wcześniej trzymam bardzo mocno kciuki za Was Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to dobrze, bo już się matrwiłam, że coś jest nie tak. czyli tylko ja zostałam powiadomiona - dobre Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałam wysłać wczoraj ale nie zdążyłam kreatywnie pomyśleć Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzymam kciuki Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z pierwszego tygodnia. Aż się dziwię, że tylko ja się do tej pory pochwaliłam. Maila dostałam tuż przed 16-stą. Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pokłóciłam Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Również powodzenia i czekamy do 3 grudnia na wyniki ! Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie też tym razem olał A ogólnie do tego sklepu zawsze miałam szczęście, no cóż oby nie na długo odwróciło się szczęście. Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to w takim razie wczoraj się wzięli do roboty i obdzwonili dwa etapy i autko. Oj szkoda ale dobrze wiedzieć, przynajmniej już nie bedę się łudzić. Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobrze wiedzieć, czyli na telefon w sprawie auta nie ma co czekać, bo przecież samochód wybiorą spośród quadów - dobrze rozumiem regulamin?
Coś mi się pomieszało z cytowaniem poprzednich postów Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czekamy Tylko mnie nurtuje fakt czy nagrody tygodniowe rozdane, bo z tego co zauważyłam na forum tylko bony paliwowe dzwonione. jeśli ktoś ustrzelił quada a nie chce się głośno chwalić to prosze na pw, bo nie wiem czy można się jeszcze łudzić. Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na FB pisali, że proszą o cierpliwość, bo czytają uważnie wszystkie życzenia Wyświetl w wątku >>