Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mgrzel
Postów 767
Data rejestracji 01.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też już napisałam. Pytałam czy zgodnie z regulamniem laureaci zostali wczoraj wybrani i żeby zwrócili uwagę czy wszystko przebiega zgodnie z tym co sami napisali w tym regulaminie. Może po naszych mailach trochę się zainteresują swoim konkursem
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Owszem na powiadomienie mają czas do 31.01. ale cyt: Informacje o terminie, miejscu oraz sposobie wydania i odbioru Nagrody zostaną
wskazane na stronie www.helios.pl, w ciągu 16 dni od zakończenia Konkursu czyli do dzisiaj, bo konkurs zakończył się 31.12.2012.
Trochę to niezbyt jasne, bo według regulaminu dzisiaj powinni podać info o odbiorze nagrody. Zobaczymy. Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie jak zwykle NIC
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki za info
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zapierałam się, że już na rossnecie nie zagram, ale znowu się skusiłam. Pewnie jak zwykle będzie pudło
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to szykują się kolejne emocje, niekoniecznie pozytywne... Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzisiaj się szukuje wielkie poszukiwanie.... Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moniau to dziewczyna, która wygrywa największe nagrody swoimi święcącymi laurkami. Z pewnością ma talent, ale nie podoba mi się to, że w konkursach urnowych, gdzie trzeba wypełnic TYLKO kupon, stosuje się takie zagrania. No cóż, ja wrzuciłam tylko dwa malutkie kupony, ale już czuję, że nici z uczciwej konkurencji. Kolejny samochód pojedzie do MoniU. Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W moim były szklane ale ja wysłałam przez strone. Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to po tych informacjach już nie liczę na wygraną, konkurencja widzę ogromna
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gdybym go jeszcze miała....
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciekawe jak oni to robią? Kiedyś dawno temu wygrywałam w czasówkach, w konkursach co jest grane wyborczej - bilety do kina
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ktoś się chwalił w mdw robotem Boscha więc chyba po ptakach... A tak marzyłam o tym robocie
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane