Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mgrzel
Postów 766
Data rejestracji 01.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki Ja też Was wszystkich lubię a dzisiaj usłyszałam tyle miłych słów, że serce mi rośnie
A jeśli chodzi o pytanie, to wycieczki wybierają z nagród dziennych czyli aparatów. Trzymam kciuki za Was i mam nadzieję, że za tydzień będziemy się cieszyć z kolejnego zwycięstwa na forum Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja się bałam mieć zbyt dużą nadzieję, bo potem taka rozczarowana jestem nieznośna i marudzę mężowi Ale tym razem zamiast marudzić będę śpiewac z radości Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za 22 smsy już wyszły - chwaliło się parę osób w mdw. Jeżeli ktoś dostał info z nagrodą tygodnia i nie chce się chwalić to proszę chociaż dać znać PW. U mnie cisza, ale nie wiem czy jeszcze można się łudzić czy już po ptakach... Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też czekamy z córcią Mają chyba jeszcze sporo czasu na powiadomienie a czy Kiora powiadamia wcześniej czy czeka do ostatniego dnia? Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie też brudno będzie Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...,wielki-konkurs.html
W dzisejszym numerze miała być lista laureatów, ale albo jestem ślepa albo jej tam nie ma. Być może laureaci zostali już dawno powiadomieni mailowo, więc jeśli ktoś coś wie to niech napisze (może byc na priv) Moja córcia bardzo się ekscytuje tym konkursem i nie chcę jej dłużej trzymać w niepewności Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to już można się przypomnieć Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Będę próbowała się dzisiaj dodzwonić, bo wczoraj między 16-stą a 17-stą nikt na ich infolinii nie odbierał, ale też zadzwoń. Im nas więcej tym lepiej! Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz już będę wiedziała, żeby się nigdy więcej nie skusić na konkurs u nich... Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Strasznie jestem wsciekła. Umiem przegrywać, ale jeśli jest uczciwa zabawa. Nie znoszę takiego mataczenia. Szkoda, że organizator był równocześnie sponsorem nagród. Nie wiem do kogo uderzyć... Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 766
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A u mnie nadal biała czcionka
Ashley chyba się nie dowiemy... Wyświetl w wątku >>