Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mgrzel
Postów 767
Data rejestracji 01.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jeszcze mogłam wybrać patelnię, ale nie wiem czy mi zaakceptują, bo pewnie dużo zgłoszeń na patelnie poszło w tym samym czasie. Garnki pokazują się jako wyczerpane. Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba troszkę później bo według regulaminu: "w ciągu 7 dni roboczych od posiedzenia komisji, ze zwycięzcą skontaktuje się Organizator na numer, z którego dokonał zgłoszenia udziału w Konkursie." a posiedzenie komisji miało być dniach od 03.03.2014 do 07.03.2014. Zależy kiedy wybrali
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wysłałam zdjęcie + opis. Linków mieli nie brać pod uwagę a czy stało się inaczej to nie wiem. Ogólnie jestem rozczarowana, bo wydawało mi się, że odwaliłam kawał dobrej roboty, a chwilowo nie mam nowego pomysłu. Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też zrealizowałam pomysł i wydawało mi się, że dałam z siebie wszystko a tu WIELKIE NIC... No nic nadal jesteśmy w grze, więc trzeba uruchomić mózgownicę
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zawsze jest szansa, jeśli organizator będzie uczciwy. A druga sprawa, że oprócz paragonu czy faktury trzeba podać nr seryjny PS3 a to trochę komplikuje sprawę dla pracowników czy kierowników sklepów. Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Więc chyba wszystko jasne - nie będą brali pod uwagę linków
Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wydaje mi się, że makiety wysłane pocztą to raczej nie przejdą, bo trzeba korzystać z formularza na stronie konkursowej, ale linki do filmików to już inna sprawa... Ja skupiam się na zdjęciu i mam nadzieję, że ten opis będzie miał drugorzędne znaczenie. Wyświetl w wątku >>
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za drugi etap dostałam info 18 grudnia, więc rzeczywiście dość szybko. Ale póki nikt się nie chwalił można mieć nadzieję. Trzymam kciuki
mgrzel
Postów 767
Punkty karne 0
Konkursy dodane