Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dejzi
Postów 1091
Data rejestracji 18.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A urlopu z powodu paczki też nie będę brać, bo by mi go nie starczyło. Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale jak były ponad rok temu z Tyskiego zgrzewki, to za swoimi dwoma musiałam gonić kuriera. Bo mi pow, że on teraz tu jest potem jedzie gdzieś i tyle piw ja nie potrzebuje, będzie się mógł wrócić jak mu ileś tam dam z tego. Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zamawiałam odkurzacz i kilka drobnych rzeczy z sklepu elektronicznego. To nie moja pracy by z dzieckiem jeździć i gonić kuriera, a potem na ulicy sprawdzanie, czy odkurzacz ma wszystkie szczotki. W końcu to nie nagroda, tylko za to płace. W końcu ona się do mnie nie wróciła, ja do niej nie pojechałam. Pow. że w poniedziałek przywiezie, ja że też o tej godz. dopiero będę, to ona ,że do pracy. W pracy nie mam możliwości tego otwierać i taszczyć do domu.
Jak to jest z tymi kurierami, do której godz. rozworzą paczki ?? Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I tym morałem idziemy spać, Tchibo posłane, trzeba się wyspać. Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też bym się wkurzyła, jak by nie przyszedł. Wiadomo czemu mamy płacić za czyjeś pomyłki i nie dopatrzenia. Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jeśli chodzi o Kikol znam ją, wymieniałam się z nią. W końcu paragony posłała za znaczek - znaczki? zapłaciła, więc też nic nie chciała wyłudzić. A czy, że złej stacji nie wiem, może dziewczyna pomyliła. Właśnie wyrozumiałości ludziom brakuje. Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale wtedy nie wiedziałaś, więc może wymieniłaś się na późniejsze daty niż zgłoszenie. W końcu byłaś taka zakręcona, że tu się ze mną wymieniałaś sama czekam na adres, a tu nagle cisza i wymieniasz się z kim innym. I też nie dajesz znać, że rezygnujesz z wymiany.
Jeśli chodzi o Kikol to z nią akurat miałam raz dobrą wymianę wiec Polecam.
Nie wiem jak z Tobą było, ale ja przez to osobiście nie wysyłam do organizatora tylko do osoby, żeby nie było pretensji. W końcu organizator dał CI znać, że paragony doszły, a że nie takie to już czyjeś niedopatrzenie. Liczy się, że paragon został posłany. Mogłaś prosić o skan przed posłaniem i sprawdzić czy taki paragon Ci odpowiada.
Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na rynku jeszcze jest Popyt i Podaż od tego zależą pewnie ceny Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki, bo nie znalazłam żadnego oświadczenia to tylko te zdanie przepisałam w odpowiedniej odmianie. Wyświetl w wątku >>
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dejzi
Postów 1091