Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ladyinred
Postów 2441
Data rejestracji 22.10.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nie kabluje,nie mam potrzeby
jesli kupuje produkt konkursowy i mam zamiar brac udzial w konkursie pilnuję, zeby mi go dano. Zazwyczaj tak bywa, raz sie upomnialam, bo jeszcze sie drukowwal, a pani zaczela obslugiwac moja kolezanke.
wydaje mi się, ze jesli komus bardzo zalezy to niech pamieta, aby mu go dano.
jedynie 1% moich znajomych bierze udzial w konkursach, ludzie zazwyczaj od razu wyrzucaja to do kosza. Wydaje mi sie, ze kobiety przy kasie sa do tego przyzwyczajone i odruchowo same to robia. Badzmy szczerzy wiecej na swiecie jest mugoli niz konkursowiczow. Moi znajomi sa przekonani, ze wszystkie konkursy to sciema i do konca nie wierza mi, ze czasem cos wygram Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ladyinred
Postów 2441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma regulaminu, szukalam juz dawno temu Wyświetl w wątku >>
ladyinred
Postów 2441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tez sie nad tym zastanawialam chyba ze lot balonem Wyświetl w wątku >>
ladyinred
Postów 2441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ladyinred
Postów 2441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ladyinred
Postów 2441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ladyinred
Postów 2441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ladyinred
Postów 2441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o tak przy temacie a co z "moją ulubienicą" Mysiorek. Dawno nie widzialam zadnego konkursu, czy ja cos przeoczyłam w reg. czy sie schowali w mysią dziurę? Wyświetl w wątku >>
ladyinred
Postów 2441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i u mnie Wyświetl w wątku >>
ladyinred
Postów 2441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wydrukowalo niefiskalny, a ona kupowala zel do mycia twarzy. Wg. regul. trzeba kupic krem To po kiego diabla drukuje nieiskalny? Bo chyba nie moge brac udzialu? Wyświetl w wątku >>
ladyinred
Postów 2441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ladyinred
Postów 2441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ladyinred
Postów 2441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ladyinred
Postów 2441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
laptop
bony na paliwo, sklepow meblowych
tv
kasę (ale nie pancerną) Wyświetl w wątku >>
ladyinred
Postów 2441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie drugi zestaw z 3 mogli razem wysla, a nie skazuja mnie na walki z pudelkami Wyświetl w wątku >>
ladyinred
Postów 2441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ladyinred
Postów 2441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
regulaminy sa dostepne dla wszystkich, nie trzeba miec paragonu
sorki za powtórzenie zwiesil mi sie komp
i dzieki za numer Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ladyinred
Postów 2441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzieki bardzo jesli mozesz podaj na jaki numer bo u mnie Skarb ostatnio we wrzesniu widzialam Wyświetl w wątku >>
ladyinred
Postów 2441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ladyinred
Postów 2441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
eem tam, bedą losowac nie beda czytac Wyświetl w wątku >>