Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika misiamisiam

misiamisiam

#6098684 Napisano: 21.10.2015 22:09:26 w Paragony
sprzedam paragon Dayli wyprzedzaj Trendy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamisiam

#6098623 Napisano: 21.10.2015 21:17:20 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
aparat z biedronkowego Wedla  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamisiam

#6098255 Napisano: 21.10.2015 15:38:39 w Paragony
mam paragon na luksus z datą 24.09 - oferty proszę na pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamisiam

#6098031 Napisano: 21.10.2015 12:57:28 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

druga fala luksusu w MDW emotka

mamy się poczuć mega luksusowo emotka aż mi złość przechodzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamisiam

#6097935 Napisano: 21.10.2015 11:34:07 w Wkurza mnie...
koper napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

Tylko czasem mimo szczerych chęci tego lokalnego konka nie można dodać, bo jest w osiedlowym sklepiku i nie ma nawet regulaminu bo zasady ustala sobie sam właściciel. Jak się wygra to dzwoni i to wszystko. A wątek MDW to według mnie w zasadzie informacja dla innych z czego danego dnia się wygrało ale z drugiej strony to chyba też miejsce gdzie swoją wygraną można się pochwalić. Oczywiście jeżeli jest to konkurs na szerszą skalę i go nie ma w bazie to wtedy emotka

No dobra, tylko po co chwalić się wygraną z takiego konkursu?  emotka
Jak mi Pan z mojego ulubionego warzywniaka da gratis pęczek koperku, to zachowuję tę informację dla siebie  emotka  

Hah, KOPERkiem też bym się nie pochwaliła (chociaż lubię emotka ) ale jak to jest cenna nagroda to moim zdaniem można się pochwalić, by pokazać innym forumowiczom, że warto też rozejrzeć się trochę "na własnym terenie"
A Panu w warzywniaku podziękuj albo rzuć czasem jakiś gratis bo ma rentgen w oczach, spryciarz jeden emotka
Ale z drugiej strony ja mieszkam w małej mieścinie. Odnośnie dużych miast to faktycznie zainteresowanie pewnie byłoby większe.
Ostatnio też sama się chwaliłam nagrodą z lokalnego - był to tablet w Twoim Markecie - chciałam go dodać do bazy a regulaminu ani widu ani słychu. Podobno był w sklepie emotka Podobno bo u mnie go nie mieli - nawetkierowniczka nie potrafiła mi go pokazac. Miałam przyjść na drugi dzień ale nie miałam po drodze. Wypełniłam więc kupon i wrzuciłam do urny. Wiem, że do wygrania był tablet a nawet nie mam pojęcia czy to jakiś wynalazek czy jakiś wypasiony. Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamisiam

#6097780 Napisano: 21.10.2015 08:40:54 w Wkurza mnie...
Tylko czasem mimo szczerych chęci tego lokalnego konka nie można dodać, bo jest w osiedlowym sklepiku i nie ma nawet regulaminu bo zasady ustala sobie sam właściciel. Jak się wygra to dzwoni i to wszystko. A wątek MDW to według mnie w zasadzie informacja dla innych z czego danego dnia się wygrało ale z drugiej strony to chyba też miejsce gdzie swoją wygraną można się pochwalić. Oczywiście jeżeli jest to konkurs na szerszą skalę i go nie ma w bazie to wtedy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamisiam

#6097775 Napisano: 21.10.2015 08:34:06 w Biedronka
jak ktoś nie wygrał w luksusie (tzn nie może siebie znaleźć na liście) - sprawdźcie sobie date i godz. otrzymania potwierdzenia sms - u mnie zgłoszenie z pierwszego dnia było wysłane o 23.52 a zwrotka przyszłą drugiego dnia o godz. 1.53 i pod tą pozycją jestem w wygranych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamisiam

#6097723 Napisano: 21.10.2015 00:11:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
giulietta napisał(a):

benasia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Jednak mam 1 zestaw Henkel z 26-18.35.Przeglądając zwycięskie teksty najbardziej poraziło mnie chyba słowo "SCHAŁMA" (pisownia oryginalna

myślę, że chyba takie "kwiatki" to pisali ludzie prości, co robią zakupy i przy okazji wzięli udział w konkursie, bo chyba żaden szanujący się konkursowicz by nie robił takich byków w pisowni...

no co Wy... to słownik T9 emotka  

i dzięki temu czuję się "wspaniało" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamisiam

#6096898 Napisano: 20.10.2015 13:09:33 w Informują
dzwoni Dayli wyznaczaj trendy - nr ukryty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamisiam

#6096419 Napisano: 19.10.2015 15:27:40 w Czy informują/ informowali?
zababu napisał(a):

Czy wszystkie informacje Syoss z Kauflanda już poszły??

raczej tak Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamisiam

#6095853 Napisano: 18.10.2015 00:25:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W temacie kubków - tez nie mam ani jednego a wyslalam 6 zgloszen emotka  Nie płaczę nad tym bo mleko i tak kupuję, ale jakiś taki niesmak i rozczarowanie czuję. Zastanawiam się tylko czy wpływu nie miał dzień wysyłania zgłoszeń - moje wszystkie poszły w niedzielę. Pocztę mam na o2, więc może mail z info nie dotarł. A może jeszcze będą powiadamiać bo wysłali tylko część?.
I próbuję sobie jakoś wytłumaczyć fenomen mojego braku umiejętności składania życzeń - więc stąd takie tylko moje domysły.  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamisiam

#6095450 Napisano: 16.10.2015 21:38:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Wszystkie @ już poszły z laciatego?

mam nadzieję, że nie emotka  na 6 zgłoszeń nie mam ani 1 maila emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamisiam

#6094802 Napisano: 16.10.2015 09:43:52 w SZUKAM....
barcza napisał(a):

bridget napisał(a):

szukam fajnej torebki moze ktos ma na wymiane/ sprzedaz   w dobrej cenie

Od jutra w Lidlu są fajne torebki emotka

Keiti78zg ja będę miała - mam nadzieję,że fajną emotka Tą z loterii colgate - cena do uzgodnienia emotka

termitek99 napisał(a):
misiamisiam napisał(a):
Dostałam dzisiaj sms ze strony www.m-klub.net. Wcześniej miałam połączenie z warszawskiego numeru. Czytam teraz ich regulamin na stronie i nic nie kumam już. Czy jak nie odsyłałam sms to coś będzie przychodziło? Bo połączenie telefoniczne się przerwało i nie wiem czy nie uznali tego za akceptację albo coś. Proszę wytłumaczcie mi jak krowie na rowie, bo miałam dzień pełen wrażeń i nie potrafię nic sensownego wymyślić.

To celowo jest pisane w niejasny sposób aby oszukać ludzi. Do czego to doszło, żeby wyłudzać pieniądze z komórki na płatne subskrypcje. Trochę jak kieszonkowiec.

Ale muszę coś robić czy kompletnie nic? Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamisiam

#6094745 Napisano: 15.10.2015 23:28:55 w SZUKAM....
Dostałam dzisiaj sms ze strony www.m-klub.net. Wcześniej miałam połączenie z warszawskiego numeru. Czytam teraz ich regulamin na stronie i nic nie kumam już. Czy jak nie odsyłałam sms to coś będzie przychodziło? Bo połączenie telefoniczne się przerwało i nie wiem czy nie uznali tego za akceptację albo coś. Proszę wytłumaczcie mi jak krowie na rowie, bo miałam dzień pełen wrażeń i nie potrafię nic sensownego wymyślić.  Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamisiam

#6092688 Napisano: 13.10.2015 11:37:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
a więc black, lactacyd, syoss kaufland, graal i colgate NIC - smutno tak bardzo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamisiam

#6092641 Napisano: 13.10.2015 10:09:54 w Paragony
mam paragon syoss kaufland i black z biedronki - zapraszam na PW Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamisiam

#6092022 Napisano: 12.10.2015 11:42:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
oprócz jelitówki nie mam kompletnie nic emotka no to świetnie się tydzień zapowiada emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamisiam

#6091893 Napisano: 12.10.2015 07:34:20 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

vivi napisał(a):

alaalicja napisał(a):

puściłam właśnie hasło na MOC z Biedronki...ehhh zrobiłam w tekście malutki błąd, który wszystko zmienia...Jak myslicie mam jeszcze szanse?              Gdy nadchodzi noc, wypełnia mnie MOCZ ( zamiast moc!!!).....itd.

:) a zabłysnąć chciałam emotka

trzeba wierzyć, że mają poczucie humoru emotka

albo mały pęcherz emotka

a ja Wam powiem, że prawie monitor oplułam emotka chciałam tu ponarzekać ale humor już mi się poprawił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamisiam

#6091857 Napisano: 11.10.2015 23:05:41 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

Wkurza mnie to, że w Kaufie zamiast BAM kupiłam Colgate emotka emotka Człowiek gra od lat i takie podstawowe błędy zaczyna popełniać emotka

zawsze możesz wysłać na loterię colgate emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

misiamisiam

#6090795 Napisano: 09.10.2015 12:31:00 w Biedronka
holala napisał(a):

lolka182 napisał(a):

kolejny dzień biedronkowej niemocy.. kiedy zostanie ze mnie zdjęty ten urok? emotka

u mnie rowniez niemoc... kolejny raz..

ja nawet się pokusiłam na wysłanie zgłoszeń na inne osoby i nic nie pomogło emotka niemoc totalna mnie ogarnęła ostatnio, a już polubiłam Biedronkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0