Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
misiamisiam
Postów 1548
Data rejestracji 20.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
misiamisiam
Postów 1548
Punkty karne 0
Konkursy dodane
misiamisiam
Postów 1548
Punkty karne 0
Konkursy dodane
misiamisiam
Postów 1548
Punkty karne 0
Konkursy dodane
misiamisiam
Postów 1548
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A Panu w warzywniaku podziękuj albo rzuć czasem jakiś gratis bo ma rentgen w oczach, spryciarz jeden
Ale z drugiej strony ja mieszkam w małej mieścinie. Odnośnie dużych miast to faktycznie zainteresowanie pewnie byłoby większe.
Ostatnio też sama się chwaliłam nagrodą z lokalnego - był to tablet w Twoim Markecie - chciałam go dodać do bazy a regulaminu ani widu ani słychu. Podobno był w sklepie Podobno bo u mnie go nie mieli - nawetkierowniczka nie potrafiła mi go pokazac. Miałam przyjść na drugi dzień ale nie miałam po drodze. Wypełniłam więc kupon i wrzuciłam do urny. Wiem, że do wygrania był tablet a nawet nie mam pojęcia czy to jakiś wynalazek czy jakiś wypasiony. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
misiamisiam
Postów 1548
Punkty karne 0
Konkursy dodane
misiamisiam
Postów 1548
Punkty karne 0
Konkursy dodane
misiamisiam
Postów 1548
Punkty karne 0
Konkursy dodane
misiamisiam
Postów 1548
Punkty karne 0
Konkursy dodane
misiamisiam
Postów 1548
Punkty karne 0
Konkursy dodane
misiamisiam
Postów 1548
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I próbuję sobie jakoś wytłumaczyć fenomen mojego braku umiejętności składania życzeń - więc stąd takie tylko moje domysły. Wyświetl w wątku >>
misiamisiam
Postów 1548
Punkty karne 0
Konkursy dodane
misiamisiam
Postów 1548
Punkty karne 0
Konkursy dodane
termitek99 napisał(a):
misiamisiam napisał(a):
Dostałam dzisiaj sms ze strony www.m-klub.net. Wcześniej miałam połączenie z warszawskiego numeru. Czytam teraz ich regulamin na stronie i nic nie kumam już. Czy jak nie odsyłałam sms to coś będzie przychodziło? Bo połączenie telefoniczne się przerwało i nie wiem czy nie uznali tego za akceptację albo coś. Proszę wytłumaczcie mi jak krowie na rowie, bo miałam dzień pełen wrażeń i nie potrafię nic sensownego wymyślić.
To celowo jest pisane w niejasny sposób aby oszukać ludzi. Do czego to doszło, żeby wyłudzać pieniądze z komórki na płatne subskrypcje. Trochę jak kieszonkowiec.
Ale muszę coś robić czy kompletnie nic? Wyświetl w wątku >>
misiamisiam
Postów 1548
Punkty karne 0
Konkursy dodane
misiamisiam
Postów 1548
Punkty karne 0
Konkursy dodane